2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım zaten ben hamile kalmadan 1,5 yıl önce öğrenmiştim hipotiroid hastası olduğumu...levotiron düzenli kullanıyorum...şuanda yükselme yok...iyi gidiyor

gözün aydın cnm maşallah bebişine

sizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?

canım zaten ben hamile kalmadan 1,5 yıl önce öğrenmiştim hipotiroid hastası olduğumu...levotiron düzenli kullanıyorum...şuanda yükselme yok...iyi gidiyor

benim bu hamileliğimde tsh yüksek çıktı Euthyrox 50mg kullanıyorum ama sonrasında düştü şimdi yine ilaca devam tahlillere devam önlem için ama yüksek çıkmıyor...

yorgunlukta tetikler canım artık ağırlaşıyoruz dikkat et kendine.

evet canım haklısın dün yaşadığım olayın etkisinden hala kurtulmuş değilim bazen geriyor karnımı bazen kıpırdıyor sizleri de bazen hep aynı sorularımla bunaltıyorum ama ne yapayım merak ediyorum işte Allaha emanet kuzularımız.

sizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?

çok güzel canım adıyla yaşasın inşallah
bende hamile kalmadan önce göbek adı için MUHAMMED olarak görmüştüm özellikle böyle yazılıydı bizde göbek adınızı MUHAMMED gerçek yani kimlik adını ALPER koyacağız nasipse.

ÇOK SAĞOL CEVABIN İÇİN BABASLİNG ŞUANDA İNDİRİMDE İMİŞ SEN HANGİ MARKA ALDIN ACABA

kızlar selamlar şuan sanırım hıçkırık tuttu veledimi:) hep kasıkarımda hissediyordum ama şuan göbeğimin üst kısmında hissediyorum hıçkırığını demek ki kafası yukarı dönmüş doğum pozisyonundaydı en son. ben sürekli döndüğünü hissediyorum yada bana mı öyle geliyor anlamıyorum. sanki göbeğimin içinde slow motion görüntü gibi yavaş yavaş döndüğünü hissediyorum. bu bebişler sürekli dönerler mi acep? :44:

çok saol cnmmm bende en kısa zamanda başlıyorum

iyi maşallah cnm! az kalmış hadi sonra rahatsın... ben de haftaya 32+0da çalışmıcam. şimdi de çalışmıyorum bi hafta rapor aldım:)

kızlar az kıpırdama var arada oluyor pazar günü maşallah kıpır kıpırdı of kafayı yiyeceğim

bazen kıpır kıpır oluyolar bazen de arada bir iki tekme... sıkma canını gene kıpırdanmaya başlar minik!

maşllah cnm ikinize de! benim bebiş de hep elleriyle kapatıyo yüzünü:) tekrar döner belki bebeğin...

iyi haberlerle dönersin inş cnm...

inş bizim de rahat ve sağlıklı doğumlarımız olur:) moral verdiğin için teşekkürler...

ben beğendim:) ismiyle yaşasın inş!

benim bu hamileliğimde tsh yüksek çıktı Euthyrox 50mg kullanıyorum ama sonrasında düştü şimdi yine ilaca devam tahlillere devam önlem için ama yüksek çıkmıyor...

rutin tahlillerini yaptır cnm. ilacını sakın ihmal etme! bende de hipotiroidi var ben levotirion kullanıyorum.

evet artık slow motion hareketleri bebeklerimizin. büyüdükçe alanları dar geliyor artık. sağa sola dönüyorlarmış ben öyle biliyorum:)

geçmişi okudum herkes iyi maşallah! biz de iyiyiz çok şükür...
haftaya 32+0da doktorumdan raporumu alıcam bu hafta da aile hekimimden bi haftalık rapor aldım. ikinci dönem başladı bi hafta okula gitmemin bi anlamı yok. zaten haftasonu da iki gün ingilizce öğretmenlerine seminer varmış. gideceğim yer uzak oraya da gidemem o yüzden rapor aldım. artık kafam rahat:)
kızlar ben çok ağırlaşmaya başladım. dün eşimle yürüyüşe çıktık hemen belime ağrı girdi. akşam da kanepeye serildim kaldım... dizlerimde o kadar sızlıyor ki...bundan sonra böyle artık hareketlermiz kısıtlı olacak.bakalım artık bugün evdeyiz bebeğimle babamız geceye kadar çalışıyor...

Oh oh masaallah evini de gördüm Allah ağız tadiyla yavrularinizla mutlu Mesut yasamayı nasip etsin
Sorması ayıp temizliği kim yapıyor bu kadar buyuk temizliği :26:

gözün aydın cnm maşallah bebişine
Saol cnm bu arada senin haftalarda benim bebegiminde hareketleri değişti cnm eskisi gibi şiddetli değil daha sakin kafana takma derim

Guzel isim cnm bende oğlumun ismini rüyamda gördüm miraç koyacagiz kismet olursa

Tunaydin kızlar dışarıda harika bir hava var miss gibi tam sahil havası ama ben dışarı çıkamıyorum
Çıkabilsen varsa benim yerime de çeksin temiz havayı Deniz'i icine
Rüyamda dogum yaptım o kadar kolay oldu ki Allah gerçeğini de böyle nasip etsin bana ve sizlere innnsssaaallllaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…