2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar yürüken yada adım atarken bazen kasıklarınızda hafif bi ağrı oluyomu doktor 2_3 gün dinlen gecmezse rahim ağzına bakıcam dedi korktum şimdi ya kötü bişemi varmı doktora giden bu yüzden
benim oluyor ama bir süre sonra geçiyor...senin ağrı devamm mı ediyor...

Canm ilk kuzum 1 yaşında:)) boyumuz uzun kilomuz normal bugün aşısı var orda ölçülecek ama kilolu bi coçuk değil..Benm de acil diyet yapmam lazım araları yakın sezeryanda olunca çok zorlanıyorum dikişlerim ağrıyor doktorda izne ayrılmamı tavsiye etti..

olur canım neden olmasın ama ben senın yerınde olsam yapıştırmam keselere koyar keseye takarım

Tatlım çok nazlı, kırılgan birşey denmiyor ki...
Eşimde ailesine ölüm ediyor.
Şimdi annesinin kalbi kırılacak eşimle huzurum kaçacak
Şu an çay içiyoruz, kalkıp demliği alırken belim deyip duruyor.
Emekli bütün gün evde 3 bekar kızı var.
Yani kalıcı rahatsızlığı da yok.
1 ay önce elini kesmişti, hala acıyor diyor gelene gidene.
Çocuk gibi anlayacağın.
Sabır taşım çatlıyor artık.
Eşimin gelmesini bekliyorum güzellikle ona anlatmam lazım.
Sabah kalkıp tv başına oturuyor bi demliğe çay koymaya üşenir mi insan?
Bundan sonra ben giderim ona kimse gelmesin.
Şimdi çocukta olacak yanımda kalacak alsın çocuğu baksın ev işi bana kalır.
Öyle de olur zaten bu gidişatın sonu o

allah hepsine sağlık versin zayıflık önemli değil tabi sonra alır allah sanada şifa versin canım..

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

kızlar maşallah eksık etmeyın sonunda bıtırdık darısı sızlerın başına benım erken doğum rıskım oldugu ıcın kuzenler geldı yerleştirdik Eki Görüntüle 980664 Eki Görüntüle 980675 Eki Görüntüle 980673 Eki Görüntüle 980667 Eki Görüntüle 980666 Eki Görüntüle 980669 Eki Görüntüle 980674 Eki Görüntüle 980665 Eki Görüntüle 980670 Eki Görüntüle 980671 Eki Görüntüle 980663 Eki Görüntüle 980668 Eki Görüntüle 980672

ya burnu miniicik düğme gibi cıkmış ya annesi neden öyle diyosun maşallah :)) daha güzel resimleriniz olur sen hiç merak etme :)) maşallah

masallahh hepsıde pek guzell

kızlar yürüken yada adım atarken bazen kasıklarınızda hafif bi ağrı oluyomu doktor 2_3 gün dinlen gecmezse rahim ağzına bakıcam dedi korktum şimdi ya kötü bişemi varmı doktora giden bu yüzden

Canım seninle benim hamileliğimiz hayırlısıyla biterse herkesin ki biter ona kanaat getirdim benPimpirik konusunda yarışıyoruz resmenKasık ağrısı çok normal çünkü artık büyüyorlar ve özellikle ayakta iken yükleri aşağıya baskı yapıyor birde pozisyonu baş aşağı ise dahada yapar.Endişelenme bu kadar korkulacak birşey yoktur Allah'ın izniyle.

kızlar 31+1 günlük hamileyim bebeğim 1 hafta öncesine kadar çok hareketliydi bu aralar hareketlerinde azalma var hep birsey mi oldu korkusuyla yaşıyorum acaba böyle bi durum yaşayan var mı düşüncelerinizi bekliyorum

Canım benimde bu ilk hamileliğim 2.olanlar daha tecrübelidir tabi ki ama bir yerde okuduğumda bebeklerin hareketleri 32 den sonra yavaşlarmış çünkü yerleri daralırmış.Sen en iyisi sessiz sakin bir yere geçip 1 saat boyunca hareketlerini say eğer 10 kerenin üstünde ediyorsa sorun yoktur demekmiş ama az hareket ediyorsa hemen doktora görün için rahat etsin

15 gunde 2 kilo almisim diyetisyenim kizdi hala doktoru bekliyorum dogumlari varmis 3:45 e kadar buradayim ve cok heyecanliyim

ya yerine göre bi bakıyorsun 5 6 tekme birden atıyo sonra 1 saat hiç duymuyorum sonra yine yavas yavas vuruyo gecceleri uyuyamaz oldum iyice psikolojim bozuldu bu konuda doktora gitmeyede korkuyorum ya kötü bisey derse diye bilmiyorum ne yapacağim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…