kızlar ve topiğimizin tatlı bebişleri hepinize günaydın
banada doktor bugün 2 hafta geride dedi. 1600gram 43-44cm boyu çıktı. 3 hafta önce 33cm boyu ve 1200gramdı kilosu. 3 haftada nerdeyse 11cm. Uzamış ama 400gram almış 2 hafta geri dedi. Haftaya kontrole çağırdı. Eğer gerilik 2 haftayı geçerse gelişemiyo demektir ve müdahale edebiliriz dedi. Yığılıyodum az daha yere. Başka bi doktordan daha randevu aldım ona gidicem cumartesi günüde.
yani kusura bakmasın da ne kadar alması gerekiyomuş gayet iyi almış 11 cm ve 400 gr gayet iyi degerler... canını sıkma sen dinlen yeni dr git bi bakalım benim bi dr da gelişim haftasına uygun ama yetersiz deyip duruyodu bir poşet ilaç verdi sonra başka dr gittim çocugum 2 hafta önde çıktı ilaçla şişirmiş bebegimideli kadın
kafana takma yoktur öyle birşey ama takmamak elde değil biraz kıpırdama olmadı mı o günümüzü kendimize zehir ediyoruz haklısın canım ama yinede başka doktora görün inşallah yoktur öyle birşey bizleri de habersiz bırakma.
kac haftalık bebegın ben anlamadım sana oyle dedıyse ben gıtsem kım bılır ne der benımkınınde boyu 3 hafta gerıen kılosu bır hafta gerıden cıktı dr bebek ufak haftasına gore dedı bıde suyumu azaldıkı hareketlerı yavas dedı canımı sıktı 10 gun sonra tekrar gel dedı
çok güzel söylemişsin...aslında ağrı eşiğim yüksektir...2 azı dişimide uyuşturulmadan çektiren biri olarak bundan korkmamalıyım...inşallah hepimiz çok güzel bir doğum geçiririz...bol bol siyah hurma ye dogumun kolay gecer... birde psikolojik olarak kendini hazirlaa omrunun bir kac saatini en fazla bir gununu az bir az aci cekeceksin mukafati bir mucizee olucak INSALLAH... oyle dusun bebegine kavushacagini dusun .. deymezmi? bence deyer hic korkma dua et ...bol bol dua et ben oyle yapiyorum mesela INSALLAH normal dogum nasip olur... korkutma kendini bebeginle iletisime gec onu dusunerek hazirla kendini
banada zor geliyor ben pazartesi aldım raporu ama...sırf maaş için şubatın sonuna kadar çalışıcam...yol yoruyor beni.kv .ve kb. kızıyorlar...bebeğin başına bişey gelcek otobüslerde doğuracaksın sonra vicdan yaparsın diyorlar...ne yapıcam bilmiyorum...Of öğrencilerim hiç susmuyor,söz dinlemiyor.öğrencilerle uğraşacak mecalim yok.aldığım parayı haketmek istiyorum ama yerimden kalkacak halim yok.dünde ayağım kaydı sınıf kapısına tutunamasam düşecektim.rapor falan alsam bu kezde veli ile sorun yaşıyorum. Çocukların karnıma vurmalarından korkuyorum.kaloriferde yanmıyor.buz kesti ayaklarım.ne vardı doğum iznini uzatsaydınız olmuyor işte öğretmenlik yapmak zor bu halde.sürekli ayakta olmak zorundasın.az kaldı 28inde izne ayrılıyorum.Allaha isyan şikayet olmasın dayanamıyorum
ben pek muhattap olmuyordum başlar da...şimdi konuşuyorum ...şimdi şuraya gidiyoruz şunu yapcaz falan diyorum...kızlar bebeğinizle konuşuyomusunuz?
geçmiş olsun canım benim...Allah vaktinde kurtarsın inşallah seni de hepimizide...kızlar dün kontrolüm vardı nst bağlandım az sancı çıktı.30+0 daha.serum verdiler nidilat bide ciğer geliştirici oldum sancım durdu evdeyim şimdi.4 saatte bir nidilat içiyorum sancı olmasın diye.dua edin benim için bebeğim erken gelmesin zaten 3 düşüğüm var Allahım bunu bana bağışlar umarım
doktor sezaryen yanlısı sanırım...bebeğe kilo aldırıp normal doğum yapamayız demek için bahane arıyor olmasın....''yok daha yeterince sezaryen için kilo almamış hııımmm'' falan diyor kendi kendine galiba.....Banada doktor bugün 2 hafta geride dedi. 1600gram 43-44cm boyu çıktı. 3 hafta önce 33cm boyu ve 1200gramdı kilosu. 3 haftada nerdeyse 11cm. uzamış ama 400gram almış 2 hafta geri dedi. Haftaya kontrole çağırdı. Eğer gerilik 2 haftayı geçerse gelişemiyo demektir ve müdahale edebiliriz dedi. Yığılıyodum az daha yere. Başka bi doktordan daha randevu aldım ona gidicem cumartesi günüde.
rüyama kadar girdi şu pipi konusu...benim bebeğime de erkek seninki diyorlar rüyamda... o zaman diyorum esmerin bebeği de erkektir..yarın gidim söyleyim diyorum...benimkinde de 3 çizgi var.=)))
hatta 3 çizgi var, bu da kız olduğunu bariz belli eden.
canım iç basur olabilir..onda ağrı sızı olmaz...hamilelikten içten meme yapmış olabilir yada daha önceden vardır bilmiyor olabilirsin içer de olduğu için... büyük ihtimal o zedelendi ve kanadı...korkma bende de oluyor...Kizlar gunaydin ben azonce wc ye girdim sonra peceteye bir sildim kan ama kilodumda birsey yoktu yani tuvalette oldu ne olduysa ama afedersiniz hic bir zorlama olmadi wc de cok sasirdim bir percete kan oldu komple yani offf ama bebisim hareketli allaha cok sukur 32+5haftalgiz suan dr mesaj attim ama hala cew gelmedi
kızlar dün kontrolüm vardı nst bağlandım az sancı çıktı.30+0 daha.serum verdiler nidilat bide ciğer geliştirici oldum sancım durdu evdeyim şimdi.4 saatte bir nidilat içiyorum sancı olmasın diye.dua edin benim için bebeğim erken gelmesin zaten 3 düşüğüm var Allahım bunu bana bağışlar umarım
merba kızlarr bız geldıık yorucu bundu cok gezdık doktora gıttık olusum 1.600 grm dedı 31 haftayı bı kacgun gectık ama yıne zayıf dıyo doktor anlamadım kı yaaa o kadarda dıkkat edıyorum beslenmeme baklım en guzelı oluuma besık aldım gelmedı daha ama olsun onun ıcın alıs verıs yapmak benı cook mutlu edyo yorgunlugma degdı cok gecdım ama
Banada doktor bugün 2 hafta geride dedi. 1600gram 43-44cm boyu çıktı. 3 hafta önce 33cm boyu ve 1200gramdı kilosu. 3 haftada nerdeyse 11cm. uzamış ama 400gram almış 2 hafta geri dedi. Haftaya kontrole çağırdı. Eğer gerilik 2 haftayı geçerse gelişemiyo demektir ve müdahale edebiliriz dedi. Yığılıyodum az daha yere. Başka bi doktordan daha randevu aldım ona gidicem cumartesi günüde.
Kizlar esimin telinden girdim kullanmayi tam bilmiom ayri audi cevap veremdm hic birinizi unutmadim aklim hep burda yarin nstye baglanacam her hafta kontrol edecekmis hastane kalp atisini oyle demisti dr bakalim nasil cikacak trombosit degerim 110bin cikti 10 gun sonra tekrar bakacak dusme var mi die sonuca gore neler yapilabilecegini kararlastirriz dedi uzun uzun anlatti dogum yapan var mi cok okuyamadim gecmisi
Kizlar gunaydin ben azonce wc ye girdim sonra peceteye bir sildim kan ama kilodumda birsey yoktu yani tuvalette oldu ne olduysa ama afedersiniz hic bir zorlama olmadi wc de cok sasirdim bir percete kan oldu komple yani offf ama bebisim hareketli allaha cok sukur 32+5haftalgiz suan dr mesaj attim ama hala cew gelmedi
32+1dik dün. 1600gram 43-44cm çıktı boyuda. önceden gittiğimde benimde suyuma az demişti. şimdi normal dedi. Ama içtiğim suyu 2 katına çıkarttım nerdeyse.
GÜNAYDIN KOCA GÖBEKLİLER
ben pek muhattap olmuyordum başlar da...şimdi konuşuyorum ...şimdi şuraya gidiyoruz şunu yapcaz falan diyorum...
doktor sezaryen yanlısı sanırım...bebeğe kilo aldırıp normal doğum yapamayız demek için bahane arıyor olmasın....''yok daha yeterince sezaryen için kilo almamış hııımmm'' falan diyor kendi kendine galiba.....
rüyama kadar girdi şu pipi konusu...benim bebeğime de erkek seninki diyorlar rüyamda... o zaman diyorum esmerin bebeği de erkektir..yarın gidim söyleyim diyorum...benimkinde de 3 çizgi var.
kızlar günaydın yaaa benım afedersınız aşağı tarafım cok ağrıyor vajına gırıjı sızlerdede varmı ara ara gögüslerimde sızlıyor
GÜNAYDIN KOCA GÖBEKLİLER
ben pek muhattap olmuyordum başlar da...şimdi konuşuyorum ...şimdi şuraya gidiyoruz şunu yapcaz falan diyorum...
=
3 hafta önce 1200gram 33cm.di. Yani 3 haftada 400gram almış boyuda 11cm. kadar uzamış.bende suyu 3 lıtreye cıkardım benım gıttıgımde sat a göre 29+3 tu ama kılosu 1999 28+1 gunluk cıktı boyuda 26+2 gunluk çıktı bpd 30+3 gunluk cıktı dr bebek ufak dedı ama bendoktora ılk gıttıgım gunden berı bebek bır hafta 10 gun gec dollenmeyle olusmus demıstı dr hatta bu ultrasyon goruntulerını sakla gunun gectı dıye senı sezeryana falan almasınlar demıstı bende bunları soyledım doktora oda bısey demedı senın 3 hafta oncekı olculerın neydı canım
3 hafta önce 1200gram 33cm.di. Yani 3 haftada 400gram almış boyuda 11cm. kadar uzamış.
Slm arkadaşlar,
Doğum için doktoru dışarıdan gelecek olanlar var mı içinizde, benim doktorum istedğim hastaneye özel olarak gelecek ama dışarıdan doktor gelme ücret standartı nedir bilemiyorum. Doktorumun asistanı sanki ücreti biraz fazla istedi diye düşünüyrum :/
Grip oldum canım ağır geçiyor diye serum taktılar.Canim geçmişi kacirmis olabilirim niye serum takiliyor sana
Günaydın:107:
Hayırlısı olsun o zaman, doğuma sürpriz olacak seninki. Ben herşeyini beyaz-ekru almıştım; arada birkaç tane annemin aldığı maviler var o kadar. Renk sıkıntımız yok yani:107:
Doğumdan sonra üşüyeceğiz sanırım. Annem sabahlık almam konusunda ısrar etti ve hastane çantama çorap koydurdu
Bebeğin nasıl gülüm? Güzel haberler ver bize...
filizcim: nasılsın bir kaç gündür yoksun bebişin nasıl canım bizleri güzel gelişmelerden haberdar et
Canim dun kalbindeki pihti erimeye basladi birkac hafta sonra tekrar bakacaklar ama erimeye başlaması bile güzel. İnşallah daha da iyi olacak...
Nereden bildin koca göbekli olduğumuzu
Beğendim x10000, "sezaryen için yeterince kilo almamış"
Ağrıyor canım, bazı haraketler özellikle çok zorluyor; bacakları ayırmak ve yatakta dönmeye çalışmak gibi. Göğüs sızısı yok bu hafta şükür ama normal sanırım hepsi:107:
Canim birazdan yine gidecegiz.Allahima sukurler olsun ki kalbindeki pihti biraz olsun erimis.kan degerleri dusuk ama iyiye gitme durumu var pihilti erimesinden sonra. Hep dua ediyorum. Sizi dualarinizla da hepimizin dualariyla eminim daha da iyi olucak. Allahim hepinizden razi olsun...
Canim birazdan yine gidecegiz.Allahima sukurler olsun ki kalbindeki pihti biraz olsun erimis.kan degerleri dusuk ama iyiye gitme durumu var pihilti erimesinden sonra. Hep dua ediyorum. Sizi dualarinizla da hepimizin dualariyla eminim daha da iyi olucak. Allahim hepinizden razi olsun...
ohh be ıcıme su serptin canım benım ınan doğum yaklaştıkca cok korkuyorum nasıl doğurcam ne olacak dıye strese girdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?