benim ilki iri olunca bu bana zayıf geldi ilki 12 gün önce doğduğu halde 4100 gr boyuda 53 cm di 30 haftalıkkende 2200 gr dı
Vallahi kafasına taş düşmüş olucakki aradi eve gelmeden hafi hazirlan seni alayım bişeyler yapalim dedi. Gittik gezdik sohbet ettik derken güzel zaman geçirdik. Tavsiyeni dinleyerek açtım ağzımı yumdum gözümü:) :) oh bee dünya varmış..olaylar tatlıya bağlantı benimde icim rahatladı. .bakalım umarim 2-3 haftaya ne olucak genelde her erkek konustuktan sonra bir süre dikkat edip sonra eski haline dönüyor:) tavsiyelrrin icin teşekkür ederim canım gercekten kendimi oyi hissettim:) saol.. insallahhh hepimiz kuzularimizi saglikla neseyle alalim kucaklarimiza..
Arkadaşlar herkese günaydın geçen cuma kontrolüm vardı. 30+5 te kızım 2103 gr 43 cm. gelişim olarak 33+5 çıktı iri olcak diyo doktor.Böyle giderse 4 dü rahat geçer dedi(Bende 4 haftada 3 kilo almışm ((((( herşeyi yemek istiyorum pastalar hamur işleri oğlumda 38+2 de 4 kilo doğmuştu diyet yapmam lazım sizler neler yiyorsunuz yardım edin bana..
kızlar hafta sonu mınık besıklere baktık bır ıkı ay ıdare etsın dıye 180 dedı bıraz sağlam olanlarına dıgerlerıde 90 dan başlıyor taşınacağımız ıcın mobılya besıgı bu eve almadık henüz cunkı koyacak yer yok yatak odamızda bılemedım napıcamı yada salonda yatıp bır ıkı ay yanımdaki koltuktamı yatırsam dıger bır alternatıfte ana dızlerının tam yatan genıslerı var bebek onda uyuyabılırmı aceba
Canim ayni odada annem kalirsa esim kalmaz. Burda suitlerde oyle iki ayri oda yok, iki tanr yatak var galiba. Hatta suit var mi onu bile bilmiyorum cunku biz standart oda gezdik. Suit sormadik hic aklima da gelmedi yaa :S keske baksaymisim.Günaydın güzeller:107:
Bizler iyiyiz gülüm, sevindim net sorununu çözmene. Zaman mı yoksa annenin güzel yemekleri mi şişiriyor seni acaba?
Ben de arkadaşlara katılıyorum canım, deneyimli biri daha çok yardımcı olur sana. Ama suit oda imkanınız varsa maaile de kalabilir
Güzel haberlerle gel canım:107:
Çok geçmiş olsun gülüm. İnşallah dua ettiğin gibi bebeğin en az 2 hafta daya dayanır. Bebeğin gelişimi ne durumda şuan?
Bizim hastaneyle ev arasi 5 dk. Eve gelsin arabada kiyamam yaa, zaten dogum gece filan olursa belki ertesi gunun ogleden sonrasina cikabiliriz bile. O zaman refakatci problemi de olmaz ama hayirlisi bakalim nolcak.benimde annem kalacak nasipse yanımda. Ama eşimde hastane bahçesinden ayrılmam arabada yatarım diyor.
Gcmis olsun ya, gebelikte disler mahvoluyo gercekten. Benim de surekli sizliyo dislerim, fircalamak iskence gibi.2 günde 20lik dişim çürüdü inanır mısınız, 8 senedir bembeyaz duran diş 2 günde bitti, Ankaraya gidince operasyon geçiricem sanırım burda ruhsatlı dişçi bulmak çok zor, anne olmak da zormuş
Canim hadi hayirli olsun, bitirmissin islerini :) anladim sen normal renkli cikti seklinde diyosun. Onu da bi bakayim. Sence oyle alsam, uhuyla yapistirsam olur mu camin uzerine ?[sıze=3]annişler hepinize günaydın cok şükür haftasonu bebişin utulerı bıttı yerleştı yatağı yapıldı serıldı hastane cantamız hazırlandı ama bende hıc bırsey yapmadıgım halde yoruldum tek eksık kzım oda sağlıkla zamanında gelsın benım tansıyon ne cok yuksek nede düşük ortada oynuyor ınsallah sıkıntı yaratmaz 22 kontrolumuz var bakalım nasıl durumlar
[/sıze]
canım zazzle diye sıte var ordan yapıyorsun zazzle bebek stıcker yaz cıkıyor karsına sonra ozalıtcıde baskı aldır sonra del kurdeleya tak
Eki Görüntüle 980569
hiç net değil nasıl bi alet anlamadım ki inşallah Ankarada daha güzel resimlerimiz olur, Rabbim bahtından güldürsün
ah canım benim maşallaaaah ne kadar tatlı ...ağzı burnu yerim onu ben
allah nazarlardan saklasın ..hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin
Eki Görüntüle 980569
hiç net değil nasıl bi alet anlamadım ki inşallah Ankarada daha güzel resimlerimiz olur, Rabbim bahtından güldürsün
Amin canım...çok şeker Allahım esirgesin...dr.un bebişinin yüzünü nası çekiyo...yaa bende en son gittiğimde yüzünün resmini istedim...artık büyüdü yüzünü çekemeyiz dedi:44:
Eki Görüntüle 980569
sağol arkadaşım bebeğinin resmini gördüm tombik maşallah sağlıklı doğsun inş.bende yani geldim kontrolden gecen ay yüzü daha netti şimdi bi doğru dürüst resim alamadık seninki yine iyi çıkmış.bizimki hiç gülmedi sinirli galiba dedi doktor:)uyuşmazlık iğnem var yarın her ay tahlil tahlil bakalım şekerim yüksek çıkarsa yandık öğleden sonra alıcam sonuçları hepimizinki sorunsuz doğar inş.kontrole gidecek olan tüm arkadaşlar hayırlı haberlerle dönün inşallah filoloğum sende iyi ol bebişin de az daha dayansın
Seve seve gönderirim canım.
Aynalarım kısmetse çarşamba gelecek.
Hazır hale getirdiğim de adresini verirsin gönderirim.
kızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.kontrole gittik.nst ye.sancilarim.duzenli.ve 65 lerde.cikti.dr.hemen yatis verdi. ilaçlara baslandi..benim oglum beklemeyecek sanirsam:-( bir iki hafta daha beklese 34 u tamamlasaydik bari dedik ama bakalim..dualarinizi.eksik.etmeyin kizlar.sizlere.ben hep ediyorum.her sancilandigimda aklima.getiriyorum sizleri mevlam.zamaninda saglikla bir avazda kucaginiza almayi nasip etsin diye.
Bizim de bugun prensesimle doktor kontrolumuz varresmen heyecanlıyım onu 3 boyutluda görmek beni cok mutlu ediyor ama her defasında farklı bir seye benziyor bakalım bu sefer kime benzetecegim ))
kızlar günaydın
bugün doktoruma gidicem zillimi görücem diye çok heyecanlıyım yaa ayy
benden çok yürüyen yoktur eminim ...bazen 3 saati buluyor yürümem...önceden özellikle yürüyordum ...eve gelmeden işe varmadan 2 durak önce iniyordum otobüsten...şimdi markete gidip gelmem bile eziyet ayak bileklerim sızlıyor sanki yürürken çaaattt diye kırılı vereceklermiş gibi ağrıyor...önceden de fazla yürüme derlerdi...hep bir çelişki...başlarda ye ye 2 canlısın ...şimdi de... az ye dikkat et oldu...doğum günümü kutladığın için teşekkürler.
Şişmişsin yürü diyenlere bende kızıyorum ben çok şişmedim ama yürü yürü ne kadar sanki onlar hiç hamile kalmadı tamam belki bizi düşünüyorlar ama kızıyorum ben açıkçası söyleyenlere. rahat bıraksınlar birde bizleri yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?