2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kontrole gidecek olan tüm arkadaşlar hayırlı haberlerle dönün inşallah filoloğum sende iyi ol bebişin de az daha dayansın

ne demek canım benım :))) içimize ata ata dert stres sıkıntı hersey bize yükleniyor aslında unuttugumuz sakince konusunca herseyı çözebileceğimiz çoook sevindim senin adına cidden çok çok sevindim hatta umarım hep böyle devam eder
amin cnm inşallah sağlıkla gelsinler hatta gelirken bize bolca mutluluk getirsinler :)

maşallah çocuklarına canım bende ilk başlarda kilo alımım hızlıydı sonra şeker çıkınca diyetle 3 haftada 600 gr aldım ama zaten 550 ge oğlum almış ama bende de şekerden dolayı bebişim iri biraz bakalım bu kontrolde ne olacak?
Peki ilk çocuğun şuan kaç yaşında ve kilosu ve boyu nasıl?

cnm benım nacizhane fikrim cokta arkadasım var bebegı olan anakucagında uyutma cok iyi değil bel sırt gelişimi için mini park yataklardan alsan taşınacagın evde de kullanırsın bence
biz 50*90 minik park yatak aldık beşikte var ana kucagıda ama yatak odamda cok yer kaplasın istemedim o yüzden birde onu aldık fazla oldu ama en azından işe yarar
sende bir süre rahatlıkla onunla idare edebilirsin cok kolay toplanıyor acılıyor ve yer kaplamıyor yazlık için bile ideal bir yere gidersen memlekete falan at bagaja götür o derece rahat
umarım aradıgın tarzda birşey bulursun :)
ah linkide vereyim sana bakabilirsin istersen
http://www.e-bebek.com/baby-plus-park-yatak-mini-50-x-90-cm_BYP-P610MI

Valla kizlar agri bende de var ama benimki bagirsak spazmi gibi. Gece oluyo, oyle bicak sapliyolar sanki hemen bebegimin basinin altinda bi yerde. Tuvalete filan kalkinca iki buklum yuruyorum. Sbaha kadar da gecmeden oyle devam ediyo bazen. Bazen de ara ara geliyo. Sabahlari uyaninca bi sure iki buklum geziyorum evde, yavas yavas aciliyo

Canim ayni odada annem kalirsa esim kalmaz. Burda suitlerde oyle iki ayri oda yok, iki tanr yatak var galiba. Hatta suit var mi onu bile bilmiyorum cunku biz standart oda gezdik. Suit sormadik hic aklima da gelmedi yaa :S keske baksaymisim.
benimde annem kalacak nasipse yanımda. Ama eşimde hastane bahçesinden ayrılmam arabada yatarım diyor.
Bizim hastaneyle ev arasi 5 dk. Eve gelsin arabada kiyamam yaa, zaten dogum gece filan olursa belki ertesi gunun ogleden sonrasina cikabiliriz bile. O zaman refakatci problemi de olmaz ama hayirlisi bakalim nolcak.
2 günde 20lik dişim çürüdü inanır mısınız, 8 senedir bembeyaz duran diş 2 günde bitti, Ankaraya gidince operasyon geçiricem sanırım burda ruhsatlı dişçi bulmak çok zor, anne olmak da zormuş
Gcmis olsun ya, gebelikte disler mahvoluyo gercekten. Benim de surekli sizliyo dislerim, fircalamak iskence gibi.
Canim hadi hayirli olsun, bitirmissin islerini :) anladim sen normal renkli cikti seklinde diyosun. Onu da bi bakayim. Sence oyle alsam, uhuyla yapistirsam olur mu camin uzerine ?

Eki Görüntüle 980569

hiç net değil nasıl bi alet anlamadım ki inşallah Ankarada daha güzel resimlerimiz olur, Rabbim bahtından güldürsün

Amin canım...çok şeker Allahım esirgesin...dr.un bebişinin yüzünü nası çekiyo...yaa bende en son gittiğimde yüzünün resmini istedim...artık büyüdü yüzünü çekemeyiz dedi:44:

Amin canım...çok şeker Allahım esirgesin...dr.un bebişinin yüzünü nası çekiyo...yaa bende en son gittiğimde yüzünün resmini istedim...artık büyüdü yüzünü çekemeyiz dedi:44:

2D olan alette yüzünü yakalıyo seçiyo o görüntüyü 4D'ye yansıtıyo ki Batmanda aletler dandik yani bu resmin renkli olması lazım ama çıktılar böyle

doğum günümü kutladığın için teşekkürler.
Şişmişsin yürü diyenlere bende kızıyorum ben çok şişmedim ama yürü yürü ne kadar sanki onlar hiç hamile kalmadı tamam belki bizi düşünüyorlar ama kızıyorum ben açıkçası söyleyenlere. rahat bıraksınlar birde bizleri yaa.

Eki Görüntüle 980569

hiç net değil nasıl bi alet anlamadım ki inşallah Ankarada daha güzel resimlerimiz olur, Rabbim bahtından güldürsün

kız gene de net benim okadar bile belli olmuyor bu foto detaylıdan mı yoksa genel kontrolde doktorun mu verdi kirpikleri kaşları bile belli sanki. Maşallah bebişine canım

kontrole gidecek olan tüm arkadaşlar hayırlı haberlerle dönün inşallah filoloğum sende iyi ol bebişin de az daha dayansın
sağol arkadaşım bebeğinin resmini gördüm tombik maşallah sağlıklı doğsun inş.bende yani geldim kontrolden gecen ay yüzü daha netti şimdi bi doğru dürüst resim alamadık seninki yine iyi çıkmış.bizimki hiç gülmedi sinirli galiba dedi doktor:)uyuşmazlık iğnem var yarın her ay tahlil tahlil bakalım şekerim yüksek çıkarsa yandık öğleden sonra alıcam sonuçları hepimizinki sorunsuz doğar inş.

bende arabada kalmasını istemem söyledim eve gidersin diye ama evde rahat olamam dedi çünkü bizim evle hastane 30-35 dk

Seve seve gönderirim canım.
Aynalarım kısmetse çarşamba gelecek.
Hazır hale getirdiğim de adresini verirsin gönderirim.

saol cnm! bu arada kvdeyi de idare etmeye bak artık idare et derken kendini onun yüzünden üzme...
kvler böyle işte... kız anneleri gibi değiller.kendilerine hizmet ettirmeyi pek severler...

geçmiş olsun cnm... inş oğlun biraz daha bekler inş zamanında gelir miniğin cnm...

Bizim de bugun prensesimle doktor kontrolumuz var resmen heyecanlıyım onu 3 boyutluda görmek beni cok mutlu ediyor ama her defasında farklı bir seye benziyor bakalım bu sefer kime benzetecegim ))

kızlar günaydın

bugün doktoruma gidicem zillimi görücem diye çok heyecanlıyım yaa ayy

kızlar inş güzel haberlerle dönersiniz!!!

kızlar yürüken yada adım atarken bazen kasıklarınızda hafif bi ağrı oluyomu doktor 2_3 gün dinlen gecmezse rahim ağzına bakıcam dedi korktum şimdi ya kötü bişemi varmı doktora giden bu yüzden

adam olacak kız
maşşalahh oğluşuna

benden çok yürüyen yoktur eminim ...bazen 3 saati buluyor yürümem...önceden özellikle yürüyordum ...eve gelmeden işe varmadan 2 durak önce iniyordum otobüsten...şimdi markete gidip gelmem bile eziyet ayak bileklerim sızlıyor sanki yürürken çaaattt diye kırılı vereceklermiş gibi ağrıyor...önceden de fazla yürüme derlerdi...hep bir çelişki...başlarda ye ye 2 canlısın ...şimdi de... az ye dikkat et oldu...
hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…