2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Oh super cnm arada yaz boslama bizi

Aa nerde gordun tatlim?
Gidip bakayim

Fefillam sen neymis oyle?
Harikasin valla
Ben hic oyle soyleyemem pat diye soylerim zaten suratim duser hemen
Tebrik ederim seni

Canim artik bi mazeretimiz var o yuzden kirmadan soylemek her iki taraf icinde cok onemli mazeretim olmadigi zaman hic erinmem hizmet etmekten ki seve seve yaparim evimde kalan misafire herkeste bilir o yuzden bu sekilde yapmamiz lazim yoksa birikir birikir katlanarak kotu sonuclar verir 😉😉

canım takma kafana geçen günlerde benim de öyleydi düzeldi sonra sinem arkadaşımız var burda onun da 3-4 gün öyle oldu doktora gitti ters dönmüş iyimiş ondan az kıpırdamış ama yinede aklına takılıyorsun git bir kontrol ol derim sonrada bizlere haber vermeyi unutma. Allahın izniyle inşallah sağlıklıdır takma kafana.

maşallah canım bebişinin çeyizi çok güzel olmuş yüce rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.

Canım bu normal olanı ama sürekli hareket edemezki oda uyuyor sonuçta normal yeni doğan bebekler gibi içerde uyku zamanları var onunda bu kadar tasalanma istersen şekerli bişeyler ye üstüne su iç o zaman hareketlerine bak ama doktora gitmektende çekinme aklında kalmasındansa git için rahat etsin

bende ıkı gun az hıssetmıstım dr cok su ıc dedı tekrar cagırdı ıyı dedı baana ama eger hareketlerı azalırsa mutlaka gel dedı canım sende bı gorun ıstersen

SUAY82
hayırlı olsun odası ...senin kızın olmak vramış...maşşalahhh herşeyine
güle güle sağlıcakla kullansın odasını inşallah

benimki hareket ederken ağrıyor durunca geciyor
o zaman bir sorun yoktur...çünkü doktor bana bir şey söylemedi..normalmiş...ama sana doktor geçmezse gel dediyse yine bir görün...her normal denilen şeyi de göz ardı etmemek lazım...

Son düzenleme:

bebişin bişeyi yok annesi. benim bebiş doğru düzgün tekme atmıyor. doktora gittğimizde anladık nedenini bizimki ayağını emmekle meşguldü. hareket ediyordu ama ben anlammıyordum. bebeğin poziyonundandır birde yeri iyice daraldı artık bebişlerin. tekmeden daha çok diresek atma dayama şeklinde hissetmen normal bu8ndan sonra. ama yinede için rahat edecekse doktora görün içinde kalmasın

Hepimiz de farklı dertler =)
Ama hepsi aynı şeyler.
Ne tuhaf bir dönemdeyiz.

Evet canım :) Şarkı sözü gibi olmuş söylediklerin ...Bütün Nisan Anneleri için gelsin bu şarkı hepimizin olsun :)))
Neyse ki az kaldı cancağzım Alllah sabır güç versin inşallah bol bol bize ...
Karnımızdaki minnoşları düşünmekten oluyor hassaslıklar ...Sağlıkla kucağımıza aldığımızda unutucaz inşallah her şeyi ...

benimde 2-3 gündür tekmelemiyor...ama kanımı dikkatlice izlediğimde hafif hareket ettiğini görebiliyorum...yani bakmasam hissedemiyecek kadar bir hareketi var. Göbeğim dalgalanıyor sadece hafifçe

Ah şu gebelik hormonları , kendimi tanıyamaz oldum canım vallahi.Az kaldı inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı.. Kanamam yok artık ilk 3 ay vardı çok kötü günlerdi sonrada zaten bidaha güvenemedim hep kısıtlı oldum hareketlerim.Dayanıcaz biraz daha napalım

çok güzel olmuş bebeğinin odası... harika valla güle güle kullanın sağlıklı günlerde

Canım inan ki ayyyyyynı !!!
Ben gittim doktora da bana dediği şey GÜN İÇİNDE 10 kereden az hareket ediyor mu ...
Ben de dedim yok 10'u geçiyordur ...Adam 1 saat içinde bile demedi Prof. bu adam ..
Sonra hakikaten mesela geçen akşam eşimle tartışmıştık ...Of yeri göğü inletti resmen maşallah ...Dışnnn dışşşn vuruyor böyle karnım sallanıyor ...
Ben uyumamıştım bütün gece eşime sinirimden ...
O da uyumadı karnımda ....Bir sağa bir sola , hop titretme ve yamultma :)
Ama mesela bugün , dün yok o performans ...Bizim ruh halimiz de etkiliyor sanırım ...
Dediğim gibi özellikle ayran iç bugün öğlen ...Sonra git soluna doğru uzan ...Bak göreceksin miniğinin pıt pıtlarını ...
Hem bu haftalarda uyku ağır basarmış minniklerde ..
Yine de her şeye rağmen içine sinmezse git doktoruna annesi ..

kızlar bugün ara ara kasık ağrım olup geçiyor 32.haftaya girdik sizlerde nasıl kontrolüm bu hafta ama şuan kafaya takmış durumdayım.

Canım benimde artık her gün yoklamaya başladı.2 haftadır var başta endişelendimde doktor merak etme rahim doğuma hazırlanıyo dedi.Magnezyum içiyorum akşamları o iyi geliyo ama oluyo yine

ayyyy o kadar güzel ki herşey benim bile yatasım geldi o bşikte
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sağlıkla gelsin Aybüke kız kırk bir kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…