Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin sagsalim vaktinde gelsin insallah clexane bende kullanıyorum cnm 677 ve 1298 heterezigotum
Tatlım Allahkolaylık versin.. Ütüleri bugün bitirdim ben de.. Bakım ürünleri içni mustela önermişlerdi aldım.. Emzik süt kabı, mama kabı almadım, emzik vermeyi düşünmüyorum. Mama vermek gerekirse de biberon yeterli diye düşünüyorum" avent in cam biberonunu aldım.. Forumlara baktım avent öneriyorlardı .. Mağazadaki satış elemanı da avent dedi.. Beşik için bişey diyemeyeceğim.. Ev değiştireceğim için oda hazırlamadım. İkeadan boyasız masif basit bi beşik aldım. Bir de alt değiştirme sehpası . Ikisi 160 tl tuttu.
Şaka yapıyor olmalı doktor :26:
Epidural icin kimi ikinma hissini engelliyor diyor kimi de alakasi yok diyor.
Normal dogum icin calisiyor msn peki?
Egzersiz,nefes falan?
Allah'im insallah kolay,hayirli,herkesin gonlune gore dogumlar versin
yakınızosmangazide oldugum için bayraklı daha yakın kalıyo :)
dün nst girdiğimde hiç ağrım kasılmam yoktu ama sancı çıktı.hissetmiyorum.şimdide bi ağrı var ama psilolojikmi bilmiyorum
kızlaaarrrr, sizi de ateş basıyo mu? yanıyorum bennnn:18:
Gayet ciddiydi :)
kızlaaarrrr, sizi de ateş basıyo mu? yanıyorum bennnn:18:
komşuyuz resmen. smyrna meydanındayım hemen ben de :)
kızlar dün kontrolüm vardı nst bağlandım az sancı çıktı.30+0 daha.serum verdiler nidilat bide ciğer geliştirici oldum sancım durdu evdeyim şimdi.4 saatte bir nidilat içiyorum sancı olmasın diye.dua edin benim için bebeğim erken gelmesin zaten 3 düşüğüm var Allahım bunu bana bağışlar umarım
Merhaba. Oncelikle dogum konusunda verdigin moral icin tesekkurler. Benim de SAT a gore 1 nisan gorunuyo, ben de martta bekliyorum bebegimi aslinda ama belli de olmaz. İki tane de erken dogumumuz var. Bakalim bizim topicte neler olcak.
Adiyla yasasin. Onemli olan sizin begenmeniz canim
Aktarcim, rahatla o zaman. Bak hareket ediomus. Sen o olayi yasanasaydin bile belki bebegin bu aralar az hareketli olacakti. Degisiyo bbisler her gun ayni hareketlilik olmuyo. İcini ferah tut canim :)
Neko klasik sling aldim ben. İmdirimden 60 tl ye ama baska markalarda daha orjinal seyler de varmis.
slow motion lafini bebis hareketlerini tarif ederken ben de kullaniyorumsurekli donebilirler canim. Belli olmaz
bisey 40 kere soylenirse olurmus. Seninki de o hesaba dondu bak, o kadar soylediler ki sana, sonunda surprizle karsilasabilirsin cidden :) haber ver bize de aksammm
canim valla bugun aklimdaydin. Dedim gitti bizi unuttu diye ama gunahini almisim bakgcmis olsun, yolculuk yormus seni. Dinlen gecer insallah. Bebisine de masallah annesi
Gecmis olsun canim. Stres yapma kendine, insallah sorunsuz tamamlarsin haftalarini :)
Ben de bayraklidayimmm :)
Bebekleriniz isimleri ile yaşasın arkadaşlar
Etrafındakiler o kadar azimle uğraştılar ki, çocuk ta dayanamadı garibim
Bu akşam 100 tane okurum canım, inşallah son haftana kadar sıkıntısız gidersiniz.
Maşallah bebeğineRahatsızlıkların için de geçmiş olsun, az kaldı dayan:107: Yazmayınca ben de memleket hasretinden bizi unuttu dedim
Evet her ne kadar monolog olarak kalsa da şimdilikBen hayatı anlatıyorum, onu bekleyen heyecanları; onunla neler yapacağımızı ... Babası uydurup uydurup masal anlatıyor akşamları
gecmıs olsun canım plt kaça dusmus pekı bende cumartesı gıdecegım ozman bı kan tahlılı yaptırayım bende de düşüklük vardı ama 140 bınlerdeydı ınsallah daha dusmez
iyi olmana sevindim...
inşallah sonucunda iyi çıkar...
yol yormuştu tabii.yol boyu süreklide oturduğun için ağrıların normal...
bebeğine de maşşşallah
maşallah bebişine cnm özletme kendini ara ara yaz
Etrafındakiler o kadar azimle uğraştılar ki, çocuk ta dayanamadı garibim
Doktorunun kararsızlığına gülüyorum ben de. Gülüm yok mu şöyle video ya da temiz fotoğraf. Şimdi kontrol ettim, 20. haftada bariz belli bizim usg resimlerinde; karıştırmanın imkanı yok. Sen de bir bak arşivlediysen, mutlaka anlarsın
kızlar dün kontrolüm vardı nst bağlandım az sancı çıktı.30+0 daha.serum verdiler nidilat bide ciğer geliştirici oldum sancım durdu evdeyim şimdi.4 saatte bir nidilat içiyorum sancı olmasın diye.dua edin benim için bebeğim erken gelmesin zaten 3 düşüğüm var Allahım bunu bana bağışlar umarım
esmer mesaim bitmek üzere çıkacağım ama aklım sende mutlaka gelişmelerden haberdar et
30 haftalikken 1500 du benim bebegim. Doktor gayet iyi dedi. Senin doktor tombis bebek mi seviyo, normaller gozune zayif gorunuyodur. Zayif olsun saglikli olsun ayrica, dogunca yedirir icirir aldirriz kilo. Tabi kilolu olmasi matah bisey mi o da tartisilir da neyseeee :) besigi de gule gule kullanin, guzel gunlerde nasip olsun insallah
Bebeğin gayet iyi gülüm, maşallah. 15 günde sen 2 kg almışsın ama sanki bebeğin hiç almamış gibi yazmışsın. Bir öndeki kontrolünde bebeğinin kilosu ne idi?
Daha önce paylaştım ama aşağıdaki linkten takip edebilirsin ortalama değerleri.
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp
Banada doktor bugün 2 hafta geride dedi. 1600gram 43-44cm boyu çıktı. 3 hafta önce 33cm boyu ve 1200gramdı kilosu. 3 haftada nerdeyse 11cm. uzamış ama 400gram almış 2 hafta geri dedi. Haftaya kontrole çağırdı. Eğer gerilik 2 haftayı geçerse gelişemiyo demektir ve müdahale edebiliriz dedi. Yığılıyodum az daha yere. Başka bi doktordan daha randevu aldım ona gidicem cumartesi günüde.
merba kızlarr bız geldıık yorucu bundu cok gezdık doktora gıttık olusum 1.600 grm dedı 31 haftayı bı kacgun gectık ama yıne zayıf dıyo doktor anlamadım kı yaaa o kadarda dıkkat edıyorum beslenmeme baklım en guzelı oluuma besık aldım gelmedı daha ama olsun onun ıcın alıs verıs yapmak benı cook mutlu edyo yorgunlugma degdı cok gecdım ama
az kalmış cnm ya iki hafta yaklaşık. biraz daha dayan. yorma kendini artık herşeyi akışına bırak...
çok geçmiş olsun cnm... bebeğin de uslu uslu dursun inş annesinin karnında...
Epidural icin kimi ikinma hissini engelliyor diyor kimi de alakasi yok diyor.
Normal dogum icin calisiyor msn peki?
Egzersiz,nefes falan?
Allah'im insallah kolay,hayirli,herkesin gonlune gore dogumlar versin
Ay cnm cok heyecanli :)
Super yarasin size :)
Cok gecmis olsn tatlim.
Neden yukseldi ki?
Cook tesekkurler tatlim
Gercek olsn ins :)
Cnm dogum icin hazirlik yapiyor msn nefes,spor?
Yapiyorsan biraz motive edilmeye ihtiyacim var da
Sok sok sok! !
CNM cok dikkat et hatta bence rapor al once can sonra canan unutma
Cnm kotu dusunme ins vakti zmninda saglikla kavusacaksin yavruna
dayan çok az kaldı. ama yormamak için herşeyi yap kendin için.
Ah ben de öğretmenim ben branş öğretmeniyim 8. Sınıflar bendeydi 2. Dönem cocukların düzeninde kesinti olmasın diye müdüremizin de desteğiyle izne ayrıldım ama aklım okulda şimdiden özledim çok ilgincimmm valla
Senin de çok az kalmış sabret canım ama unutma sağlık her şeyden değerli kendini iyi hiseetmiyorsan bir hafta rapor al bebişi strese sokma annesi. Doğum sonramızı nasılsa aktaramıyoruz yaz tatiline denk geliyor.Müdürün anlayışlıysa hiç sorun olmaz inşallah
ben de ikeaya gidicem kurdunuz mu beşiği nasıl, alt değiştirmyi ben 3 sene kullandım. 12 aya kadar desede tasıyor ama kaydı bir kere oğlan ustunde ayağa kalkınca dustu yoksa super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?