2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba arkadaslar bende 2013 ekım annesıyım suankı heyecanlı bekleyısınızı cok ıyı tahmın edıyorum Allah hepınıze saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns https://www.facebook.com/rapunzlinmutfagi?ref=settings sayfamda bebek sekerı kurabıyelerı ve cupcakeler hazırlıyorum sızıde sayfama beklerımm dogumda ve dogumdan sonra mevlutte sunumlarınız ıcın yardımcı olmak ısterım

Benimde eşime maket araba ve motor almışlığım var.
Bizim ki çocuk doğmadan sağolsun kendi kırmış çoğunu
Bizim ülkede oyuncakta büyük para dönüyor =))
Şimdi bunları alırken farkettim.
50 cmlik tek miki fare 80 tl ye satılıyor =)

Yazina alinti yaptim yukaridaki postumda ama karisiklik olmus. Gozunden kacmasin diyr belirteyim dedim bu arada dogum icin hayirlisi olsun insallah. Ben de normal istiyorum, Ahmet Bey de cok motive etti beni bu konuda. Konustun mu sen onunla sezeryan ya da normal dogum olayini? Belki tedirgin oldugun konu hakkinda seni rahatlatir. Tabi yine de saglikla dunyaya gelsin bebeklerimiz de nasil oldugu ikinci planda artik :)[/QUOTE]

Evet canım gecen kontrolde konuşmuştum.Hatta doğum olayını anlattırdım uzman ağzından duymak için.Anlatırken yapamayacağımı anladım :). o zaten beni tedirgin görünce sen nasıl istersen öyle olsun , kendini rahat tut dedi. Zaten ne kadar sakin bir adam biliyorsun sonsuz güven veriyor. Hastaneyi de ablamdan ve birkaç arkadaşımdan biliyorum, orda doğum yapmışlardı hiçbirinden olumsuz birşey duymadım. Hastanenin içi hatırladığım kadarı ile öyle çok lüks falan deil. Biraz küçük ama doğum hastanesi olması bana güven veriyor. Ayrıca yoğun bakım açılmış olması da duble güzellik oldu:) Hayırlısı bakalım hepimize :)

para tuzağı ama işte oyuncaksız olmuyor. bizimki seviyor arabalarını kırmıyor :)) ama oğluşum halleder onları.

4-4,5dogabilir dedi.taşıyamıyorum şimdiden agır geliyo vücuduma çok baskı yapıyo.boyunu söylenedi.ama29haftalıkken41cm di.bana böyle devam eder kİlosu çünkü baştan beri ilerde gidiyor bebegin dedi.2.600 mü 2 kg aklım karıştı.birdahaki gidişte daha net ögrenirim kilosunu

oğlumda benim gibi koç burcu olcak ben 13 nisanda doğmuşum eşim diyo oda 13 nisanda doğacak diyo ama 9 nisan görünüyo benim için sıkıntı yok ama eşim o gün olmasını çok istiyo

Eki Görüntüle 971538

Mickey mauseleri yurtdışından bir siteden sipariş verdim =)
50 cm, ikisi 50 tl ye...

Eki Görüntüle 971539

Bu seti gittig... dan aldım canım.
Kısmetse 3 güne gelir =)
Cnm hepsi de birbirinden guzel ben de geleyim mi oynamaya :)

Kekigin de oyle bir etkisi varmis zaten
38den sonra baslayim ins
Cok tesekkurler tatlim

Korkarim ben oyle kislerden!

ayy cnm aklıma soktun valla şimdi çok mantıklı ama hiç dipfirize bişey atmadım daha önce böreği hazır yufkadanmı yaptınız ve pişirmemmi gerekli pogacayıda pısırıpmı atmam gerekli sıgara böreği pşişmez dıye tahmin ediyorum. sarmayıda tencereylemi attın buzluga posete falanmı koydun pişirmeden vallla bilgilendirirsem sevaba girersin::

Evet gercekten cok huzurlu bi doktor, beni de rahatlatiyo onun huzuru tedirgin oldugum konularda. Hastaneyi ben de bi kac kisiden duydum, hic de olumsuz bisey duymadim dedigin gibi. Ben daha cok ne istiyolar ne sartlar sagliyolar onu merak ediyorum. Ayrinti yani kismetse hafta sonu Ahmet beyle randevumuz var, ordan d hastaneyi gormeye ve konusmaya gitmek istiyoruz bakalim. Ahmet beyle de konusalim tabii, ondan sonra:)

Canım senin tavsiyen üzerine maskoda tombik bebeye gittik.çok beğendik.mobilyamızı aldık çıktık.tavsiyen için çok teşekkür ederim.

Canim benim ne demek :)
Pogacayi pisirip posetle koydum
Borek 3 cesit bi tanesini pisirerek koydum bi tanesi buzlu borek diye bir tarif onu pisirmeden koyuyorsun sigara boregi ise tahmin ettigin gibi sarip saklama kabiyla attim..
Sarmayi biraz pisirdim cok yerim kalmadigindan tupperware in saklama kaplarina bolusturup attim dolaba tencere ile cok yer kaplardi 5 kiloluk tencerede yapmisiz kitlik cikacak gibi
Simdiden kolay gelsin sana
Bu arada kek bile koyuyorum ben bazen hicte bisi olmuyo aklinda bulunsun

Bende bebeklerin nasıl geleceklerini kendilerinin seçtiklerinin düşünüyorum..Son zamana kadar bekliycem bakalım kader bizi nereye götürücek.. Kızım nasıl isterse öyle doğsun..

Doktorumla konuşayım en iyisi gittiğimde konuşup içimi dökmek en iyisi.. amin inşallah canım, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı..

Uff cnm ben de basindan beri normal istiyorum ama senin dedigin konular benim de aklimi karistiriyor simdi yok epizyotomi,yirtik,dikis,... bilmiyorum

Ben zamana bırakmaya karar verdim en iyisi bu sanırım..Çok düşünmek insanı sadece boğuyo..Zaten daha zamanda var o zamana bakalım neler olucak..

Haklısın canım birazda nasip meselesi..Bende zamana bırakmaya karar verdim bugün nasılsa doğurucam öyle yada böyle.Çok düşünüp sürekli aklımı bulandırmaktan vazgeçtim seninde dediğin gibi.Zamanı gelince bırakıyımda kızım karar versin nasıl geliceğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…