ya ama bu kırmızılı miki fareyi ben çok seviyorum. mağazanın birinde vardı 1 yıldır vitrindeydi gelip geçerken hep eşime bu mikiyi bebeğime alacağım diyordum. fırsatını bulup almaya gittiğimde miki yoktualmışlar mikiyi :)) oyuncak olayına daha hiç girmedim. eşime aldığım maket arabalar var nasıl koruyacağız bebişten o arabaları bilmiyorum :))
Selam kızlarr :)
Ben de varım İzmirden ( dr.um ahmet güler ). Takip etmeye çalışıyorum ama maşallah forum cok hızlı ilerliyor. Aktif olarak yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum.
Ben de Çınarlıda yapıcam inşallah ve sezeryan istiyorum. Gönül ister ki normal yapabileyim ama cok korkuyorum ve psikolojik olarak geriliyorum. Şimdilik sezeryan yani :) Allah hepimize hayırlısını versinn hamişler.
Benimde eşime maket araba ve motor almışlığım var.
Bizim ki çocuk doğmadan sağolsun kendi kırmış çoğunu
Bizim ülkede oyuncakta büyük para dönüyor =))
Şimdi bunları alırken farkettim.
50 cmlik tek miki fare 80 tl ye satılıyor =)
para tuzağı ama işte oyuncaksız olmuyor. bizimki seviyor arabalarını kırmıyor :)) ama oğluşum halleder onları.
Cook guzel cnm gule gule kullanin
31 hafta için bebeklerimizin kilosu aynı canım, o nedenle boyunu da sordum. Benim yaramazın da baş çevresi önden gidiyor, ama bu haftalarda normal. İlerleyen haftalarda beklenen doğum tarihi ile uygun olmaya başlayacak; yavaşlayacak büyümesi yani. Seni korkutan nedir?
tesekkurler cnm )) sen deçok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
Cnm hepsi de birbirinden guzel ben de geleyim mi oynamaya :)Eki Görüntüle 971538
Mickey mauseleri yurtdışından bir siteden sipariş verdim =)
50 cm, ikisi 50 tl ye...
Eki Görüntüle 971539
Bu seti gittig... dan aldım canım.
Kısmetse 3 güne gelir =)
Kekigin de oyle bir etkisi varmis zatenkahvaltıda ekmekle birlikte ye demişti bir tanıdığım.içmek biraz mide bulandırıcı. ben çok severim içine kekikte koyup kahvaltıda yemeyi ama yediğim günlerde kasılmalarım artıyor. doğuma 2 hafta kala falan demişti öncesinde kasılmayı arttırıp erken doğuma neden olabilirmiş. zeytinyağı mideni bulandırıyorsa hurma en iyi çözüm.
Korkarim ben oyle kislerden!aynı kadın ben universite sınavına girerken falıma bakmıştı. bana kazanıcak falan demişti, ben odadan çıkınca kazanamayacak bu sene seneye demiş. istediği okula da girecek. annem delirmiş imkansız çok iyi durumu 100 de 100 kazanacak. tabi ben tırt.. yedim bir nane kazanamadım, 1 sene sonra kazandım ancak. anneme de "bilemedi falcınız falan diye hava yapıyordum" anlattı.
Cnm hepsi de birbirinden guzel ben de geleyim mi oynamaya :)
GUnaydin kızlar nasılsınız?
Ben çok yorgunum dün annemle difrize bişeyler yapalım dedik
Ayy o kadar çok iyi oldu ki üstümden buyuk bir yük kalktı
2 tepsi börek
2 tepsi pogaca
Koca bir tencere zeytinyağlı yaprak sarması (7 bardak pirinç ile)
2 kilo kiymadan İnegöl köftesi
2 kilo kiymadan Sulu köfte icin top köftelerden
1 kilo kiymadan corbalik kofte
Sigara böreği
Yaptık Ama resmen bittik
Bugün kendimize tatil ilan ettik sinemaya alışverişe falan çıkacağız kuaföre falan da uğrarız
hakettik ama dımı
Evet canım gecen kontrolde konuşmuştum.Hatta doğum olayını anlattırdım uzman ağzından duymak için.Anlatırken yapamayacağımı anladım :). o zaten beni tedirgin görünce sen nasıl istersen öyle olsun , kendini rahat tut dedi. Zaten ne kadar sakin bir adam biliyorsun sonsuz güven veriyor. Hastaneyi de ablamdan ve birkaç arkadaşımdan biliyorum, orda doğum yapmışlardı hiçbirinden olumsuz birşey duymadım. Hastanenin içi hatırladığım kadarı ile öyle çok lüks falan deil. Biraz küçük ama doğum hastanesi olması bana güven veriyor. Ayrıca yoğun bakım açılmış olması da duble güzellik oldu:) Hayırlısı bakalım hepimize :)
ayy cnm aklıma soktun valla şimdi çok mantıklı ama hiç dipfirize bişey atmadım daha önce böreği hazır yufkadanmı yaptınız ve pişirmemmi gerekli pogacayıda pısırıpmı atmam gerekli sıgara böreği pşişmez dıye tahmin ediyorum. sarmayıda tencereylemi attın buzluga posete falanmı koydun pişirmeden vallla bilgilendirirsem sevaba girersin::
Gunaydin kizlar :) herkese mutlu bi hafta baslangici dilerim. Bugun calisamaz raporu almaya gidicem, insallah bi aksilik olmadan hallederim isimi. Ordan da okula gecip raporumu vercem. Sonra da tatildeyim, ooohhh mis :)
filologum vallahi biz de seni ozledik :) merak da ettik, sukur iyisin. Sevindimaldiklarinizi gule gule kullanin canim. Aman herkes bise diyo zaten, ben daha ilk aylarda bebegim ultrasonda hep uyuyo gic kimildamiyo dedigimde o bebek duayenleri "erkek bebek hareketsiz olur, kiz olsaydi kipir kipir olurdu" dediler. Biz de kiz istiyoduk, nasil uzuluyodum. Tabi saglik en onemli sey ama doktor bise demeden herkes belirledi cinsiyeti beni goren de "karnin top gibi, erkek bu","guzellestin, erkek bu" deyip duruyo ama ben kizimi bekledigimi belirtip gulumsuyorum :) sivilceler gcecek dogumdan sonra canim, takma kafana. Benim zaten hep sivilcelerim oldugu icin hamilelikte bisey degismedi arkadasina da gecmis olsun. İnsallah miniklerini de alip evine gider en kisa zamanda. Benim de var ikiz bekleyen arkadasim, onun da erken dogum riski var. Ayni haftadayiz. Allah hepimize sag salim bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin :)
Canim ben de normal dusunuyorum. Ben vok fazla bisey okuyup aklimi karistirmaktan da korkuyorum. Her zaman normalden yanayim, cunku sezeryan bi dogum sekli degil, anne/bebek icin risk oldugunda yapilmasi gereken bi mudahale diye dusunuyorum. Bi de cok dusunmemeye calis, cunku bebekler nasil geleceklerini biraz da kendileri belirleyecekler sonucta. Onemli olan saglikli olmalari ve tabi bizim de saglikli olmamiz.
Allah'tan bir mani gelmez ise, normal istiyorum canım; epidural vs. olmadan müdahalesiz. Doğum şekli ne olursa olsun korku gayet normal. Bilmediğimiz bir deneyim neticede ve senin de söylediğin gibi hiçbir doğum diğerine benzemez. Ama şunu unutma biz her ne kadar doktorlarımıza güvenmek onlardan "cesaret" almak istiyorsak, doktorlarımızın da bizim iş birliğimize o kadar ihtiyaçları var. Onlar da "bize güvenebilmeli". Ben araştırmacı yanım bir yana, böyle bir deneyimi gerçekten merak ettiğimden çok okudum&izledim. İnternet doğru kullanıldığında çok güzel bir kaynak. Sen de korkularını "sesli" dile getir, hatta yaz&liste yap. Ve kontrolünde açık açık doktorunla konuş. İnan rahatladığını göreceksin. Rabbim herkese sağlıklı&sorunsuz doğumlar nasip etsin inşallah:107:
Uff cnm ben de basindan beri normal istiyorum ama senin dedigin konular benim de aklimi karistiriyor simdi yok epizyotomi,yirtik,dikis,... bilmiyorum
hayırlı olsun canım herseyı cok güzel olmuş
Canım ben de normal doğumu çok istemiştim ama nasip değilmiş.. Arkadaşım da benim doktorumda doğum yaptı.. Korktuğu için en başta sezeryan olsun dedi kestirip attı.. Doktor sezeryanla ilgili bile çok şey okuyup aklını karıştırma demiş. Çünkü herkesin doğum hikayesi çok farklı.. Kimi için normal doğum zor olurken kimi için sezeryan zor olur.. İnşallah hepimiz için en kolay doğum hangisi olursa onu yaşarız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?