merba kızlarr bız geldıık yorucu bundu cok gezdık doktora gıttık olusum 1.600 grm dedı 31 haftayı bı kacgun gectık ama yıne zayıf dıyo doktor anlamadım kı yaaa o kadarda dıkkat edıyorum beslenmeme baklım en guzelı oluuma besık aldım gelmedı daha ama olsun onun ıcın alıs verıs yapmak benı cook mutlu edyo yorgunlugma degdı cok gecdım ama
hoşgeldin cnm maşallah bebişine sağlıklı olsun da zayıf olsun toparlanır doğunca.
Merhaba. Oncelikle dogum konusunda verdigin moral icin tesekkurler. Benim de SAT a gore 1 nisan gorunuyo, ben de martta bekliyorum bebegimi aslinda ama belli de olmaz. İki tane de erken dogumumuz var. Bakalim bizim topicte neler olcak.bu arada bizde 2012 nisan anneleri olarak çoğumuz martta doğum yaptık.
Adiyla yasasin. Onemli olan sizin begenmeniz canimsizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?
Aktarcim, rahatla o zaman. Bak hareket ediomus. Sen o olayi yasanasaydin bile belki bebegin bu aralar az hareketli olacakti. Degisiyo bbisler her gun ayni hareketlilik olmuyo. İcini ferah tut canim :)evet canım haklısın dün yaşadığım olayın etkisinden hala kurtulmuş değilim bazen geriyor karnımı bazen kıpırdıyor sizleri de bazen hep aynı sorularımla bunaltıyorum ama ne yapayım merak ediyorum işte Allaha emanet kuzularımız.
Neko klasik sling aldim ben. İmdirimden 60 tl ye ama baska markalarda daha orjinal seyler de varmis.ÇOK SAĞOL CEVABIN İÇİN BABASLİNG ŞUANDA İNDİRİMDE İMİŞ SEN HANGİ MARKA ALDIN ACABA
slow motion lafini bebis hareketlerini tarif ederken ben de kullaniyorumkızlar selamlar şuan sanırım hıçkırık tuttu veledimi:) hep kasıkarımda hissediyordum ama şuan göbeğimin üst kısmında hissediyorum hıçkırığını demek ki kafası yukarı dönmüş doğum pozisyonundaydı en son. ben sürekli döndüğünü hissediyorum yada bana mı öyle geliyor anlamıyorum. sanki göbeğimin içinde slow motion görüntü gibi yavaş yavaş döndüğünü hissediyorum. bu bebişler sürekli dönerler mi acep? :44:
Kızlar ben hastanedeyim doktorum şimdi usg ye baktı cinsiyet için kararsız kaldı :)
İki Bacağın arasını testis mi değil mi deyip durdu.
Haftası büyük olduğu için tam göremedik.
Doğum da bana süpriz olabilir :)
Serum takacaklari için daha bir kaç saat daha burdayım.
canim valla bugun aklimdaydin. Dedim gitti bizi unuttu diye ama gunahini almisim bakSelam güzel anneler giremedim her iki ailedede internet yok buldukça gireceğim artık sizlerdeki gelişmeleri çok merak ediyorum, inşallahhh herkes iyidir, kendinize çok çok dikkat edin, hastane işlerimi bitirip rutine döndüğümde ara ara girip okuyacağımm....
Bu arada bebegimm 32+0 da 1970 gr dedi, suyuda iyimiş başka bişe demedi
Bebişlerinize ii bakınnnn
Gecmis olsun canim. Stres yapma kendine, insallah sorunsuz tamamlarsin haftalarini :)kızlar dün kontrolüm vardı nst bağlandım az sancı çıktı.30+0 daha.serum verdiler nidilat bide ciğer geliştirici oldum sancım durdu evdeyim şimdi.4 saatte bir nidilat içiyorum sancı olmasın diye.dua edin benim için bebeğim erken gelmesin zaten 3 düşüğüm var Allahım bunu bana bağışlar umarım
Ben de bayraklidayimmm :)bende bornovadayım cnm :)
Çok geçmiş olsun cnm bebeğin bekler insallah düşükler pihtilasmadanmi iğne felan kullaniyormusun
Merhaba. Oncelikle dogum konusunda verdigin moral icin tesekkurler. Benim de SAT a gore 1 nisan gorunuyo, ben de martta bekliyorum bebegimi aslinda ama belli de olmaz. İki tane de erken dogumumuz var. Bakalim bizim topicte neler olcak.
Adiyla yasasin. Onemli olan sizin begenmeniz canim
Aktarcim, rahatla o zaman. Bak hareket ediomus. Sen o olayi yasanasaydin bile belki bebegin bu aralar az hareketli olacakti. Degisiyo bbisler her gun ayni hareketlilik olmuyo. İcini ferah tut canim :)
Neko klasik sling aldim ben. İmdirimden 60 tl ye ama baska markalarda daha orjinal seyler de varmis.
slow motion lafini bebis hareketlerini tarif ederken ben de kullaniyorumsurekli donebilirler canim. Belli olmaz
bisey 40 kere soylenirse olurmus. Seninki de o hesaba dondu bak, o kadar soylediler ki sana, sonunda surprizle karsilasabilirsin cidden :) haber ver bize de aksammm
canim valla bugun aklimdaydin. Dedim gitti bizi unuttu diye ama gunahini almisim bakgcmis olsun, yolculuk yormus seni. Dinlen gecer insallah. Bebisine de masallah annesi
Gecmis olsun canim. Stres yapma kendine, insallah sorunsuz tamamlarsin haftalarini :)
Ben de bayraklidayimmm :)
30 haftalikken 1500 du benim bebegim. Doktor gayet iyi dedi. Senin doktor tombis bebek mi seviyo, normaller gozune zayif gorunuyodur. Zayif olsun saglikli olsun ayrica, dogunca yedirir icirir aldirriz kilo. Tabi kilolu olmasi matah bisey mi o da tartisilir da neyseeee :) besigi de gule gule kullanin, guzel gunlerde nasip olsun insallahmerba kızlarr bız geldıık yorucu bundu cok gezdık doktora gıttık olusum 1.600 grm dedı 31 haftayı bı kacgun gectık ama yıne zayıf dıyo doktor anlamadım kı yaaa o kadarda dıkkat edıyorum beslenmeme baklım en guzelı oluuma besık aldım gelmedı daha ama olsun onun ıcın alıs verıs yapmak benı cook mutlu edyo yorgunlugma degdı cok gecdım ama
merba kızlarr bız geldıık yorucu bundu cok gezdık doktora gıttık olusum 1.600 grm dedı 31 haftayı bı kacgun gectık ama yıne zayıf dıyo doktor anlamadım kı yaaa o kadarda dıkkat edıyorum beslenmeme baklım en guzelı oluuma besık aldım gelmedı daha ama olsun onun ıcın alıs verıs yapmak benı cook mutlu edyo yorgunlugma degdı cok gecdım ama
hosbulduk canım dogru soluyosun canımı sıkan sey 15 gunde 1.5 nerdeyse 2 kılo almısım yıne bızım olana gıtmemıs hep banaaa gelmıs vallahıı ona da moralım bozuk
Çok geçmiş olsun canım, rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. "Az sancı" demişsin, ama ilaca başlatmışlar hemen. Değerin kaçtı görebildin mi?
amin canım.20-25 çıktı değerlerim cumartesi yine gitcem dr ama aklımda hep sancım varmı korkusu
kızlar dün kontrolüm vardı nst bağlandım az sancı çıktı.30+0 daha.serum verdiler nidilat bide ciğer geliştirici oldum sancım durdu evdeyim şimdi.4 saatte bir nidilat içiyorum sancı olmasın diye.dua edin benim için bebeğim erken gelmesin zaten 3 düşüğüm var Allahım bunu bana bağışlar umarım
Geçmiş olsun canım.inşallah vaktinde gelir bebişin.güzelce dinlen.sadece tuvalet için kalk yataktan.benim de 26. Haftamda sancı çıkmıştı.doktor 1 hafta rapor verdi.sadece yattım sol tarafıma.serum da verdiler.günde bir muz yememi , kalsiyum ve maden suyu içmemi söyledi.bir hafta sonunda sancılarım geçmişti.sen içini ferah tut.
Banada doktor bugün 2 hafta geride dedi. 1600gram 43-44cm boyu çıktı. 3 hafta önce 33cm boyu ve 1200gramdı kilosu. 3 haftada nerdeyse 11cm. uzamış ama 400gram almış 2 hafta geri dedi. Haftaya kontrole çağırdı. Eğer gerilik 2 haftayı geçerse gelişemiyo demektir ve müdahale edebiliriz dedi. Yığılıyodum az daha yere. Başka bi doktordan daha randevu aldım ona gidicem cumartesi günüde.geldım canım vallahı ama oldum yaaa vallahı yıyorum ama bı turlu olusum normal demıyo eskısıne gore ıyı ama ıyne zayıf 1.600 grm dıyo azmı yaaa
Of öğrencilerim hiç susmuyor,söz dinlemiyor.öğrencilerle uğraşacak mecalim yok.aldığım parayı haketmek istiyorum ama yerimden kalkacak halim yok.dünde ayağım kaydı sınıf kapısına tutunamasam düşecektim.rapor falan alsam bu kezde veli ile sorun yaşıyorum. Çocukların karnıma vurmalarından korkuyorum.kaloriferde yanmıyor.buz kesti ayaklarım.ne vardı doğum iznini uzatsaydınız olmuyor işte öğretmenlik yapmak zor bu halde.sürekli ayakta olmak zorundasın.az kaldı 28inde izne ayrılıyorum.Allaha isyan şikayet olmasın dayanamıyorum
kızlar dün kontrolüm vardı nst bağlandım az sancı çıktı.30+0 daha.serum verdiler nidilat bide ciğer geliştirici oldum sancım durdu evdeyim şimdi.4 saatte bir nidilat içiyorum sancı olmasın diye.dua edin benim için bebeğim erken gelmesin zaten 3 düşüğüm var Allahım bunu bana bağışlar umarım
Benim de 20-25 arası idi hep canım. Doktor normal demişti, aktif ağrın var mı?
tatlım ben de 6 saate bi nidilat kullanıyorum bi aydır
canım sendedemi sancı çıktı.nidilat işe yarıyor dimi bi daha sancın çıktımı
canım düşüklerimin sebebi rahim ağzı yetmezliği rahim erken açılıyor 13 haftada dikiş atıldı o zamandır yatıyorum riskli gebeyim yani.ama pıhtılaşmayada meğilli olduğumdan clexan kan sulandırıcı vuruluyorum
Ben zamana bırakmaya karar verdim en iyisi bu sanırım..Çok düşünmek insanı sadece boğuyo..Zaten daha zamanda var o zamana bakalım neler olucak..
Epidural icin kimi ikinma hissini engelliyor diyor kimi de alakasi yok diyor.Canım bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı.Benlede tecrübelerini paylaştı.Suyu geldikten 2 saat sonra sancıları başlamış evde duş almış hazırlanmış çok ağırdan almadan hastaneye gitmişler gittiklerinde 4 cm açılma varmış yarım saat sonra 5 cm olmuş ve epidural takmışlar.Bir süre sonra ağrılarım yok denecek kadar azaldı ama kasılmaları hissettim dedi..10 cm olduğunda doğuma girmiş.Epiduralden dolayı ıkınmalarında zorlandığını söyledi.Buda onu fazla yormuş ama ağrısız olduğundan halimden mumnundum dedi.Bide epidural çıkarıldıktan sonra 1 hafta baş ağrısı olmuş..Artılarını düşünürsek sancılar şiddetlenmeden epidural yapıldığından çok zorlanmamak doğumda ıkınmada işe yarayabilir çünkü gücümüz yerinde olur..Eksisi bi baş ağrısı olabilir.Bide epidurali takarken hareketsiz durmman gerekiyomuş sancı geldiğinde o biraz sinir bozucu olabilir..Ben sezeryanmı olsam normalmi diye kararsız kalmıştım.Şimdi zamana bırakmaya karar verdim.Normal olması gerekdiğini düşünüyorum.İnşallah bi sorun olmazsa normal olsun.Ama normal olursa epidural kesinlikle isterim.
Ay cnm cok heyecanli :)Gunaydin guzel anneler ve tatli bebisler. Herkese huzurlu bir gun diliyorum :) bugun itibariyle 40 li gunlere indik. Buyuk gun yaklasiyoooo
Super yarasin size :)canım bizim evde cogu sey doğal fasulye ,nohut,bulgur ,patates turşular peynirler sütler tereyağları unlar hepsını annemden getırıyoruz ızne gıttıgımızde
Cok gecmis olsn tatlim.dün işyerinde fenalaştım tansiyonum 14/10 olmuş, Allahtan il sağlıkta çalışıyorumda etrafımda hemşire ebe doktor çok, azcık dinlenince 10/7 oldu lakin 5 günlük rapor aldım evde dinlenicem kendimi zorlamanın alemi yok umarım münferit bi olaydır
Cook tesekkurler tatlimburaya bakınca hatıralar cannlandı vallahi .çok güzel günlerdi. özllikle ilk bebeğini bekleyen anneler bu günleriniz çok güzel çok özel ama asıl doğunca küçük mucizeleriniz kucağınıza alınca asıl mutluluğu o zaman tadacaksınız evet zor ama kat kat da muhteşem birşey annelik. annelik ve doğum konusunda bol bol kitap okuyun ve normal doğum için hazırlanın bilgilenin mümkünse kendini eğittikten sonra normal doğumun pek bir zorluğu kalmıyor inanın. sezeryanın oranı o kadar arttı ki ne yazıkki sizin ve bebeğiniz için en sağlıklısı normal doğum. bol bol dua edin kendinize güvenin kötü doğum hikayelerine bakmayın kulak asmayın. Allah yardımcınız olsun Allah ii doktorlarla karşılaştırsın..
Gercek olsn ins :)Tunaydin kızlar dışarıda harika bir hava var miss gibi tam sahil havası ama ben dışarı çıkamıyorum
Çıkabilsen varsa benim yerime de çeksin temiz havayı Deniz'i icine
Rüyamda dogum yaptımo kadar kolay oldu ki Allah gerçeğini de böyle nasip etsin bana ve sizlere innnsssaaallllaahhhhh
Sok sok sok! !Kızlar ben hastanedeyim doktorum şimdi usg ye baktı cinsiyet için kararsız kaldı :)
İki Bacağın arasını testis mi değil mi deyip durdu.
Haftası büyük olduğu için tam göremedik.
Doğum da bana süpriz olabilir :)
Serum takacaklari için daha bir kaç saat daha burdayım.
CNM cok dikkat et hatta bence rapor al once can sonra canan unutmaOf öğrencilerim hiç susmuyor,söz dinlemiyor.öğrencilerle uğraşacak mecalim yok.aldığım parayı haketmek istiyorum ama yerimden kalkacak halim yok.dünde ayağım kaydı sınıf kapısına tutunamasam düşecektim.rapor falan alsam bu kezde veli ile sorun yaşıyorum. Çocukların karnıma vurmalarından korkuyorum.kaloriferde yanmıyor.buz kesti ayaklarım.ne vardı doğum iznini uzatsaydınız olmuyor işte öğretmenlik yapmak zor bu halde.sürekli ayakta olmak zorundasın.az kaldı 28inde izne ayrılıyorum.Allaha isyan şikayet olmasın dayanamıyorum
Cnm kotu dusunme ins vakti zmninda saglikla kavusacaksin yavrunacanım düşüklerimin sebebi rahim ağzı yetmezliği rahim erken açılıyor 13 haftada dikiş atıldı o zamandır yatıyorum riskli gebeyim yani.ama pıhtılaşmayada meğilli olduğumdan clexan kan sulandırıcı vuruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?