- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
- 248
HOŞGELDİN CANIM...AMİN HEPİMİZİN BEEBKLERİNE AYNI DİLEKLERLE İNŞALLAHbende Nisan ayında bebeğimi kucağıma almayı bekliyorum. Allah bütün anne adaylarına bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
100 lük yüklemen de iyi çıkar inşallah...bebeğine de maşşallah.nurum 31+3 haftalıkmış 1659 grammış herşey yolundaymış şükür..çarşamba günü nasip olursa çalışabilirlik raporu alacağım..
geçmiş olsun canım...Allah kötülerden uzak tutsun...sen korktun bebeğinde korkmuştur...geçen biri beni korkuttu aniden önüme çıkınca. sıçradım yüreğim hoop ettii...aynı anda bebeğim de sıçradı ...kan akışın hızlandığından belki durgunlaşmıştır...sabah sabah neredeyse kötü olacak bir durum yaşadım .
şurup banada etki etmiyor artık...bebek mideye baskı yaptıkça ...safra ağzıma kadar çıkıyor...boğazım tahriş oldu resmen...gırtlağınmda yanıyor hissi oluyor devamlı su içiyorum...sakız bir süre idare ediyor...Merhabaa Annelerrr nasilsiniz? ben inanilmaz bir bogaz agrisiyla ugrasiyorum midem de fena halde yaniyooo gaviscon shrup verdi doktor mide yanmam icin ama banamisin demiyo .... ne yapacagimi bilmiyorum bogazlarim cok kotu
hoşgeldin...artık deliksiz uyuyamıyoruz çoğumuz...Merhaba kızlar, aranızayeni katıldım ben de 30+0 haftalık gebeyim.Nasipse bir oğlumuz olacak.Bu aralar uyku problemi yaşıyorum.Bu gece 2 - 3 saat anca uyudum diyebilirimbenimle aynı durumda olan var mı?
geçmiş olsun canım benim...inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına...kızlar güzel annısler gunaydın cumartesi doktora gıttık tansıyon ılacına başlattı malesef kesede kireçlenme var tutabıldıgımız kadar tutacağız dedi bol su ıc dedi magnezyum ve tansıyon ılacı verdi 3
maşşallah bebeğineCuma günü doktora gittim oğlumı görmeye.
canım bu işler de kısmet işi...şimdi çıkıcam diye ev ararsın istediğin gibi bir ev yaza kadar çıkmaz karşına...şu halinle zor olur sana ama altından kalkarım diyorsan dayanamıyorum kokuya diyorsan...hayırlısı olsun...kızlar napıcam bılemedım bı akıl verın oturduğumuz evden tasınıcaz
en iyisi beyaz sabun hacı şakir in...bebeği bile onunla yıkar annem...makine içinde rendelenmiş sabunkızlar bebeklerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız
şu yazdığını ,seni tanıyan yada tanımayan biri tesadüfen okusa...doğuma ne kadar kalmış yazıyor aşağıda da...doğumda evin haddinden fazla kalabalık vede tanımadığın kişilerle dolu olursa şaşırma derim...ziyafet var...2 tepsi börek
2 tepsi pogaca
Koca bir tencere zeytinyağlı yaprak sarması (7 bardak pirinç ile)
2 kilo kiymadan İnegöl köftesi
2 kilo kiymadan Sulu köfte icin top köftelerden
1 kilo kiymadan corbalik kofte
Sigara böreği
Yaptık Ama resmen bittik
zekai tahir burak hastanesi...Arkadaşlar kimler Ankara'da doğum yapacak? Ve hangi hastanede yapmayı düşünüyorlar?
hoşgeldinn...Meraba arkadaşlar ben mart annesiyim ama 31 mart annesi
o yüzden benim topiğimi biraz geriden takip ediyorum
Artık sizinle de paylaşım yapmak isterim şimdiden hayırlı olsun
benimki de bu usg den önce 1200-1300 gramdı birazda genetikle ilgili ben ve eşim iri kemikliyiz...öyle çıtı pıtı bir hanım değilim...çok kafana takma bunları bebeğin sağlıklı olsun yeter...ona bakarsan benim bebeğimde başka bebeklere göre zayıf duruyor...kac haftalık canım 32 demısın rapor aldım dedıgıne gore maşallah ıkı kılo mu olmuss bebesınn bır haftada ortalama kac kılo alıyor kızlar gecen hafta 1200 grmdı benımkı haftasonu tekrar gıtcem bırhafta olmuş olacak
geçmiş olsun canım benim...dün işyerinde fenalaştım tansiyonum 14/10 olmuş, Allahtan il sağlıkta çalışıyorumda etrafımda hemşire ebe doktor çok, azcık dinlenince 10/7 oldu lakin 5 günlük rapor aldım evde dinlenicem kendimi zorlamanın alemi yok umarım münferit bi olaydır
maşşallah oğluşunasizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?
ESMERaldıkların çok güzel canım güle güle eskitsin bebeğin...
banada fallarda hep erkek olacak diyorlar..karnımı gören erkek bu diyor..ama dün doktora söyledim...bizim kız hiç gizlemedi ...bacak arasını ayırmış yatıyor hep...doktor ekranı kocaman büyütüp gösterdi kızımın pıtısını...
annesi yesin onu...minik tosbaaammm