2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar selamlar, eşim geldi seyahatten iki gündür mutluluktan uçuyoruz oğlumla:)

bugün sabah yataktan kalktığımdan beri bel ağrım var işteyim çalışmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum dayak yemiş gibi kalktım yataktan bacaklarım da aynı şekilde feci ağrıyor yürümemi de etkilemeye başladı oysaki bu zaman kadar öyle çok ağrım da olmadı. bugün arkadaş bana göbeğin aşağıda baya erken doğum falan olmasın dedi korkuttu beni deli kız oysaki daha cumaya dr randevum. kendimi kötü hissedersem daha erkene alırım artık ne yapayım. ayrıca pastalar börekler hazırlanmaya başlanmış maşşallah size benim hiç aklıma gelmemişti ben de bu durumu düşüneyim. gerçi benim k.v bu konularda beceriklidir sorsam sakın yapma ben sana yaparım taze taze der:) hepinizi öperim

evet canım oyleymıs hep surıyelıler doldurmuş oraları dıye duyduk amcamda orda çalışıyor benım bugun gıttıler babam falan artık bıyere yerlescek yada bı arkaadas bulursa beraber kalırlar

arkadaş bulur çok öğretmen atandı bu atamada çünkü.düne kadar kiralık ev vardı bildiğim ama onuda bugün tutmuşlar,perde çekmişler.bizde ev alacağız doğumdan sonra.aidatla birliktd 750yi buluyor kiramız.boş yere para veriyoruz kiraya.nizip ilk atama için çok iyi kar yok kış yok.dün mesela ince hırkayla dolaştım okadar sıcaktı

canım okulun pansıyonu varmışş şımdılık orda kalacakmış ıyı olmuşş benım bulunduğum sehırde oyle canım evler uçuyor görsen bıseyede benzese evler kıralar 600 den başlıyor

Son düzenleme:
insülin hergün kullanıyorum canım sabah öğlen akşam ve akşam 9 da olmak üzere günde 4 kez.
İki günde bir de ölçüm yapıyorum şuan iyi gidiyor ölçümler şükür insilün vurulmadığım gün yok doğuma kadar vurulacakmışım

Gözünaydın canım...Allahım kolay getirsin...bende işteyim...benimde sabahtan beri belimde ağrı var. öğleden sonra çoğaldı sanki şimdi çok kötüyüm... ayağa kalkıncada alt taraftaki eklemlerim ağrıyor..sanırım bebek baskı yapıyor...ayrıca gögüs kafesimde ağrıyor...sanki bende yürürken zorlanmaya başladım...boşver herkes herşeyi diyor aldırış etme

Son düzenleme:

gözünaydın cnm
dikkat et kendine ağrın devam ederse cumayı bekleme git erkenden erken doğum olmasın inşallah ama kontrolde fayda var. Mademki kv yapar ozaman taze taze yapsın bence haklı o durumda.

sezeryandan neden korkuyorsunki bence türkiyede normal doğum daha tehlikeli.epidural olan arkadaşlarda kalıcı bel ağrısı oluşmuş.2 yıldır bel ağrısı çekiyor bitanesi.genel anestezi en iyisi.uyuyorsun zaten. 15-20dakika uyuyorsun ama sana 1saniye gibi geliyor.

İzmir de kimler vardı arkadaşlar ben bir tek brujaV ı biliyorum başka varmıydı? Hangi hastanede doğumu düşünüyorsunuz?

Maasallah cnm :)

Cnm seker olanlarin bebekleri iri olur diyorlar bir de! !

Cnm ben haci sakir granul sabun,dalin sivi,baby me sivi aldim
Dalin ve baby me kullandim guzeldi

Supersiniz ellerinize saglik
Yemeden nasil dayandin peki cnm?Malum seker
Araba kullanmayi sormussun ben kullaniyorm rahatsiz olmuyorum hala
Doguma kadar da kullanirim herhalde istanbulda mecbur

Nerdeeee
2 dk da oturr yer kalkarlar bir de!!

Dalinle yikadim yumusatici koymadim zaten dalin jeller yumusaticili
Cok da guzel koktu :)

çökelekte annem yapıyor köyden getırıyorum oda güzel oluyor
Cnm dogal cokelegin varsa ne isin var kasarla!!

Ben de bu konuda karasizim
Bir aklim tum temizle bir an once ne olur ne olmaz diyor
Diger aklim kirlenir o zmna yakin yap ki biraz rahat et diyor

teşekkür ederim canım,
aynen benim de ayağa kalkınca eklem meklem kalmıyor arıyor her yerim bundan sonra böylemi devam eder acaba nasıl çalışacağız böyle

gözünaydın cnm
dikkat et kendine ağrın devam ederse cumayı bekleme git erkenden erken doğum olmasın inşallah ama kontrolde fayda var. Mademki kv yapar ozaman taze taze yapsın bence haklı o durumda.

teşekkür ederim canım:) dediğin gibi ağrım devam ederse daha erken giderim zaten doktora gitme zamanım geçti bile eşimin seyahatten dönmesini beklemiştim.

Kesilmekten ve dikisten korkuyorum
Bir de dogumdan sonra yardimci olacak kimse yok onun icin hemen kalkmak istiyorum insallah Allah'im hepimizin gonlune gore kolay,saglikli dogumlar verir

Kızlar bugün itibariyle doğum iznimi başlattım. artık 4 ay evdeyim kızımla, çok yoruldum, hastaneye git rapor al, okula götür ver filan. 2 saatim yollarda geçti ama değdi. nihayet artık iznim başladı

Bende kararsız kaldım şimdi.
Eşim gelsin bugün de bir de ona danışayım =)
Hatunun ses süper, huzur veriyor insana.
Canlı dinleme fırsatı bulmana çok sevindim eminim daha keyifle dinlemişsindir.
bi de şarkı aralarında söylediği şeyleri anlasaydık daha bi güzel olurdu ona fazlaca fransız kaldık
ayyyyy, teşekkür ederizzzz. taklifin kızımla beni mest etti, köfteler sarmalar hayal ettik. ama emeksiz yemek olmaz, kızıma şimdiden bunu aşılayayım ben size afiyet olsun canımm
İzmir de kimler vardı arkadaşlar ben bir tek brujaV ı biliyorum başka varmıydı? Hangi hastanede doğumu düşünüyorsunuz?
eveeet, ben varım. inşallah Çınarlıda yapacağım doğumu. Ya izmirde bi arkadaş daha vardı Ahmet Güler'in hastasıydı o da. ben de iki gündür düşünüyodum kimdi aceba o arkadaş diye? :26: bilemedim bi türlü?

Kızlar bugün itibariyle doğum iznimi başlattım. artık 4 ay evdeyim kızımla, çok yoruldum, hastaneye git rapor al, okula götür ver filan. 2 saatim yollarda geçti ama değdi. nihayet artık iznim başladı

Haydi gözün aydın
Havalarda inşallah şansına güzel olur, bol bol gezer yürüyüş yaparsınız.
Hem doğumu kolaylaştırır

Kesilmekten ve dikisten korkuyorum
Bir de dogumdan sonra yardimci olacak kimse yok onun icin hemen kalkmak istiyorum insallah Allah'im hepimizin gonlune gore kolay,saglikli dogumlar verir

evet düşünmesi can sıkıcı ama o kadar acıdan sonra mucizen sana baktığında herşeyi unutursun. inan kürtaj düşük daha zor. sabahtan ilaç verdiler bana bebeğğin düşmesi için gece 12 ye kadar kandan geçtim. kanama var rahim açılmadı. en son lavaboya kalkarken bayılmışım annem korkmuş öldü diye heryerim mosmmor olmuş. kendime geldiğimde bağırdım çağırdım ölü bebek doğar mı bu şekilde ya suni sancı verin ya da kürtaj yapın diye yoksa çağırmayacak doktoru artık nezamman kanım biter ölürsem ozaman çağıracaktı herhalde. o nedenle normnal doğumdan korkuyorum ben rahim yine açılmazsa falan ya da az açılırs o tarafıda kesip biçiyorlar. benimde yanımda kimse yok. ancak annemm kaynanam gelecek 1 hafta 10 gün kalıp gidecekler mecburen fazla kalamazlar. benim bebek haftasına göre büyük 2 buçuk hafta. 5. haftadan beri 10 günlük büyüktü hep zaten. 3 gün adet olmuştum 6. gününde adetin ovulasyonum olmuştu benim adet düzensizliği nedeniyle çok erken ovulasyon oldum o nedenle çok çok erken döllenme benimki ama doktorlara anlatamıyorum bunu. 40 haftayı bekleyemem ben. benim doktorumda haftasına gelir doğuma kadar falan demedi. iri bebek olacak dedi. e eşimde 4 buçuk kilo doğmuş maşallah. ben doğuramamki kaynanam eşimi doğurmuş o kiloda ama 13. doğumu falan. 4-5 tane bebeği ölmüş ilk etappta doktor falan olmadığı için kimisi bakımsızlıktan beslenme yetersizliğinden benim ilk doğumum olacak çıkmaz o bebiş benden :). son 2-3 hafta hurma ve zeytinyağı tüketmen lazım normal istiyorsan birde alaturka tuvalet kullanman lazım. birde yürüyüş yapman lazımm kolay geçmesi için. suni sancı bebeğede anneyede eziyet bence

ne çok çektirmişler canım Allah sabır veriyor işte bende 8 haftalık kalbi durunca ilkinde kürtaj olmuştum ama yoğun kanamalarım vardı ve kontrol günü durdu kalbi ve hemen o gün kürtaja alındım bayıltıldım sonrasında ağrı kesici ve antibiyotik içtim çok ağrım olmadı ama 10-15 gün kadar kanamam sürdü ağrım olmadı ama ağlamaktan 1 ay kendime gelemedim Allah bir daha kimseye göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…