2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
dün işyerinde fenalaştım tansiyonum 14/10 olmuş, Allahtan il sağlıkta çalışıyorumda etrafımda hemşire ebe doktor çok, azcık dinlenince 10/7 oldu lakin 5 günlük rapor aldım evde dinlenicem kendimi zorlamanın alemi yok umarım münferit bi olaydır

dikkat etmen lazım bundan sonra sık sık tansiyonunu ölçtür ..yüksek çıkarsa doktoruna muhakkak danış

geçmiş olsun dikkat et kendine kontrol altında tut yediklerine biraz dikkat et canım yat dinlen... bende izine ayrılmama az kaldı diye sabrediyorum işlerimi toparlıyorum ondan sonra başlasın ev hayatı...:)

GÜNAYDIN ANNİŞLER YAAAA HEMEN CUMA OLSUN ISTIYORUM BEN UYUMAK ISTIYORUM COK UYKUM VAR

CANIM BENIM KILOSU GAYET NORMAL BENCE BENIMDE 32+5 DE 2 KILO İDİ AMA MAŞALLAH BEBİŞİNE
Ohhh missss temizlik gibisi var mi yaa

ya ben buyuk temizlik icin erken diye düşünüyorum hala yarım gun alıyorum kadını
Doguma yakın alırım tam gun fayansi halıyı koltuğu dip bucak yaparız

CANIM BENIM AZ KALDI HALILARI SERMEDIK ONLARIDA ÖNÜMÜZDEKI HAFTASONU SERECEĞİZ BU HAFTASONU BEBEĞİN KIYAFETLERI UTULENIP YERLEŞECEK ANCAK BIZIM DİP BUCAK HERYER BITTI BIR TEK BANYO KALDI ONUDA TAVANI BOYANACAK DIYE YAPMADIK CARSAMBA YARIN TAVANI BOYANIP DUVARLAR SILINECEK MUTFAK FAYANSLARIYLA KORIDOR BANYO TUVALET TAŞLARINADA SIHIRLI SU DÖKÜLÜP TEMIZLENECEK DERZLERININ ARASINI BEMBEYAZ YAPIYOR ZATEN CALIŞIYORZ SABAHA GİDİP AKŞAM GELIYORUZ http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=526765

Eki Görüntüle 971538

Mickey mauseleri yurtdışından bir siteden sipariş verdim =)
50 cm, ikisi 50 tl ye...

Eki Görüntüle 971539

Bu seti gittig... dan aldım canım.
Kısmetse 3 güne gelir =)

AY COK SEKERLER GÜZEL GÜNLERDE OYNASIN KUZUN

OH OH MAŞALLAH MELEĞİNE

AHH KUZUM DIKKAT ET BAK BEN TANSIYON ILACI KULLANIYORUM DÜN AKŞAM YINE 14/9 OLDU ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

kızlar az kıpırdama var arada oluyor pazar günü maşallah kıpır kıpırdı of kafayı yiyeceğim

Değişiyor bebeklerin rutinleri gülüm. Bazen tüm gün kıpır kıpırlar bazen ses seda yok. Kahvaltını yap, senin yüzünü güldürecek kadar hareketlenir inşallah:107:

Geçmiş olsun, birşeye mi sinirlendin hayırdır neden yükseldi aniden?

geçmiş olsun dikkat et kendine kontrol altında tut yediklerine biraz dikkat et canım yat dinlen... bende izine ayrılmama az kaldı diye sabrediyorum işlerimi toparlıyorum ondan sonra başlasın ev hayatı...:)

sende 32 de ayrılacaksın sanırım...neden erken ayrılıyosunuz? ben hesap ettim 32 de ayrılırsam bebek 55 günlükken doğum izni bitiyo. 37 ye kadar sabredersem 91 günlükken doğum izni bitiyo.daha 3 aylıkken bitmiş oluyo keşke doğum izni biraz uzasaydı

HERKESE GÜNAYDIN,
kızlar slıng kullanan yada almayı düşünen varmı almak istiyorum kullanışlı olurmu acep:26:

32 de ayrılacan çünkü evde 13 aylık oğlum oğlum var onunla vakit geçirmek istiyorum doğuma kadar doğum iznim bitince 2 yıl ücretsiz izin alcam ondan sonrada tekrar çalışırmıyım bilmiyorum durum gösterir çünkü 3. çocuğuda istiyorum...

Canım yanıt istiyorsan Hırsızı arkadaşımızın mesajını alıntılaman lazım

HERKESE GÜNAYDIN,
kızlar slıng kullanan yada almayı düşünen varmı almak istiyorum kullanışlı olurmu acep:26:

Ben ben... Henüz almadım ama dışarısı için kesinlikle kullanacağım; araba puset vs hoşuma gitmiyor:107:

Allah bağışlasın canım...benim bu 3.bebişim.biri 9 diğeri 3,5 yaşında ben 37 ye kadar çalışacağım...çünkü ücretsiz izin alma ihtimalim yok...ev ve araba kredisi ödüyoruz...2 memur maaşıyla anca geçiniriz 3 çocukla hatta kredilerden yetmiyor bile...bebeğime bakacak kimsede yok benim...bakıcıya veriyorum

Kizlar simdi Dr geldim 32+1 olduk bugün ilk defa nst ye girdim sanci felan cikmadi bebegin kalp atislari iyi dedi
2000 gr olmuş boyu 43.4 cm Nasil acaba haftasina gore
32+1 iz fakat 32+5 cikiyor iyi demekki rutin kan idrar verdi sonucu öğleden sonra alacagim aspirini 34 de kesecez dedi iğneye devam elleriyle yüzünü kapatmisti kuzucum.
Bu arada 30. Haftadayken doğum pozisyonunda olan bebeğim tekrar makat gelişi donmuş saka gibi

haftasına göre iyi bebişin maşallah canım ...sürekli hareket halinde oldukları için dönüyolar herhalde...bende hareketleri bazen aşağıda bazen yukarda hissediyorum

Son düzenleme:

Canım gözün aydın maşallah bebişine...yanlız 32.haftada neden nstye bağladılar.Benim bildiğim 36.haftada başlıyor

Maşallah tosununa Döner daha annesi

En tecrübeli sensin, sana sorayım:107: Normal kontraksiyonlarım vardı zaten 2 aydır. Dün akşam ilk defa her kasılmaya adet benzeri ağrı da eşlik etmeye başladı. Bu haftalarda normal midir?

selam kızlar günaydınlar hepinize :) Perşembe günü artık 32 haftalık çalışır raporumuzu alıcaz Allahız izniyle artık sayılı günlerimiz kaldı çok heyecanlanıyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…