2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merba kızlarr bız geldıık yorucu bundu cok gezdık doktora gıttık olusum 1.600 grm dedı 31 haftayı bı kacgun gectık ama yıne zayıf dıyo doktor anlamadım kı yaaa o kadarda dıkkat edıyorum beslenmeme baklım en guzelı oluuma besık aldım gelmedı daha ama olsun onun ıcın alıs verıs yapmak benı cook mutlu edyo yorgunlugma degdı cok gecdım ama

hoşgeldin cnm maşallah bebişine sağlıklı olsun da zayıf olsun toparlanır doğunca.

hoşgeldin cnm maşallah bebişine sağlıklı olsun da zayıf olsun toparlanır doğunca.

hosbulduk canım dogru soluyosun canımı sıkan sey 15 gunde 1.5 nerdeyse 2 kılo almısım yıne bızım olana gıtmemıs hep banaaa gelmıs vallahıı ona da moralım bozuk

bu arada bizde 2012 nisan anneleri olarak çoğumuz martta doğum yaptık.
Merhaba. Oncelikle dogum konusunda verdigin moral icin tesekkurler. Benim de SAT a gore 1 nisan gorunuyo, ben de martta bekliyorum bebegimi aslinda ama belli de olmaz. İki tane de erken dogumumuz var. Bakalim bizim topicte neler olcak.
sizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?
Adiyla yasasin. Onemli olan sizin begenmeniz canim
Aktarcim, rahatla o zaman. Bak hareket ediomus. Sen o olayi yasanasaydin bile belki bebegin bu aralar az hareketli olacakti. Degisiyo bbisler her gun ayni hareketlilik olmuyo. İcini ferah tut canim :)
ÇOK SAĞOL CEVABIN İÇİN BABASLİNG ŞUANDA İNDİRİMDE İMİŞ SEN HANGİ MARKA ALDIN ACABA
Neko klasik sling aldim ben. İmdirimden 60 tl ye ama baska markalarda daha orjinal seyler de varmis.
slow motion lafini bebis hareketlerini tarif ederken ben de kullaniyorum surekli donebilirler canim. Belli olmaz
bisey 40 kere soylenirse olurmus. Seninki de o hesaba dondu bak, o kadar soylediler ki sana, sonunda surprizle karsilasabilirsin cidden :) haber ver bize de aksammm
canim valla bugun aklimdaydin. Dedim gitti bizi unuttu diye ama gunahini almisim bak gcmis olsun, yolculuk yormus seni. Dinlen gecer insallah. Bebisine de masallah annesi
Gecmis olsun canim. Stres yapma kendine, insallah sorunsuz tamamlarsin haftalarini :)
bende bornovadayım cnm :)
Ben de bayraklidayimmm :)

Çok geçmiş olsun cnm bebeğin bekler insallah düşükler pihtilasmadanmi iğne felan kullaniyormusun

canım düşüklerimin sebebi rahim ağzı yetmezliği rahim erken açılıyor 13 haftada dikiş atıldı o zamandır yatıyorum riskli gebeyim yani.ama pıhtılaşmayada meğilli olduğumdan clexan kan sulandırıcı vuruluyorum

yakınız osmangazide oldugum için bayraklı daha yakın kalıyo :)

30 haftalikken 1500 du benim bebegim. Doktor gayet iyi dedi. Senin doktor tombis bebek mi seviyo, normaller gozune zayif gorunuyodur. Zayif olsun saglikli olsun ayrica, dogunca yedirir icirir aldirriz kilo. Tabi kilolu olmasi matah bisey mi o da tartisilir da neyseeee :) besigi de gule gule kullanin, guzel gunlerde nasip olsun insallah

hosbulduk canım dogru soluyosun canımı sıkan sey 15 gunde 1.5 nerdeyse 2 kılo almısım yıne bızım olana gıtmemıs hep banaaa gelmıs vallahıı ona da moralım bozuk

Bebeğin gayet iyi gülüm, maşallah. 15 günde sen 2 kg almışsın ama sanki bebeğin hiç almamış gibi yazmışsın. Bir öndeki kontrolünde bebeğinin kilosu ne idi?
Daha önce paylaştım ama aşağıdaki linkten takip edebilirsin ortalama değerleri.
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım ben de 6 saate bi nidilat kullanıyorum bi aydır

canım 26 haftada sancın kaç çıkmıştı.ben zaten 13 haftamdan beri yatıyorum wc kalkıyorum sadece.inşallah dahada çıkmaz sancı

geldım canım vallahı ama oldum yaaa vallahı yıyorum ama bı turlu olusum normal demıyo eskısıne gore ıyı ama ıyne zayıf 1.600 grm dıyo azmı yaaa
Banada doktor bugün 2 hafta geride dedi. 1600gram 43-44cm boyu çıktı. 3 hafta önce 33cm boyu ve 1200gramdı kilosu. 3 haftada nerdeyse 11cm. uzamış ama 400gram almış 2 hafta geri dedi. Haftaya kontrole çağırdı. Eğer gerilik 2 haftayı geçerse gelişemiyo demektir ve müdahale edebiliriz dedi. Yığılıyodum az daha yere. Başka bi doktordan daha randevu aldım ona gidicem cumartesi günüde.

az kalmış cnm ya iki hafta yaklaşık. biraz daha dayan. yorma kendini artık herşeyi akışına bırak...

çok geçmiş olsun cnm... bebeğin de uslu uslu dursun inş annesinin karnında...

canım sendedemi sancı çıktı.nidilat işe yarıyor dimi bi daha sancın çıktımı

tatlım bebeğim çıkmak için aşağıyı zorluyordu ilk acillik olduğumda serum verdi dr ama 2. defa acillik olduğumda nidilata başladık rahim kasılmalarını engellemek için verdi bana. daha 24 haftalıktım

Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin sagsalim vaktinde gelsin insallah clexane bende kullanıyorum cnm 677 ve 1298 heterezigotum

Ben zamana bırakmaya karar verdim en iyisi bu sanırım..Çok düşünmek insanı sadece boğuyo..Zaten daha zamanda var o zamana bakalım neler olucak..

Epidural icin kimi ikinma hissini engelliyor diyor kimi de alakasi yok diyor.
Normal dogum icin calisiyor msn peki?
Egzersiz,nefes falan?
Allah'im insallah kolay,hayirli,herkesin gonlune gore dogumlar versin

Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisler. Herkese huzurlu bir gun diliyorum :) bugun itibariyle 40 li gunlere indik. Buyuk gun yaklasiyoooo
Ay cnm cok heyecanli :)

canım bizim evde cogu sey doğal fasulye ,nohut,bulgur ,patates turşular peynirler sütler tereyağları unlar hepsını annemden getırıyoruz ızne gıttıgımızde
Super yarasin size :)

Cok gecmis olsn tatlim.
Neden yukseldi ki?

Cook tesekkurler tatlim

Gercek olsn ins :)
Cnm dogum icin hazirlik yapiyor msn nefes,spor?
Yapiyorsan biraz motive edilmeye ihtiyacim var da

Sok sok sok! !

CNM cok dikkat et hatta bence rapor al once can sonra canan unutma

Cnm kotu dusunme ins vakti zmninda saglikla kavusacaksin yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…