2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar içinizde coraspin kullanan var mı? kaçıncı haftada bırakmam gerekli coraspini? doktorum 32. hafta dedi ama ben korkuyorum tespit edilmiş bir pıhtılaşma sorunum yok ancak ya pıhtılaşma sorunum varsa bu hapı bırakmam bebeğimi etkiler mi çaresiz kaldım ne yapacağım bilemedim

Cok cok guzel maasallah!

Ben de kesmistim basladim bir kac gundur yine

Gezgin hatun geldin mi :)

yok iki isim koymak istiyoruz. keşke benim de 2 ismim olsaydı. eşimin teyzeleri 2 ismin çok önemli olduğunu duşunuyorlar, bana da açıkladılar aklıma yattı.
Neden onemliymis tatlim?

Benim 12 tane var abartmışım biraz
Biraz??
:)

Hazir mi aldin sekerleri?
Yapacak msn?

Halledersin cnm stres yapma

evet canım sen bahsetmiştin senin için zor olur. son hafta bir şekilde idare edilir kendine dikkat et hasta olma. ben rahatım çok yorolmuyorum eşimle gidip geliyorum haftada 3 gün zaten 2 günüm boş benim o yüzden çalışırım dedim.

Merhabalar doğum tarihimiz aynı görünüyor )) neden 36. Haftaya kadar çalışmak istiyorsun? Ben de öğretmenim sonrası yaza denk geliyor diye ben 32. Haftada izne ayrıldım. Merak ettim ???

merhaba seminer dönemi varya temmuz 4te okul kapanıyor. birde kendimi iyi hissediyorum çalışabildiğim kadar çalışırım diye düşündüm 3 gün gidiyorum ben okula 2 günüm boş rahatım o yüzden

Cok cok guzel maasallah!

Ben de kesmistim basladim bir kac gundur yine

Gezgin hatun geldin mi :)

Neden onemliymis tatlim?

Biraz??
:)

Hazir mi aldin sekerleri?
Yapacak msn?

Halledersin cnm stres yapma

Yapicam canim badem sekeri aldim pembe beyaz kurdela inci falan aldim suslicem kutulari

Tatlım cevap vermedin ama, eğer içi ağrıyorsa kulağının sarımsağı bütün halde kabuğunu soy çatala tak, ocakta iyice karart bir pamuk yardımıyla ağrıyan kulağına koy ve oraya doğru uzan.
Alır ağrısını.

Günaydın hanımlar... Bugün keyifler nasıl?:107:

Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah tosunlarınıza

Sana en doğru bilgiyi ve telkini doktorun verebilir canım. Artık erken değil, zamanı geldi. Kontrolünde doktorun ile herşeyi detaylı olarak konuş ve doktorun ile birlikte karar verin

Bebek arabası acil bir ihtiyaç değil sanırım, doğumdan sonra da beğenip alabilirsin. Kendini strese sokma yok yere:107:

Gunaydin herkeslere :) Dun yeni dogum yapan bi arkdasimla konustum, hamilelik ne ki sen bi de kucagina alinca gor dedi :) hamileligini aninda unutuyosun dedi. Bi de ilk gunler cok duygusalmis ve bebege bisey olcak diye cok korkuyodum, kimse ellemesin istiyodum dedi. Lohusa depresyonu degil de tam cok degisik bi psikoloji, olaylara oyle farkli bakiyosun ki dedi :) bence simdiden kocalari bu konuda bilgilendirmek lazim. Ben esime bahsettim, gitmis internetten hamilelik donemi guzel gecenler, genetik yatkinligi olmayanlar, daha oncesinde depresyon ya da pskiolojik cokuntu gecmisi olmayanlarda gorulmez falan diye bi yazi bulmus, "bu yaziya gore benim hatunuma bisey olmaz, okudum bilinclendim" dedi Uyanik. Ama cidden o donemde bizleri gercekten iyi anlamalari lazim, bence simdiden hazirlanmaya baslasinlar :)

güzel annişler günaydıınnn

dün prensesimi görmeye gittik maşallah 2.100 gr. 43 cm olmuş
ayağını emiyo bi görseniz yaa oyy canım kuzummm
32+0 çalışabilir raporunu da aldık bu arada

Bence doğum erkekleri de bizi etkilediği kadar etkileyecek. Eşlerin karşılıklı anlayışlı olmaları lazım. Neticede onlar da daha önce tatmadıkları yeni bir duygu ile tanışacaklar

Gözün aydın canım, maşallah prensesine

Canim bende pihtilasma sorunu var ben kullanıyorum drlar çoğuhastada 32. Haftada kesiyormus bana 34 e kadar kullan gel dedi haftaya 34+1 kontrolum var bakalim ne diyecek ayrıca clexane 0.4 de kullanıyorum hergun

Günaydın güzel anneler
Veee bir ay aradan sonra bugün benimde bebeğimi görme günüm çok heycanlıyım :) İnşallah herşey yolundadır.Bugün tam 32.haftamızdayız ve doktorumuzdan çalışmaya devam raporumuzu alıcaz bakalım hayırlısı

Masallahh
Bence doğum erkekleri de bizi etkilediği kadar etkileyecek. Eşlerin karşılıklı anlayışlı olmaları lazım. Neticede onlar da daha önce tatmadıkları yeni bir duygu ile tanışacaklar
]
Dogru soyluyosun Snowycimmm :) zaten anlayis karsilikli olmayinca bi yerde tikaniyo iletisim. kendimizi de esleri de lohusalik donemine hazirlamak lazim, ne kadr bilincli olunursa o donem o kadar kolay atlatilir herhalde. Yasamadim, yasayanlardan duydugum kadariyla konusuyorum. Bakalim bizde nasil olcak ama yine de en cok eslere dusuyo is o donemde bence

bende de gebelik şekeri var Allah korusun korktum bak şimdi inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yüce rabbim.

ben karar verdim gibi canım. annemle de konuştum, eşim kalsın yanımda gece refakatçi olarak. annemler de eve gelsinler, en azından bana yiyecek içecek gelcek, ya da eve hazırlancaklarla annem ilgilenir. eşim de benim bakımımla ilgilenir. zaten bebekle ilgili emzirme filan konularında annem de çok deneyimli değil beni 3 ay emzirmiş, kardeşimi hiç emzirmemiş lohusa depresyonundan. hemşireler daha güzel yardımcı olurlar sana, eşin de benim kadar ilgilenir senle dedi.

tamam ozaman canım anlaştıysanız güzel.

maşallah bebişine canım

selam sevinç maşallah bebişine. Bende 31+6 oluyor cuma günü kontrolüm var sanırım 32.nin içinde olduğumdan çalışır raporu alabilirim

geçmiş olsun şuan inşallah iyisinsir Bana doktorum minoset ve parol kullanabilirsin demişti ben ağrım olduğunda herzaman içmesemde dayanamazsam parol içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…