2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar dr cew yazmis bir problem yoktur die ama kanama tekrar olursa veya sancin veya bebek hareketlerinde azalma hemen gel muayene edelim die suan hic bir sıkıntım yok cok sukur insallah makattan gelmstir o kan

Bir sonraki tuvaletinde dikkatli bak gülüm, inşallah makattandır.

Sinem de yok ne zamandir

Sinem online idi bugün ama muhtemelen geçmişi okumakla meşguldü tüm sabah:107: Şimdi de yok, elektrikleri kesilmiş olabilir yine

Günaydın kızlar.İyiden iyiye bacaklarımda kasılmalar başladı.Yavaş yavaş nefes ve kegel egzersizlerine başlıcam.Bu arada doğumdan sonra çok üşüyosunuz.Ben ablamda gördüm.O yüzden çantanıza mutlaka yelek çorap koyun derim.

Bebeğin nasıl gülüm? Güzel haberler ver bize...

selam kızlar nasılsınız bakalım..
hazırlıklar hızlanmış..dolaplara yemekler bile konuluyor..keyifler yerinde inş..
biz idare edioz çok şükür.dün evimi dip köse temzlettim..halılarıda yolluycamm..bitiyor inş.. en son üstünden temizlenir yeter diyorum
kızler hepinizi çok özledim..aktar esmer filiz Aysun nasılsınız bakalım..

Burda ne konusulsa basima geliyor en olmadi ruyama giriyor yahu cok etkileniyorum

Dun de sanci konusulmustu ben de ruyamda nst ye baglandim 25 sancim cikti

Allahim gercegini uzak etsin
amin cnm amin ama korkma ben 96 ya kadar gördüm kendimde..dr en az 4 cm açıklık vardır dedi..çok şükür doğmayacaksa doğmuyo...iyi düşün btnm

cnm drun yazmış ama sen yinede git dra derim.kontrol ettir hemde kuzunu gör için rahatlasın

yani kusura bakmasın da ne kadar alması gerekiyomuş gayet iyi almış 11 cm ve 400 gr gayet iyi degerler... canını sıkma sen dinlen yeni dr git bi bakalım benim bi dr da gelişim haftasına uygun ama yetersiz deyip duruyodu bir poşet ilaç verdi sonra başka dr gittim çocugum 2 hafta önde çıktı ilaçla şişirmiş bebegimi deli kadın

hosbulduk canım dogru soluyosun canımı sıkan sey 15 gunde 1.5 nerdeyse 2 kılo almısım yıne bızım olana gıtmemıs hep banaaa gelmıs vallahıı ona da moralım bozuk

bozma moralini hamur işleri yiyorsan biraz onlara ara ver yada azalt canım . Klasik cevapta vereyim amannnnnnn doğduktan sonra veririz bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de.

kafana takma yoktur öyle birşey ama takmamak elde değil biraz kıpırdama olmadı mı o günümüzü kendimize zehir ediyoruz haklısın canım ama yinede başka doktora görün inşallah yoktur öyle birşey bizleri de habersiz bırakma.

bende yanıyorum vallahi. Bu sene hiç üşümüyoruz zaten İzmir e de tam soğuk gelmedi ki. Birde hamilelik insanı üşütmüyor ben evde kısa kollu geziyorum vallahi ama eşofman altı giyiyorum ki yine de üşütmeyeyim diye.

iyi ki kış hamileliği yaşıyoruz yaz hamilelikleri daha zormuş o zaman 32.haftaya kadar biler zor dayanırdık.

filizcim: nasılsın bir kaç gündür yoksun bebişin nasıl canım bizleri güzel gelişmelerden haberdar et

sinem: Topiğimizin en gezginci, en hamarat annesi neredesin?

brujav snowy
sizler nasılsınız bebişler ne alemde bir sorun yok daha

Sen de temizliği bitirmişsin maşallah Biz iyiyiz çok şükür, yarın kontrolüm var; bakalım ne olup bittiğini o zaman anlarım

vajinadan mı geliyor tekrar kontrol et arkadan gelen yani basur olmayasın cnm bir an önce görün ozaman bizleri de habersiz bırakma inşallah öyle birşey yoktur

selam kızlar nasılsınız bakalım..
hazırlıklar hızlanmış..dolaplara yemekler bile konuluyor..keyifler yerinde inş..
biz idare edioz çok şükür.dün evimi dip köse temzlettim..halılarıda yolluycamm..bitiyor inş.. en son üstünden temizlenir yeter diyorum
kızler hepinizi çok özledim..aktar esmer filiz Aysun nasılsınız bakalım..

selam canım ben iyiyim çok şükğr bugün maşallah oğlum daha bir kıpırdak bende çok iyiyim
oh ne güzel sende temizlenmişsin güle güle kirlet evini. Bebişin de inşallah iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…