2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Atlas çok güzel bir isim =)

inşallah 2. isim iş de hallolur baba onayını tam alamadım. ama atlas han hoşuma gitti sabahtan beri dusunuyorum yalnız han ı da kullanabilir, yalnız atlası da hatta direk atlas han diyebilir. yurt dışında da kullanabilir ikisini de. oğullarımın yurtdışında okumalarını çok isterim.

İnşallah bütün dilekleriniz gerçekleşir =)
Uyumlu olmuş, ben han soyadınız sandım

Eki Görüntüle 980569

hiç net değil nasıl bi alet anlamadım ki inşallah Ankarada daha güzel resimlerimiz olur, Rabbim bahtından güldürsün
tatlım bnde memlekete geldiğimde daha güzel foolar elde ederim die düşünüodum doğru düzgün foto yakalayamadığı gibi renklide vermedi doktor çok üzüldüm sendede bu şekilde olmaz inşallahh
güle güle kullan tatlım
41 ere maşallahh tatlım güzel günlerde sağlıcakla kallanın işallahh
Kizlar acil yardim. 12 saattr bebegim hic oynamiyor. hareket yok. Ne yapmaliyim? Doktoru ariorum ulasamadim

tatlım yerinde olsaydım en yakın hastanenin aciline gidr kalp atışlarını dinlerdim

selam güzel anneler.bugün kontrolümüz vardı 43 cm boyu 1950 gr olmuş. doğum pozisyonunuda almış allaha şükürler olsun . herşeyimiz normal inşallah sizlerdede bir sorun yoktur. ara sıra girip bakıyorum ama çok fırsatım olmuyor. çalışır raporumu aldım 36. haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim öyle yazdı. sultan diye bir arkadaş vardı daha önce konuşmuştuk rapor hakkında. okursa bilgisi olsun ben okul idaremlede görüştüm rapor aldığın zaman illa 37 haftaya kadar çalışmak zorunda değilsin o sadece sınır dediler. ister 34 ister 36 sen bilirsin dediler haberin olsun ilçede mem de aynı şeyi söyledi haberin olsun arkadaşım.
hepinize sağlıklı mutlu sonlar diliyorum arkadaşlar.

Bende agrım var kasıldım demeye korkuyorum hemen hastaneye götürüyor.ikna da olmuyor.ben bir gecelik bir pijama aldım.bir tanede ebden koycam.ne olur ne olmaz.iç çamaşırı koydum üç tane.kullan atlardan alcam üç tane daha.terlik çorap patik,başörtüsü,hasta bezi ve kendim için bebek bezi ben normalde adetlerimde yeni doğan bezi kullanıyorum çok rahat.ıslak mendil,rolon,tarak,havlu,gögüs pedi.
Bebek içinde üç takım hastane çıkışı,üç battaniye,ıslak havlu,agız mendilleri,zemzem ve hurma.bakım ürünlerini almadım daha eksikler var.ama acil durum için bunlar yeterli bence.

kızlar kulak ağrısından ölüyorum (
şimdiye kdr hiç ağrı kesicide almadım ama dayanamıyorum
hangi ağrı kesiciyi içebiliyoruz ( of cok cnm sıkıldı ya ne oldu anlamadım brden ağrımaya başladı ama resmen basıma vuruyor agrısı

yok iki isim koymak istiyoruz. keşke benim de 2 ismim olsaydı. eşimin teyzeleri 2 ismin çok önemli olduğunu duşunuyorlar, bana da açıkladılar aklıma yattı.

Bende çocukların isim konusunda arada kalacağını düşüyorum çift isimle.

Parol ve minosetin hamileler için olanını içebilirsin.geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun.
Kulağının içi mi ağrıyor ?

doktoru bekleyecegime eminonunde alisverisi tercih ettim ama donuste istanbul trafigini dusunemedim
doktora gec kaldim
carsamba tekrar gidecegim goremedim ay yuzlumu

ama bebek sekerlerimi hallettim bebek arabasina yine karar veremedik
ne yapicam ben yaaaaaaa:44:

senin adına sevindim canım. ama fazla yorma kendini. zorlandığın zaman bırak çalışmayı. ben haftaya cuma ayrılacağım izne. benden 32. haftaya kadar. benim adete göre doğum 23 nisan olduğu için son seminer haftası iznim bitiyor. son haftada giderim 3 saat bebeğimle zaten bilirsin çocuk parkına dönüyor okul seminer dönemi :) idareye de söyledim ilçe meme haber verin ben cuma izne ayrılacağım diye. olmadı rapor alırım son hafta. artık çok zorlanıyorum. bizim tuvaletler 4. katta sürekli 4 kat çıkmaktan çok yoruldum birde sınıfım çok soğuk böbreğime ağrı girdi bugünde

masaallah masaallahhhhh canim benim yaaaa gule gule kullanin cok duygulandim :109::109:
ne guzelde yerlestirmissiniz ohhh butun hazirliklarin bitti cok sukur
bende bebek sekerlerimi aldim bugun yavas yavas yapicam artik
bide lavanta keseleri yapicam kismetse yeter

kızlar tek alıntı yapamadım bebek odasını hazırlayan arkadaşlar maşallah çok güzel olmuş inşallah yavrularımız sağlıkla yatarlar :) bazı arkadaşlar kayınvalideden dert yanmış ahh arkadaşlar siz bide beni dinlesenizz :) bu zamana kadar bir kere bile aramadı amann boşverin yavrularımız sağlıklı olsunlarda inşallah. hamileliğim başından beri çok stresli sıkıntılı şu son süreçtede Rabb'im bize epey büyük bir imtihan yükledi eşimle birlikte yalnız veriyoruz mücadelemizi. ama lütfuda hoş rabbimin kahrıda...

Merhabalar doğum tarihimiz aynı görünüyor )) neden 36. Haftaya kadar çalışmak istiyorsun? Ben de öğretmenim sonrası yaza denk geliyor diye ben 32. Haftada izne ayrıldım. Merak ettim ???

Cnm Allah yardimciniz olsn oglun ins biraz daha kalir ama gelmeye karar verse bile kendini kurtardi artik cok sukur

arkadaşımda var aynısı netten aldı o da bebeği 7 aylık hala kullanıyo
3 yasa kadar kullanilmiyor mu zaten?

kizlar birazdan dooplere girecez yine.bebege bakilacak.seker hastalarinda iki.haft a da bir gerek varmis 32 den sonra..nst de var. inss duracak sancilarimiz..
Cnm seker hastasi olanlar 2 haftada bir doplere mi girmeliymis?
kızlarr bugun 30+6 yım 9 kilo aldım bundan sonra kac kılo alınır aceba 15 i gecr mı ki

2 günde 20lik dişim çürüdü inanır mısınız, 8 senedir bembeyaz duran diş 2 günde bitti, Ankaraya gidince operasyon geçiricem sanırım burda ruhsatlı dişçi bulmak çok zor, anne olmak da zormuş
Cnm sen bir de 3 ogun yogurt yiyorsun degil mi?

Oh super isin bitmis saglicakla bekle kizini :)

Ya kizlar okudukca moralim bozuluyor herkes bebeis esyalarini hazirlamis yikamis utulemis odasini hazirlamis ben bir parca esya almadim daha bebegime sagdan soldan hediyeler geliyo onlara da uzuluyorum aslinda ben daha bu arada ev tasiyacagim bu halde ;( odasi yapilacak marangoza model verilecek ev yerlesecek odalar duzulecek bide 2 haftasonra izine ayrilcam insallah sag salim atlatirim insallah dua edin nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…