Eki Görüntüle 980569
hiç net değil nasıl bi alet anlamadım ki inşallah Ankarada daha güzel resimlerimiz olur, Rabbim bahtından güldürsün
benim oluyor ama bir süre sonra geçiyor...senin ağrı devamm mı ediyor...kızlar yürüken yada adım atarken bazen kasıklarınızda hafif bi ağrı oluyomu doktor 2_3 gün dinlen gecmezse rahim ağzına bakıcam dedi korktum şimdi ya kötü bişemi varmı doktora giden bu yüzden
maşallah çocuklarına canım bende ilk başlarda kilo alımım hızlıydı sonra şeker çıkınca diyetle 3 haftada 600 gr aldım ama zaten 550 ge oğlum almış ama bende de şekerden dolayı bebişim iri biraz bakalım bu kontrolde ne olacak?
Peki ilk çocuğun şuan kaç yaşında ve kilosu ve boyu nasıl?
ha bide kızlar aranızda hastane hazırlığını yapan var mı hasta bezi almak gerekiyor mu hastahane veriyor mu
Valla kizlar agri bende de var ama benimki bagirsak spazmi gibi. Gece oluyo, oyle bicak sapliyolar sanki hemen bebegimin basinin altinda bi yerde. Tuvalete filan kalkinca iki buklum yuruyorum. Sbaha kadar da gecmeden oyle devam ediyo bazen. Bazen de ara ara geliyo. Sabahlari uyaninca bi sure iki buklum geziyorum evde, yavas yavas aciliyo
Canim ayni odada annem kalirsa esim kalmaz. Burda suitlerde oyle iki ayri oda yok, iki tanr yatak var galiba. Hatta suit var mi onu bile bilmiyorum cunku biz standart oda gezdik. Suit sormadik hic aklima da gelmedi yaa :S keske baksaymisim.
Bizim hastaneyle ev arasi 5 dk. Eve gelsin arabada kiyamam yaa, zaten dogum gece filan olursa belki ertesi gunun ogleden sonrasina cikabiliriz bile. O zaman refakatci problemi de olmaz ama hayirlisi bakalim nolcak.
Gcmis olsun ya, gebelikte disler mahvoluyo gercekten. Benim de surekli sizliyo dislerim, fircalamak iskence gibi.
Canim hadi hayirli olsun, bitirmissin islerini :) anladim sen normal renkli cikti seklinde diyosun. Onu da bi bakayim. Sence oyle alsam, uhuyla yapistirsam olur mu camin uzerine ?
Canim yaa, benim kv hic oyle degil, yerinde duramaz asla, bana da hayatta yaptirmaz kendi evinde. Benim evime de kalmaya gelmedi hic, geldiginde de cekimgen davranir. Herseye karisiyomus gibi olmak istemez ama beni de cok yormak da istemez. Kv dusuncesizmia biraz senin. Bence sen de biraz oyle davrandigin icin baslarda, oyle gelmis oyle gidiyo. Ben de yapardim herseyi kv biraksaydi, ama o hic bana birakmadi. Simdi de bazen beklentisi olsa bile ufak tefek seyler disinda ben elimi surmuyorum nasilsa yaptirmiyo diyebence sen de kendini dusun biraz, esine de ki, sana uc kiloluk bi agirlik versem ve gece gunduz hic birakmadan tasisan vucudunun ne kadar yorulacagini tahmin edebilir misin? Bi de ustune aldigimiz kilolar da var, zaten surekli yorgun bir vucutla dolasiyorum, dinlenmeye ve kendimi yormamaya ihtiyacim var. Kv ye de soyle bence, anne cok belim agridi, kalkinca yapsam, yarin yapsam filan de. Oyle herseye kosusturma gulum, asgari olani yap. Gecenin o saatinde ne isin var senin, zaten aksama kadar yoruluyo insan hic bisey yapmasa bile.
çok iyi canım maşallah oğluşuna bak aşağıda yazan şuan olacak kilo ve boyla aynı yazıyor senin. Sağlıklı olsunlar da zayıf kilolu farketmez doğduklarında nasipse alırlar zaten
Benimki de bende çıkan gebelik şekerinden dolayı 2 hafta öndeydi tabi kilo ve boyda yüksek çıkıyordu bu hafta tekrar kontrolüm var bakalım benimkinde ne olacak önceden geç döllenmeden geriden geliyordu şimdi haftasını geçti inşallah son zamanlara doğru haftasına döner.
maşallah iki bebişine de canım ilk çocuğunun kaç yaşında şuan ve kaç kilo boyu?
ya burnu miniicik düğme gibi cıkmış ya annesi neden öyle diyosun maşallah :)) daha güzel resimleriniz olur sen hiç merak etme :)) maşallah
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
kızlar maşallah eksık etmeyın sonunda bıtırdık darısı sızlerın başına benım erken doğum rıskım oldugu ıcın kuzenler geldı yerleştirdikEki Görüntüle 980664 Eki Görüntüle 980675 Eki Görüntüle 980673 Eki Görüntüle 980667 Eki Görüntüle 980666 Eki Görüntüle 980669 Eki Görüntüle 980674 Eki Görüntüle 980665 Eki Görüntüle 980670 Eki Görüntüle 980671 Eki Görüntüle 980663 Eki Görüntüle 980668 Eki Görüntüle 980672
benim oluyor ama bir süre sonra geçiyor...senin ağrı devamm mı ediyor...
kızlar yürüken yada adım atarken bazen kasıklarınızda hafif bi ağrı oluyomu doktor 2_3 gün dinlen gecmezse rahim ağzına bakıcam dedi korktum şimdi ya kötü bişemi varmı doktora giden bu yüzden
kızlar 31+1 günlük hamileyim bebeğim 1 hafta öncesine kadar çok hareketliydi bu aralar hareketlerinde azalma var hep birsey mi oldu korkusuyla yaşıyorum acaba böyle bi durum yaşayan var mı düşüncelerinizi bekliyorum
Günaydın güzeller:107:
Bizler iyiyiz gülüm, sevindim net sorununu çözmene. Zaman mı yoksa annenin güzel yemekleri mi şişiriyor seni acaba?
Ben de arkadaşlara katılıyorum canım, deneyimli biri daha çok yardımcı olur sana. Ama suit oda imkanınız varsa maaile de kalabilir
Güzel haberlerle gel canım:107:
Çok geçmiş olsun gülüm. İnşallah dua ettiğin gibi bebeğin en az 2 hafta daya dayanır. Bebeğin gelişimi ne durumda şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?