kızlar oğlumun adını acaba ATLAS HAN mı koysak nasıl. hoşuma giti soyadı ile fonetik uyumu.
Atlas çok güzel bir isim =)
inşallah 2. isim iş de hallolur baba onayını tam alamadım. ama atlas han hoşuma gitti sabahtan beri dusunuyorum yalnız han ı da kullanabilir, yalnız atlası da hatta direk atlas han diyebilir. yurt dışında da kullanabilir ikisini de. oğullarımın yurtdışında okumalarını çok isterim.
tatlım bnde memlekete geldiğimde daha güzel foolar elde ederim die düşünüodum doğru düzgün foto yakalayamadığı gibi renklide vermedi doktorEki Görüntüle 980569
hiç net değil nasıl bi alet anlamadım ki inşallah Ankarada daha güzel resimlerimiz olur, Rabbim bahtından güldürsün
güle güle kullan tatlımkızlar netten max factor 2000 calorı rımel ve pijama takımı almıştım sımdı geldiler ıkısıde güzel ama pıjamayı denemem lazım large almıştım ınsallah olur buyuk gelebılır belkı http://shop.missclaire.com/Urunler/UrunDetay/9a0502b6-1ce3-4ad0-8955-319654a2dab3 bunu aldımm
41 ere maşallahh tatlım güzel günlerde sağlıcakla kallanın işallahhNAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
kızlar maşallah eksık etmeyın sonunda bıtırdık darısı sızlerın başına benım erken doğum rıskım oldugu ıcın kuzenler geldı yerleştirdikEki Görüntüle 980664 Eki Görüntüle 980675 Eki Görüntüle 980673 Eki Görüntüle 980667 Eki Görüntüle 980666 Eki Görüntüle 980669 Eki Görüntüle 980674 Eki Görüntüle 980665 Eki Görüntüle 980670 Eki Görüntüle 980671 Eki Görüntüle 980663 Eki Görüntüle 980668 Eki Görüntüle 980672
Kizlar acil yardim. 12 saattr bebegim hic oynamiyor. hareket yok. Ne yapmaliyim? Doktoru ariorum ulasamadim
Aynen benimkisi de haddinden fazla panik dün hafif bir ağrım oldu kendisine söyledim de acaba doğum mu hastaneye gidelim diye tutturdu da ben zor ikna ettim iyi olduğuma :) Artık doğumda ne yapar tahmin edemiyorum :)
Bu arada çantayı hazırladıysan senden fikir alayım.Gecelik mi pijama takımı mı aldın? eben gecelik aldım1 takım ama 1 takım da pijama takımı alayım diyorum.
İnşallah bütün dilekleriniz gerçekleşir =)
Uyumlu olmuş, ben han soyadınız sandım
kızlar kaçar tane battaniye aldınız ben bı tane penye aldım iki tanede pazenden yaptırdım bıde pelüş aldım bıtanede annem ordu 5 tane oldu yeter mı
yok iki isim koymak istiyoruz. keşke benim de 2 ismim olsaydı. eşimin teyzeleri 2 ismin çok önemli olduğunu duşunuyorlar, bana da açıkladılar aklıma yattı.
kızlar kulak ağrısından ölüyorum(
şimdiye kdr hiç ağrı kesicide almadım ama dayanamıyorum
hangi ağrı kesiciyi içebiliyoruz( of cok cnm sıkıldı ya ne oldu anlamadım brden ağrımaya başladı ama resmen basıma vuruyor agrısı
kızlar kulak ağrısından ölüyorum(
şimdiye kdr hiç ağrı kesicide almadım ama dayanamıyorum
hangi ağrı kesiciyi içebiliyoruz( of cok cnm sıkıldı ya ne oldu anlamadım brden ağrımaya başladı ama resmen basıma vuruyor agrısı
doktoru bekleyecegime eminonunde alisverisi tercih ettim ama donuste istanbul trafigini dusunemedimBir daha kontrole gittiğinde sorar öğrenirsin. İki oda gelen giden ve senin için daha rahat olur
Diş macunu olarak parodontax ve üzerine colgate (diş eti sağlığı için) ağız çalkalama suyu öneririm. Diş etlerini çok rahatlatıyor. Bir de günde 2 defadan fazla fırçalama.
Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın inşallah:107:
Benim yaramazın uyanık olduğu ve uyuduğu saatler belli canım. Eminim senin bebeğinin de öyle bri rutini vardır, dikkatli takip edersen yakalayabilirsin. Ama bu düzende de sıkıntı olduğu takdirde hiç düşünme derhal doktoruna git. Benim doktorumun her kontrolde bana hatırlattığı bir konu bu; "hareketleri azalırsa hemen gel" der. İhmal etme.
Annen ile yemek maceranız pahalıya patladı deseneAz kaldı birşey olmaz 2 kg'dan Güzel haberlerini bekliyorum:107:
Beğendimx100000:107:
selam güzel anneler.bugün kontrolümüz vardı 43 cm boyu 1950 gr olmuş. doğum pozisyonunuda almış allaha şükürler olsun . herşeyimiz normal inşallah sizlerdede bir sorun yoktur. ara sıra girip bakıyorum ama çok fırsatım olmuyor. çalışır raporumu aldım 36. haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim öyle yazdı. sultan diye bir arkadaş vardı daha önce konuşmuştuk rapor hakkında. okursa bilgisi olsun ben okul idaremlede görüştüm rapor aldığın zaman illa 37 haftaya kadar çalışmak zorunda değilsin o sadece sınır dediler. ister 34 ister 36 sen bilirsin dediler haberin olsun ilçede mem de aynı şeyi söyledi haberin olsun arkadaşım.
hepinize sağlıklı mutlu sonlar diliyorum arkadaşlar.
Benim 12 tane var abartmışım biraz
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
kızlar maşallah eksık etmeyın sonunda bıtırdık darısı sızlerın başına benım erken doğum rıskım oldugu ıcın kuzenler geldı yerleştirdikEki Görüntüle 980664 Eki Görüntüle 980675 Eki Görüntüle 980673 Eki Görüntüle 980667 Eki Görüntüle 980666 Eki Görüntüle 980669 Eki Görüntüle 980674 Eki Görüntüle 980665 Eki Görüntüle 980670 Eki Görüntüle 980671 Eki Görüntüle 980663 Eki Görüntüle 980668 Eki Görüntüle 980672
selam güzel anneler.bugün kontrolümüz vardı 43 cm boyu 1950 gr olmuş. doğum pozisyonunuda almış allaha şükürler olsun . herşeyimiz normal inşallah sizlerdede bir sorun yoktur. ara sıra girip bakıyorum ama çok fırsatım olmuyor. çalışır raporumu aldım 36. haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim öyle yazdı. sultan diye bir arkadaş vardı daha önce konuşmuştuk rapor hakkında. okursa bilgisi olsun ben okul idaremlede görüştüm rapor aldığın zaman illa 37 haftaya kadar çalışmak zorunda değilsin o sadece sınır dediler. ister 34 ister 36 sen bilirsin dediler haberin olsun ilçede mem de aynı şeyi söyledi haberin olsun arkadaşım.
hepinize sağlıklı mutlu sonlar diliyorum arkadaşlar.
Cnm Allah yardimciniz olsn oglun ins biraz daha kalir ama gelmeye karar verse bile kendini kurtardi artik cok sukurkızlar selamlar hepinize..biz yine cmtsiden beri hastanede yatıyor uz.kontrole gittik.nst ye.sancilarim.duzenli.ve 65 lerde.cikti.dr.hemen yatis verdi. ilaçlara baslandi..benim oglum beklemeyecek sanirsam:-( bir iki hafta daha beklese 34 u tamamlasaydik bari dedik ama bakalim..dualarinizi.eksik.etmeyin kizlar.sizlere.ben hep ediyorum.her sancilandigimda aklima.getiriyorum sizleri mevlam.zamaninda saglikla bir avazda kucaginiza almayi nasip etsin diye.
3 yasa kadar kullanilmiyor mu zaten?arkadaşımda var aynısı netten aldı o da bebeği 7 aylık hala kullanıyo
Cnm seker hastasi olanlar 2 haftada bir doplere mi girmeliymis?kizlar birazdan dooplere girecez yine.bebege bakilacak.seker hastalarinda iki.haft a da bir gerek varmis 32 den sonra..nst de var. inss duracak sancilarimiz..
kızlarr bugun 30+6 yım 9 kilo aldım bundan sonra kac kılo alınır aceba 15 i gecr mı ki
Cnm sen bir de 3 ogun yogurt yiyorsun degil mi?2 günde 20lik dişim çürüdü inanır mısınız, 8 senedir bembeyaz duran diş 2 günde bitti, Ankaraya gidince operasyon geçiricem sanırım burda ruhsatlı dişçi bulmak çok zor, anne olmak da zormuş
Oh super isin bitmis saglicakla bekle kizini :)[sıze=3]annişler hepinize günaydın cok şükür haftasonu bebişin utulerı bıttı yerleştı yatağı yapıldı serıldı hastane cantamız hazırlandı ama bende hıc bırsey yapmadıgım halde yoruldum tek eksık kzım oda sağlıkla zamanında gelsın benım tansıyon ne cok yuksek nede düşük ortada oynuyor ınsallah sıkıntı yaratmaz 22 kontrolumuz var bakalım nasıl durumlar
[/sıze]
var ordan yapıyorsun zazzle bebek stıcker yaz cıkıyor karsına sonra ozalıtcıde baskı aldır sonra del kurdeleya tak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?