Kızlar bugün kontrolüm vardı.31+2 haftalık hamileyim.2600 dedi doktor kilosuna şok geçirdim.yeniden kontrol etti 1900 dedi.ama bazı ölçümleri dahada büyükmüş.35 haftalık çıkıyo bazı ölçümleri.çok iri bebek bu dedi napıcam ben,hatta ailende 4-4,5 kg dogum yspan varmı dedi.ayyy korkuyorum napıcam.çok agrım oluyo şimdiden haraketlerim zorlaştı.
Evdeyim artik baska topiklerde de gezerim. Marta da bakarim. Basladi mi dogumlar? Sanirim sizin topikte bebegini kaybeden de biri olmus. Cok uzuldum ama ozellikle okumaktan kacindim. Allah dusmanima gostermesin, cok zor biseysagol canım sen de marta takıl arada
Ugrasiyolar seninle :) ayrintili ultrason yaptirmadin mi sen? Kizcen dogsun, hepsi pisman olcak erkek dediklerine :) oyle asil etcek kendine herkesiEşimin kız kardeşi dün arkadaşında fal baktırmış, benim bebeğin kız olacağını bilmesine rağmen erkek olacak demiş
Ben bunları ne yapayım artık, iyice aklımı bulandırıyor herkes.
Kızıma oyuncak aldım, hevesim kaçtı erkek olur diye...
Yarın kesin doktora gidiyorum şu işe bir açıklık getirsinler.
Tesekkur ederim canim :) tabi ki karsilik beklemeden ikramda bulunmayi seven bi milletiz. Ben de cok severim misafir agirlamayi :) valla ben ev isleri icin de izne ayircam kendimi :) yoruluyorum artik, yapmaktan da degil dusunmektenAh sorma dayanamadım borek yemedim ama sarma ve pogacaya dayanamadım
Ama hemen tavan yaptı 290 i gördüm tokluk
Bugün biraz daha dikkat edince eski haline dondü şükür simdi 120-130 çıkıyor
Ne zormuş bu seker hiç hata taviz kabul etmiyo
Ask olsun tatlım bizim kültürümüzde iyilik karşılık beklenmeden yapılır
Karşılık beklenilen iyiliğe ikrama biz çıkar iliskisi diyoruz
Ne zaman istersen yollayabilirim yemek yapmayı yedirmeyi çok seven biriyim zevkle neseyle yaparım
Bunlarda izin mevzusuna çok sevindim iyi tatiller sana
Homeofis çalışınca izin olmuyor yaaa hem ev ısı hem is ikisi bir arada yoruluyorum artık
Esime dieyim beni dogum iznine ayırsın
. inşallah Çınarlıda yapacağım doğumu. Ya izmirde bi arkadaş daha vardı Ahmet Güler'in hastasıydı o da. ben de iki gündür düşünüyodum kimdi aceba o arkadaş diye? :26:bilemedim bi türlü?
Ugrasiyolar seninle :) ayrintili ultrason yaptirmadin mi sen? Kizcen dogsun, hepsi pisman olcak erkek dediklerine :) oyle asil etcek kendine herkesigit bakalim, haber et bize de
. inşallah Çınarlıda yapacağım doğumu. Ya izmirde bi arkadaş daha vardı Ahmet Güler'in hastasıydı o da. ben de iki gündür düşünüyodum kimdi aceba o arkadaş diye? :26:bilemedim bi türlü?
Ayrıntılı yaptırdım canım kız dendi =)
Benim aklımda şüphe yok kızım olacak benim
evet düşünmesi can sıkıcı ama o kadar acıdan sonra mucizen sana baktığında herşeyi unutursun. inan kürtaj düşük daha zor. sabahtan ilaç verdiler bana bebeğğin düşmesi için gece 12 ye kadar kandan geçtim. kanama var rahim açılmadı. en son lavaboya kalkarken bayılmışım annem korkmuş öldü diye heryerim mosmmor olmuş. kendime geldiğimde bağırdım çağırdım ölü bebek doğar mı bu şekilde ya suni sancı verin ya da kürtaj yapın diye yoksa çağırmayacak doktoru artık nezamman kanım biter ölürsem ozaman çağıracaktı herhalde. o nedenle normnal doğumdan korkuyorum ben rahim yine açılmazsa falan ya da az açılırs o tarafıda kesip biçiyorlar. benimde yanımda kimse yok. ancak annemm kaynanam gelecek 1 hafta 10 gün kalıp gidecekler mecburen fazla kalamazlar. benim bebek haftasına göre büyük 2 buçuk hafta. 5. haftadan beri 10 günlük büyüktü hep zaten. 3 gün adet olmuştum 6. gününde adetin ovulasyonum olmuştu benim adet düzensizliği nedeniyle çok erken ovulasyon oldum o nedenle çok çok erken döllenme benimki ama doktorlara anlatamıyorum bunu. 40 haftayı bekleyemem ben. benim doktorumda haftasına gelir doğuma kadar falan demedi. iri bebek olacak dedi. e eşimde 4 buçuk kilo doğmuş maşallah. ben doğuramamki kaynanam eşimi doğurmuş o kiloda ama 13. doğumu falan. 4-5 tane bebeği ölmüş ilk etappta doktor falan olmadığı için kimisi bakımsızlıktan beslenme yetersizliğinden benim ilk doğumum olacak çıkmaz o bebiş benden :). son 2-3 hafta hurma ve zeytinyağı tüketmen lazım normal istiyorsan birde alaturka tuvalet kullanman lazım. birde yürüyüş yapman lazımm kolay geçmesi için. suni sancı bebeğede anneyede eziyet bence
Kizlar ikinize de gecmis olsun cok zor yasadiklarinizne çok çektirmişler canım Allah sabır veriyor işte bende 8 haftalık kalbi durunca ilkinde kürtaj olmuştum ama yoğun kanamalarım vardı ve kontrol günü durdu kalbi ve hemen o gün kürtaja alındım bayıltıldım sonrasında ağrı kesici ve antibiyotik içtim çok ağrım olmadı ama 10-15 gün kadar kanamam sürdü ağrım olmadı ama ağlamaktan 1 ay kendime gelemedim Allah bir daha kimseye göstermesin
Hosgeldin tatlimMeraba arkadaşlar ben mart annesiyim ama 31 mart annesi
o yüzden benim topiğimi biraz geriden takip ediyorum
Artık sizinle de paylaşım yapmak isterim şimdiden hayırlı olsun
Eee daha ne?Ayrıntılı yaptırdım canım kız dendi =)
Kizlar ikinize de gecmis olsun cok zor yasadiklariniz
Hayirlisiyla saglikla kucagimiza alacagiz insallah :)
Sultancim zeytinyagini icicem mi
Hosgeldin tatlim
Eee daha ne?
Alsana kizcagizin oyuncagini :)
Ayrıntılı yaptırdım canım kız dendi =)
bizim bir falcı(annemin de aralarda kahve falı baktırdığı komsu aynı zamanda) vardı bir akrabaya ısrarla kız olacak diyordu bebek ve tarif ediyordu, sarısın gözleri renkli falan filan. sonra bebek esmer bir erkek oldu, yıllar sonra ikinci bebek doğduğunda herkes şaşırdı kız bebek sarışın ve renkli gözlü idi...
Eferim sana ne aldin bakalim?Aldım canım almaz olur muyum =)
Falci baya bi abartmis 1.adimi atlayip direk 2.etabi anlatmis :)bizim bir falcı(annemin de aralarda kahve falı baktırdığı komsu aynı zamanda) vardı bir akrabaya ısrarla kız olacak diyordu bebek ve tarif ediyordu, sarısın gözleri renkli falan filan. sonra bebek esmer bir erkek oldu, yıllar sonra ikinci bebek doğduğunda herkes şaşırdı kız bebek sarışın ve renkli gözlü idi...
ne çok çektirmişler canım Allah sabır veriyor işte bende 8 haftalık kalbi durunca ilkinde kürtaj olmuştum ama yoğun kanamalarım vardı ve kontrol günü durdu kalbi ve hemen o gün kürtaja alındım bayıltıldım sonrasında ağrı kesici ve antibiyotik içtim çok ağrım olmadı ama 10-15 gün kadar kanamam sürdü ağrım olmadı ama ağlamaktan 1 ay kendime gelemedim Allah bir daha kimseye göstermesin
Kizlar ikinize de gecmis olsun cok zor yasadiklariniz
Hayirlisiyla saglikla kucagimiza alacagiz insallah :)
Sultancim zeytinyagini icicem mi
Hosgeldin tatlim
Eee daha ne?
Alsana kizcagizin oyuncagini :)
Sende mi abla =)
Sadece eşimin ailesi değil çevredeki insanlar, tanımadığım ama hamile olduğumu gören insanlarda erkek bebek olacak diyor.
Yarın doktorumu biraz yoracağım =)
İlla gözlerimle görücem bu bacak arasını...
Olmadı gidip renkli çektiricem
Eki Görüntüle 971538
Mickey mauseleri yurtdışından bir siteden sipariş verdim =)
50 cm, ikisi 50 tl ye...
Eki Görüntüle 971539
Bu seti gittig... dan aldım canım.
Kısmetse 3 güne gelir =)
senin kızın olsa da demek ki, insanların gönül gözü ile bir erkek bebek de ufukta görünüyor . 2. bebeği dusunmeye başlatacaklar bak seni daha 1. olmadan.
ben kendi adıma eğer ultrasonda görmesem(o kadar netki görüntü) inanmazdım. o kadar kız olduğunu içten hissediyordum ki... ilki oğlan herşeyi ile hislerim farklı, hamileliğim farklı ama bir kız değil erkek geliyor. elbet başüstüne... sağlıkla kavuşalım bebeklerimize gerisi zaten çok buyuk mutluluk...
Eferim sana ne aldin bakalim?
Falci baya bi abartmis 1.adimi atlayip direk 2.etabi anlatmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?