2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
tunaydin kizlar
bugun gune aglayarak basladim
hemde elle tutulur hicbirsey yokken
eski sitemi ozledim sabah kalktigimda gordugum manzarayi ozledim diye diye agladim
hemde hic durmadan hemde 1 saat boyunca
esimde adamcagiz ne yapacagini sasirdi
arabaya izin vermedigi icin baya zorladim ama yine de kanmadi valla nuh diyor peygamber demiyor
hala toparlanmis degilim duş aldim kitap okudum annemin dizlerinde yattim ama hala icimde ki bu huzun gitmiyor
insaallah bebegime yansimamistir :26:

sizlerde de oluyor mu sacma sapan seylere bu denli uzulmek :44:

10 tanede ben okurum canım.. rabbim kolaylık versin.. inşallah sıkıntısız biter bu süreç..

olmazmı.. geçen bende aynı oldum eski komşumu özledim diyip duruyorum.. bide burda hiç kimse yok.. öle sahipsiz hiessettimki kendimi..
annemde burda değil gelmedi.. dünde eşime sinirlendim 9da uyudum koltukta sabah namazı ağlama tuttu.. psikolojik olarak hassasız sanırım

2 saattir Ümraniye de bebek arabası satan bir yer bulamadım ne ilginç :)

karar verdin mi canim bebek arabasi markasina ?
ben hala graco ve quinny buzz arasinda kararsizim
graco yu hafifliginden dolayi istiyorum quinnyi seklinden dolayi :26:

Oluyor gelgitler gülüm olmaz mı. Ama daha önce bahsettiğim gibi, yavrumu etkilememek için duygusal olarak "idle" modda kalmaya çalışıyorum. En son vefat eden bebeğini sırtında taşıyan adamın haberi beni bitirmişti. Adamın dilini bilmiyorum ama o konuştu ağladı ben ağladım, rabbim sabır versin. Haberleri yasakladım kendime ondan sonra zaten...

ben uzun zamandir izleyemiyorum haberleri
hele hele su facebookta surekli paylastiklari savas fotograflari yok mu sirf onlari gorecegim diye girmiyorum resmen
gecen kuzenimi uyardim ig de savasta olen bebek fotograflari koyuyor diye silecegim artik seni dedim
Allahtan soz dinledi de ig ye girebiliyorum

inş kötü bişey yoktur cnm. geçmiş olsun!

iyi ki kış hamileliği yaşıyoruz yaz hamilelikleri daha zormuş o zaman 32.haftaya kadar biler zor dayanırdık.

evet valla havuzların içinde oturasım gelirdi benim:)

annemin dizlerinde yattim
ŞU LAFIN BİLE GÖZLERİMDEN YAŞLARIN SÜZÜLMESİNE NEDEN OLDU...dün eve giderken kızılayda down sendromlu bir çocuğun sokakta saz çalarak para kazandığını gördüm...ki onların böyle bir şey yapması imkansız gibi neredeyse..aklıma kardeşim geldi...gidip kutusuna para bile atamadım...gözlerine bakarsam orada beni susturamazlardı kaçtım hemen..geçen günde ablamla geçirdiğim günleri özledim, ağladım...eve giderken öyle kalabalıktıki dünya heryerde insanlar vardı... hangisi iyi hangisi kötü...sapığı var...psikopatı var...benim bebeğim minicikti daha...onu nasıl koruycam bu insanlardan diye ağladım...

ümraniyede aile planlaması konusunda insanlar bilinçli sanırım :))))
fazlada yorma kendini ...dinlenmeden geçmez grip....gerçi hava güzel bu gün...bahar gibi (ankara da)

En son vefat eden bebeğini sırtında taşıyan adamın haberi beni bitirmişti. Adamın dilini bilmiyorum ama o konuştu ağladı ben ağladım, rabbim sabır versin. Haberleri yasakladım kendime ondan sonra zaten...
bende sabah radyoda dinliyorum haberleri...hamileliğimin başından beri her sabah işyerine gelene kadar otobüste..ben kapatamıyorum da aklım kalıyor ... zaten onlar mahvetti beni...10 tane haber varsa 8 i kötü...

kızlae merhaba kocam sevgililer günü için gitmiş kıbrıstan otel ayarlamış dün açıkladı süprizini ne diycemi şaşırdım hevesinide kırmak istemedim benim için zor olablilr falan dedim ama ben kızlarla konusurken 8,5 aya kadar uçaga biniliyo demişim sorun çıkmıyo oda buna istinaden böyle bişey yapmış doktorum kongrede ulaşamıyorum herşeyim normal yürüyorum falan rahat ahat 32 haftadayım ama tedirgin oldum uçak yolculuğu yapan varmı buaralar sıkıntı yaşarmıyım acaba

ayyyy bende senin yazini okuyunca agladim simdi
az once x factor diye bir programda sarki soyleyen bir gencin sarkisini dinledim yine agladim bu ne yaaa
en iyisi ben bi cikayim arkadaslarla bulusayim olmayacak boyle

Canim Rabbim şifa versin sagsalim bebeginizi alip eve gitmeyi nasip eylesin aminn

bugün maşallah kıpır kıpır oğlum
Masallah canimmm cok sevindim icinin rahatlamasina :)

brujav snowy
sizler nasılsınız bebişler ne alemde bir sorun yok daha
Canim bizler iyiyiz. Cok sukur her halimize. Sen de iyiymissin bildigim kadariyla, temizligi de bitirmissin. Yorma kendini cok:) masallah sana da bebisine de
Vallahi kis gormedik bu sene gercekten. Ben baya bildigin sort atlet geziyorum. Ben de ayagimdan panduflarimi cikarmiyorum ama nasil bi iskence oluyolar bana. Buz gibi betona bsmak istiyorum

Canim hayirli haberlerine cok sevindim. İnsallah daha guzel haberlerini almaya devam edecegiz ve bebegini alip evine gittigin gunleri de gorecegiz. Doktorlar ne diyolar bebekle ilgili gelismelere?

Olma miii? Aglamak icin bahaneye gerek bile yok, annem gidince 3 gun agladim. 3. Gun artik annemi ozledim demeye utandim da "bilmiyorum niye agladigimi, icimden geliyo" doye diye agladim. Hatta bunlari yazarken de gozlerim doldu
Umraniye de bebek yok mu yaaa..! Cok yorma kendini tatlos, karar verdin mi marka modele?
Bizim evde televizyon yok, zaten izlemiyodum ne guzel haber filan. Annem gelince bilgisayardan actik, o gun de iste tam bu habere denk geldik. Bundan oncesinde de minik bi kizin yuksek kattan dustugunu ondan sonra sapasaglam cocugun kendini bilmeden yattigini filan gosteren bi haber vardi. Zaten onu izledim dagildim, uzerinde bu haber cikinca kapattim bilgisayari, izleyemedim. İyi ki dedim tv yok, bu haberler normal insanin psikolojisini bozar. Bi de sunarken o vtr leri seslendirenler nasil bi duygu somurusu yapiyolar. İzlemesen de duydugun yeter aglamana. Protesto ediyorum, izlemiyorum haber filan

selam kızlar doktordan geldim şimdi...
bebişim sonunda yüzünü gösterdi.. bide canlı görsem öpsem koklasam nasıl olurum bilmiyorum..
oğlum 2 kg 44 cm boyu doğum pozisyonunu almış kısmetse 8 nisan son günümmüş..
çok mutluyum çokk

ne güzel cnm maşallah! Allah kucağında öpüp koklamayı da nasip etsin inş!

maşşallah oğluşuna

bizim için de umut oldu canım hayırlısıyla sağlıkla hastaneden çıktığınız günleri de yazarsın inşallah

oluyor bende de canım sebepsiz yere ağlamalar hamişlikte duygusallık çok oluyor bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alınca hepsi geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…