2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
. inşallah Çınarlıda yapacağım doğumu. Ya izmirde bi arkadaş daha vardı Ahmet Güler'in hastasıydı o da. ben de iki gündür düşünüyodum kimdi aceba o arkadaş diye? :26: bilemedim bi türlü?[/QUOTE]

Selam kızlarr :)
Ben de varım İzmirden ( dr.um ahmet güler ). Takip etmeye çalışıyorum ama maşallah forum cok hızlı ilerliyor. Aktif olarak yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum.
Ben de Çınarlıda yapıcam inşallah ve sezeryan istiyorum. Gönül ister ki normal yapabileyim ama cok korkuyorum ve psikolojik olarak geriliyorum. Şimdilik sezeryan yani :) Allah hepimize hayırlısını versinn hamişler.

Maşallah baya büyümüş

sagol canım sen de marta takıl arada
Evdeyim artik baska topiklerde de gezerim. Marta da bakarim. Basladi mi dogumlar? Sanirim sizin topikte bebegini kaybeden de biri olmus. Cok uzuldum ama ozellikle okumaktan kacindim. Allah dusmanima gostermesin, cok zor bisey
Ugrasiyolar seninle :) ayrintili ultrason yaptirmadin mi sen? Kizcen dogsun, hepsi pisman olcak erkek dediklerine :) oyle asil etcek kendine herkesi git bakalim, haber et bize de
Tesekkur ederim canim :) tabi ki karsilik beklemeden ikramda bulunmayi seven bi milletiz. Ben de cok severim misafir agirlamayi :) valla ben ev isleri icin de izne ayircam kendimi :) yoruluyorum artik, yapmaktan da degil dusunmekten
. inşallah Çınarlıda yapacağım doğumu. Ya izmirde bi arkadaş daha vardı Ahmet Güler'in hastasıydı o da. ben de iki gündür düşünüyodum kimdi aceba o arkadaş diye? :26: bilemedim bi türlü?

Ben de varım İzmirden ( dr.um ahmet güler ). Takip etmeye çalışıyorum ama maşallah forum cok hızlı ilerliyor. Aktif olarak yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum.
Ben de Çınarlıda yapıcam inşallah ve sezeryan istiyorum. Gönül ister ki normal yapabileyim ama cok korkuyorum ve psikolojik olarak geriliyorum. Şimdilik sezeryan yani :) Allah hepimize hayırlısını versinn hamişler.[/QUOTE]
Oley oleyyy :) o zaman topige ilk basladigim zamanlarda konustugum arkadas sendin. Ben cinarlida yenidogan yogun bakim yok saniyodum. Bana da sen soylemistin cinarlida bebek yogun bakimin oldugunu :) cunku baska biriyle boyle bisey konusmadik hastaneye gittin mi hic? ben daha hastaneyi gormedim, dogum icin talepleri ve vaatleri nedir hic bilmiyorum o kadar ilgiliyim iste

Ugrasiyolar seninle :) ayrintili ultrason yaptirmadin mi sen? Kizcen dogsun, hepsi pisman olcak erkek dediklerine :) oyle asil etcek kendine herkesi git bakalim, haber et bize de

Ayrıntılı yaptırdım canım kız dendi =)
Benim aklımda şüphe yok kızım olacak benim

Son düzenleme:
. inşallah Çınarlıda yapacağım doğumu. Ya izmirde bi arkadaş daha vardı Ahmet Güler'in hastasıydı o da. ben de iki gündür düşünüyodum kimdi aceba o arkadaş diye? :26: bilemedim bi türlü?

Ben de Çınarlıda yapıcam inşallah ve sezeryan istiyorum. Gönül ister ki normal yapabileyim ama cok korkuyorum ve psikolojik olarak geriliyorum. Şimdilik sezeryan yani :) Allah hepimize hayırlısını versinn hamişler.[/QUOTE]

Yazina alinti yaptim yukaridaki postumda ama karisiklik olmus. Gozunden kacmasin diyr belirteyim dedim bu arada dogum icin hayirlisi olsun insallah. Ben de normal istiyorum, Ahmet Bey de cok motive etti beni bu konuda. Konustun mu sen onunla sezeryan ya da normal dogum olayini? Belki tedirgin oldugun konu hakkinda seni rahatlatir. Tabi yine de saglikla dunyaya gelsin bebeklerimiz de nasil oldugu ikinci planda artik :)

Kizlar ikinize de gecmis olsun cok zor yasadiklariniz
Hayirlisiyla saglikla kucagimiza alacagiz insallah :)
Sultancim zeytinyagini icicem mi

Meraba arkadaşlar ben mart annesiyim ama 31 mart annesi
o yüzden benim topiğimi biraz geriden takip ediyorum
Artık sizinle de paylaşım yapmak isterim şimdiden hayırlı olsun
Hosgeldin tatlim

Eee daha ne?
Alsana kizcagizin oyuncagini :)

Hosgeldin tatlim

Eee daha ne?

Aldım canım almaz olur muyum =)

bizim bir falcı(annemin de aralarda kahve falı baktırdığı komsu aynı zamanda) vardı bir akrabaya ısrarla kız olacak diyordu bebek ve tarif ediyordu, sarısın gözleri renkli falan filan. sonra bebek esmer bir erkek oldu, yıllar sonra ikinci bebek doğduğunda herkes şaşırdı kız bebek sarışın ve renkli gözlü idi...

Sende mi abla =)
Sadece eşimin ailesi değil çevredeki insanlar, tanımadığım ama hamile olduğumu gören insanlarda erkek bebek olacak diyor.
Yarın doktorumu biraz yoracağım =)
İlla gözlerimle görücem bu bacak arasını...
Olmadı gidip renkli çektiricem

Aldım canım almaz olur muyum =)
Eferim sana ne aldin bakalim?

Falci baya bi abartmis 1.adimi atlayip direk 2.etabi anlatmis :)

amin canım inşallah.benim kürtaj sonrası kanamam ağrım falan olmadı. mahvolmuştum ya. 10. haftanın üzerinde hemen kürtaj yapamıyorlarmış güya önce düşürmeye çalışacaklarmış falan filan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Hosgeldin tatlim

Eee daha ne?

kahvaltıda ekmekle birlikte ye demişti bir tanıdığım.içmek biraz mide bulandırıcı. ben çok severim içine kekikte koyup kahvaltıda yemeyi ama yediğim günlerde kasılmalarım artıyor. doğuma 2 hafta kala falan demişti öncesinde kasılmayı arttırıp erken doğuma neden olabilirmiş. zeytinyağı mideni bulandırıyorsa hurma en iyi çözüm.

senin kızın olsa da demek ki, insanların gönül gözü ile bir erkek bebek de ufukta görünüyor . 2. bebeği dusunmeye başlatacaklar bak seni daha 1. olmadan.

ben kendi adıma eğer ultrasonda görmesem(o kadar netki görüntü) inanmazdım. o kadar kız olduğunu içten hissediyordum ki... ilki oğlan herşeyi ile hislerim farklı, hamileliğim farklı ama bir kız değil erkek geliyor. elbet başüstüne... sağlıkla kavuşalım bebeklerimize gerisi zaten çok buyuk mutluluk...

Eki Görüntüle 971538

Mickey mauseleri yurtdışından bir siteden sipariş verdim =)
50 cm, ikisi 50 tl ye...

Eki Görüntüle 971539

Bu seti gittig... dan aldım canım.
Kısmetse 3 güne gelir =)

ya ama bu kırmızılı miki fareyi ben çok seviyorum. mağazanın birinde vardı 1 yıldır vitrindeydi gelip geçerken hep eşime bu mikiyi bebeğime alacağım diyordum. fırsatını bulup almaya gittiğimde miki yoktu almışlar mikiyi :)) oyuncak olayına daha hiç girmedim. eşime aldığım maket arabalar var nasıl koruyacağız bebişten o arabaları bilmiyorum :))

Dediğin gibi hayırlısıyla sağlıklı gelsinler, bundan büyük mutluluk yok
İnşallah Allah gönlüne göre güzel hanım hanımcık bir kız çocuğu nasip eder sana.

Eferim sana ne aldin bakalim?

Falci baya bi abartmis 1.adimi atlayip direk 2.etabi anlatmis :)

aynı kadın ben universite sınavına girerken falıma bakmıştı. bana kazanıcak falan demişti, ben odadan çıkınca kazanamayacak bu sene seneye demiş. istediği okula da girecek. annem delirmiş imkansız çok iyi durumu 100 de 100 kazanacak. tabi ben tırt.. yedim bir nane kazanamadım, 1 sene sonra kazandım ancak. anneme de "bilemedi falcınız falan diye hava yapıyordum" anlattı.

kızlar huggies bir yarışma düzenliyor. ana sayfasında var. bebeğinin cinsiyetini öğrendiğinde neler hissettin konu bu. bu konuyla ilgili yazdığın yazıyı gönderiyorsun kazanırsan 20 paket bez hediye ediyorlar 3 kişiye. ben yazdım gönderdim kendine güvenenler şansını denesin. çıkmaz demeyin şansınızı deneyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…