2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
nolcak ki bu böyle iki gündür tiril tiril şeyler bile çok geliyo. kızgın kumlardan serin sulara atlayasım vaarrr
beni ne zamandır basıyo ateş. ellerim ayaklarım eskiden kışın buz keserdi şimdi sıcacık hep hiç üşümüyorum:)
ben de normalde çok üşürüm. kışları paçalarımı içine hapsettiğim havlu çorap, üzerinde örgü patik, üzerinde de panduf olmadan ısınamam yani utanmasam balkona serilcem çıkıp

Kızlar karnımın Sag ve sol tarafı hep gergin sizinde oylemı sankı tıka basa yemısım gibi garip yani yada geriliyor gibi cok rahatsız ediyor benı normalmi cuma kontrolüm var ama yınede merak ettim siz benden ondesınız vardır bildiğiniz

kızlar ya ben hala beşik konusunda karar veremedim, evimiz küçük bu yüzden çok yer kaplamayacak beşiklere bakıyorum. herkes park yatak diyor ama o da ne kadar sağlıklı onu bilemiyorum. nihayetinde naylon bir ürün ve temizliği nasıl olacak diye düşündürüyor beni renklerini de beğenmiyorum doğrusu, küçük bir yerde yaşıyorum çok gezebileceğim bir yer yok ve görmeden de netten almaya cesaret edemiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum

Ben de park yatak konjsunda senin gibi düşünüyorum bana pek sağlıklı gelmiyor. Biz şimdilik oda yapmayacağımız için ahşap sepet beşiklerden aldık çok küçükleri de var bizim aldığımız biraz daha büyükçe. Satıcı 1 yıla kadar kullanabilir dedi ama hareketlenmeye başlayınca tutunup kalkabilir allah korusun en fazla 8 ay kullanabilirim diye düşünüyorum. Görüntüsü çok cici tam yemelik böyle cibinlikli vsalmasam içimde kalacaktı zaten )) sen de uzun vadeli düşünmüyorsan ahşap sepet beşikleri değerlendirebilirsin.

Günaydın:107:

Hayırlısı olsun o zaman, doğuma sürpriz olacak seninki. Ben herşeyini beyaz-ekru almıştım; arada birkaç tane annemin aldığı maviler var o kadar. Renk sıkıntımız yok yani:107:

nolcak ki bu böyle iki gündür tiril tiril şeyler bile çok geliyo. kızgın kumlardan serin sulara atlayasım vaarrr

Doğumdan sonra üşüyeceğiz sanırım. Annem sabahlık almam konusunda ısrar etti ve hastane çantama çorap koydurdu

Burda ne konusulsa basima geliyor en olmadi ruyama giriyor yahu cok etkileniyorum

Dun de sanci konusulmustu ben de ruyamda nst ye baglandim 25 sancim cikti

Allahim gercegini uzak etsin

Gunaydin herkesleree :) izinliyken zaman daha hizli geciyo sanki yaa, resmen carsamba gelmis

Günaydın:107:

Doğumdan sonra üşüyeceğiz sanırım. Annem sabahlık almam konusunda ısrar etti ve hastane çantama çorap koydurdu

Gunaydin snowy :) ben de ne aldiysam beyazli kremli aldim ama gelen cicler hep pembeli, cicekli bocekli :) oglusum olursa pembeler icinde oturur artik dogru diyosun, usuycez demek ki. Bi de ince bir sal koymani tavsiye edebilir miyim? Bana da annem ya hirka koy ya sal al diye diretti, attim valize. Vardir bi bildikleri

Şal dedin aklıma geldi. Annem benim doğumumda giydiği lizözü getirecek, çok ısrar etti kıramadım

Kizlar gunaydin ben azonce wc ye girdim sonra peceteye bir sildim kan ama kilodumda birsey yoktu yani tuvalette oldu ne olduysa ama afedersiniz hic bir zorlama olmadi wc de cok sasirdim bir percete kan oldu komple yani offf ama bebisim hareketli allaha cok sukur 32+5haftalgiz suan dr mesaj attim ama hala cew gelmedi

Vajinadan geldiğine emin misin? Basur olmasın.

Merhaba canım çok sitres yapma ama doktorundan hemen cevap gelmesse yinede doktora gitmeni öneririm bildiğim kadarıyla bu tür kanamalarda önemsizde olsa kontrol edilmesi gerekir için rahatlar. Geçmiş olsun inş bir sorun yoktur.

Basur falan yokki bende zaten cok skismistm hemencik yaptim tuvaletimi yani en ufak bir agri aci olmadi yaparken..iste uyku sersemi hic aklima bisey gelmedigi icin nerden geldginide anlamadim vajimami makat mi of yaa kani gorunce gozum acildi resmen

Basur falan yokki bende zaten cok skismistm hemencik yaptim tuvaletimi yani en ufak bir agri aci olmadi yaparken..iste uyku sersemi hic aklima bisey gelmedigi icin nerden geldginide anlamadim vajimami makat mi of yaa kani gorunce gozum acildi resmen

Canım hiç ağrı-sızı-zorlama olmadan makattan kan geldiğini annemden biliyorum, o yüzden acaba mı dedim. Ama her halükarda doktoruna görün tabi. Herşeyin yolunda olduğunu düşünüyorum, haberlerini bekliyorum.

Kizlar dr cew yazmis bir problem yoktur die ama kanama tekrar olursa veya sancin veya bebek hareketlerinde azalma hemen gel muayene edelim die suan hic bir sıkıntım yok cok sukur insallah makattan gelmstir o kan

banada bebek ufak dıyor ama kadna dıyorum sureklı gec döllenme var demıstı ılk gıttıgım doktorum dıye o hala bebek ufak dıyor tamam boyu haftasına gore ufak ama kılosu bı hafta gerı gec dollenmeyı sayarsak normal ama ufak ufak dıyıp duruyor

Herhalde izne ayrildin, ne zamandir hic gormedim. Umarim iyisindir ? Bi haber ver bizlere canim, merak ettim benn

Sinem de yok ne zamandir

Şal dedin aklıma geldi. Annem benim doğumumda giydiği lizözü getirecek, çok ısrar etti kıramadım
Yaaa, cok hos :) hem de cok anlamli annen icin. Eminim sana da cok yakisacaktir ben cok severim oyle eskilerden hatira kalan seyleri, cok kiymetli geliyolar bana. Tabi benim annem gencken ufak tefek bi kadinmis, biz baba tarafina cekmisiz. Ben ortaokuldayken giyerdim annemin bekarlik kazaklarini O yuzden dogumda annemin kiyafetlerini giyme sansim yok ama olsaydi, cok hosuma giderdi
Canim gecmis olsun. Ne desem bilemedim. Yanlis bisey soyleyip seni panikletmek istemiyorum. Ben olsaydim doktora giderdim herhalde. Haber ver bize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…