nolcak ki bu böyle iki gündür tiril tiril şeyler bile çok geliyo. kızgın kumlardan serin sulara atlayasım vaarrrDurumunun hassaslığından dolayı belki tedbiren başlatmışlardır ilaca. Endişelendirme kendini, çoğu gitti azı kaldı. Doktor kontrolündesin nasılsa, inşallah son haftaya kadar sıkıntısız gidersiniz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben ben ben... Tam seviniyordum, "yaşasın nihayet hafif hafif serinliyorum" diye, ama yanıyorum yine ben
ben de normalde çok üşürüm. kışları paçalarımı içine hapsettiğim havlu çorap, üzerinde örgü patik, üzerinde de panduf olmadan ısınamam yanibeni ne zamandır basıyo ateş. ellerim ayaklarım eskiden kışın buz keserdi şimdi sıcacık hep hiç üşümüyorum:)
kızlar ya ben hala beşik konusunda karar veremedim, evimiz küçük bu yüzden çok yer kaplamayacak beşiklere bakıyorum. herkes park yatak diyor ama o da ne kadar sağlıklı onu bilemiyorum. nihayetinde naylon bir ürün ve temizliği nasıl olacak diye düşündürüyor beni renklerini de beğenmiyorum doğrusu, küçük bir yerde yaşıyorum çok gezebileceğim bir yer yok ve görmeden de netten almaya cesaret edemiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum
allahım ben birgün böylelerinin katili oacam diye korkuyorum.. insanlar garip bide bunu söyleyenler genelde kadınya ona patlıyorum.. çok şanslısın canım rabbim güzel günlerini göstersin.. ama asıl şanslı olan eşinde olabilir..
RABBİM kucağına alıp evine getireceğin günleri göstersin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Aminnn insallah tez zamanda. ..
Merhaba arkadaşlar, aslında hergün okumaya çalışıyorum ama yazmaya fırsat olmamıştı ne zamandır. 2 arkadaşımız erken doğum yapmış, onların bebislerine sağlık diliyorum. Inşallah en yakın zamanda evlerine dönerler hep birlikte.
Cok tesekkur ederim...amin insallah
=)))
Bende de var tam belli hiç birşey olmadığı hatta 3 çizgi var, bu da kız olduğunu bariz belli eden.
Ama son zamanlarda doktor kendi tezini kendi çürüttü resmen
Bugün de testis mi gördüm acaba emin değilim dedi durdu.
Sağolsun yer etti yine içime =)
Ama nedense önemsemiyorum.
Halalarına teyzelerine dedim pembeden uzak durun kız olduğu sarsıntı da
Gerisi onlara kalmış.
Eşimde hayatım benim içimden erkek geçiyor yazmış ben hiç birşey anlatmadan =)
Bende inadına şimdi gelirken Cadde üzerinde Taç mağazası vardı.
Pembeli bir battaniye aldım =)))
nolcak ki bu böyle iki gündür tiril tiril şeyler bile çok geliyo. kızgın kumlardan serin sulara atlayasım vaarrr
Günaydın:107:
Doğumdan sonra üşüyeceğiz sanırım. Annem sabahlık almam konusunda ısrar etti ve hastane çantama çorap koydurdu
Gunaydin snowy :) ben de ne aldiysam beyazli kremli aldim ama gelen cicler hep pembeli, cicekli bocekli :) oglusum olursa pembeler icinde oturur artikdogru diyosun, usuycez demek ki. Bi de ince bir sal koymani tavsiye edebilir miyim? Bana da annem ya hirka koy ya sal al diye diretti, attim valize. Vardir bi bildikleri
Kizlar gunaydin ben azonce wc ye girdim sonra peceteye bir sildim kan ama kilodumda birsey yoktu yani tuvalette oldu ne olduysa ama afedersiniz hic bir zorlama olmadi wc de cok sasirdim bir percete kan oldu komple yani offf ama bebisim hareketli allaha cok sukur 32+5haftalgiz suan dr mesaj attim ama hala cew gelmedi
Kizlar gunaydin ben azonce wc ye girdim sonra peceteye bir sildim kan ama kilodumda birsey yoktu yani tuvalette oldu ne olduysa ama afedersiniz hic bir zorlama olmadi wc de cok sasirdim bir percete kan oldu komple yani offf ama bebisim hareketli allaha cok sukur 32+5haftalgiz suan dr mesaj attim ama hala cew gelmedi
Basur falan yokki bende zaten cok skismistm hemencik yaptim tuvaletimi yani en ufak bir agri aci olmadi yaparken..iste uyku sersemi hic aklima bisey gelmedigi icin nerden geldginide anlamadim vajimami makat mi of yaa kani gorunce gozum acildi resmen
canım benım gecen kontrolde 15 gun once 1.300 grm dı sımdı 1.600 grm beslenmene dıkkat et dıyıp dıruyo doktor anlamdım edıyorum 2 kılo almısım nderdese bebege bıse gıtmemıs heralde bende takıp edıyorum canım yolladıgın lınk olsun ınerneten olsun tutuyo kılosu ama doktor eh toparlamıs ama hala zayıf bı bebek dıyo 10 gun sonra yıne gıdıcez ee ben bı 2 kılo alır gene
Yaaa, cok hos :) hem de cok anlamli annen icin. Eminim sana da cok yakisacaktirŞal dedin aklıma geldi. Annem benim doğumumda giydiği lizözü getirecek, çok ısrar etti kıramadım
Canim gecmis olsun. Ne desem bilemedim. Yanlis bisey soyleyip seni panikletmek istemiyorum. Ben olsaydim doktora giderdim herhalde. Haber ver bize de.Kizlar gunaydin ben azonce wc ye girdim sonra peceteye bir sildim kan ama kilodumda birsey yoktu yani tuvalette oldu ne olduysa ama afedersiniz hic bir zorlama olmadi wc de cok sasirdim bir percete kan oldu komple yani offf ama bebisim hareketli allaha cok sukur 32+5haftalgiz suan dr mesaj attim ama hala cew gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?