2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar ben insallah normal dogum yapmak istiyorum
Epidural konusunda kararsizim + lari ve - leri neler?
Ve normal dogum yapmak isteyen arkadaslar epidural alacak misiniz?

Canım bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı.Benlede tecrübelerini paylaştı.Suyu geldikten 2 saat sonra sancıları başlamış evde duş almış hazırlanmış çok ağırdan almadan hastaneye gitmişler gittiklerinde 4 cm açılma varmış yarım saat sonra 5 cm olmuş ve epidural takmışlar.Bir süre sonra ağrılarım yok denecek kadar azaldı ama kasılmaları hissettim dedi..10 cm olduğunda doğuma girmiş.Epiduralden dolayı ıkınmalarında zorlandığını söyledi.Buda onu fazla yormuş ama ağrısız olduğundan halimden mumnundum dedi.Bide epidural çıkarıldıktan sonra 1 hafta baş ağrısı olmuş..Artılarını düşünürsek sancılar şiddetlenmeden epidural yapıldığından çok zorlanmamak doğumda ıkınmada işe yarayabilir çünkü gücümüz yerinde olur..Eksisi bi baş ağrısı olabilir.Bide epidurali takarken hareketsiz durmman gerekiyomuş sancı geldiğinde o biraz sinir bozucu olabilir..Ben sezeryanmı olsam normalmi diye kararsız kalmıştım.Şimdi zamana bırakmaya karar verdim.Normal olması gerekdiğini düşünüyorum.İnşallah bi sorun olmazsa normal olsun.Ama normal olursa epidural kesinlikle isterim.

Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisler. Herkese huzurlu bir gun diliyorum :) bugun itibariyle 40 li gunlere indik. Buyuk gun yaklasiyoooo

Benim de bir sonraki hafta kontrolum var :) ben de odalarin son halini cok merak ediyorum.odayi biraz suslemek istiyorum o yuzden martta gidip bakicam ben de :)

Günaydın... Oldukça hareketli bir gece idi, son dönemde bilinçaltımın aktifliği beni şaşırtmıyor dersem yalan olur

Canım zaten 32. haftandasın, kaldı 8 hafta. En çok kiloyu son haftalar alır diyorlar dolayısı ile çok uzun süreli bir sıkıntı yaratmayacaktır. Forumdaki diğer anne adaylarının yazılarını okursan, son ay zaten herkes aşağı yukarı benzer sıkıntıları çekiyor; bebeği küçük te olsa büyük te olsa. Hiç endişe etme son dönemece girdik:107:

Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisler. Herkese huzurlu bir gun diliyorum :) bugun itibariyle 40 li gunlere indik. Buyuk gun yaklasiyoooo

Bana da hala çok uzak geliyor. İnanamıyor muyum nedir... Gerçi çok ani karar vermiştim bebek sahibi olmaya, rabbim de nasip etti. Bakıyorum şimdi geriye doğuma haftalar kalmış

En çok merak ettiğin an&duygu hangisi?:107:

Benim de bir sonraki hafta kontrolum var :) ben de odalarin son halini cok merak ediyorum.odayi biraz suslemek istiyorum o yuzden martta gidip bakicam ben de :)
Evettt, oda suslemesi de var daha :) aceba hemsireler ya da personelden yardimci olabilcek kimse oluyo mudur? Bi de fotografci var, hastanelerin kendi fotografcilari oluyo. Ahmet beyin muayenehanesinde brosuru vardi bi bayan fotografcinin. O zannediyorum hastaneyle anlasmali olan. İnternet sitesine baktim, gayet guzeldi cekimleri. Ayrinti cok fazla, not almaya basladim, hastaneyle konusulacaklar diye :)

Bu ara en cok ilk karsilasacagimiz ani merak ediyorum. Bunula ilgili videolar falan da izliyorum, aglayarak tabi 9 ay icimde buyuttugum ve gormeden baglandigim mucizemi gorunce neler olacak. Ben kesin aglayacagim ama o duyguyu cok merak ediyorum. Bi de babasiyla ilk karsilastiklari ani da ayni sekilde merak ediyorum. Babalar gebelik surecinde bizim kadar hevesli gorunmuyo, en azindan bizim babamiz oyle kizini kucagina verdiklerinde neler olacak, nasil bi tepki verecek cok merak ediyorum bunu da...

yazilarinizi okumakdan keyiif aliyorum ))) ALLAH hepiimze saglikli hayirli dogumlar ve evlatlar nasip etsin )))) guzelliklee iyilikle buyutelim miniklerimiziii)))) guzel gunlerini gorelim hep

Ben öncelikle doğumu çok merak ediyorum. İlginç bir deneyim olacak, heyecanla bekliyorum o ağrıları hissetmeyi. Daha sonra elbette ilk karşılaşmamız...

Ben kardeşimi görevlendirdim, "her anı her şeyi kaydet" dedim. Heyecandan kamerayı düşürmez inşallah. Beni istemeye geldiklerinde 5. dk.'dan sonra kamera duvarı çekiyor; olaya dalmış masanın üstüne bırakmış akıllı

sut yumurta muz sureklı yıyorum ıcıyorum canım bakalım cumartesı gunu tekrar gıdıcem günde 3 lıtre su ıc gel bı bakalım hareketlerıne demıstı

günaydın kızlar hepinize....
geçmişi okuyamadan bir selam vereyim dedim....
inşallah herkes iyidir...
benim bebişimde iyiymiş...
dün doktor kontrolündeydik 2 kg olmuşuz...
çalışamaz raporunu aldım..ama şubat çıkana kadar işyerindeyim bakalım

benımkıde bır kac hafta ufak çıkıyor dr bana bebeklerın iri olmasını hiç istemeyız ama senın kıde haftasına göre ufak dedı ben basta cok uzuldum ama napımm sağlıklı olsunlar ufak ırı ne fark eder

Maşallah prensesine

canım bizim evde cogu sey doğal fasulye ,nohut,bulgur ,patates turşular peynirler sütler tereyağları unlar hepsını annemden getırıyoruz ızne gıttıgımızde

kızlar az kıpırdama var arada oluyor pazar günü maşallah kıpır kıpırdı of kafayı yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…