2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Haydi gözün aydın
Havalarda inşallah şansına güzel olur, bol bol gezer yürüyüş yaparsınız.
Hem doğumu kolaylaştırır
İnsallah :) bugun hava cok guzel mesela ama ben tukendim. Ona ramen uzun bi kisin arkasindan bahar gelince insanin icine bi cosku dolar ya, oyle bi hissiyatim var
yok canım ben değilim ben Medifema hastanesine gidiyorum yok herhalde oraya giden?
Yok canim, senin olmadigini biliyorum. Ama o arkadasin kim oldugunu hatirlamiyorum. Belki yazimi okuyunca "benim beennn" der :) hatta bana cinarlida yenidogan yogun bakimin oldugunu o soylemisti. Fikri degisti mi bilmiyorum ama o da cinarlida dogum yapacakti.
Meraba arkadaşlar ben mart annesiyim ama 31 mart annesi
o yüzden benim topiğimi biraz geriden takip ediyorum
Artık sizinle de paylaşım yapmak isterim şimdiden hayırlı olsun
Hosgeldin. Topigimizde bi 31 mart annesi daha var, Suay. Ben de 1 nisan da gorunuyorum. Bakalim ne zaman gelcek meleklerimiz, hayirlisi insallah :)

Maaşallah Ben de eşin gibi düşünmüştüm listeyi okuduğumda Annenle ve kızınla iyi eğlenceler canım:107:

Hayırlısı olsun canım, doktorundan memnunsan gerisinin önemi yok:107:

Hoş geldin canım Maşallah bebeğine

Cok sukur sanci cikmiyormus cnm Aybuke hanim biraz daha takilsin icerde acele etmesin :)

cok şükür canım bende dıyorum aybukeye kızım acele etme dıye subatıda atlatalım ıstediğin zaman gel

valla benım karnın hep aşağıdaydı halada aşşagıda o vucut yapısıyla alakası korkma canım sende yap yavaş yavaş hazzırlıklarını

Arkadaşlar kimler Ankara'da doğum yapacak? Ve hangi hastanede yapmayı düşünüyorlar?

ben ankaradayım canım 29 mayıs hastanesınde kısmet olursa doğum yapacağım ya sen

Kızlar bugün itibariyle doğum iznimi başlattım. artık 4 ay evdeyim kızımla, çok yoruldum, hastaneye git rapor al, okula götür ver filan. 2 saatim yollarda geçti ama değdi. nihayet artık iznim başladı

canım benım hadı gözün aydın darısı başımıza inşallah

hoşgeldın canım

Eşimin kız kardeşi dün arkadaşında fal baktırmış, benim bebeğin kız olacağını bilmesine rağmen erkek olacak demiş
Ben bunları ne yapayım artık, iyice aklımı bulandırıyor herkes.
Kızıma oyuncak aldım, hevesim kaçtı erkek olur diye...
Yarın kesin doktora gidiyorum şu işe bir açıklık getirsinler.

teşekkür ederim aktar
benim kızım olacak inşallah melikemiz

33+1 iz şimdilik

Prensesin ismi ile yaşasın canım:107:

Hassasiyetini biliyor ve özellikle yapıyor olabilirler mi?Haberlerini bekliyoruz gülüm

meraba canım ben yeni katıldım aranıza benim de suyumda azalma var ama takmıyorum 3 haftadır yogun bi şekilde su içiyorum günde 3 litre dinleniyorum çogu zaman..bu şekilde giderse idare eder dedi dr um

gelişimi için de muz su süt yumurta yeşillik bunlardan vazgeçme kendini besiye al.. arkadaşlardan vardı öyle 2 yumurta 2 bardk süt 1 muz 3 lt süt ve bol yeşillik..ve her fırsatta sola yat bunu uygula tontiş tontiş olsun bebişin inşallah

Kızlar bugün kontrolüm vardı.31+2 haftalık hamileyim.2600 dedi doktor kilosuna şok geçirdim.yeniden kontrol etti 1900 dedi.ama bazı ölçümleri dahada büyükmüş.35 haftalık çıkıyo bazı ölçümleri.çok iri bebek bu dedi napıcam ben,hatta ailende 4-4,5 kg dogum yspan varmı dedi.ayyy korkuyorum napıcam.çok agrım oluyo şimdiden haraketlerim zorlaştı.

Öncelikle gözün aydın, maşallah tosununa Boyu nasıl canım? Hangi değeri 35 haftalık çıkıyor?

Sagol canım bilmiyorumki hangi ölçümü çıkıyor.ama bilgisayarından baktı baştan beri iri bu bebek dedi.çok korkuyorum.24 şubatta tekrar çagırdı bakalım ozaman kilosu kaç çıkcak

Ohhh missss temizlik gibisi var mi yaa

ya ben buyuk temizlik icin erken diye düşünüyorum hala yarım gun alıyorum kadını
Doguma yakın alırım tam gun fayansi halıyı koltuğu dip bucak yaparız

Sagol canım bilmiyorumki hangi ölçümü çıkıyor.ama bilgisayarından baktı baştan beri iri bu bebek dedi.çok korkuyorum.24 şubatta tekrar çagırdı bakalım ozaman kilosu kaç çıkcak

31 hafta için bebeklerimizin kilosu aynı canım, o nedenle boyunu da sordum. Benim yaramazın da baş çevresi önden gidiyor, ama bu haftalarda normal. İlerleyen haftalarda beklenen doğum tarihi ile uygun olmaya başlayacak; yavaşlayacak büyümesi yani. Seni korkutan nedir?

Supersiniz ellerinize saglik
Yemeden nasil dayandin peki cnm?Malum seker
Araba kullanmayi sormussun ben kullaniyorm rahatsiz olmuyorum hala
Doguma kadar da kullanirim herhalde istanbulda mecbur
Ah sorma dayanamadım borek yemedim ama sarma ve pogacaya dayanamadım
Ama hemen tavan yaptı 290 i gördüm tokluk
Bugün biraz daha dikkat edince eski haline dondü şükür simdi 120-130 çıkıyor
Ne zormuş bu seker hiç hata taviz kabul etmiyo
Ask olsun tatlım bizim kültürümüzde iyilik karşılık beklenmeden yapılır
Karşılık beklenilen iyiliğe ikrama biz çıkar iliskisi diyoruz
Ne zaman istersen yollayabilirim yemek yapmayı yedirmeyi çok seven biriyim zevkle neseyle yaparım

Bunlarda izin mevzusuna çok sevindim iyi tatiller sana
Homeofis çalışınca izin olmuyor yaaa hem ev ısı hem is ikisi bir arada yoruluyorum artık
Esime dieyim beni dogum iznine ayırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…