Arkadaşlar bebegimin suyu sınırda dr yapabilecegimiz bi şey yok dua et yeterse son haftaya kadar gider yetmexse bakarız dedi.. dualarda buluşalım istedim kaç tane okuyabilrseniz yazarsanız sevinirim... Şimdiden Allah razı olsun
tunaydin kizlar
bugun gune aglayarak basladim
hemde elle tutulur hicbirsey yokken
eski sitemi ozledim sabah kalktigimda gordugum manzarayi ozledim diye diye agladim
hemde hic durmadan hemde 1 saat boyunca
esimde adamcagiz ne yapacagini sasirdi
arabaya izin vermedigi icin baya zorladim ama yine de kanmadi valla nuh diyor peygamber demiyor
hala toparlanmis degilim duş aldim kitap okudum annemin dizlerinde yattim ama hala icimde ki bu huzun gitmiyor
insaallah bebegime yansimamistir :26:
sizlerde de oluyor mu sacma sapan seylere bu denli uzulmek:44:
2 saattir Ümraniye de bebek arabası satan bir yer bulamadım ne ilginç :)
tunaydin kizlar
eski sitemi ozledim sabah kalktigimda gordugum manzarayi ozledim diye diye agladim
arabaya izin vermedigi icin baya zorladim ama yine de kanmadi valla nuh diyor peygamber demiyor
hala toparlanmis degilim duş aldim kitap okudum annemin dizlerinde yattim ama hala icimde ki bu huzun gitmiyor
Oluyor gelgitler gülüm olmaz mı. Ama daha önce bahsettiğim gibi, yavrumu etkilememek için duygusal olarak "idle" modda kalmaya çalışıyorum. En son vefat eden bebeğini sırtında taşıyan adamın haberi beni bitirmişti. Adamın dilini bilmiyorum ama o konuştu ağladı ben ağladım, rabbim sabır versin. Haberleri yasakladım kendime ondan sonra zaten...
Kizlar gunaydin ben azonce wc ye girdim sonra peceteye bir sildim kan ama kilodumda birsey yoktu yani tuvalette oldu ne olduysa ama afedersiniz hic bir zorlama olmadi wc de cok sasirdim bir percete kan oldu komple yani offf ama bebisim hareketli allaha cok sukur 32+5haftalgiz suan dr mesaj attim ama hala cew gelmedi
iyi ki kış hamileliği yaşıyoruz yaz hamilelikleri daha zormuş o zaman 32.haftaya kadar biler zor dayanırdık.
ŞU LAFIN BİLE GÖZLERİMDEN YAŞLARIN SÜZÜLMESİNE NEDEN OLDU...dün eve giderken kızılayda down sendromlu bir çocuğun sokakta saz çalarak para kazandığını gördüm...ki onların böyle bir şey yapması imkansız gibi neredeyse..aklıma kardeşim geldi...gidip kutusuna para bile atamadım...gözlerine bakarsam orada beni susturamazlardı kaçtım hemen..geçen günde ablamla geçirdiğim günleri özledim, ağladım...eve giderken öyle kalabalıktıki dünya heryerde insanlar vardı... hangisi iyi hangisi kötü...sapığı var...psikopatı var...benim bebeğim minicikti daha...onu nasıl koruycam bu insanlardan diye ağladım...annemin dizlerinde yattim
ümraniyede aile planlaması konusunda insanlar bilinçli sanırım :))))2 saattir Ümraniye de bebek arabası satan bir yer bulamadım ne ilginç :)
bende sabah radyoda dinliyorum haberleri...hamileliğimin başından beri her sabah işyerine gelene kadar otobüste..ben kapatamıyorum da aklım kalıyor ... zaten onlar mahvetti beni...10 tane haber varsa 8 i kötü...En son vefat eden bebeğini sırtında taşıyan adamın haberi beni bitirmişti. Adamın dilini bilmiyorum ama o konuştu ağladı ben ağladım, rabbim sabır versin. Haberleri yasakladım kendime ondan sonra zaten...
ŞU LAFIN BİLE GÖZLERİMDEN YAŞLARIN SÜZÜLMESİNE NEDEN OLDU...dün eve giderken kızılayda down sendromlu bir çocuğun sokakta saz çalarak para kazandığını gördüm...ki onların böyle bir şey yapması imkansız gibi neredeyse..aklıma kardeşim geldi...gidip kutusuna para bile atamadım...gözlerine bakarsam orada beni susturamazlardı kaçtım hemen..geçen günde ablamla geçirdiğim günleri özledim, ağladım...eve giderken öyle kalabalıktıki dünya heryerde insanlar vardı... hangisi iyi hangisi kötü...sapığı var...psikopatı var...benim bebeğim minicikti daha...onu nasıl koruycam bu insanlardan diye ağladım...
ümraniyede aile planlaması konusunda insanlar bilinçli sanırım :))))
fazlada yorma kendini ...dinlenmeden geçmez grip....gerçi hava güzel bu gün...bahar gibi (ankara da)
bende sabah radyoda dinliyorum haberleri...hamileliğimin başından beri her sabah işyerine gelene kadar otobüste..ben kapatamıyorum da aklım kalıyor ... zaten onlar mahvetti beni...10 tane haber varsa 8 i kötü...
Canim birazdan yine gidecegiz.Allahima sukurler olsun ki kalbindeki pihti biraz olsun erimis.kan degerleri dusuk ama iyiye gitme durumu var pihilti erimesinden sonra. Hep dua ediyorum. Sizi dualarinizla da hepimizin dualariyla eminim daha da iyi olucak. Allahim hepinizden razi olsun...
Masallah canimmmbugün maşallah kıpır kıpır oğlum
Canim bizler iyiyiz. Cok sukur her halimize. Sen de iyiymissin bildigim kadariyla, temizligi de bitirmissin. Yorma kendini cok:) masallah sana da bebisine debrujav snowy
sizler nasılsınız bebişler ne alemde bir sorun yok daha
Vallahi kis gormedik bu sene gercekten. Ben baya bildigin sort atlet geziyorum. Ben de ayagimdan panduflarimi cikarmiyorum ama nasil bi iskence oluyolar bana. Buz gibi betona bsmak istiyorumbende yanıyorum vallahi. Bu sene hiç üşümüyoruz zaten İzmir e de tam soğuk gelmedi ki. Birde hamilelik insanı üşütmüyor ben evde kısa kollu geziyorum vallahi ama eşofman altı giyiyorum ki yine de üşütmeyeyim diye.
Olma miii? Aglamak icin bahaneye gerek bile yok, annem gidince 3 gun agladim. 3. Gun artik annemi ozledim demeye utandim da "bilmiyorum niye agladigimi, icimden geliyo" doye diye agladim. Hatta bunlari yazarken de gozlerim doldutunaydin kizlar
Umraniye de bebek yok mu yaaa..! Cok yorma kendini tatlos, karar verdin mi marka modele?2 saattir Ümraniye de bebek arabası satan bir yer bulamadım ne ilginç :)
Bizim evde televizyon yok, zaten izlemiyodum ne guzel haber filan. Annem gelince bilgisayardan actik, o gun de iste tam bu habere denk geldik. Bundan oncesinde de minik bi kizin yuksek kattan dustugunu ondan sonra sapasaglam cocugun kendini bilmeden yattigini filan gosteren bi haber vardi. Zaten onu izledim dagildim, uzerinde bu haber cikinca kapattim bilgisayari, izleyemedim. İyi ki dedim tv yok, bu haberler normal insanin psikolojisini bozar. Bi de sunarken o vtr leri seslendirenler nasil bi duygu somurusu yapiyolar. İzlemesen de duydugun yeter aglamana. Protesto ediyorum, izlemiyorum haber filanOluyor gelgitler gülüm olmaz mı. Ama daha önce bahsettiğim gibi, yavrumu etkilememek için duygusal olarak "idle" modda kalmaya çalışıyorum. En son vefat eden bebeğini sırtında taşıyan adamın haberi beni bitirmişti. Adamın dilini bilmiyorum ama o konuştu ağladı ben ağladım, rabbim sabır versin. Haberleri yasakladım kendime ondan sonra zaten...
selam kızlar doktordan geldim şimdi...
bebişim sonunda yüzünü gösterdi.. bide canlı görsem öpsem koklasam nasıl olurum bilmiyorum..
oğlum 2 kg 44 cm boyu doğum pozisyonunu almış kısmetse 8 nisan son günümmüş..
çok mutluyum çokk
ne güzel cnm maşallah! Allah kucağında öpüp koklamayı da nasip etsin inş!
maşşallah oğluşunaselam kızlar doktordan geldim şimdi...
bebişim sonunda yüzünü gösterdi.. bide canlı görsem öpsem koklasam nasıl olurum bilmiyorum..
oğlum 2 kg 44 cm boyu doğum pozisyonunu almış kısmetse 8 nisan son günümmüş..
çok mutluyum çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?