Kizlar dr cew yazmis bir problem yoktur die ama kanama tekrar olursa veya sancin veya bebek hareketlerinde azalma hemen gel muayene edelim die suan hic bir sıkıntım yok cok sukur insallah makattan gelmstir o kan
Sinem de yok ne zamandir
amin cnm amin ama korkma ben 96 ya kadar gördüm kendimde..dr en az 4 cm açıklık vardır dedi..çok şükür doğmayacaksa doğmuyo...iyi düşün btnmBurda ne konusulsa basima geliyor en olmadi ruyama giriyor yahu cok etkileniyorum
Dun de sanci konusulmustu ben de ruyamda nst ye baglandim 25 sancim cikti
Allahim gercegini uzak etsin
Kizlar gunaydin ben azonce wc ye girdim sonra peceteye bir sildim kan ama kilodumda birsey yoktu yani tuvalette oldu ne olduysa ama afedersiniz hic bir zorlama olmadi wc de cok sasirdim bir percete kan oldu komple yani offf ama bebisim hareketli allaha cok sukur 32+5haftalgiz suan dr mesaj attim ama hala cew gelmedi
Banada doktor bugün 2 hafta geride dedi. 1600gram 43-44cm boyu çıktı. 3 hafta önce 33cm boyu ve 1200gramdı kilosu. 3 haftada nerdeyse 11cm. uzamış ama 400gram almış 2 hafta geri dedi. Haftaya kontrole çağırdı. Eğer gerilik 2 haftayı geçerse gelişemiyo demektir ve müdahale edebiliriz dedi. Yığılıyodum az daha yere. Başka bi doktordan daha randevu aldım ona gidicem cumartesi günüde.
hosbulduk canım dogru soluyosun canımı sıkan sey 15 gunde 1.5 nerdeyse 2 kılo almısım yıne bızım olana gıtmemıs hep banaaa gelmıs vallahıı ona da moralım bozuk
Telefondan girince goremiyorum ben kim online. Sevindim, yazamasa da arda onlione gorulmesi yeterSinem online idi bugün ama muhtemelen geçmişi okumakla meşguldü tüm sabah:107: Şimdi de yok, elektrikleri kesilmiş olabilir yine
Banada doktor bugün 2 hafta geride dedi. 1600gram 43-44cm boyu çıktı. 3 hafta önce 33cm boyu ve 1200gramdı kilosu. 3 haftada nerdeyse 11cm. uzamış ama 400gram almış 2 hafta geri dedi. Haftaya kontrole çağırdı. Eğer gerilik 2 haftayı geçerse gelişemiyo demektir ve müdahale edebiliriz dedi. Yığılıyodum az daha yere. Başka bi doktordan daha randevu aldım ona gidicem cumartesi günüde.
brujav snowy
sizler nasılsınız bebişler ne alemde bir sorun yok daha
selam kızlar nasılsınız bakalım..
hazırlıklar hızlanmış..dolaplara yemekler bile konuluyor..keyifler yerinde inş..
biz idare edioz çok şükür.dün evimi dip köse temzlettim..halılarıda yolluycamm..bitiyor inş.. en son üstünden temizlenir yeter diyorum
kızler hepinizi çok özledim..aktar esmer filiz Aysun nasılsınız bakalım..
teşekkür ederim ilginiz için rabbim sizleri de beni de en güzel zamanda saglıcakla huzurla bebişlerine kavuştursun
Kizlar gunaydin ben azonce wc ye girdim sonra peceteye bir sildim kan ama kilodumda birsey yoktu yani tuvalette oldu ne olduysa ama afedersiniz hic bir zorlama olmadi wc de cok sasirdim bir percete kan oldu komple yani offf ama bebisim hareketli allaha cok sukur 32+5haftalgiz suan dr mesaj attim ama hala cew gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?