2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

dualarımız seninle tatlım,kendini üzme bebişine de sanada sağlıklar diliyorum..

Bir daha kontrole gittiğinde sorar öğrenirsin. İki oda gelen giden ve senin için daha rahat olur
Diş macunu olarak parodontax ve üzerine colgate (diş eti sağlığı için) ağız çalkalama suyu öneririm. Diş etlerini çok rahatlatıyor. Bir de günde 2 defadan fazla fırçalama.

Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın inşallah:107:

Benim yaramazın uyanık olduğu ve uyuduğu saatler belli canım. Eminim senin bebeğinin de öyle bri rutini vardır, dikkatli takip edersen yakalayabilirsin. Ama bu düzende de sıkıntı olduğu takdirde hiç düşünme derhal doktoruna git. Benim doktorumun her kontrolde bana hatırlattığı bir konu bu; "hareketleri azalırsa hemen gel" der. İhmal etme.

15 gunde 2 kilo almisim diyetisyenim kizdi hala doktoru bekliyorum dogumlari varmis 3:45 e kadar buradayim ve cok heyecanliyim

Annen ile yemek maceranız pahalıya patladı desene Az kaldı birşey olmaz 2 kg'dan Güzel haberlerini bekliyorum:107:

Mesanem de onun ömrümde onun

Beğendimx100000:107:

Maşallah canım
Enfes olmuş prensesinin odası.
Rabbim şansını, bahtını da böyle güzel eylesin.
Çok ferah ve şık olmuş.

amın canım cumlemızın ınsallah :)

kızlar 28 haftalık gebeyim, özele gidiyordum, zekai y-tahirde doğum yapma istiyorum acaba giden var mı doktorunuzun adı nedir ?

canım ben zekaı tahır gittim memnun kalmadım bıraktım ozelde doğum yapacağım

sinemcım vip odaları acmıyorlar artık ayrıca normal dogumda oda bıle bulamıyorsun zaten tek kısılık oda 90 tl. ama bulmak ne mumkun ben zekaı tahır hıc sevmıyorum

Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın inşallah:107:

teşekkürler canım benım

kızlar kaçar tane battaniye aldınız ben bı tane penye aldım iki tanede pazenden yaptırdım bıde pelüş aldım bıtanede annem ordu 5 tane oldu yeter mı

cnm bende de bi tane penye bi tane pazen bi tane peluş var. iki tane de örgü var. ihtiyaç olursa sonra alırız gene diye düşündüm ben...

kızlar kaçar tane battaniye aldınız ben bı tane penye aldım iki tanede pazenden yaptırdım bıde pelüş aldım bıtanede annem ordu 5 tane oldu yeter mı

benimde 2 penye 1 polar 1 yün battaniye toplam 4 battaniyesi var daha gerek var mı bilemiyorum

kizlar hepinize dualariniz.icin teşekkür ederiz. mevlam sizlere hayirli zamanda sağlıkla evlatlariniza.kavusmayi nasip etsin..
biz kontrole.gittik
normalde seker hastalarinin zaten 32 den sonra doopleri olurmuş drum.oyle dedi..haftada iki.kere nst var bundan sonra durursa iki hafta sonra doopler.ki dursada en gec martin 17 sinde dogmus olur.dedii..aman siz de.hatirlatin arkadaslar seker hastalari bebegin kan akisi kalbe giden damarlarda beyinde.seker sorun yaratabikirmis..aman allah korusun..
benim.oglus.erken dogarsa cok kilolu degil ki buda seker etkilememis ins demek olurmus benim gibi hastalarda solunum.cihazindan cabuk.cikar ins dedi..bebgim iki kilo ancak olmus..
simdi.esimleyiz dogumdan once hamileykennhic.foto.cektiremedim.die üzülüyordum.simdi.gidecem inss..hatirakalsin istioruz..

Simca12 arkadaşımızdan haberi olan var mı? Bayadır girmedi, ben mi görmedim?

Kizlar acil yardim. 12 saattr bebegim hic oynamiyor. hareket yok. Ne yapmaliyim? Doktoru ariorum ulasamadim

Bir hayli olmuş sen mesajı yazalı ama yine de görüş belirtmek istedim. Son aylar artık hareket azalıyor ama, onların hareketlerini takip etmek çok önemli. Lütfen en ufak bir sorun olduğunu düşündüğünüzde çekinmeden en yakın hastaneye gidin. Onların işi bize hizmet vermek neticede, çekinecek bir şey yok. Kontrol ettirin, kafanız rahat olsun.

Maşallah

bende arabada kalmasını istemem söyledim eve gidersin diye ama evde rahat olamam dedi çünkü bizim evle hastane 30-35 dk
ben karar verdim gibi canım. annemle de konuştum, eşim kalsın yanımda gece refakatçi olarak. annemler de eve gelsinler, en azından bana yiyecek içecek gelcek, ya da eve hazırlancaklarla annem ilgilenir. eşim de benim bakımımla ilgilenir. zaten bebekle ilgili emzirme filan konularında annem de çok deneyimli değil beni 3 ay emzirmiş, kardeşimi hiç emzirmemiş lohusa depresyonundan. hemşireler daha güzel yardımcı olurlar sana, eşin de benim kadar ilgilenir senle dedi.
olur canım neden olmasın ama ben senın yerınde olsam yapıştırmam keselere koyar keseye takarım
canım ben matbaayla konuştum. 150 sticker 10 tl ye basacaklar ama yuvarlak kesme işlemini ben yapcam. onlar yaparsa 50 tl ye çıkcakmış fiyat
anladım canım. işin zor gerçekten, arada kalmak istemiyosun, huzurun kaçsın istemiyosun, yanlış anlaşılmak da istemiyosun. öyle olunca hem bedenen hem ruhen yoruluyosun bu durumda. burda iş eşine düşüyo cidden. halledersin inşallah, çok germe kendini
canım maşallaahhh:) herşeyi o kadar güzel ki, 41 kere maşallah
Kizlar acil yardim. 12 saattr bebegim hic oynamiyor. hareket yok. Ne yapmaliyim? Doktoru ariorum ulasamadim
canım hareket etmediğinden eminsen bence en yakın sağlık kurumuna başvur.
o kaburga ittirme olayı beni mahvediyoooo
o paradontax ı yiyebilirim zaten, kokusuna iştahım kabarıyo resmen. genelde sevmiyolar onun kokusunu tadını ama bi de bana sorsunlar diş fırçamı değiştirdim, orta sert ten yumuşağa geçtim, o da rahatlattı beni. teşekkür ederim canım önerin içinnn, colgate i de alıyorum ilk işşş
canım çok çok geçmiş olsun

Eki Görüntüle 980569

hiç net değil nasıl bi alet anlamadım ki inşallah Ankarada daha güzel resimlerimiz olur, Rabbim bahtından güldürsün

Aslında yandan cok net çıkmış annesi maşallah çok tatlı ))) Renkli bekleme zaten ...
Biz ankarada medicana ya gidiyoruz doktorumuz her defasında gösteriyor ama bizim prensesin 12. Haftadan beri elleri hep yüzünde
Ben hep parçaları birleştirmek zorunda kalıyorum )))

Teyzoşları bugün prensesimizi gördük yine artık çok büyüdüler maşşalah sağlıkla gelsin hepimizinki. 1907 gr olmuş 43 cm miş suyu da iyiymiş çok şükür herşey yolunda. 3 haftada 3 kilo almama bozuldu doktorum toplamda 14 kilo aldım evet ben de az olsun istiyorum inanın kontrolde tek korkulu rüyam o tartıya çıkmak...
Buarada size Fatma anamızı eli adlı ottan bahsetmek istiyorum. Sayfalar çok hızlı ilerlediğinden daha önce konuşuldu mu bilemiyorum ama tüm deneyimlerden yola çıkarken kolay doğuma fayda veren bir bitkiymiş Fatma anamız kendi eliyle ekmiş bu bitkiyi. Sancılarınız başladığında (( önceden dua okuduğunuz)) suya koyduğunuzda o açıldıkça rahminiz de açılıyor ve kolayca doğum yapıyormuşsunuz.
İnşallah inanmak çok önemli. Hepimiz kolay sağlıklı ve çabucak doğuruveririz inşallah ))))

kafam çok karışık yani karışık mı yoksa korkudan mı bu ruh halindeyim bilmiyorum ama siz doğum konusunda neler düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mi normalse epiduralle nasıl bakıyorsunuz daha zamanımız var ama ben gerçekten çok korkuyorum uykularım kaçıyor

sanırım benimkininde uyku saatleri belirleniyor, gece 12 gibi kalkıyor sabaha kadar hareketli ben uyuyorum sağa sola döndukçe o tekmeliyor bir daha dönüyorum. hayal mayal de olsa hareketleri hissediyrum. ama gunduz hareket min satte 1-2 ancak hareket oluyor. sallayınca göbeğimi bir tık veriyor o kadar. endişelenmemeye çalışıyorum. sanırm duruşta muhim. örneğin oturuyor suan karnımda çok az hissediliyor ne zaman kafa aşağıda tekmeler sağlam hissediliyor.

maşallah çoook güzel çok şirin biz cok tembeliz daha yapamadık bişeyini

merhaba, güle güle kullanın şimdiden.ben de senin gibi düşünüyorum yaptırmayı. acaba toplam nekadar tuttu fiyat olarak? ben beşik yerine park yatak aldım buarada

Lake yaptiriyorum ben 4 kapakli dolap 4 yada 5 cekmeceli sifonyer bide yatak olan besik toplam 2500.benim cok samimi marangazum oldugu icin biraz uygun yapti.normalde 2 kapili dolap sifonyer besik 3500 e sordum hep hazir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…