2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben de ikeaya gidicem kurdunuz mu beşiği nasıl, alt değiştirmyi ben 3 sene kullandım. 12 aya kadar desede tasıyor ama kaydı bir kere oğlan ustunde ayağa kalkınca dustu yoksa super

Epidural icin kimi ikinma hissini engelliyor diyor kimi de alakasi yok diyor.
Normal dogum icin calisiyor msn peki?
Egzersiz,nefes falan?
Allah'im insallah kolay,hayirli,herkesin gonlune gore dogumlar versin

Amin amin inşallah canım hepimize..Herkesin doğumu tecrübesi farklı tabi.. Normal doğum için bi yürüyüş yapıyorum.Nefes egzersizi cok yapmıyorum onada başlıyım

dün nst girdiğimde hiç ağrım kasılmam yoktu ama sancı çıktı.hissetmiyorum.şimdide bi ağrı var ama psilolojikmi bilmiyorum

Durumunun hassaslığından dolayı belki tedbiren başlatmışlardır ilaca. Endişelendirme kendini, çoğu gitti azı kaldı. Doktor kontrolündesin nasılsa, inşallah son haftaya kadar sıkıntısız gidersiniz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızlaaarrrr, sizi de ateş basıyo mu? yanıyorum bennnn:18:

Ben ben ben... Tam seviniyordum, "yaşasın nihayet hafif hafif serinliyorum" diye, ama yanıyorum yine ben

Gayet ciddiydi :)

Doktorunun kararsızlığına gülüyorum ben de. Gülüm yok mu şöyle video ya da temiz fotoğraf. Şimdi kontrol ettim, 20. haftada bariz belli bizim usg resimlerinde; karıştırmanın imkanı yok. Sen de bir bak arşivlediysen, mutlaka anlarsın

Allah yardımcınız olsun. önlemleri almışlar nşallah ev az 5 hafta uslu uslu bekler gelmeyi.

gecmıs olsun canım plt kaça dusmus pekı bende cumartesı gıdecegım ozman bı kan tahlılı yaptırayım bende de düşüklük vardı ama 140 bınlerdeydı ınsallah daha dusmez

iyi olmana sevindim...
inşallah sonucunda iyi çıkar...
yol yormuştu tabii.yol boyu süreklide oturduğun için ağrıların normal...
bebeğine de maşşşallah

maşallah bebişine cnm özletme kendini ara ara yaz

Kizlar esimin telinden girdim kullanmayi tam bilmiom ayri audi cevap veremdm hic birinizi unutmadim aklim hep burda yarin nstye baglanacam her hafta kontrol edecekmis hastane kalp atisini oyle demisti dr bakalim nasil cikacak trombosit degerim 110bin cikti 10 gun sonra tekrar bakacak dusme var mi die sonuca gore neler yapilabilecegini kararlastirriz dedi uzun uzun anlatti dogum yapan var mi cok okuyamadim gecmisi

=)))
Bende de var tam belli hiç birşey olmadığı hatta 3 çizgi var, bu da kız olduğunu bariz belli eden.
Ama son zamanlarda doktor kendi tezini kendi çürüttü resmen
Bugün de testis mi gördüm acaba emin değilim dedi durdu.
Sağolsun yer etti yine içime =)
Ama nedense önemsemiyorum.
Halalarına teyzelerine dedim pembeden uzak durun kız olduğu sarsıntı da
Gerisi onlara kalmış.
Eşimde hayatım benim içimden erkek geçiyor yazmış ben hiç birşey anlatmadan =)
Bende inadına şimdi gelirken Cadde üzerinde Taç mağazası vardı.
Pembeli bir battaniye aldım =)))

Canım çok geçmiş olsun, inşallah kesilir sancılar.
Rabbim sana bağışlasın yavrunu.
Çok geçmiş olsun canım.

esmer mesaim bitmek üzere çıkacağım ama aklım sende mutlaka gelişmelerden haberdar et

Tatlım iyiyim ben.
Cinsiyet konusunda hala şüpheleri var herkesin =)
Onun dışında doktorum parolla birlikte serum taktı.
Şimdi biraz daha iyi gibiyim.

doru soluyosun canım salıklı olsunda kılo dert degıl bende anlamdım kı doktor neden bole dıyo ıkıdr saol canım benımm

canım benım gecen kontrolde 15 gun once 1.300 grm dı sımdı 1.600 grm beslenmene dıkkat et dıyıp dıruyo doktor anlamdım edıyorum 2 kılo almısım nderdese bebege bıse gıtmemıs heralde bende takıp edıyorum canım yolladıgın lınk olsun ınerneten olsun tutuyo kılosu ama doktor eh toparlamıs ama hala zayıf bı bebek dıyo 10 gun sonra yıne gıdıcez ee ben bı 2 kılo alır gene

asagı yukarı aynı bebeıslerımız canım benımknde zayıf dıyıp duruyo 10 gun sonra yıne gıdıcem bakalım ama anlamıyorum yıyorumda belkı banada der senın doktor gbı kontroller sıklastı ıce

canım bende seni merak etmiştim anca girebildim. sen takma kafana oğluşun gayet iyi kilolu olsa acaba şeker mi var diyolar. her bebek aynı olmak zorunda değilki anneme soruyorum 3 kardeşin hepsi başka kiloda doğmuş :) beşiğin hayırlı olsun allah içini doldurmayı nasip etsin

az kalmış cnm ya iki hafta yaklaşık. biraz daha dayan. yorma kendini artık herşeyi akışına bırak...

çok geçmiş olsun cnm... bebeğin de uslu uslu dursun inş annesinin karnında...

öyle yapıyorum canım. oturarak öğretmenlik yapmak pek huyum değil ancak bu dönem mecbur oturuyorum. son hafta 4 gün rapor alırım. cumasında da izne ayrılırım sanırım.

öbür haftada gidersem son hafta rapor alacağım zaten canım dayanamamayacağım

canım benim okul kenar mahallede veliler cahil ama çok bilmiş çocuklarda sıfır ahlak sıfır eğitim. ortaokul binasındayım ben. ortaokullardan da çok korkuyorum. top falan oynuyorlar. sağlarına sollarına bakmadan koşuyorlar. bizim okulda olsan koşa koşa izne ayrılırdın :)zaten okullada alakaları yok. sınıfımın kapısını kırmışlar düşün yani.

ben de ikeaya gidicem kurdunuz mu beşiği nasıl, alt değiştirmyi ben 3 sene kullandım. 12 aya kadar desede tasıyor ama kaydı bir kere oğlan ustunde ayağa kalkınca dustu yoksa super

Canım kurmadık daha. Arkadaşım yatak odasına koymam için sallanan küçük beşiklerden gönderecek.3 ay sonra falan kurarız sanırım. Ama alt değiştirme ile ilgili senin tecrübeni duyunca sevindim.. Işimize yarar inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…