dimi yaa bildiğin ayak tabanı, esneyip gerneşiyo içerde bazen karnım ikiye ayrılıcak gibi oluyo
Benim cimcimeninde ayakları sağ boşluğumdan hiç eksik değil gerildiği zaman nasıl can acıtıyor hayırlısıyla bir doğsun poposuna posuna vurucam
selam anneler ve bebişleri :) biz bugün çok hareketliyiz karnımda dönmeye çalışıyor kaburgamı bir kaldırıypr bir indiriyor. Malesef artık çatlaklarım var göbeğimin altında ne kadar nemlendirsemdeve sanırım basur oldum bir et var ve canımı yakıyor baya dünde diş ağrım vardı bu ayda tedavi yapılabiliyormu? cuma kontrolümüz var ve çalışmaya devam ediyorum gittikçe zor gelmeye başladı işe gitmek
selam anneler ve bebişleri :) biz bugün çok hareketliyiz karnımda dönmeye çalışıyor kaburgamı bir kaldırıypr bir indiriyor. Malesef artık çatlaklarım var göbeğimin altında ne kadar nemlendirsemdeve sanırım basur oldum bir et var ve canımı yakıyor baya dünde diş ağrım vardı bu ayda tedavi yapılabiliyormu? cuma kontrolümüz var ve çalışmaya devam ediyorum gittikçe zor gelmeye başladı işe gitmek
benim buda 3500gr ancak doğarmış dr demesi..
geçmiş olsun cnm.2 günde 20lik dişim çürüdü inanır mısınız, 8 senedir bembeyaz duran diş 2 günde bitti, Ankaraya gidince operasyon geçiricem sanırım burda ruhsatlı dişçi bulmak çok zor, anne olmak da zormuş
tabi cnm artık zor gelir çalışmak... ben izne ayrıldım artık sen ne zamana kadar çalışacaksın?
geçmiş olsun bu arada ben hamilelikten önce dişçime sormuştum diş tedavisi ilk üç ay ile son üç ayda yapılmıyor demişti. doktoruna ağrı kesici sorabilirsin...
kızlar benim doktorum parol ve minoset içebilirsin ayrıca işinin ehli bi dişçiye gidip her türlü tedaviyide olabilirsin dedi ankarada annemin dişçisi ile görüştüm röntgen bile çekiyolarmış çelik yelekle düşünün, artık hiçbi şey için yapamayız demiyolar hamilelere özel şeker hastalarına kalp hastalarına özel narkoz çeşitleri varmış
geçmiş olsun cnm.
vucuttaki kalsiumu demiri çekiyorlar bebişler, eğer iyi beslenmezsek, bize bu yan etkileri hatıra bırakıyor. bazı arkadaşlar kilo alıyoruz ilaçları kestik yazmışlardı hatta dr ları kesmiş bence yalnış yapıyorlar. yeni doğum yapan bir arkadaşım 18 kg almış dr söylenmiş surekli ama diyor ki çok dikkat ettim ona rağmen aldım. ilkinde de almıştım ama süt verirken hiç zorlanmadım sanırım buyuzden vucut her aldığını değerlendirmeye çalışıyor. kısaca iyi beslenmek sart, vitaminleri doğumdan sonra bile kullanmayı dusunuyorum ben.
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
kızlar maşallah eksık etmeyın sonunda bıtırdık darısı sızlerın başına benım erken doğum rıskım oldugu ıcın kuzenler geldı yerleştirdikEki Görüntüle 980664 Eki Görüntüle 980675 Eki Görüntüle 980673 Eki Görüntüle 980667 Eki Görüntüle 980666 Eki Görüntüle 980669 Eki Görüntüle 980674 Eki Görüntüle 980665 Eki Görüntüle 980670 Eki Görüntüle 980671 Eki Görüntüle 980663 Eki Görüntüle 980668 Eki Görüntüle 980672
12 martta 37.haftama giriyorum o zamana kadar düşünüyordum çalışmayı doğum sonrası bebeğimle vakit geçirmek istiyorum. Bakalım ne zamana kadar dayabilicem. diş ağrım sızlama şeklinde var hava alıyor ara ara tutuyor işte en iyisi bu dönemi atlatmak heralde..
çok ağrırsa artık gidicemde karar veremiyorum baştan gitsem mi yoksa doğum sonrasına bıraksam bilemiyorum
ha bide kızlar aranızda hastane hazırlığını yapan var mı hasta bezi almak gerekiyor mu hastahane veriyor mu
kızlar 28 haftalık gebeyim, özele gidiyordum, zekai y-tahirde doğum yapma istiyorum acaba giden var mı doktorunuzun adı nedir ?
yok canım bu resim 14 Şubatta gittiğim rutin kontrolden
kızlar kaçar tane battaniye aldınız ben bı tane penye aldım iki tanede pazenden yaptırdım bıde pelüş aldım bıtanede annem ordu 5 tane oldu yeter mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?