evet canım oyleymıs hep surıyelıler doldurmuş oraları dıye duyduk amcamda orda çalışıyor benım bugun gıttıler babam falan artık bıyere yerlescek yada bı arkaadas bulursa beraber kalırlar
arkadaş bulur çok öğretmen atandı bu atamada çünkü.düne kadar kiralık ev vardı bildiğim ama onuda bugün tutmuşlar,perde çekmişler.bizde ev alacağız doğumdan sonra.aidatla birliktd 750yi buluyor kiramız.boş yere para veriyoruz kiraya.nizip ilk atama için çok iyi kar yok kış yok.dün mesela ince hırkayla dolaştım okadar sıcaktı
kızlar selamlar, eşim geldi seyahatten iki gündür mutluluktan uçuyoruz oğlumla:)
bugün sabah yataktan kalktığımdan beri bel ağrım var işteyim çalışmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorumdayak yemiş gibi kalktım yataktan bacaklarım da aynı şekilde feci ağrıyor yürümemi de etkilemeye başladı oysaki bu zaman kadar öyle çok ağrım da olmadı. bugün arkadaş bana göbeğin aşağıda baya erken doğum falan olmasın dedi korkuttu beni deli kız oysaki daha cumaya dr randevum. kendimi kötü hissedersem daha erkene alırım artık ne yapayım. ayrıca pastalar börekler hazırlanmaya başlanmış maşşallah size benim hiç aklıma gelmemişti ben de bu durumu düşüneyim. gerçi benim k.v bu konularda beceriklidir sorsam sakın yapma ben sana yaparım taze taze der:) hepinizi öperim
kızlar selamlar, eşim geldi seyahatten iki gündür mutluluktan uçuyoruz oğlumla:)
bugün sabah yataktan kalktığımdan beri bel ağrım var işteyim çalışmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorumdayak yemiş gibi kalktım yataktan bacaklarım da aynı şekilde feci ağrıyor yürümemi de etkilemeye başladı oysaki bu zaman kadar öyle çok ağrım da olmadı. bugün arkadaş bana göbeğin aşağıda baya erken doğum falan olmasın dedi korkuttu beni deli kız oysaki daha cumaya dr randevum. kendimi kötü hissedersem daha erkene alırım artık ne yapayım. ayrıca pastalar börekler hazırlanmaya başlanmış maşşallah size benim hiç aklıma gelmemişti ben de bu durumu düşüneyim. gerçi benim k.v bu konularda beceriklidir sorsam sakın yapma ben sana yaparım taze taze der:) hepinizi öperim
Sen de iyiki varsin cnm
İnsulin kullaniyor msn hala?
Kullanmadiginda kac cikiyor?
Cnm diyetisyen bana kahvaltda 1 kibrit kutusu peynir verdi bir dolu falan degil
3 ara ogunde sut veya yogurt ki yatmadan oncekini yapamiyorum
Arada kisa ayriliklar iyi oluyor
Ozleniyor ve kiymetleniyoruz :)
Amiiin :)
İkinmayi etkilemiyormus sadece agriyi kesiyor diye biliyorum
Sezeryandan kulliyen korkuyorum zaten
Ayy yerim bunu
Cnm biz de 1 hafta onden gidiyoruz ama herkes doguma dogru sat i yakalar diyor
Cok sukur sanci cikmiyormus cnm Aybuke hanim biraz daha takilsin icerde acele etmesin :)
Maasallah cnm :)Günaydın kızlar.Cuma günü doktora gittim oğlumı görmeye.Hem de raporumu almaya.Normalde 32+0 oluyordum o gün.Maşallah benim tosun 33+2 çıktı.Boyu 44 cm. Kilosu 2015 gr. Doktorumuz bu koca kafalı oğlan baya uzun olcak dedi.Normalde ben de kısayım eşim de kısa.Hep kardeşime benzesin boyu uzun olsun diye dua ettim.inşallah bu şekilde devam eder.Kilosu da baya baya iyi dediBebek doğum kanalına girmiş.Seni inş. normal doğurtturucam dedi.2 hafta sonra kontrole çağırdı ve nstye bağlıcam dedi.Raporumu aldım ama hala çalışmaya devam.Yerime eleman bulamadılar daha.Bu hafta da çalışıcam.Haftaya da çalışma ihtimalim var.Bakalım ne kadar dayanabilcem.Benden haberler böyle kızlar.
Cnm seker olanlarin bebekleri iri olur diyorlar bir de! !Yok canım yalnız değilsin.. Bizim de 100-150 gr eksiğimiz var.. Boyumuzu bilmiyorum.. Hastanede kaldığımda yemek yiyememiştim hiç.. Vitaminleri de alamadım.. Ben 7 kilo kaybedince bizim juniour da küçük kalmış.. Ama 32. Haftadan sonra coşuyor bebeler.. Hızlı büyüyorlar.. Yetiştiririz biz de diğer bebeklere..
Cnm ben haci sakir granul sabun,dalin sivi,baby me sivi aldimkızlar bebeklerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız ben omo , dalin ve baby and me ürünleri arasında gidip geliorum
alanlar varmı tavsiyesi olan :)) birde friendly organik markası var bu ara çok meşhur bitkisel olan onu deneyen varmı bebek koltukları ve oyuncak yıkamaları için bil ürünleri mevcut
Supersiniz ellerinize saglikGUnaydin kızlar nasılsınız?
Ben çok yorgunum dün annemle difrize bişeyler yapalım dedik
Ayy o kadar çok iyi oldu ki üstümden buyuk bir yük kalktı
2 tepsi börek
2 tepsi pogaca
Koca bir tencere zeytinyağlı yaprak sarması (7 bardak pirinç ile)
2 kilo kiymadan İnegöl köftesi
2 kilo kiymadan Sulu köfte icin top köftelerden
1 kilo kiymadan corbalik kofte
Sigara böreği
Yaptık Ama resmen bittik
Bugün kendimize tatil ilan ettik sinemaya alışverişe falan çıkacağız kuaföre falan da uğrarız
hakettik ama dımı
NerdeeeeDışarıdan söylenen hiç evde pişen gibi olur mu =)
Hem hiç demiyorlar, aman eşim düşünmüş beni aç bırakmamak için saatlerini harcamış.
O güzel,narin elleriyle yapmış atmış dolaba
Bizim beyler de nerede bu incelik demi =)
Dalinle yikadim yumusatici koymadim zaten dalin jeller yumusaticilikızlar doğuma az kalıyor ben daha yıkamadım biraz daha bekliycem.hem dalin sıvı deterjan aldım hem hacışakir toz sabun bide dalinin yumuşatıcısı vardı almadım.yumuşatıcı koyacak mısınız.zaten dalin tek yıkayıncada güzel kokuyor diye hatırlıyorum
Cnm dogal cokelegin varsa ne isin var kasarla!!çökelekte annem yapıyor köyden getırıyorum oda güzel oluyor
Ben de bu konuda karasizimMerhaba arkadaşlar, aslında hergün okumaya çalışıyorum ama yazmaya fırsat olmamıştı ne zamandır. 2 arkadaşımız erken doğum yapmış, onların bebislerine sağlık diliyorum. Inşallah en yakın zamanda evlerine dönerler hep birlikte.
Aramızda hazırlıkları tamam olan hatta temizliklerini bile bitirenler var masallah.. bizde alinacaklari tamamladik sayılır, yalnız doğum sonrası için ikram ve misafirlere hediye magnet gibi bisiler hazirlamam lazım. Bir de temizlik için daha çok erken değil mi? Halilarimi falan yıkamaya verecegim, 1.5 ayda yeniden kirlenir gibi geliyor evim bana. Valla çok kararsiz kaldım, ya erken doğum olursa:-(
Gözünaydın canım...Allahım kolay getirsin...bende işteyim...benimde sabahtan beri belimde ağrı var. öğleden sonra çoğaldı sanki şimdi çok kötüyüm...ayağa kalkıncada alt taraftaki eklemlerim ağrıyor..sanırım bebek baskı yapıyor...ayrıca gögüs kafesimde ağrıyor...sanki bende yürürken zorlanmaya başladım...boşver herkes herşeyi diyor aldırış etme
gözünaydın cnm
dikkat et kendine ağrın devam ederse cumayı bekleme git erkenden erken doğum olmasın inşallah ama kontrolde fayda var. Mademki kv yapar ozaman taze taze yapsın bence haklı o durumda.
Kesilmekten ve dikisten korkuyorumsezeryandan neden korkuyorsunki bence türkiyede normal doğum daha tehlikeli.epidural olan arkadaşlarda kalıcı bel ağrısı oluşmuş.2 yıldır bel ağrısı çekiyor bitanesi.genel anestezi en iyisi.uyuyorsun zaten. 15-20dakika uyuyorsun ama sana 1saniye gibi geliyor.
bi de şarkı aralarında söylediği şeyleri anlasaydık daha bi güzel olurduBende kararsız kaldım şimdi.
Eşim gelsin bugün de bir de ona danışayım =)
Hatunun ses süper, huzur veriyor insana.
Canlı dinleme fırsatı bulmana çok sevindim eminim daha keyifle dinlemişsindir.
ayyyyy, teşekkür ederizzzz. taklifin kızımla beni mest etti, köfteler sarmalar hayal ettik. ama emeksiz yemek olmaz, kızıma şimdiden bunu aşılayayım benYa öyle oldu eşim diyor ki ne o kıtlık mı var savaş mı çıkacak ne bunlar böyle
Dedim Annem gidecek ben agirlastigim zaman sen ne yiyeceksin misafirler ne yiyecek ?
Evet haklisin diyor kıtlık olacağı icin dışardan da yemek söyleyemeyiz pasta börekte alamayız yapın yapın :26:
Bı baktım haklı adam
Sagol canım benim
Ben yollim sana kardes payı
Teşekkür ederim canım gel birlikte olsun
eveeet, ben varım. inşallah Çınarlıda yapacağım doğumu. Ya izmirde bi arkadaş daha vardı Ahmet Güler'in hastasıydı o da. ben de iki gündür düşünüyodum kimdi aceba o arkadaş diye? :26:İzmir de kimler vardı arkadaşlar ben bir tek brujaV ı biliyorum başka varmıydı? Hangi hastanede doğumu düşünüyorsunuz?
Kızlar bugün itibariyle doğum iznimi başlattım. artık 4 ay evdeyim kızımla, çok yoruldum, hastaneye git rapor al, okula götür ver filan. 2 saatim yollarda geçti ama değdi. nihayet artık iznim başladı
Kesilmekten ve dikisten korkuyorum
Bir de dogumdan sonra yardimci olacak kimse yok onun icin hemen kalkmak istiyorum insallah Allah'im hepimizin gonlune gore kolay,saglikli dogumlar verir
evet düşünmesi can sıkıcı ama o kadar acıdan sonra mucizen sana baktığında herşeyi unutursun. inan kürtaj düşük daha zor. sabahtan ilaç verdiler bana bebeğğin düşmesi için gece 12 ye kadar kandan geçtim. kanama var rahim açılmadı. en son lavaboya kalkarken bayılmışım annem korkmuş öldü diye heryerim mosmmor olmuş. kendime geldiğimde bağırdım çağırdım ölü bebek doğar mı bu şekilde ya suni sancı verin ya da kürtaj yapın diye yoksa çağırmayacak doktoru artık nezamman kanım biter ölürsem ozaman çağıracaktı herhalde. o nedenle normnal doğumdan korkuyorum ben rahim yine açılmazsa falan ya da az açılırs o tarafıda kesip biçiyorlar. benimde yanımda kimse yok. ancak annemm kaynanam gelecek 1 hafta 10 gün kalıp gidecekler mecburen fazla kalamazlar. benim bebek haftasına göre büyük 2 buçuk hafta. 5. haftadan beri 10 günlük büyüktü hep zaten. 3 gün adet olmuştum 6. gününde adetin ovulasyonum olmuştu benim adet düzensizliği nedeniyle çok erken ovulasyon oldum o nedenle çok çok erken döllenme benimki ama doktorlara anlatamıyorum bunu. 40 haftayı bekleyemem ben. benim doktorumda haftasına gelir doğuma kadar falan demedi. iri bebek olacak dedi. e eşimde 4 buçuk kilo doğmuş maşallah. ben doğuramamki kaynanam eşimi doğurmuş o kiloda ama 13. doğumu falan. 4-5 tane bebeği ölmüş ilk etappta doktor falan olmadığı için kimisi bakımsızlıktan beslenme yetersizliğinden benim ilk doğumum olacak çıkmaz o bebiş benden :). son 2-3 hafta hurma ve zeytinyağı tüketmen lazım normal istiyorsan birde alaturka tuvalet kullanman lazım. birde yürüyüş yapman lazımm kolay geçmesi için. suni sancı bebeğede anneyede eziyet bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?