2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende Nisan ayında bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum. Allah bütün anne adaylarına bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
HOŞGELDİN CANIM...AMİN HEPİMİZİN BEEBKLERİNE AYNI DİLEKLERLE İNŞALLAH

.nurum 31+3 haftalıkmış 1659 grammış herşey yolundaymış şükür..çarşamba günü nasip olursa çalışabilirlik raporu alacağım..
100 lük yüklemen de iyi çıkar inşallah...bebeğine de maşşallah

sabah sabah neredeyse kötü olacak bir durum yaşadım .
geçmiş olsun canım...Allah kötülerden uzak tutsun...sen korktun bebeğinde korkmuştur...geçen biri beni korkuttu aniden önüme çıkınca. sıçradım yüreğim hoop ettii...aynı anda bebeğim de sıçradı ...kan akışın hızlandığından belki durgunlaşmıştır...

Merhabaa Annelerrr nasilsiniz? ben inanilmaz bir bogaz agrisiyla ugrasiyorum midem de fena halde yaniyooo gaviscon shrup verdi doktor mide yanmam icin ama banamisin demiyo .... ne yapacagimi bilmiyorum bogazlarim cok kotu
şurup banada etki etmiyor artık...bebek mideye baskı yaptıkça ...safra ağzıma kadar çıkıyor...boğazım tahriş oldu resmen...gırtlağınmda yanıyor hissi oluyor devamlı su içiyorum...sakız bir süre idare ediyor...

Merhaba kızlar, aranızayeni katıldım ben de 30+0 haftalık gebeyim.Nasipse bir oğlumuz olacak.Bu aralar uyku problemi yaşıyorum.Bu gece 2 - 3 saat anca uyudum diyebilirim benimle aynı durumda olan var mı?
hoşgeldin...artık deliksiz uyuyamıyoruz çoğumuz...

geçmiş olsun canım benim...inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına...

Cuma günü doktora gittim oğlumı görmeye.
maşşallah bebeğine

kızlar napıcam bılemedım bı akıl verın oturduğumuz evden tasınıcaz
canım bu işler de kısmet işi...şimdi çıkıcam diye ev ararsın istediğin gibi bir ev yaza kadar çıkmaz karşına...şu halinle zor olur sana ama altından kalkarım diyorsan dayanamıyorum kokuya diyorsan...hayırlısı olsun...

kızlar bebeklerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız
en iyisi beyaz sabun hacı şakir in...bebeği bile onunla yıkar annem...makine içinde rendelenmiş sabun

şu yazdığını ,seni tanıyan yada tanımayan biri tesadüfen okusa...doğuma ne kadar kalmış yazıyor aşağıda da...doğumda evin haddinden fazla kalabalık vede tanımadığın kişilerle dolu olursa şaşırma derim...ziyafet var...

Arkadaşlar kimler Ankara'da doğum yapacak? Ve hangi hastanede yapmayı düşünüyorlar?
zekai tahir burak hastanesi...

Meraba arkadaşlar ben mart annesiyim ama 31 mart annesi
o yüzden benim topiğimi biraz geriden takip ediyorum
Artık sizinle de paylaşım yapmak isterim şimdiden hayırlı olsun
hoşgeldinn...

benimki de bu usg den önce 1200-1300 gramdı birazda genetikle ilgili ben ve eşim iri kemikliyiz...öyle çıtı pıtı bir hanım değilim...çok kafana takma bunları bebeğin sağlıklı olsun yeter...ona bakarsan benim bebeğimde başka bebeklere göre zayıf duruyor...

geçmiş olsun canım benim...

sizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?
maşşallah oğluşunarüyasında ismini gören çoğu aile rüyadaki ismi koyuyor...bende mert ismini görmüştüm...bebeğim erkek olsaydı adını mert koyacaktım...bebeğin adıyla yaşasın inşallah...

ESMERaldıkların çok güzel canım güle güle eskitsin bebeğin...
banada fallarda hep erkek olacak diyorlar..karnımı gören erkek bu diyor..ama dün doktora söyledim...bizim kız hiç gizlemedi ...bacak arasını ayırmış yatıyor hep...doktor ekranı kocaman büyütüp gösterdi kızımın pıtısını...
annesi yesin onu...minik tosbaaammm

Kızlar ben hastanedeyim doktorum şimdi usg ye baktı cinsiyet için kararsız kaldı :)
İki Bacağın arasını testis mi değil mi deyip durdu.
Haftası büyük olduğu için tam göremedik.
Doğum da bana süpriz olabilir :)
Serum takacaklari için daha bir kaç saat daha burdayım.

Son düzenleme:
saol cnm bu arada senin haftalarda benim bebegiminde hareketleri değişti cnm eskisi gibi şiddetli değil daha sakin kafana takma derim

guzel isim cnm bende oğlumun ismini rüyamda gördüm miraç koyacagiz kismet olursa

sağol canım ister istemez takıyorsun

insanı çıldırtırlar yaaa...
annem daha ilk baştan demişti kıza benziyor diye...amaaaa bir Allah bilir rahimdekini de dedi....
ben içten içten hep kız istemiştim ama eşim hep erkek olacak diye hem kendinden hemde etraftan etkilendi...
neyin olursa olsun sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallah...
inşallah antiibiyotik iyi gelir de düzelirsin...

benimde 2 haftadır bacak ağrılarım çoğaldı...sağ bacağım kırık gibi ağrıyor, kemikleri ayrılacakmış gibi oluyor yürürken...çoğu arkadaşımızda da var bu sıkıntı...ca eksikliğinden midir kilodan mıdır bilemedim ki...pazar günü bende kızımın eşyalarına yer açmak için akşama kadar temizlik yaptım eşyaların yerlerini değiştirdim...bir yerden boşaltınca diğerlerini koyacak yer zor oluyor...camlarla perdeler kaldı...geçen hafta dolaba bir şeyler koyalım mı diye sormuştum kv me...boş ver o gün gelsin hallederiz dedi ya bakalım....

hadi bakalım... seninki sürpriz yumurta olacak sanırım:)

amin canım inş. senin bebeğinde sağlıkla gelsin uzun ömürlü olsun inş.

teşekkür ederim canım...

Arkadaşlar bebegimin suyu sınırda dr yapabilecegimiz bi şey yok dua et yeterse son haftaya kadar gider yetmexse bakarız dedi.. dualarda buluşalım istedim kaç tane okuyabilrseniz yazarsanız sevinirim... Şimdiden Allah razı olsun

5 gundur bogaz agrisi cekiyorum soguk alginligi zann ederken bu gun kbb ya gittim midemden bogaz reflusu olmushumm.karbonatli su icebiliyorum bu aralar o bir az sakinlestiriyor

sizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?

Çooook güsel ve mübarek bir isim bence,Emir ismine de ayrıca bayılırım.Anlam olarak da kulağa gelişi itibariyle de çok hoş bir isim.Allah ismiyle yaşatsın,ismine layık insan olmak nasip etsin canım.

10 tane okudum, daha da okurum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yapılabilecek başka bir şey yokmuy muş bebeğin suyu için başka bir önerisi olmadı mı doktorun....

Selam güzel anneler giremedim her iki ailedede internet yok buldukça gireceğim artık sizlerdeki gelişmeleri çok merak ediyorum, inşallahhh herkes iyidir, kendinize çok çok dikkat edin, hastane işlerimi bitirip rutine döndüğümde ara ara girip okuyacağımm....
Beni soracak olursanız yolculuk iyi geçti, çok yoruldum o ayrı tabi :) tansiyonum biraz yükseldi baş ağrısı ve sol tarafımda gerilme yaptı kaşımda gözümde doktor bize göre normal dio, müdahale etmeye gerek yok dedi, dikkat edecekmişim sadece, bu arada kuyruk sokumumda aşırı bir ağrı ve hafif hafif sancı var o da normalmiş ama belden aşağı kemik ağrım çok fazla... Popomun üstüne oturamıorum... Plt eksikliği için hamatolojiye yönlendirdi bugünde onunla uğraşıyorum. Akşam alacam sonuçları inşallah değerleri kalitelidirde sorun olmaz, kadın doğum doktorum 3 hafta sonrasına randevu verdi, her haftada nstye bağlanacakmışım... Şimdilik bu kadar öpüyorummm sizleri dikkat edin olur mu
Bu arada bebegimm 32+0 da 1970 gr dedi, suyuda iyimiş başka bişe demedi
Bebişlerinize ii bakınnnn

5 gundur bogaz agrisi cekiyorum soguk alginligi zann ederken bu gun kbb ya gittim midemden bogaz reflusu olmushumm.karbonatli su icebiliyorum bu aralar o bir az sakinlestiriyor
geçmiş olsun tekrar...bebekler doğunca hayırlısıyla geçecek bunlar...ben alıştım artık...

Bende TOBB'da yapıcam canım inşallah. Ben şu anda 30. haftanın içindeyim. Senin ki kaç haftalık?

Bu arada bebegimm 32+0 da 1970 gr dedi, suyuda iyimiş başka bişe demedi
iyi olmana sevindim...
inşallah sonucunda iyi çıkar...
yol yormuştu tabii.yol boyu süreklide oturduğun için ağrıların normal...
bebeğine de maşşşallah

Ayy gelsinler gelsinler bereket olur
hazır iste hersey isitip isitip yerler bana da verirler belki bı lokma yazık

Saka yapiyosunnnnnn
Delirtir bu doktorlar adamı
Kuzum sen detayliya bı kac gun önce girmemismiydin :44:
Ben mı yanlış hatırlıyorum
çok gecmis olsun Allahsifa versin 10 tanede ben okuyorum eksik kalırsa yazın dağıtalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…