2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ve topiğimizin tatlı bebişleri hepinize günaydın

kac haftalık bebegın ben anlamadım sana oyle dedıyse ben gıtsem kım bılır ne der benımkınınde boyu 3 hafta gerıen kılosu bır hafta gerıden cıktı dr bebek ufak haftasına gore dedı bıde suyumu azaldıkı hareketlerı yavas dedı canımı sıktı 10 gun sonra tekrar gel dedı

İşin ilginç yanı bana hiç vitamin filanda vermiyor. Sadece kan ilacı kullandırtıyor. Cumartesi gideceğim doktora dün simca gidecekti ne yaptı bilmiyorum haber bekliyorum ondan. İkimizde ilk kez gitmiş olacağız o doktora.

Çok sağol canım inş. cumartesi güzel haberlerle gelirim.

32+1dik dün. 1600gram 43-44cm çıktı boyuda. Önceden gittiğimde benimde suyuma az demişti. Şimdi normal dedi. Ama içtiğim suyu 2 katına çıkarttım nerdeyse.

GÜNAYDIN KOCA GÖBEKLİLER

çok güzel söylemişsin...aslında ağrı eşiğim yüksektir...2 azı dişimide uyuşturulmadan çektiren biri olarak bundan korkmamalıyım...inşallah hepimiz çok güzel bir doğum geçiririz...

banada zor geliyor ben pazartesi aldım raporu ama...sırf maaş için şubatın sonuna kadar çalışıcam...yol yoruyor beni.kv .ve kb. kızıyorlar...bebeğin başına bişey gelcek otobüslerde doğuracaksın sonra vicdan yaparsın diyorlar...ne yapıcam bilmiyorum...

kızlar bebeğinizle konuşuyomusunuz?
ben pek muhattap olmuyordum başlar da...şimdi konuşuyorum ...şimdi şuraya gidiyoruz şunu yapcaz falan diyorum...

geçmiş olsun canım benim...Allah vaktinde kurtarsın inşallah seni de hepimizide...

doktor sezaryen yanlısı sanırım...bebeğe kilo aldırıp normal doğum yapamayız demek için bahane arıyor olmasın....''yok daha yeterince sezaryen için kilo almamış hııımmm'' falan diyor kendi kendine galiba.....

=)))
hatta 3 çizgi var, bu da kız olduğunu bariz belli eden.
rüyama kadar girdi şu pipi konusu...benim bebeğime de erkek seninki diyorlar rüyamda... o zaman diyorum esmerin bebeği de erkektir..yarın gidim söyleyim diyorum...benimkinde de 3 çizgi var.

canım iç basur olabilir..onda ağrı sızı olmaz...hamilelikten içten meme yapmış olabilir yada daha önceden vardır bilmiyor olabilirsin içer de olduğu için... büyük ihtimal o zedelendi ve kanadı...korkma bende de oluyor...

kızlar günaydın yaaa benım afedersınız aşağı tarafım cok ağrıyor vajına gırıjı sızlerdede varmı ara ara gögüslerimde sızlıyor

canım bende hastanede yattıgımda banada vurdular cıger geliştirici korkma allahın ıznıyle bırsey olmaz dınlen bol bol benımde 3 düşüğüm var senı cok ıyı anlıyorum korkma sakın

maşallah canım bebişine kılosu gayet ıyı doktorlar bazen saçmalıyor ıste beşiğinizde hayırlı olsun

yaaa olabılır boyle seyler belkıde bu gidişindede önden gidecek tahın pekmez ye bazı doktorlarda cok patavatsız hıc karsıdakı ınsanı düşünmüyor

canım benım bız ıyıyız merak etme senınde ıyı olmana cok sevındım herkes nst bağlanmaya başladı artık yavaş yavaş doğumlarda başlar bızı habersız bırakma canım öptüm

canım kokrma ama senın doktorun ne kadar önemsemesede bende hemen bır devlet hastanesıne gıt derin ne olursa olsun bebeği riske atma hareket etse bıle

Slm arkadaşlar,

Doğum için doktoru dışarıdan gelecek olanlar var mı içinizde, benim doktorum istedğim hastaneye özel olarak gelecek ama dışarıdan doktor gelme ücret standartı nedir bilemiyorum. Doktorumun asistanı sanki ücreti biraz fazla istedi diye düşünüyrum :/

32+1dik dün. 1600gram 43-44cm çıktı boyuda. önceden gittiğimde benimde suyuma az demişti. şimdi normal dedi. Ama içtiğim suyu 2 katına çıkarttım nerdeyse.

bende suyu 3 lıtreye cıkardım benım gıttıgımde sat a göre 29+3 tu ama kılosu 1999 28+1 gunluk cıktı boyuda 26+2 gunluk çıktı bpd 30+3 gunluk cıktı dr bebek ufak dedı ama bendoktora ılk gıttıgım gunden berı bebek bır hafta 10 gun gec dollenmeyle olusmus demıstı dr hatta bu ultrasyon goruntulerını sakla gunun gectı dıye senı sezeryana falan almasınlar demıstı bende bunları soyledım doktora oda bısey demedı senın 3 hafta oncekı olculerın neydı canım

Nereden bildin koca göbekli olduğumuzu

Beğendim x10000, "sezaryen için yeterince kilo almamış"

kızlar günaydın yaaa benım afedersınız aşağı tarafım cok ağrıyor vajına gırıjı sızlerdede varmı ara ara gögüslerimde sızlıyor

Ağrıyor canım, bazı haraketler özellikle çok zorluyor; bacakları ayırmak ve yatakta dönmeye çalışmak gibi. Göğüs sızısı yok bu hafta şükür ama normal sanırım hepsi:107:

3 hafta önce 1200gram 33cm.di. Yani 3 haftada 400gram almış boyuda 11cm. kadar uzamış.

3 hafta önce 1200gram 33cm.di. Yani 3 haftada 400gram almış boyuda 11cm. kadar uzamış.

hemen hemen benımle aynı haftalarda gıtmıssın sanırım canım 3 hafta once 29. hafta degerlerınse benımkıyle aynı benımkının boyu 1 cm uzun kılo aynı bbebegın ufak dedı sadece oda dedıgım gıbı 4 haftalıktı dr bana bır hafta geriden dedı o gun bugundur oyle

benimde dışarıdan gelecek canım normal hastanedeki bir doktora yaptırırsan 600 doğum ama benim doktor 1200 istedi hastaneye ben vericem sen bana vereceksin dedi 2 kat neredeyse ama sonuçta ömründe kaç kere doğuracaksın feda olsun kızıma

Canim geçmişi kacirmis olabilirim niye serum takiliyor sana
Grip oldum canım ağır geçiyor diye serum taktılar.

Günaydın cancazim :)
Bende orta renkler alsaymisim keşke.
Henüz kesin birsey yok ortada.
Olursa da süpriz olsun.

Bebeğin nasıl gülüm? Güzel haberler ver bize...

Canim birazdan yine gidecegiz.Allahima sukurler olsun ki kalbindeki pihti biraz olsun erimis.kan degerleri dusuk ama iyiye gitme durumu var pihilti erimesinden sonra. Hep dua ediyorum. Sizi dualarinizla da hepimizin dualariyla eminim daha da iyi olucak. Allahim hepinizden razi olsun...

ohh be ıcıme su serptin canım benım ınan doğum yaklaştıkca cok korkuyorum nasıl doğurcam ne olacak dıye strese girdim ya

canım dualrımız senınle ınsallah hastaneden cıktık yazınıda okuyacağız

Çok sevindim canım. Sürekli dua ediyorum size, rabbim şifasını versin inşallah

ohh be ıcıme su serptin canım benım ınan doğum yaklaştıkca cok korkuyorum nasıl doğurcam ne olacak dıye strese girdim ya

Stres en son ihtiyacımız olan şey gülüm. Doğumunda yanında doula olacaktı yanılmıyorsam. Seni psikolojik olarak hazırlamıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…