2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Maşallah tosununa canım Kız halaya oğlan dayıya derler; kısmet

Saol canım.Kısmette bakalım ne var.Şuanlık uzun gidiyor.

Zaten işyerim istedi 1 hafta fazladan çalışmamı.Bu hafta son inşallah.

Rabbim gönlüne göre versin esmercim.

Canım senle meslektaşız.Ben mali müşavir ofisinde çalışıyorum.Bugün biriyle anlaştılar.Yarın gelip başlıcak.4 günde ne öğrencekse bilmiyorum artık.Gerçekten iş öğretmek sabır işi.

Maasallah canim hep boyle devam etsin insallah yarinda bizim kontrol var çok heyecanliyim
Benim bebekte dondu çok zor yürüyorum ama ilkim sezeryan buda öyle olur az kaldi Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin insallah

Hakkında hayırlısı canım.Benimde kasıklarıma çok baskı yapıyo.

valla ben hergun kaşar lı yumurta yıyorum canım yemek sonrası olcmedıgım ıcın bılmıyorum ama gun ıcı sekerım ıyı çıkıyor

bide ben kaşar sevmiyorum tuzsuz peynir seviyorum genelde yoğurt çok yiyorum süt ona keza, 10 hafta daha dayanıcaz artık

allahım ben birgün böylelerinin katili oacam diye korkuyorum.. insanlar garip bide bunu söyleyenler genelde kadınya ona patlıyorum.. çok şanslısın canım rabbim güzel günlerini göstersin.. ama asıl şanslı olan eşinde olabilir..
RABBİM kucağına alıp evine getireceğin günleri göstersin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kizlar 2 gundur bilegim,baldirim ve belim cok fena agriyor.
Gece bir uyuyayamadim agrisindan.
Neden?
Aranizda benzer sikayeti yasayanlar var mi?
Onerileriniz neler?
cumartesi misafirim vardı çok yoruldum ondan mı diyorduma ama katlanılmıyor bazen dün gece resmen bacağım tutuldu baldırım ve ayağımın altı feci çok feci.. ağrıyo.. kollarımdada başladı.. bol kalsiyum almalıyız sanırm

hazırlıklar maşallah tamam..
ben kızımda ocakta hazırlamıştım odasını.. şimdi bir sakinim ki.. belki sezeryan olacağı için ama garip yani..
annem 26 şubatta dönüyor kardeşimin yanından..
elbiseleri yıkar ütüleriz.. hurçlara yerleştiririz.. anca nisan başında odamızı tekrar boyamamız gerekiyor kızımın bazası gelecek bebişede büyük beşiği kuracaz.. eltim olağan üstü bir performans gösterdi ve istersen gelip bu hafta içi halılarını falan yıkayım dedi.. şok halinde martta yaparız dedim.. ama öle memnun oldum ki yapmasına bile gerek yok.. insanın gönlünü almak çok kolay.. yerleştiririz sonrasına..
pasta börek yapıp atmamız lazım dolaba.. ay iş çok nasıl olacak bilmiyorum yetişir inşallah..

ben şuan taşınmamanı öneririm cnm çünkü zaten geçmişte de düşük tehliken olmuş al bir küçük beşik idare et sonra da taşınırsın ne kadar yardım edenin olsa da yine sende ayakta kalacağın için sıkıntı yaşama canım yinede sen bilirsin

Çok gecmis olsun tatlım var böyle dengesizler sakın olmaya çalış nefes egzersizleri ile rahatlayabilirsin
Merak etme bebeğin hareket edecektir.. gun icinde bı çok kez hareketsiz kalıyorlar ve bizim bazen dikkatimizden bile kaçıyor normaldir bence

evet cnm biraz daha iyiyim az da olsa var kıpırdamalar çok sağol

Ben omo ile dalin arasında gidip geldim.. Sonra karşıma dalim çıktı alışveriş esnasında .. Aldım gitti.. Kıyafetleri yıkadım güzel de oldu..

yumuşakmı ? ben yumusatıcı ayrıca kullanmayayım diyorum zaten kimyasal olmasa var içlerinde en azından yumusatıcısız bir süre kurtarırsam süper olur 1-2 ay kadar o dönemde cok hassas oluyor tenleri
cok tesekkur ederım :)

Oh oh icli kofteler baklavalar
Afiyet olsun ben tatli olarak hic bisi dusunmedim pratik bisiler yaparim artik
Aman zaten ziyarete gelenler cok oturmazlar herhalde yani
Uzaktan gelenlere de dusunuruz

valla kız öyle olmuyor gelen cok olur şahsen bana cok olur gelen gıden bız tedbırı elden bırakmayalım da aman su temızlık bıttı ya benı en cok o mutlu etti eve gırınce mısler gıbı vernel kokuyor

hadı bakalım sende kolları sıvamışsın kolay gelsın tatlım

tam isapet ablamda nizipe atandı öğretmen bugun nizipte işe başlıyor ev kıraları felan nasıl orda sımdı ev falan arıyoruz ona hasan capan Anadolu lısesıne atandı sanırım okul bıraz dısarda

ne güzel hayırlı olsun canım. nizipin en dışarıda olan okulu bile yakın canım. ulaşımın sıkıntı olacağını sanmıyorum. ev kiralarına gelince suriyelilerin gelmesi ile en düşük kira 550 600 liradan başlıyor. kiralar yükseldi 1 yılda. ev arıyorsanız apartman altlarında marketler oluyor. marketçilere sorsunlar onlar bilirler nerede kiralık ev var. şubat ayı olduğu için biraz zorlanabilirsiniz bulmakta ama imkansızda değil. ama hemen başlasınlar aramaya bir dakika bile önemli burada ev bulmak için

Merhaba arkadaşlar, aslında hergün okumaya çalışıyorum ama yazmaya fırsat olmamıştı ne zamandır. 2 arkadaşımız erken doğum yapmış, onların bebislerine sağlık diliyorum. Inşallah en yakın zamanda evlerine dönerler hep birlikte.

Aramızda hazırlıkları tamam olan hatta temizliklerini bile bitirenler var masallah.. bizde alinacaklari tamamladik sayılır, yalnız doğum sonrası için ikram ve misafirlere hediye magnet gibi bisiler hazirlamam lazım. Bir de temizlik için daha çok erken değil mi? Halilarimi falan yıkamaya verecegim, 1.5 ayda yeniden kirlenir gibi geliyor evim bana. Valla çok kararsiz kaldım, ya erken doğum olursa:-(

Valla canım temizlik için bende martın başını bekliyorum.Şubat sonu halılarımı yıkamacıya vericem.Sonra teker teker tüllerimden,yatak örtülerimden falan başlarım.Martın 10 una kadar bitiririm inşallah.zaten Allah göstermesin erken doğum olursa temizliği düşünecek halimiz yok.Ama sürekli temizlikte yapamam sonlara doğru olsun ki en azından temiz kalsın bir süre sonradan üsten temizlenir tekrar.

evet canım oyleymıs hep surıyelıler doldurmuş oraları dıye duyduk amcamda orda çalışıyor benım bugun gıttıler babam falan artık bıyere yerlescek yada bı arkaadas bulursa beraber kalırlar

Sen de iyiki varsin cnm
İnsulin kullaniyor msn hala?
Kullanmadiginda kac cikiyor?

Cnm diyetisyen bana kahvaltda 1 kibrit kutusu peynir verdi bir dolu falan degil
3 ara ogunde sut veya yogurt ki yatmadan oncekini yapamiyorum

Arada kisa ayriliklar iyi oluyor
Ozleniyor ve kiymetleniyoruz :)

30'U gördük sonundaDarısı 40 lara inşallah
Amiiin :)

İkinmayi etkilemiyormus sadece agriyi kesiyor diye biliyorum
Sezeryandan kulliyen korkuyorum zaten

Allah'ım şunun tatlılığına bakın insanın içine sokası geliyor tombik tombik
Ayy yerim bunu

Cnm biz de 1 hafta onden gidiyoruz ama herkes doguma dogru sat i yakalar diyor

Cok sukur sanci cikmiyormus cnm Aybuke hanim biraz daha takilsin icerde acele etmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…