2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım benim dualarım seninle..İnşallah herşey yolunda gider İnşallah oğlun biraz daha bekler.Yinede canını çok sıkma herşeyin hayırlısı her işte bir hayır vardır.Hem erken doğan pek çok bebekte çok sağlıklı zaten.Merak etme herşey güzel olucak.Pozitif düşünmeye çalış.Gönül isterki zamanında olsun hep dua edicem sana artık.Bizleri haberdar et allah yardımcın olsun

ha bide kızlar aranızda hastane hazırlığını yapan var mı hasta bezi almak gerekiyor mu hastahane veriyor mu

Canım bazı hastane veriyormuş bazısı vermiyormuş.Bide o hasta bezlerinin iki türlüsü var biri çocuk bezi gibi diğeri külot şeklinde.Bence bi paket külot gibi olanlardan al rahat edersin

Kizlar acil yardim. 12 saattr bebegim hic oynamiyor. hareket yok. Ne yapmaliyim? Doktoru ariorum ulasamadim

sakin ol canım aynısını 1 ay önce bnde yasadım korkudan saatlerce ağladım sonra dayanamayıp gece acile gidip nst ye girdim kalp atışaları cok iyiydi sonra eve gelince öyle bi rahatladım ki hemen tepmeye başladı benım gergınliğim sebep olmuş olabildiğince rahatla derin nefes al karnını doyur uzan ama öncelik sen rahatla

cnm ayaklarimi uzattim simdi dinliorum onu minnoscuktan ses yok. Allahim ins bisey olmamstr. cikolatam yok is yerndeim birilernden istiyim

bişey olmaz cnm ya inş birazdan hareketlenir. çok endişe edersen doktoruna bi görün.ben de arada öyle hareket etmeyince hemen bebeği dinliyorum...

maşallah canım bebişinin çeyizi çok güzel olmuş yüce rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim canım rabbım hepinize nasıp etsın

gel gülüm senınde annen olurum ben cok teşekkür ederim

Canim herşey çok güzel olmuş güle güle kullansin kizin saglikla sihhatle insallah

amın canım benım teşekkür ederim

çok güzel olmuş bebeğinin odası... harika valla güle güle kullanın sağlıklı günlerde

sağol canım benım teşekkürler
ayyyy o kadar güzel ki herşey benim bile yatasım geldi o bşikte
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sağlıkla gelsin Aybüke kız kırk bir kere maşallah

teşekkürler teyzesı daha güzelleri sızın olsun

kızlar dün gece çok fena bacağıma kramp girdi ve hala bacaklarım çok fena ağrıyo bugün çok kötü hissediyorum kendimi yaaaa
geçmiş olsun....evet çok kötü... O kramptan sonra gerilen damar gün boyu sancıyor...ben magnezyum içtikten sonra hiç olmadı ...2 gündür de hapım bitti onun yerine maden suyu içiyorum

Kizlar acil yardim. 12 saattr bebegim hic oynamiyor. hareket yok. Ne yapmaliyim? Doktoru ariorum ulasamadim

çikolata ye uzan bakalım ne olacak bu haftalar kısıtlı hareketler diye duydum yine de bugün içerisinde hareket etmezse yarın da devam ederse yinede doktoruna görün istersen bizleri de haberdar et gidersen

yine de çok güzel canım benim gittiğim hastane yeni olmasına rağmen bu kadar bile net değil

Allah Allah niye öyle ki, ay ben ne resimler görüyorum arkadaşım var Kıbrısta, bi resimler paylaşırdı var ya inanamazsın nitekim bebeğide aynıydı resimlerle

Benim de arada oluyor.Magnezyum alıyorum.Ama sodada içilebilir aynen
Bu arada çanta yaptınız mı daha erken aslında ama yine de hazırlamak lazım diye düşünüyorum, sizler ne düşünüyorsunuz?

kızlar dün gece çok fena bacağıma kramp girdi ve hala bacaklarım çok fena ağrıyo bugün çok kötü hissediyorum kendimi yaaaa

Benimde gecen gece iki bacagima birden girdi ertesi gün üstüne basamadim ayagimin resmen magnezyumu aksatmayinca geçiyor canim

kızlar benim bebiş arabaya bindiğimiz zaman ayaklarını sağ kaburgama öyle bi dayıyor ki sanki karnımda tutunmaya çalışıyor:)
dün markete gitmiştik giderken hemen ayakları dayadı bizimki. işimiz bitti bindik gene arabamıza gene ayaklar kaburgamdaydı...
eşim dokunuyor karnıma tamamen bi sertlik var ayaklar iyice bi gerilmiş ve dayanmış:) çok tatlı ya o minik ayakları hissetmek

dimi yaa bildiğin ayak tabanı, esneyip gerneşiyo içerde bazen karnım ikiye ayrılıcak gibi oluyo

dimi yaa bildiğin ayak tabanı, esneyip gerneşiyo içerde bazen karnım ikiye ayrılıcak gibi oluyo

esneyip gerneştiğini bende hissediyorum çaprazlama baskı oluyo... bildiğin baya itiyo...baskının biri kaburgada diğeride kasığımın bitimindeki bacağımın üstündeki eklem kemiğimde hissediyorum...mucizelerimiz onlar bizim

Son düzenleme:

tatlı bişeyler ye sol tarafına uzan karnını okşa. dokunma şeklindede olsa hissedersen panik yapma uykudadır. 1 saat içinde hareket etmezse ozaman doktora görün. sakin ol diyeceğimde elde değil biliyorum. ya da klasik müzik aç kulaklığı karnına daya 1 dakika fazla dayama kulaklık zararlı fazla dinletirsen.

Benim cimcimeninde ayakları sağ boşluğumdan hiç eksik değil gerildiği zaman nasıl can acıtıyor hayırlısıyla bir doğsun poposuna posuna vurucam

Benim de arada oluyor.Magnezyum alıyorum.Ama sodada içilebilir aynen
Bu arada çanta yaptınız mı daha erken aslında ama yine de hazırlamak lazım diye düşünüyorum, sizler ne düşünüyorsunuz?

Ben yıkadım ütüledim herşeyimizi çantaya koymak kaldı sadece onuda yarın yapıcam.ne olur ne olmaz hazırda bulunsun.ani dogum olursa eşim panik birbirine katar herşeyi yoksa

selam anneler ve bebişleri :) biz bugün çok hareketliyiz karnımda dönmeye çalışıyor kaburgamı bir kaldırıypr bir indiriyor. Malesef artık çatlaklarım var göbeğimin altında ne kadar nemlendirsemde ve sanırım basur oldum bir et var ve canımı yakıyor baya dünde diş ağrım vardı bu ayda tedavi yapılabiliyormu? cuma kontrolümüz var ve çalışmaya devam ediyorum gittikçe zor gelmeye başladı işe gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…