antepın hangı ilçesınde oturuyrsun canım
Maşallah tosununa canımKız halaya oğlan dayıya derler; kısmet
maşallah oğluna cnm benim de önde çıktı 2 hafta önce. Allah gönlümüze göre versin inşallah. Çalışamaz raporu mu aldın eğer öyleyse dikkat et ama Allah korusun herhangi bir durumda ne işyeri ne sgk bunu göze alamaz diye biliyorum belki de bildiğim yanlıştır.
Maşallah tosununa canım
Bende kızımın kız kardeşime benzemesi için dua ediyorum =)
Her yere kardeşimin resmini koydum aylar önce, gözümün önünde olsun da ona benzesin diye
Kısmet artık.
Bakalım kime benziyecek.
maşallah oğluşunabüyümüş paşan... canım benim yerime eleman buldular ama işi anlamıyoki...yahu 2 dk.önce anlattığım aynı şeyi 2 dk.sonra unutuyo...günde 4-5 defa soruyor...ayyy anlatmak daha zormuş yaa kafası almıyo yada numara yapıyo (malum muhasebe hesap kitap işi)
Maasallah canim hep boyle devam etsin insallah yarinda bizim kontrol var çok heyecanliyim
Benim bebekte dondu çok zor yürüyorum ama ilkim sezeryan buda öyle olur az kaldi Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin insallah
valla ben hergun kaşar lı yumurta yıyorum canım yemek sonrası olcmedıgım ıcın bılmıyorum ama gun ıcı sekerım ıyı çıkıyor
bide ben kaşar sevmiyorum tuzsuz peynir seviyorum geneldeyoğurt çok yiyorum süt ona keza, 10 hafta daha dayanıcaz artık
allahım ben birgün böylelerinin katili oacam diye korkuyorum.. insanlar garip bide bunu söyleyenler genelde kadınya ona patlıyorum.. çok şanslısın canım rabbim güzel günlerini göstersin.. ama asıl şanslı olan eşinde olabilir..benimde üçüncü çocuğum olacak inşallah. banada bikaç kişi böyle söyledi ama ben sizin kadar sabırlı değilim maalesef tersledim. benim büyük bir aşkla yaptığım şeye insanlar nasıl bu gözle bakar bilmiyorum. benim bide üçüncü kızım olacak. aaa budamı kız diyenlerle ne yapıcam bilmiyorum. :)
RABBİM kucağına alıp evine getireceğin günleri göstersin canım hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhabalar arkadaslar ben hergun hastaneye gidiyorum hem oglumu gormeye hemde doktorla gorusmeye.bagirsaklari disarida uc ay sonra iceriye alacaklar.kalbi ile ilgili sikinti devam ediyor hayati tehlikesi var hep dua ediyoruz...kilo henuz almadi 900 gr dan 750 gr a dustu simdi tekrar bi suredir 900 gr a yakin.insallah dualarimizla her derdi yenecegiz...allah razi olsun hepinizden...
cumartesi misafirim vardı çok yoruldum ondan mı diyorduma ama katlanılmıyor bazen dün gece resmen bacağım tutuldu baldırım ve ayağımın altı feci çok feci.. ağrıyo.. kollarımdada başladı.. bol kalsiyum almalıyız sanırmKizlar 2 gundur bilegim,baldirim ve belim cok fena agriyor.
Gece bir uyuyayamadim agrisindan.
Neden?
Aranizda benzer sikayeti yasayanlar var mi?
Onerileriniz neler?
bende kaşar peynşr sevmezdim ama a 101den kaşar peynir almıştı eşim ona bayıldım. çökelektede kalsiyum çok. yoğurtta sütten daha çok kalsiyum var.
nizipteyim canım.
kızlar napıcam bılemedım bı akıl verın oturduğumuz evden tasınıcaz temmuzda taşınmıştık buraya ama yatak odasında kı koku yüzünden odayı kullanamadık hıc kucuk karanlık bı oda vardı yatağımızı oraya aldık dusuk tehlıkme vardı taşınamadık ta sımdı de bu kucucuk odaya bızım sadece yatak sığıyor küçükte bı alan var besıgıde begendık cılekten alıcaz ama o besıkte odaya sığmayacak bıde doğumdan ıkı ay sonra en gec taşınalım dıyoruz ozmana kadar ıdareten sepet besık ler var hamaklar falan oyle bıseymı alsak aceba doğum once tasınsak ev yok mevsım kotu maalesef yazın tayıncıler gıden gelen cok boslaıyor evler
çok sağol canım az az kıpırdıyor şuan halen etkisindeyim ama şükür iyiyiz
Ben omo ile dalin arasında gidip geldim.. Sonra karşıma dalim çıktı alışveriş esnasında .. Aldım gitti.. Kıyafetleri yıkadım güzel de oldu..
Oh oh icli kofteler baklavalar
Afiyet olsun ben tatli olarak hic bisi dusunmedim pratik bisiler yaparim artik
Aman zaten ziyarete gelenler cok oturmazlar herhalde yani
Uzaktan gelenlere de dusunuruz
hazırlıklar maşallah tamam..
ben kızımda ocakta hazırlamıştım odasını.. şimdi bir sakinim ki.. belki sezeryan olacağı için ama garip yani..
annem 26 şubatta dönüyor kardeşimin yanından..
elbiseleri yıkar ütüleriz.. hurçlara yerleştiririz.. anca nisan başında odamızı tekrar boyamamız gerekiyor kızımın bazası gelecek bebişede büyük beşiği kuracaz.. eltim olağan üstü bir performans gösterdi ve istersen gelip bu hafta içi halılarını falan yıkayım dedi.. şok halinde martta yaparız dedim.. ama öle memnun oldum ki yapmasına bile gerek yok.. insanın gönlünü almak çok kolay.. yerleştiririz sonrasına..
pasta börek yapıp atmamız lazım dolaba.. ay iş çok nasıl olacak bilmiyorum yetişir inşallah..
tam isapet ablamda nizipe atandı öğretmen bugun nizipte işe başlıyor ev kıraları felan nasıl orda sımdı ev falan arıyoruz ona hasan capan Anadolu lısesıne atandı sanırım okul bıraz dısarda
Merhaba arkadaşlar, aslında hergün okumaya çalışıyorum ama yazmaya fırsat olmamıştı ne zamandır. 2 arkadaşımız erken doğum yapmış, onların bebislerine sağlık diliyorum. Inşallah en yakın zamanda evlerine dönerler hep birlikte.
Aramızda hazırlıkları tamam olan hatta temizliklerini bile bitirenler var masallah.. bizde alinacaklari tamamladik sayılır, yalnız doğum sonrası için ikram ve misafirlere hediye magnet gibi bisiler hazirlamam lazım. Bir de temizlik için daha çok erken değil mi? Halilarimi falan yıkamaya verecegim, 1.5 ayda yeniden kirlenir gibi geliyor evim bana. Valla çok kararsiz kaldım, ya erken doğum olursa:-(
ne güzel hayırlı olsun canım. nizipin en dışarıda olan okulu bile yakın canım. ulaşımın sıkıntı olacağını sanmıyorum. ev kiralarına gelince suriyelilerin gelmesi ile en düşük kira 550 600 liradan başlıyor. kiralar yükseldi 1 yılda. ev arıyorsanız apartman altlarında marketler oluyor. marketçilere sorsunlar onlar bilirler nerede kiralık ev var. şubat ayı olduğu için biraz zorlanabilirsiniz bulmakta ama imkansızda değil. ama hemen başlasınlar aramaya bir dakika bile önemli burada ev bulmak için
Sen de iyiki varsin cnmşuan iyiyim canım sağol az az kıpırdamalar başladı maşallah
benim bu gebeliğimde hiç öyle bir durum yaşamadım şükür ama işte korkuyor insan allah korusun allaha emanet yavrularımız.
Iyiki varsınız sizlere anlatınca daha rahatlıyorum.
Cnm diyetisyen bana kahvaltda 1 kibrit kutusu peynir verdi bir dolu falan degilbana kabızlık için kim tavsiye etmişti beyaz lahanayı? Allah razı olsun ondanhenüz uykularımda bi problem yok tek sıkıntım bağırsak sorunları idi onuda aştım sanırım lahana ile, bide dişlerim sızlıyo diyetten dolayı her öğünde süt yoğurt kahvaltıda bi dolu peynir var ama genede kalsiyum yetmiyo galiba
Arada kisa ayriliklar iyi oluyorGünaydın kızlar =)
Eşim hala il dışında kısmetse bugün dönecek.
Ara sıra tartışmalar olsa da eşimle aramızda tuzu biberi evliliğimizin ♥
Çok özledim ben onu ya
3 gündür yok, sanki yıllar geçti üstünden.
Amiiin :)30'U gördük sonundaDarısı 40 lara inşallah
İkinmayi etkilemiyormus sadece agriyi kesiyor diye biliyorumCanım normal epudrali doktorlar pek önermiyorlar.Ağrı hissetmediğin için ıkınma olayını gerçekleştiremiyormuşsun.Bu yüzden doğum çok uzuyormuş ve çocuk sıkıntıya girebiliyormuş.Üstelik vakumla çekme ihtimalleri daha çok oluyormuş.Eğer illahaki ben genel anesteziden korkuyorum dersen en azından epudral sezeryanı öneririm.Ablam oldu ve çok memnun kaldı tabi bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir bu durumlar.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ayy yerim bunuAllah'ım şunun tatlılığına bakın insanın içine sokası geliyor tombik tombik
Cnm biz de 1 hafta onden gidiyoruz ama herkes doguma dogru sat i yakalar diyorsata göre 28+6 da gittiğimde 30+4 olarak çoktı yani neredeyse 2 hafta önden gidiyordu ve 41 cm 1481 gr dı iriymiş yani istersen normal yaparım ama bir hastasında normal olarak almış açılma olmayınca normal doğum ağrısını çekmiş ama mecburen sezaryene almış bende de öyle olacak diye birşey yok ama bende korktum tamam sağlıklı olsun da sezaryen olsun dedim gerçi nasip bakalım sonuna kadar ne olacak şuan şeker kontrollerim normal gidiyor
Cok sukur sanci cikmiyormus cnm Aybuke hanim biraz daha takilsin icerde acele etmesin :)sağol gülüm ınsallah ıyı olur hep böyle devam eder
kuzum ya evet elımden geldıgınce dıkkat edıyorum doktor sezeryan olma ıhtımalınde yuksek dedi ıkı hafta sonra tekrar kontrolumst bağlıyorlar her gıttıgımde cok sükür sancım yok bebek dogum pozısyonunda hala dedi normal olabılır ama tansıyonun yukselırse alırız dedı o yuzden süreklı ölçüyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?