2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Doktoruna güvenmen çok önemli bencede, bende çok güveniyorum doktoruma. Benimde sezeryan doğum yapan çok arkadaşım var. Aynı senin dediğin gibi 2 günde ayaktalar. Bunun en yakın örneği ise eltim. O da daha yeni doğum yaptı, epidural sezeryan ile. Sadece 1 gece yattı hastanede ve hemen kalktı ayağa. Herşeyden önemlisi sağlıkla kucağımıza almamız bebeklerimizi

32.haftamda beklemeden ayrılacağım izne canım. Ortaokul binasındayım bende.ortaokulların top olayındanda korkuyorum.hiç oralı değiller.kalorifer yansa onada razıyım.boşver tadını çıkar.erkek öğrencilerim çok yaramaz.benimkide erkek gözüm korktu şimdiden

33 tane okudum canım,Allah kolaylıklar versin

dayan çok az kaldı. ama yormamak için herşeyi yap kendin için.

Kabus gibi Şimdiden tahmin edebiliyorum annemi kayınvalidemi esimi
Şimdiye kadar 5 kilo aldım doğumdan sonra 2 katı almasam iyidir

Teşekkür ederim canım insaallah sıkıntı çekmem dediğin gibi ve hiçbirimiz çekmeden atlatiriz o tatlı telaşelerimizi
kızlar bebeğinizle konuşuyomusunuz?

Hemde her an

kızlar yaa bu yazılanları toplu alıntıları bilemediğimden tektek yazamadım..teşekkür ederim şeker sonucumu yarın öğrenicem inş normal çıkar..sizinkilerde öyle..ben ruyamda hep bebeğimi görüyorum çok özlüyorum yaa..rabbim hayırlısıyla cümlemize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..nu güzel bu hafta bebiş alışverişine çıkcaktık..kayınvalidemler gelince kırklareline geççekmişizalışveriş hevesim haftaya kaldı..istanbul da olanlar nerelerden yaptınız alışverişi?

gecmıs olsun canım plt kaça dusmus pekı bende cumartesı gıdecegım ozman bı kan tahlılı yaptırayım bende de düşüklük vardı ama 140 bınlerdeydı ınsallah daha dusmez

Güle güle kirletin ins
Annenin de ellerine saglık kesesine bereket ne güzel düşünmüş

kızlar dün kontrolüm vardı nst bağlandım az sancı çıktı.30+0 daha.serum verdiler nidilat bide ciğer geliştirici oldum sancım durdu evdeyim şimdi.4 saatte bir nidilat içiyorum sancı olmasın diye.dua edin benim için bebeğim erken gelmesin zaten 3 düşüğüm var Allahım bunu bana bağışlar umarım

dualarım seninle cnm inşallah zamanında gelir bebişin ve hepimizin bebişleri.

inş. Zamanında gelir canım bebeğin moralini bozma ..rabbim sizi korusun

inş canıım rabbim vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin..

sizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?

Bebekleriniz isimleri ile yaşasın arkadaşlar

Etrafındakiler o kadar azimle uğraştılar ki, çocuk ta dayanamadı garibim

Bu akşam 100 tane okurum canım, inşallah son haftana kadar sıkıntısız gidersiniz.

Maşallah bebeğine Rahatsızlıkların için de geçmiş olsun, az kaldı dayan:107: Yazmayınca ben de memleket hasretinden bizi unuttu dedim

kızlar bebeğinizle konuşuyomusunuz?

Evet her ne kadar monolog olarak kalsa da şimdilik Ben hayatı anlatıyorum, onu bekleyen heyecanları; onunla neler yapacağımızı ... Babası uydurup uydurup masal anlatıyor akşamları

Çok geçmiş olsun cnm bebeğin bekler insallah düşükler pihtilasmadanmi iğne felan kullaniyormusun

Çok geçmiş olsun canım, rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. "Az sancı" demişsin, ama ilaca başlatmışlar hemen. Değerin kaçtı görebildin mi?

Geçmiş olsun canım.inşallah vaktinde gelir bebişin.güzelce dinlen.sadece tuvalet için kalk yataktan.benim de 26. Haftamda sancı çıkmıştı.doktor 1 hafta rapor verdi.sadece yattım sol tarafıma.serum da verdiler.günde bir muz yememi , kalsiyum ve maden suyu içmemi söyledi.bir hafta sonunda sancılarım geçmişti.sen içini ferah tut.

esmer mesaim bitmek üzere çıkacağım ama aklım sende mutlaka gelişmelerden haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…