amin canım inşallah.benim kürtaj sonrası kanamam ağrım falan olmadı. mahvolmuştum ya. 10. haftanın üzerinde hemen kürtaj yapamıyorlarmış güya önce düşürmeye çalışacaklarmış falan filan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Allah bağışlasın canım...benim bu 3.bebişim.biri 9 diğeri 3,5 yaşında ben 37 ye kadar çalışacağım...çünkü ücretsiz izin alma ihtimalim yok...ev ve araba kredisi ödüyoruz...2 memur maaşıyla anca geçiniriz 3 çocuklahatta kredilerden yetmiyor bile...bebeğime bakacak kimsede yok benim...bakıcıya veriyorum
Canim çok geçmiş olsun tekrarlamaz insallahdün işyerinde fenalaştım tansiyonum 14/10 olmuş, Allahtan il sağlıkta çalışıyorumda etrafımda hemşire ebe doktor çok, azcık dinlenince 10/7 oldu lakin 5 günlük rapor aldım evde dinlenicem kendimi zorlamanın alemi yok umarım münferit bi olaydır
Ewet doktorum daha coook döner dedi benim sezeryan olacagi için çokta önemli degilhaftasına göre iyi bebişin maşallah canım...sürekli hareket halinde oldukları için dönüyolar herhalde...bende hareketleri bazen aşağıda bazen yukarda hissediyorum
Saol cnm özele gidiyorum ben Dr 32. Haftadan sonra aliyir nst ye bizim hastanede öyleymiş. Üstelik ara ara sancim oluyordu korkuyordum iyi oldu kafam rahatladiCanım gözün aydın maşallah bebişine...yanlız 32.haftada neden nstye bağladılar.Benim bildiğim 36.haftada başlıyor
Maşallah tosununaDöner daha annesi
En tecrübeli sensin, sana sorayım:107: Normal kontraksiyonlarım vardı zaten 2 aydır. Dün akşam ilk defa her kasılmaya adet benzeri ağrı da eşlik etmeye başladı. Bu haftalarda normal midir?
anladım canım hayat şartları zor sen tamamlamışsın 3ü bende çok isterim 3 tane olsun kısmet artık allah sağlıklı versinde..
Değişiyor bebeklerin rutinleri gülüm. Bazen tüm gün kıpır kıpırlar bazen ses seda yok. Kahvaltını yap, senin yüzünü güldürecek kadar hareketlenir inşallah:107:
Geçmiş olsun, birşeye mi sinirlendin hayırdır neden yükseldi aniden?
günaydın kızlar hepinize....
geçmişi okuyamadan bir selam vereyim dedim....
inşallah herkes iyidir...
benim bebişimde iyiymiş...
dün doktor kontrolündeydik 2 kg olmuşuz...
çalışamaz raporunu aldım..ama şubat çıkana kadar işyerindeyim bakalım
Bu sefer ayni seyi yapmaz diyemeyecegim, cunku bu herkes icin fazla heyecanli bi an olacak. İnsallah diyeyim ben de :) bi arkadas esiyle girmis doguma, fotograf makinasini da esine vermis. Fakat esi o an heyecan, korku, panik. Makinayi koydugu yeri bile hatirlayamamis, birak cekmeyiBen öncelikle doğumu çok merak ediyorum. İlginç bir deneyim olacak, heyecanla bekliyorum o ağrıları hissetmeyi. Daha sonra elbette ilk karşılaşmamız...
Ben kardeşimi görevlendirdim, "her anı her şeyi kaydet" dedim. Heyecandan kamerayı düşürmez inşallah. Beni istemeye geldiklerinde 5. dk.'dan sonra kamera duvarı çekiyor; olaya dalmış masanın üstüne bırakmış akıllı
masallah bebisine canimgünaydın kızlar hepinize....
geçmişi okuyamadan bir selam vereyim dedim....
inşallah herkes iyidir...
benim bebişimde iyiymiş...
dün doktor kontrolündeydik 2 kg olmuşuz...
çalışamaz raporunu aldım..ama şubat çıkana kadar işyerindeyim bakalım
aktarcim, hareket ettigine gore sorun yok. Hareket yogunluklari degisebiliyo, bazen cadaloz oluyo beni kizim bazen melek :) yemek yeyip uzandiktan sonra 1 saat icinde hic bir hareket olmazsa ya da gun icinde 10 defadan az hissedersen dokora basvurmaliymissin. Sen yasadigin kotu olayin etkisinden yedirginsin ama meleginin iyi olduguna eminim. Rahat etmiyorsan git doktora canim, kendini uzmekızlar az kıpırdama var arada oluyor pazar günü maşallah kıpır kıpırdı of kafayı yiyeceğim
canim gecmis olsun. yuksek tansiyon son aylarda ortaya cikabiliyo, sen daha iyi bilirsin nedir ne degildir. Dedigin gibi kendini zorlama, dinlen :) insallah tekrar ayni seyi yasamazsin.dün işyerinde fenalaştım tansiyonum 14/10 olmuş, Allahtan il sağlıkta çalışıyorumda etrafımda hemşire ebe doktor çok, azcık dinlenince 10/7 oldu lakin 5 günlük rapor aldım evde dinlenicem kendimi zorlamanın alemi yok umarım münferit bi olaydır
Ben aldim canim, klasik sling aldim. babamizda da denedik hattaHERKESE GÜNAYDIN,
kızlar slıng kullanan yada almayı düşünen varmı almak istiyorum kullanışlı olurmu acep:26:
Masallah annesi bebegineKizlar simdi Dr geldim 32+1 olduk bugün ilk defa nst ye girdimsanci felan cikmadi bebegin kalp atislari iyi dedi
2000 gr olmuş boyu 43.4 cm Nasil acaba haftasina gore
32+1 iz fakat 32+5 cikiyor iyi demekki rutin kan idrar verdi sonucu öğleden sonra alacagim aspirini 34 de kesecez dedi iğneye devam elleriyle yüzünü kapatmisti kuzucum.
Bu arada 30. Haftadayken doğum pozisyonunda olan bebeğim tekrar makat gelişi donmuş saka gibi
Günaydın canlarım
Birazdan birşeyler yiyip hastane yolunu tutacağız eşimle...
Geceleri çok öksürüyorum doktorum gel serum içine,antibiyotik katarız iyi olur dedi.
Hem kızımı da özledim, gidip bir göreyim
canım bu konuda normal veya normal değil diyemem...hiç belli olmuyor bu işler...bazen ufak ağrıları dikkate almak lazım...ama şöyle bişey var uzun süreli değilse son 3 ayda yaşanan şikayetlerdendir
kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,tansiyon yüksekliği ne fena bişeymiş ilk kez yükseldi tansiyonum hamilelik önceside hamilelik içindede hep normal ya da düşük seyrederdi, neden yükseldiği konusunda şöyle bi tezim var bilmem doğru mudur haftasonu epey bi temizlik yaptık eşimle, Ankaraya gidince aklım kalmasın diye abarttım galiba temizlik işini bide bebeğe ayrı oda yapamıcam diye kendi şifoniyerimizi boşalttım içlerini sildim ordan çıkardıklarımı hurçlara doldurup kaldırdım derken epey bi yoruldum galiba
dün işyerinde fenalaştım tansiyonum 14/10 olmuş, Allahtan il sağlıkta çalışıyorumda etrafımda hemşire ebe doktor çok, azcık dinlenince 10/7 oldu lakin 5 günlük rapor aldım evde dinlenicem kendimi zorlamanın alemi yok umarım münferit bi olaydır
dün işyerinde fenalaştım tansiyonum 14/10 olmuş, Allahtan il sağlıkta çalışıyorumda etrafımda hemşire ebe doktor çok, azcık dinlenince 10/7 oldu lakin 5 günlük rapor aldım evde dinlenicem kendimi zorlamanın alemi yok umarım münferit bi olaydır
kızlar az kıpırdama var arada oluyor pazar günü maşallah kıpır kıpırdı of kafayı yiyeceğim
Sen il sağlıkta olduğun için sana sorayım dedim...aile hekimliğinde hamilelik boyunca kaç defa rutin takip kan ve idrar tahlili alınıyo...biliyomusun? ben şimdiye kadar 2 defa verdim.doktor il sağlık bizden istiyo gebelik boyunca 2 defa göndermemzi gerekiyor demişti.şimdi ise hemşire aradı yarın tahlil için gelmen gerekiyo birde 36.haftada birdaha geleceksin dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?