ben aile hekimliğinde tahlil yaptırmadım hiç yaptırdığım tahlil sonuçlarını istediler sadece birde seninde tiroitlerin yüksekmi benimde yüksekti her ay tahlil yaptırıyorum gerçi çok şükür yüksek çıkmıyor ama ilaç kullanmaya devam ediyorum..
Kizlar simdi Dr geldim 32+1 olduk bugün ilk defa nst ye girdimsanci felan cikmadi bebegin kalp atislari iyi dedi
2000 gr olmuş boyu 43.4 cm Nasil acaba haftasina gore
32+1 iz fakat 32+5 cikiyor iyi demekki rutin kan idrar verdi sonucu öğleden sonra alacagim aspirini 34 de kesecez dedi iğneye devam elleriyle yüzünü kapatmisti kuzucum.
Bu arada 30. Haftadayken doğum pozisyonunda olan bebeğim tekrar makat gelişi donmuş saka gibi
canım zaten ben hamile kalmadan 1,5 yıl önce öğrenmiştim hipotiroid hastası olduğumu...levotiron düzenli kullanıyorum...şuanda yükselme yok...iyi gidiyor
kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,tansiyon yüksekliği ne fena bişeymiş ilk kez yükseldi tansiyonum hamilelik önceside hamilelik içindede hep normal ya da düşük seyrederdi, neden yükseldiği konusunda şöyle bi tezim var bilmem doğru mudur haftasonu epey bi temizlik yaptık eşimle, Ankaraya gidince aklım kalmasın diye abarttım galiba temizlik işini bide bebeğe ayrı oda yapamıcam diye kendi şifoniyerimizi boşalttım içlerini sildim ordan çıkardıklarımı hurçlara doldurup kaldırdım derken epey bi yoruldum galiba
olur öyle arada telaş yapma canım sırtını daya karnını okşa yumuşayana kadar göreceksin ki kendini güvende hissedince hareketlenecektir.. çok hassaslaar miniklerimiz...
sizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?
ÇOK SAĞOL CEVABIN İÇİN BABASLİNG ŞUANDA İNDİRİMDE İMİŞ SEN HANGİ MARKA ALDIN ACABABu sefer ayni seyi yapmaz diyemeyecegim, cunku bu herkes icin fazla heyecanli bi an olacak. İnsallah diyeyim ben de :) bi arkadas esiyle girmis doguma, fotograf makinasini da esine vermis. Fakat esi o an heyecan, korku, panik. Makinayi koydugu yeri bile hatirlayamamis, birak cekmeyisen kardesini tembihlemeye basla simdiden, insallah guzel bi tecrube olur canim :)
masallah bebisine canim
aktarcim, hareket ettigine gore sorun yok. Hareket yogunluklari degisebiliyo, bazen cadaloz oluyo beni kizim bazen melek :) yemek yeyip uzandiktan sonra 1 saat icinde hic bir hareket olmazsa ya da gun icinde 10 defadan az hissedersen dokora basvurmaliymissin. Sen yasadigin kotu olayin etkisinden yedirginsin ama meleginin iyi olduguna eminim. Rahat etmiyorsan git doktora canim, kendini uzme
canim gecmis olsun. yuksek tansiyon son aylarda ortaya cikabiliyo, sen daha iyi bilirsin nedir ne degildir. Dedigin gibi kendini zorlama, dinlen :) insallah tekrar ayni seyi yasamazsin.
Ben aldim canim, klasik sling aldim. babamizda da denedik hattakullanmayi da dusunuyorum ama ne kadar kullanisli oldugu hakkinda kullanmadan yorum yapamayacagim. Ben de forumlardan arastirip memnun kalanlarin sozlerine guvenip aldim.
Masallah annesi bebegineBakalim benim bebisin pozisyonu nasil. En son makat gelisliydi. Ben normal istiyorum ama gidince gorcez kizim da istiyo mu geci daha donerler, son haftalarda bile donebiliyomus bebisler :)
Canim benim ne demek :)
Pogacayi pisirip posetle koydum
Borek 3 cesit bi tanesini pisirerek koydum bi tanesi buzlu borek diye bir tarif onu pisirmeden koyuyorsun sigara boregi ise tahmin ettigin gibi sarip saklama kabiyla attim..
Sarmayi biraz pisirdim cok yerim kalmadigindan tupperware in saklama kaplarina bolusturup attim dolaba tencere ile cok yer kaplardi 5 kiloluk tencerede yapmisiz kitlik cikacak gibi
Simdiden kolay gelsin sana
Bu arada kek bile koyuyorum ben bazen hicte bisi olmuyo aklinda bulunsun
günaydın kızlar hepinize....
geçmişi okuyamadan bir selam vereyim dedim....
inşallah herkes iyidir...
benim bebişimde iyiymiş...
dün doktor kontrolündeydik 2 kg olmuşuz...
çalışamaz raporunu aldım..ama şubat çıkana kadar işyerindeyim bakalım
kızlar az kıpırdama var arada oluyor pazar günü maşallah kıpır kıpırdı of kafayı yiyeceğim
Kizlar simdi Dr geldim 32+1 olduk bugün ilk defa nst ye girdimsanci felan cikmadi bebegin kalp atislari iyi dedi
2000 gr olmuş boyu 43.4 cm Nasil acaba haftasina gore
32+1 iz fakat 32+5 cikiyor iyi demekki rutin kan idrar verdi sonucu öğleden sonra alacagim aspirini 34 de kesecez dedi iğneye devam elleriyle yüzünü kapatmisti kuzucum.
Bu arada 30. Haftadayken doğum pozisyonunda olan bebeğim tekrar makat gelişi donmuş saka gibi
Günaydın canlarım
Birazdan birşeyler yiyip hastane yolunu tutacağız eşimle...
Geceleri çok öksürüyorum doktorum gel serum içine,antibiyotik katarız iyi olur dedi.
Hem kızımı da özledim, gidip bir göreyim
buraya bakınca hatıralar cannlandı vallahi .çok güzel günlerdi. özllikle ilk bebeğini bekleyen anneler bu günleriniz çok güzel çok özel ama asıl doğunca küçük mucizeleriniz kucağınıza alınca asıl mutluluğu o zaman tadacaksınız evet zor ama kat kat da muhteşem birşey annelik. annelik ve doğum konusunda bol bol kitap okuyun ve normal doğum için hazırlanın bilgilenin mümkünse kendini eğittikten sonra normal doğumun pek bir zorluğu kalmıyor inanın. sezeryanın oranı o kadar arttı ki ne yazıkki sizin ve bebeğiniz için en sağlıklısı normal doğum. bol bol dua edin kendinize güvenin kötü doğum hikayelerine bakmayın kulak asmayın. Allah yardımcınız olsun Allah ii doktorlarla karşılaştırsın..
sizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?
benim bu hamileliğimde tsh yüksek çıktı Euthyrox 50mg kullanıyorum ama sonrasında düştü şimdi yine ilaca devam tahlillere devam önlem için ama yüksek çıkmıyor...
kızlar selamlar şuan sanırım hıçkırık tuttu veledimi:) hep kasıkarımda hissediyordum ama şuan göbeğimin üst kısmında hissediyorum hıçkırığını demek ki kafası yukarı dönmüş doğum pozisyonundaydı en son. ben sürekli döndüğünü hissediyorum yada bana mı öyle geliyor anlamıyorum. sanki göbeğimin içinde slow motion görüntü gibi yavaş yavaş döndüğünü hissediyorum. bu bebişler sürekli dönerler mi acep? :44:
Oh oh masaallah evini de gördüm Allah ağız tadiyla yavrularinizla mutlu Mesut yasamayı nasip etsinGÜNAYDIN ANNİŞLER YAAAA HEMEN CUMA OLSUN ISTIYORUM BEN UYUMAK ISTIYORUM COK UYKUM VAR
CANIM BENIM KILOSU GAYET NORMAL BENCE BENIMDE 32+5 DE 2 KILO İDİ AMA MAŞALLAH BEBİŞİNE
CANIM BENIM AZ KALDI HALILARI SERMEDIK ONLARIDA ÖNÜMÜZDEKI HAFTASONU SERECEĞİZ BU HAFTASONU BEBEĞİN KIYAFETLERI UTULENIP YERLEŞECEK ANCAK BIZIM DİP BUCAK HERYER BITTI BIR TEK BANYO KALDI ONUDA TAVANI BOYANACAK DIYE YAPMADIK CARSAMBA YARIN TAVANI BOYANIP DUVARLAR SILINECEK MUTFAK FAYANSLARIYLA KORIDOR BANYO TUVALET TAŞLARINADA SIHIRLI SU DÖKÜLÜP TEMIZLENECEK DERZLERININ ARASINI BEMBEYAZ YAPIYOR ZATEN CALIŞIYORZ SABAHA GİDİP AKŞAM GELIYORUZ http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=526765
AY COK SEKERLER GÜZEL GÜNLERDE OYNASIN KUZUN
OH OH MAŞALLAH MELEĞİNE
AHH KUZUM DIKKAT ET BAK BEN TANSIYON ILACI KULLANIYORUM DÜN AKŞAM YINE 14/9 OLDU ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
çok saol cnmmm bende en kısa zamanda başlıyorum
Saol cnm bu arada senin haftalarda benim bebegiminde hareketleri değişti cnm eskisi gibi şiddetli değil daha sakin kafana takma derimgözün aydın cnm maşallah bebişine
bu arada bizde 2012 nisan anneleri olarak çoğumuz martta doğum yaptık.
evet canım ayrancılarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?