Mesanem de onun ömrümde onuntabir çok güzeldi canım çok güldüm valla allahta seni güldürsün
3+1 yetmedi mesane de onun :)
Oh super cnm arada yaz boslama bizi
Aa nerde gordun tatlim?
Gidip bakayim
Fefillam sen neymis oyle?
Harikasin valla
Ben hic oyle soyleyemem pat diye soylerim zaten suratim duser hemen
Tebrik ederim seni
kızlar 31+1 günlük hamileyim bebeğim 1 hafta öncesine kadar çok hareketliydi bu aralar hareketlerinde azalma var hep birsey mi oldu korkusuyla yaşıyorum acaba böyle bi durum yaşayan var mı düşüncelerinizi bekliyorum
ya yerine göre bi bakıyorsun 5 6 tekme birden atıyo sonra 1 saat hiç duymuyorum sonra yine yavas yavas vuruyo gecceleri uyuyamaz oldum iyice psikolojim bozuldu bu konuda doktora gitmeyede korkuyorum ya kötü bisey derse diye bilmiyorum ne yapacağim canımm
kızlar 31+1 günlük hamileyim bebeğim 1 hafta öncesine kadar çok hareketliydi bu aralar hareketlerinde azalma var hep birsey mi oldu korkusuyla yaşıyorum acaba böyle bi durum yaşayan var mı düşüncelerinizi bekliyorum
o zaman bir sorun yoktur...çünkü doktor bana bir şey söylemedi..normalmiş...ama sana doktor geçmezse gel dediyse yine bir görün...her normal denilen şeyi de göz ardı etmemek lazım...benimki hareket ederken ağrıyor durunca geciyor
Hepimiz de farklı dertler =)
Ama hepsi aynı şeyler.
Ne tuhaf bir dönemdeyiz.
benimde 2-3 gündür tekmelemiyor...ama kanımı dikkatlice izlediğimde hafif hareket ettiğini görebiliyorum...yani bakmasam hissedemiyecek kadar bir hareketi var. Göbeğim dalgalanıyor sadece hafifçekızlar 31+1 günlük hamileyim bebeğim 1 hafta öncesine kadar çok hareketliydi bu aralar hareketlerinde azalma var hep birsey mi oldu korkusuyla yaşıyorum acaba böyle bi durum yaşayan var mı düşüncelerinizi bekliyorum
hemen hemen hepimiz aynıyız canım yalnız değilsin. Sanırım gebelik hormonu bizleri fena üzüyor nasipse bu günler de geçecek bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda.
Kanaman yok artık değilmi? Bende çok şükür maşallah bu gebeliğimde başından beri yok ama benimde hareketlerim kısıtlı.
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
kızlar maşallah eksık etmeyın sonunda bıtırdık darısı sızlerın başına benım erken doğum rıskım oldugu ıcın kuzenler geldı yerleştirdikEki Görüntüle 980664 Eki Görüntüle 980675 Eki Görüntüle 980673 Eki Görüntüle 980667 Eki Görüntüle 980666 Eki Görüntüle 980669 Eki Görüntüle 980674 Eki Görüntüle 980665 Eki Görüntüle 980670 Eki Görüntüle 980671 Eki Görüntüle 980663 Eki Görüntüle 980668 Eki Görüntüle 980672
ya yerine göre bi bakıyorsun 5 6 tekme birden atıyo sonra 1 saat hiç duymuyorum sonra yine yavas yavas vuruyo gecceleri uyuyamaz oldum iyice psikolojim bozuldu bu konuda doktora gitmeyede korkuyorum ya kötü bisey derse diye bilmiyorum ne yapacağim canımm
Kizlar acil yardim. 12 saattr bebegim hic oynamiyor. hareket yok. Ne yapmaliyim? Doktoru ariorum ulasamadim
kız gene de net benim okadar bile belli olmuyor bu foto detaylıdan mı yoksa genel kontrolde doktorun mu verdi kirpikleri kaşları bile belli sanki. Maşallah bebişine canım
kızlar bugün ara ara kasık ağrım olup geçiyor 32.haftaya girdik sizlerde nasıl kontrolüm bu hafta ama şuan kafaya takmış durumdayım.
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
kızlar maşallah eksık etmeyın sonunda bıtırdık darısı sızlerın başına benım erken doğum rıskım oldugu ıcın kuzenler geldı yerleştirdikEki Görüntüle 980664 Eki Görüntüle 980675 Eki Görüntüle 980673 Eki Görüntüle 980667 Eki Görüntüle 980666 Eki Görüntüle 980669 Eki Görüntüle 980674 Eki Görüntüle 980665 Eki Görüntüle 980670 Eki Görüntüle 980671 Eki Görüntüle 980663 Eki Görüntüle 980668 Eki Görüntüle 980672
cnm ayaklarimi uzattim simdi dinliorum onu minnoscuktan ses yok. Allahim ins bisey olmamstr. cikolatam yok is yerndeim birilernden istiyimçikolata ye ya da süt iç cnm. biraz bekle uzan kanepeye dinle bakalım. bebekler bu haftalarda daha az hareket ediyolarmış diye okumuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?