Meraba arkadaşlar ben mart annesiyim ama 31 mart annesi
o yüzden benim topiğimi biraz geriden takip ediyorum
Artık sizinle de paylaşım yapmak isterim şimdiden hayırlı olsun
hoşgeldin aramıza
İnsallah :) bugun hava cok guzel mesela ama ben tukendim. Ona ramen uzun bi kisin arkasindan bahar gelince insanin icine bi cosku dolar ya, oyle bi hissiyatim varHaydi gözün aydın
Havalarda inşallah şansına güzel olur, bol bol gezer yürüyüş yaparsınız.
Hem doğumu kolaylaştırır
Yok canim, senin olmadigini biliyorum. Ama o arkadasin kim oldugunu hatirlamiyorum. Belki yazimi okuyunca "benim beennn" der :) hatta bana cinarlida yenidogan yogun bakimin oldugunu o soylemisti. Fikri degisti mi bilmiyorum ama o da cinarlida dogum yapacakti.yok canım ben değilim ben Medifema hastanesine gidiyorum yok herhalde oraya giden?
Hosgeldin. Topigimizde bi 31 mart annesi daha var, Suay. Ben de 1 nisan da gorunuyorum. Bakalim ne zaman gelcek meleklerimiz, hayirlisi insallah :)Meraba arkadaşlar ben mart annesiyim ama 31 mart annesi
GUnaydin kızlar nasılsınız?
Ben çok yorgunum dün annemle difrize bişeyler yapalım dedik
Ayy o kadar çok iyi oldu ki üstümden buyuk bir yük kalktı
2 tepsi börek
2 tepsi pogaca
Koca bir tencere zeytinyağlı yaprak sarması (7 bardak pirinç ile)
2 kilo kiymadan İnegöl köftesi
2 kilo kiymadan Sulu köfte icin top köftelerden
1 kilo kiymadan corbalik kofte
Sigara böreği
Yaptık Ama resmen bittik
Bugün kendimize tatil ilan ettik sinemaya alışverişe falan çıkacağız kuaföre falan da uğrarız
hakettik ama dımı
bende antepteyim. ilçede de doktorum var rapor için, acil durumlar için falan kullnıyorum ilçedeki doktorumu. doğumu primerde yapacağım. primerde ibrahim beye gidiyorum. gülnur hanımı duymuştum. gerçi primerdeki doktorların hepsi iyi.
Hosgeldin. Topigimizde bi 31 mart annesi daha var, Suay. Ben de 1 nisan da gorunuyorum. Bakalim ne zaman gelcek meleklerimiz, hayirlisi insallah :)
Cok sukur sanci cikmiyormus cnm Aybuke hanim biraz daha takilsin icerde acele etmesin :)
kızlar selamlar, eşim geldi seyahatten iki gündür mutluluktan uçuyoruz oğlumla:)
bugün sabah yataktan kalktığımdan beri bel ağrım var işteyim çalışmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorumdayak yemiş gibi kalktım yataktan bacaklarım da aynı şekilde feci ağrıyor yürümemi de etkilemeye başladı oysaki bu zaman kadar öyle çok ağrım da olmadı. bugün arkadaş bana göbeğin aşağıda baya erken doğum falan olmasın dedi korkuttu beni deli kız oysaki daha cumaya dr randevum. kendimi kötü hissedersem daha erkene alırım artık ne yapayım. ayrıca pastalar börekler hazırlanmaya başlanmış maşşallah size benim hiç aklıma gelmemişti ben de bu durumu düşüneyim. gerçi benim k.v bu konularda beceriklidir sorsam sakın yapma ben sana yaparım taze taze der:) hepinizi öperim
Arkadaşlar kimler Ankara'da doğum yapacak? Ve hangi hastanede yapmayı düşünüyorlar?
Kızlar bugün itibariyle doğum iznimi başlattım. artık 4 ay evdeyim kızımla, çok yoruldum, hastaneye git rapor al, okula götür ver filan. 2 saatim yollarda geçti ama değdi. nihayet artık iznim başladı
teşekkür ederim aktar
benim kızım olacak inşallah melikemiz
33+1 iz şimdilik
Eşimin kız kardeşi dün arkadaşında fal baktırmış, benim bebeğin kız olacağını bilmesine rağmen erkek olacak demiş
Ben bunları ne yapayım artık, iyice aklımı bulandırıyor herkes.
Kızıma oyuncak aldım, hevesim kaçtı erkek olur diye...
Yarın kesin doktora gidiyorum şu işe bir açıklık getirsinler.
Prensesin ismi ile yaşasın canım:107:
Hassasiyetini biliyor ve özellikle yapıyor olabilirler mi?Haberlerini bekliyoruz gülüm
gıttıgım dr emeklılıgı gelmıs gecmıs ozel hastanede buranın en ıyı doktorlarından bırısı canım ben dedım nıye 10 gun sonra gelım bısorunmu varkı dedım oda yok hareketlerıne bakalım suyu cok ıcınce dedı az hareket ettı bıkacgun dedın dedı
İzmir de kimler vardı arkadaşlar ben bir tek brujaV ı biliyorum başka varmıydı? Hangi hastanede doğumu düşünüyorsunuz?
yok canım ben değilim ben Medifema hastanesine gidiyorum yok herhalde oraya giden?
Kızlar bugün kontrolüm vardı.31+2 haftalık hamileyim.2600 dedi doktor kilosuna şok geçirdim.yeniden kontrol etti 1900 dedi.ama bazı ölçümleri dahada büyükmüş.35 haftalık çıkıyo bazı ölçümleri.çok iri bebek bu dedi napıcam ben,hatta ailende 4-4,5 kg dogum yspan varmı dedi.ayyy korkuyorum napıcam.çok agrım oluyo şimdiden haraketlerim zorlaştı.
Ohhh missss temizlik gibisi var mi yaavalla kız öyle olmuyor gelen cok olur şahsen bana cok olur gelen gıden bız tedbırı elden bırakmayalım da aman su temızlık bıttı ya benı en cok o mutlu etti eve gırınce mısler gıbı vernel kokuyor
hadı bakalım sende kolları sıvamışsın kolay gelsın tatlım
Sagol canım bilmiyorumki hangi ölçümü çıkıyor.ama bilgisayarından baktı baştan beri iri bu bebek dedi.çok korkuyorum.24 şubatta tekrar çagırdı bakalım ozaman kilosu kaç çıkcak
Ah sorma dayanamadım borek yemedim ama sarma ve pogacaya dayanamadımSupersiniz ellerinize saglik
Yemeden nasil dayandin peki cnm?Malum seker
Araba kullanmayi sormussun ben kullaniyorm rahatsiz olmuyorum hala
Doguma kadar da kullanirim herhalde istanbulda mecbur
Ask olsun tatlım bizim kültürümüzde iyilik karşılık beklenmeden yapılırKızlar bugün itibariyle doğum iznimi başlattım. artık 4 ay evdeyim kızımla, çok yoruldum, hastaneye git rapor al, okula götür ver filan. 2 saatim yollarda geçti ama değdi. nihayet artık iznim başladı
ayyyyy, teşekkür ederizzzz. taklifin kızımla beni mest etti, köfteler sarmalar hayal ettik. ama emeksiz yemek olmaz, kızıma şimdiden bunu aşılayayım bensize afiyet olsun canımm
MaaşallahBen de eşin gibi düşünmüştüm listeyi okuduğumda Annenle ve kızınla iyi eğlenceler canım:107:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?