Kizlar ben insallah normal dogum yapmak istiyorum
Epidural konusunda kararsizim + lari ve - leri neler?
Ve normal dogum yapmak isteyen arkadaslar epidural alacak misiniz?
Evet gercekten cok huzurlu bi doktor, beni de rahatlatiyo onun huzuru tedirgin oldugum konularda. Hastaneyi ben de bi kac kisiden duydum, hic de olumsuz bisey duymadim dedigin gibi. Ben daha cok ne istiyolar ne sartlar sagliyolar onu merak ediyorum. Ayrinti yanikismetse hafta sonu Ahmet beyle randevumuz var, ordan d hastaneyi gormeye ve konusmaya gitmek istiyoruz bakalim. Ahmet beyle de konusalim tabii, ondan sonra:)
4-4,5dogabilir dedi.taşıyamıyorum şimdiden agır geliyo vücuduma çok baskı yapıyo.boyunu söylenedi.ama29haftalıkken41cm di.bana böyle devam eder kİlosu çünkü baştan beri ilerde gidiyor bebegin dedi.2.600 mü 2 kg aklım karıştı.birdahaki gidişte daha net ögrenirim kilosunu
Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisler. Herkese huzurlu bir gun diliyorum :) bugun itibariyle 40 li gunlere indik. Buyuk gun yaklasiyoooo
Evettt, oda suslemesi de var daha :) aceba hemsireler ya da personelden yardimci olabilcek kimse oluyo mudur? Bi de fotografci var, hastanelerin kendi fotografcilari oluyo. Ahmet beyin muayenehanesinde brosuru vardi bi bayan fotografcinin. O zannediyorum hastaneyle anlasmali olan. İnternet sitesine baktim, gayet guzeldi cekimleri. Ayrinti cok fazla, not almaya basladim, hastaneyle konusulacaklar diye :)Benim de bir sonraki hafta kontrolum var :) ben de odalarin son halini cok merak ediyorum.odayi biraz suslemek istiyorum o yuzden martta gidip bakicam ben de :)
Günaydın... Oldukça hareketli bir gece idi, son dönemde bilinçaltımın aktifliği beni şaşırtmıyor dersem yalan olur
Bana da hala çok uzak geliyor. İnanamıyor muyum nedir... Gerçi çok ani karar vermiştim bebek sahibi olmaya, rabbim de nasip etti. Bakıyorum şimdi geriye doğuma haftalar kalmış
En çok merak ettiğin an&duygu hangisi?:107:
Bu ara en cok ilk karsilasacagimiz ani merak ediyorum. Bunula ilgili videolar falan da izliyorum, aglayarak tabi9 ay icimde buyuttugum ve gormeden baglandigim mucizemi gorunce neler olacak. Ben kesin aglayacagim ama o duyguyu cok merak ediyorum. Bi de babasiyla ilk karsilastiklari ani da ayni sekilde merak ediyorum. Babalar gebelik surecinde bizim kadar hevesli gorunmuyo, en azindan bizim babamiz oyle kizini kucagina verdiklerinde neler olacak, nasil bi tepki verecek cok merak ediyorum bunu da...
Arkadaşlar kimler Ankara'da doğum yapacak? Ve hangi hastanede yapmayı düşünüyorlar?
Eki Görüntüle 971538
Mickey mauseleri yurtdışından bir siteden sipariş verdim =)
50 cm, ikisi 50 tl ye...
Eki Görüntüle 971539
Bu seti gittig... dan aldım canım.
Kısmetse 3 güne gelir =)
meraba canım ben yeni katıldım aranıza benim de suyumda azalma var ama takmıyorum 3 haftadır yogun bi şekilde su içiyorum günde 3 litre dinleniyorum çogu zaman..bu şekilde giderse idare eder dedi dr um
gelişimi için de muz su süt yumurta yeşillik bunlardan vazgeçme kendini besiye al.. arkadaşlardan vardı öyle 2 yumurta 2 bardk süt 1 muz 3 lt süt ve bol yeşillik..ve her fırsatta sola yat bunu uygula tontiş tontiş olsun bebişininşallah
Kızlar bugün kontrolüm vardı.31+2 haftalık hamileyim.2600 dedi doktor kilosuna şok geçirdim.yeniden kontrol etti 1900 dedi.ama bazı ölçümleri dahada büyükmüş.35 haftalık çıkıyo bazı ölçümleri.çok iri bebek bu dedi napıcam ben,hatta ailende 4-4,5 kg dogum yspan varmı dedi.ayyy korkuyorum napıcam.çok agrım oluyo şimdiden haraketlerim zorlaştı.
günaydın kızlar hepinize....
geçmişi okuyamadan bir selam vereyim dedim....
inşallah herkes iyidir...
benim bebişimde iyiymiş...
dün doktor kontrolündeydik 2 kg olmuşuz...
çalışamaz raporunu aldım..ama şubat çıkana kadar işyerindeyim bakalım
Maasallah cnm :)
Cnm seker olanlarin bebekleri iri olur diyorlar bir de! !
Cnm ben haci sakir granul sabun,dalin sivi,baby me sivi aldim
Dalin ve baby me kullandim guzeldi
Supersiniz ellerinize saglik
Yemeden nasil dayandin peki cnm?Malum seker
Araba kullanmayi sormussun ben kullaniyorm rahatsiz olmuyorum hala
Doguma kadar da kullanirim herhalde istanbulda mecbur
Nerdeeee
2 dk da oturr yer kalkarlar bir de!!
Dalinle yikadim yumusatici koymadim zaten dalin jeller yumusaticili
Cok da guzel koktu :)
Cnm dogal cokelegin varsa ne isin var kasarla!!
Ben de bu konuda karasizim
Bir aklim tum temizle bir an once ne olur ne olmaz diyor
Diger aklim kirlenir o zmna yakin yap ki biraz rahat et diyor
torbalıda mıydı orası canım
Maşallah prensesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?