kızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.kontrole gittik.nst ye.sancilarim.duzenli.ve 65 lerde.cikti.dr.hemen yatis verdi. Ilaçlara baslandi..benim oglum beklemeyecek sanirsam:-( bir iki hafta daha beklese 34 u tamamlasaydik bari dedik ama bakalim..dualarinizi.eksik.etmeyin kizlar.sizlere.ben hep ediyorum.her sancilandigimda aklima.getiriyorum sizleri mevlam.zamaninda saglikla bir avazda kucaginiza almayi nasip etsin diye.
kizlar birazdan dooplere girecez yine.bebege bakilacak.seker hastalarinda iki.haft a da bir gerek varmis 32 den sonra..nst de var. Inss duracak sancilarimiz..
Canim ayni odada annem kalirsa esim kalmaz. Burda suitlerde oyle iki ayri oda yok, iki tanr yatak var galiba. Hatta suit var mi onu bile bilmiyorum cunku biz standart oda gezdik. Suit sormadik hic aklima da gelmedi yaa :S keske baksaymisim.
Gcmis olsun ya, gebelikte disler mahvoluyo gercekten. Benim de surekli sizliyo dislerim, fircalamak iskence gibi.
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
kızlar maşallah eksık etmeyın sonunda bıtırdık darısı sızlerın başına benım erken doğum rıskım oldugu ıcın kuzenler geldı yerleştirdik
kızlar 31+1 günlük hamileyim bebeğim 1 hafta öncesine kadar çok hareketliydi bu aralar hareketlerinde azalma var hep birsey mi oldu korkusuyla yaşıyorum acaba böyle bi durum yaşayan var mı düşüncelerinizi bekliyorum
15 gunde 2 kilo almisim diyetisyenim kizdihala doktoru bekliyorum dogumlari varmis 3:45 e kadar buradayim ve cok heyecanliyim
Mesanem de onun ömrümde onun
Maşallah canım
Enfes olmuş prensesinin odası.
Rabbim şansını, bahtını da böyle güzel eylesin.
Çok ferah ve şık olmuş.
kızlar 28 haftalık gebeyim, özele gidiyordum, zekai y-tahirde doğum yapma istiyorum acaba giden var mı doktorunuzun adı nedir ?
canım bende özele gidiyordum geçen hafta salı günü zekai tahire gidip girişimi kaydımı yaptırdım..
vip oda tutup normal doğumu odada yapma gibi bi lüksümüz varmış..
şimdiye kadar herşey normal doğum yolunda ilerliyo çok şükür..
ama bildiğim kadarıyla şu doktoru bu doktoru bu doktoru seçsekde her gittiğimizde farklı doktorlar oluyomuş..
eğer sen benden önce gidersen ve gittiğin doktordan memnun kalırsan bende o doktordan randevu almak isterim..
Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın inşallah:107:
kızlar kaçar tane battaniye aldınız ben bı tane penye aldım iki tanede pazenden yaptırdım bıde pelüş aldım bıtanede annem ordu 5 tane oldu yeter mı
sinemcım vip odaları acmıyorlar artık ayrıca normal dogumda oda bıle bulamıyorsun zaten tek kısılık oda 90 tl. ama bulmak ne mumkun ben zekaı tahır hıc sevmıyorum
kızlar kaçar tane battaniye aldınız ben bı tane penye aldım iki tanede pazenden yaptırdım bıde pelüş aldım bıtanede annem ordu 5 tane oldu yeter mı
Kizlar acil yardim. 12 saattr bebegim hic oynamiyor. hareket yok. Ne yapmaliyim? Doktoru ariorum ulasamadim
kızlar benim bebiş arabaya bindiğimiz zaman ayaklarını sağ kaburgama öyle bi dayıyor ki sanki karnımda tutunmaya çalışıyor:)
dün markete gitmiştik giderken hemen ayakları dayadı bizimki. işimiz bitti bindik gene arabamıza gene ayaklar kaburgamdaydı...
eşim dokunuyor karnıma tamamen bi sertlik var ayaklar iyice bi gerilmiş ve dayanmış:) çok tatlı ya o minik ayakları hissetmek
ben karar verdim gibi canım. annemle de konuştum, eşim kalsın yanımda gece refakatçi olarak. annemler de eve gelsinler, en azından bana yiyecek içecek gelcek, ya da eve hazırlancaklarla annem ilgilenir. eşim de benim bakımımla ilgilenir. zaten bebekle ilgili emzirme filan konularında annem de çok deneyimli değilbende arabada kalmasını istemem söyledim eve gidersin diye ama evde rahat olamam dedi çünkü bizim evle hastane 30-35 dk
canım ben matbaayla konuştum. 150 sticker 10 tl ye basacaklar ama yuvarlak kesme işlemini ben yapcam. onlar yaparsa 50 tl ye çıkcakmış fiyatolur canım neden olmasın ama ben senın yerınde olsam yapıştırmam keselere koyar keseye takarım
anladım canım. işin zor gerçekten, arada kalmak istemiyosun, huzurun kaçsın istemiyosun, yanlış anlaşılmak da istemiyosun. öyle olunca hem bedenen hem ruhen yoruluyosun bu durumda. burda iş eşine düşüyo cidden. halledersin inşallah, çok germe kendiniTatlım çok nazlı, kırılgan birşey denmiyor ki...
Eşimde ailesine ölüm ediyor.
Şimdi annesinin kalbi kırılacak eşimle huzurum kaçacak
Şu an çay içiyoruz, kalkıp demliği alırken belim deyip duruyor.
Emekli bütün gün evde 3 bekar kızı var.
Yani kalıcı rahatsızlığı da yok.
1 ay önce elini kesmişti, hala acıyor diyor gelene gidene.
Çocuk gibi anlayacağın.
Sabır taşım çatlıyor artık.
Eşimin gelmesini bekliyorum güzellikle ona anlatmam lazım.
Sabah kalkıp tv başına oturuyor bi demliğe çay koymaya üşenir mi insan?
Bundan sonra ben giderim ona kimse gelmesin.
Şimdi çocukta olacak yanımda kalacak alsın çocuğu baksın ev işi bana kalır.
Öyle de olur zaten bu gidişatın sonu o
canım maşallaahhh:) herşeyi o kadar güzel ki, 41 kere maşallahNAZAR DUASI
kızlar maşallah eksık etmeyın sonunda bıtırdık darısı sızlerın başına benım erken doğum rıskım oldugu ıcın kuzenler geldı yerleştirdikEki Görüntüle 980664 Eki Görüntüle 980675 Eki Görüntüle 980673 Eki Görüntüle 980667 Eki Görüntüle 980666 Eki Görüntüle 980669 Eki Görüntüle 980674 Eki Görüntüle 980665 Eki Görüntüle 980670 Eki Görüntüle 980671 Eki Görüntüle 980663 Eki Görüntüle 980668 Eki Görüntüle 980672
canım hareket etmediğinden eminsen bence en yakın sağlık kurumuna başvur.Kizlar acil yardim. 12 saattr bebegim hic oynamiyor. hareket yok. Ne yapmaliyim? Doktoru ariorum ulasamadim
o kaburga ittirme olayı beni mahvediyooooselam anneler ve bebişleri :) biz bugün çok hareketliyiz karnımda dönmeye çalışıyor kaburgamı bir kaldırıypr bir indiriyor. Malesef artık çatlaklarım var göbeğimin altında ne kadar nemlendirsemdeve sanırım basur oldum bir et var ve canımı yakıyor baya dünde diş ağrım vardı bu ayda tedavi yapılabiliyormu? cuma kontrolümüz var ve çalışmaya devam ediyorum gittikçe zor gelmeye başladı işe gitmek
o paradontax ı yiyebilirim zaten, kokusuna iştahım kabarıyo resmen. genelde sevmiyolar onun kokusunu tadını ama bi de bana sorsunlarBir daha kontrole gittiğinde sorar öğrenirsin. İki oda gelen giden ve senin için daha rahat olur
Diş macunu olarak parodontax ve üzerine colgate (diş eti sağlığı için) ağız çalkalama suyu öneririm. Diş etlerini çok rahatlatıyor. Bir de günde 2 defadan fazla fırçalama.
canım çok çok geçmiş olsunkizlar hepinize dualariniz.icin teşekkür ederiz. mevlam sizlere hayirli zamanda sağlıkla evlatlariniza.kavusmayi nasip etsin..
biz kontrole.gittik
normalde seker hastalarinin zaten 32 den sonra doopleri olurmuş drum.oyle dedi..haftada iki.kere nst var bundan sonra durursa iki hafta sonra doopler.ki dursada en gec martin 17 sinde dogmus olur.dedii..aman siz de.hatirlatin arkadaslar seker hastalari bebegin kan akisi kalbe giden damarlarda beyinde.seker sorun yaratabikirmis..aman allah korusun..
benim.oglus.erken dogarsa cok kilolu degil ki buda seker etkilememis ins demek olurmus benim gibi hastalarda solunum.cihazindan cabuk.cikar ins dedi..bebgim iki kilo ancak olmus..
simdi.esimleyiz dogumdan once hamileykennhic.foto.cektiremedim.die üzülüyordum.simdi.gidecem inss..hatirakalsin istioruz..
Eki Görüntüle 980569
hiç net değil nasıl bi alet anlamadım ki inşallah Ankarada daha güzel resimlerimiz olur, Rabbim bahtından güldürsün
Benim yaramazın uyanık olduğu ve uyuduğu saatler belli canım. Eminim senin bebeğinin de öyle bri rutini vardır, dikkatli takip edersen yakalayabilirsin. Ama bu düzende de sıkıntı olduğu takdirde hiç düşünme derhal doktoruna git. Benim doktorumun her kontrolde bana hatırlattığı bir konu bu; "hareketleri azalırsa hemen gel" der. İhmal etme.
Beğendimx100000:107:
benimde 2 penye 1 polar 1 yün battaniye toplam 4 battaniyesi var daha gerek var mı bilemiyorum
NAZAR DUASI
kızlar maşallah eksık etmeyın sonunda bıtırdık darısı sızlerın başına benım erken doğum rıskım oldugu ıcın kuzenler geldı yerleştirdikEki Görüntüle 980664 Eki Görüntüle 980675 Eki Görüntüle 980673 Eki Görüntüle 980667 Eki Görüntüle 980666 Eki Görüntüle 980669 Eki Görüntüle 980674 Eki Görüntüle 980665 Eki Görüntüle 980670 Eki Görüntüle 980671 Eki Görüntüle 980663 Eki Görüntüle 980668 Eki Görüntüle 980672
Atlas çok güzel bir isim =)kızlar oğlumun adını acaba ATLAS HAN mı koysak nasıl. hoşuma giti soyadı ile fonetik uyumu.
merhaba, güle güle kullanın şimdiden.ben de senin gibi düşünüyorum yaptırmayı. acaba toplam nekadar tuttu fiyat olarak? ben beşik yerine park yatak aldım buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?