kızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.kontrole gittik.nst ye.sancilarim.duzenli.ve 65 lerde.cikti.dr.hemen yatis verdi. ilaçlara baslandi..benim oglum beklemeyecek sanirsam:-( bir iki hafta daha beklese 34 u tamamlasaydik bari dedik ama bakalim..dualarinizi.eksik.etmeyin kizlar.sizlere.ben hep ediyorum.her sancilandigimda aklima.getiriyorum sizleri mevlam.zamaninda saglikla bir avazda kucaginiza almayi nasip etsin diye.
cnm ayaklarimi uzattim simdi dinliorum onu minnoscuktan ses yok. Allahim ins bisey olmamstr. cikolatam yok is yerndeim birilernden istiyim
ha bide kızlar aranızda hastane hazırlığını yapan var mı hasta bezi almak gerekiyor mu hastahane veriyor mu
Kizlar acil yardim. 12 saattr bebegim hic oynamiyor. hareket yok. Ne yapmaliyim? Doktoru ariorum ulasamadim
cnm ayaklarimi uzattim simdi dinliorum onu minnoscuktan ses yok. Allahim ins bisey olmamstr. cikolatam yok is yerndeim birilernden istiyim
maşallah canım bebişinin çeyizi çok güzel olmuş yüce rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.
SUAY82
hayırlı olsun odası ...senin kızın olmak vramış...maşşalahhh herşeyine
güle güle sağlıcakla kullansın odasını inşallah
o zaman bir sorun yoktur...çünkü doktor bana bir şey söylemedi..normalmiş...ama sana doktor geçmezse gel dediyse yine bir görün...her normal denilen şeyi de göz ardı etmemek lazım...
Canim herşey çok güzel olmuşgüle güle kullansin kizin saglikla sihhatle insallah
çok güzel olmuş bebeğinin odası... harika valla güle güle kullanın sağlıklı günlerde
ayyyy o kadar güzel ki herşey benim bile yatasım geldi o bşikte
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sağlıkla gelsin Aybüke kız kırk bir kere maşallah
geçmiş olsun....evet çok kötü... O kramptan sonra gerilen damar gün boyu sancıyor...ben magnezyum içtikten sonra hiç olmadı ...2 gündür de hapım bitti onun yerine maden suyu içiyorumkızlar dün gece çok fena bacağıma kramp girdi ve hala bacaklarım çok fena ağrıyo bugün çok kötü hissediyorum kendimi yaaaa
yok canım bu resim 14 Şubatta gittiğim rutin kontrolden
Kizlar acil yardim. 12 saattr bebegim hic oynamiyor. hareket yok. Ne yapmaliyim? Doktoru ariorum ulasamadim
yine de çok güzel canım benim gittiğim hastane yeni olmasına rağmen bu kadar bile net değil
kızlar dün gece çok fena bacağıma kramp girdi ve hala bacaklarım çok fena ağrıyo bugün çok kötü hissediyorum kendimi yaaaa
kızlar benim bebiş arabaya bindiğimiz zaman ayaklarını sağ kaburgama öyle bi dayıyor ki sanki karnımda tutunmaya çalışıyor:)
dün markete gitmiştik giderken hemen ayakları dayadı bizimki. işimiz bitti bindik gene arabamıza gene ayaklar kaburgamdaydı...
eşim dokunuyor karnıma tamamen bi sertlik var ayaklar iyice bi gerilmiş ve dayanmış:) çok tatlı ya o minik ayakları hissetmek
dimi yaa bildiğin ayak tabanı, esneyip gerneşiyo içerde bazen karnım ikiye ayrılıcak gibi oluyo
kızlar benim bebiş arabaya bindiğimiz zaman ayaklarını sağ kaburgama öyle bi dayıyor ki sanki karnımda tutunmaya çalışıyor:)
dün markete gitmiştik giderken hemen ayakları dayadı bizimki. işimiz bitti bindik gene arabamıza gene ayaklar kaburgamdaydı...
eşim dokunuyor karnıma tamamen bi sertlik var ayaklar iyice bi gerilmiş ve dayanmış:) çok tatlı ya o minik ayakları hissetmek
Benim de arada oluyor.Magnezyum alıyorum.Ama sodada içilebilir aynen
Bu arada çanta yaptınız mı daha erken aslında ama yine de hazırlamak lazım diye düşünüyorum, sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?