2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın canlarım
Birazdan birşeyler yiyip hastane yolunu tutacağız eşimle...
Geceleri çok öksürüyorum doktorum gel serum içine,antibiyotik katarız iyi olur dedi.
Hem kızımı da özledim, gidip bir göreyim

amin canım Allahım birdaha kimseye göstermesin biraz kıpırdama azaldı mı aklım çıkıyor

anladım canım hayat şartları zor sen tamamlamışsın 3ü bende çok isterim 3 tane olsun kısmet artık allah sağlıklı versinde..

Canim çok geçmiş olsun tekrarlamaz insallah
haftasına göre iyi bebişin maşallah canım ...sürekli hareket halinde oldukları için dönüyolar herhalde...bende hareketleri bazen aşağıda bazen yukarda hissediyorum
Ewet doktorum daha coook döner dedi benim sezeryan olacagi için çokta önemli degil
Canım gözün aydın maşallah bebişine...yanlız 32.haftada neden nstye bağladılar.Benim bildiğim 36.haftada başlıyor
Saol cnm özele gidiyorum ben Dr 32. Haftadan sonra aliyir nst ye bizim hastanede öyleymiş. Üstelik ara ara sancim oluyordu korkuyordum iyi oldu kafam rahatladi

canım bu konuda normal veya normal değil diyemem...hiç belli olmuyor bu işler...bazen ufak ağrıları dikkate almak lazım...ama şöyle bişey var uzun süreli değilse son 3 ayda yaşanan şikayetlerdendir

Son düzenleme:

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,tansiyon yüksekliği ne fena bişeymiş ilk kez yükseldi tansiyonum hamilelik önceside hamilelik içindede hep normal ya da düşük seyrederdi, neden yükseldiği konusunda şöyle bi tezim var bilmem doğru mudur haftasonu epey bi temizlik yaptık eşimle, Ankaraya gidince aklım kalmasın diye abarttım galiba temizlik işini bide bebeğe ayrı oda yapamıcam diye kendi şifoniyerimizi boşalttım içlerini sildim ordan çıkardıklarımı hurçlara doldurup kaldırdım derken epey bi yoruldum galiba

maşallah cnm bebişine

Bu sefer ayni seyi yapmaz diyemeyecegim, cunku bu herkes icin fazla heyecanli bi an olacak. İnsallah diyeyim ben de :) bi arkadas esiyle girmis doguma, fotograf makinasini da esine vermis. Fakat esi o an heyecan, korku, panik. Makinayi koydugu yeri bile hatirlayamamis, birak cekmeyi sen kardesini tembihlemeye basla simdiden, insallah guzel bi tecrube olur canim :)
masallah bebisine canim
kızlar az kıpırdama var arada oluyor pazar günü maşallah kıpır kıpırdı of kafayı yiyeceğim
aktarcim, hareket ettigine gore sorun yok. Hareket yogunluklari degisebiliyo, bazen cadaloz oluyo beni kizim bazen melek :) yemek yeyip uzandiktan sonra 1 saat icinde hic bir hareket olmazsa ya da gun icinde 10 defadan az hissedersen dokora basvurmaliymissin. Sen yasadigin kotu olayin etkisinden yedirginsin ama meleginin iyi olduguna eminim. Rahat etmiyorsan git doktora canim, kendini uzme
canim gecmis olsun. yuksek tansiyon son aylarda ortaya cikabiliyo, sen daha iyi bilirsin nedir ne degildir. Dedigin gibi kendini zorlama, dinlen :) insallah tekrar ayni seyi yasamazsin.
HERKESE GÜNAYDIN,
kızlar slıng kullanan yada almayı düşünen varmı almak istiyorum kullanışlı olurmu acep:26:
Ben aldim canim, klasik sling aldim. babamizda da denedik hatta kullanmayi da dusunuyorum ama ne kadar kullanisli oldugu hakkinda kullanmadan yorum yapamayacagim. Ben de forumlardan arastirip memnun kalanlarin sozlerine guvenip aldim.
Masallah annesi bebegine Bakalim benim bebisin pozisyonu nasil. En son makat gelisliydi. Ben normal istiyorum ama gidince gorcez kizim da istiyo mu geci daha donerler, son haftalarda bile donebiliyomus bebisler :)

Selamımızı söyle, ha bir de hatırlat dün akşam Nisan anneleri forumunda bir hayli kulağını çınlattık

canım bu konuda normal veya normal değil diyemem...hiç belli olmuyor bu işler...bazen ufak ağrıları dikkate almak lazım...ama şöyle bişey var uzun süreli değilse son 3 ayda yaşanan şikayetlerdendir

Teşekkürler canım:107:

Bildiğim kadarı ile "yorgunluk" hipertansiyonun bir sonucudur nedeni değil. Ama sana rahatsızlık veren her ne olursa olsun, mutlaka takip et tansiyonunu ve bir daha yükselme görürsen derhal doktorunu ara. Geçmiş olsun yeniden.

çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat et şuan nasılsın

Canım çok geçmiş olsun.. Şimdi daha iyisindir inşallah..

Sen il sağlıkta olduğun için sana sorayım dedim...aile hekimliğinde hamilelik boyunca kaç defa rutin takip kan ve idrar tahlili alınıyo...biliyomusun? ben şimdiye kadar 2 defa verdim.doktor il sağlık bizden istiyo gebelik boyunca 2 defa göndermemzi gerekiyor demişti.şimdi ise hemşire aradı yarın tahlil için gelmen gerekiyo birde 36.haftada birdaha geleceksin dedi..

Son düzenleme:
buraya bakınca hatıralar cannlandı vallahi .çok güzel günlerdi. özllikle ilk bebeğini bekleyen anneler bu günleriniz çok güzel çok özel ama asıl doğunca küçük mucizeleriniz kucağınıza alınca asıl mutluluğu o zaman tadacaksınız evet zor ama kat kat da muhteşem birşey annelik. annelik ve doğum konusunda bol bol kitap okuyun ve normal doğum için hazırlanın bilgilenin mümkünse kendini eğittikten sonra normal doğumun pek bir zorluğu kalmıyor inanın. sezeryanın oranı o kadar arttı ki ne yazıkki sizin ve bebeğiniz için en sağlıklısı normal doğum. bol bol dua edin kendinize güvenin kötü doğum hikayelerine bakmayın kulak asmayın. Allah yardımcınız olsun Allah ii doktorlarla karşılaştırsın..

bu arada bizde 2012 nisan anneleri olarak çoğumuz martta doğum yaptık.

ben aile hekimliğinde tahlil yaptırmadım hiç yaptırdığım tahlil sonuçlarını istediler sadece birde seninde tiroitlerin yüksekmi benimde yüksekti her ay tahlil yaptırıyorum gerçi çok şükür yüksek çıkmıyor ama ilaç kullanmaya devam ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…