Cok cok guzel maasallah!NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
kızlar maşallah eksık etmeyın sonunda bıtırdık darısı sızlerın başına benım erken doğum rıskım oldugu ıcın kuzenler geldı yerleştirdikEki Görüntüle 980664 Eki Görüntüle 980675 Eki Görüntüle 980673 Eki Görüntüle 980667 Eki Görüntüle 980666 Eki Görüntüle 980669 Eki Görüntüle 980674 Eki Görüntüle 980665 Eki Görüntüle 980670 Eki Görüntüle 980671 Eki Görüntüle 980663 Eki Görüntüle 980668 Eki Görüntüle 980672
Ben de kesmistim basladim bir kac gundur yinegeçmiş olsun cnm.
vucuttaki kalsiumu demiri çekiyorlar bebişler, eğer iyi beslenmezsek, bize bu yan etkileri hatıra bırakıyor. bazı arkadaşlar kilo alıyoruz ilaçları kestik yazmışlardı hatta dr ları kesmiş bence yalnış yapıyorlar. yeni doğum yapan bir arkadaşım 18 kg almış dr söylenmiş surekli ama diyor ki çok dikkat ettim ona rağmen aldım. ilkinde de almıştım ama süt verirken hiç zorlanmadım sanırım buyuzden vucut her aldığını değerlendirmeye çalışıyor. kısaca iyi beslenmek sart, vitaminleri doğumdan sonra bile kullanmayı dusunuyorum ben.
Gezgin hatun geldin mi :)selam hatunlar..anca gelebildim..
hamişlik hormonlarının tavan yapması dışında herkesler iyi çok şükür
sabah kalktım kahvaltıdan sonra şifonyerimi ve dolap içindeki 3çekmeceyi temizleyip düzenledim..
ama eğilip doğrulduğumdan dolayı sanırım tansiyonum falan düştü..
oturma odamda dinlenmeye başladım ve sayfaları okumaya koyuldum..
ve tabiki sayfa okuma işini anca bitirdim
filologum son durum ne canım?
Neden onemliymis tatlim?yok iki isim koymak istiyoruz. keşke benim de 2 ismim olsaydı. eşimin teyzeleri 2 ismin çok önemli olduğunu duşunuyorlar, bana da açıkladılar aklıma yattı.
Biraz??Benim 12 tane var abartmışım biraz
Hazir mi aldin sekerleri?doktoru bekleyecegime eminonunde alisverisi tercih ettim ama donuste istanbul trafigini dusunemedim
doktora gec kaldim
carsamba tekrar gidecegim goremedim ay yuzlumu
ama bebek sekerlerimi hallettim bebek arabasina yine karar veremedik
ne yapicam ben yaaaaaaa:44:
Halledersin cnm stres yapmaYa kizlar okudukca moralim bozuluyor herkes bebeis esyalarini hazirlamis yikamis utulemis odasini hazirlamis ben bir parca esya almadim daha bebegime sagdan soldan hediyeler geliyo onlara da uzuluyorum aslinda ben daha bu arada ev tasiyacagim bu halde ;( odasi yapilacak marangoza model verilecek ev yerlesecek odalar duzulecek bide 2 haftasonra izine ayrilcam insallahsag salim atlatirim insallah dua edin nolur...
senin adına sevindim canım. ama fazla yorma kendini. zorlandığın zaman bırak çalışmayı. ben haftaya cuma ayrılacağım izne. benden 32. haftaya kadar. benim adete göre doğum 23 nisan olduğu için son seminer haftası iznim bitiyor. son haftada giderim 3 saat bebeğimle zaten bilirsin çocuk parkına dönüyor okul seminer dönemi :) idareye de söyledim ilçe meme haber verin ben cuma izne ayrılacağım diye. olmadı rapor alırım son hafta. artık çok zorlanıyorum. bizim tuvaletler 4. katta sürekli 4 kat çıkmaktan çok yoruldum birde sınıfım çok soğuk böbreğime ağrı girdi bugünde
Merhabalar doğum tarihimiz aynı görünüyor)) neden 36. Haftaya kadar çalışmak istiyorsun? Ben de öğretmenim sonrası yaza denk geliyor diye ben 32. Haftada izne ayrıldım. Merak ettim ???
Cok cok guzel maasallah!
Ben de kesmistim basladim bir kac gundur yine
Gezgin hatun geldin mi :)
Neden onemliymis tatlim?
Biraz??
:)
Hazir mi aldin sekerleri?
Yapacak msn?
Halledersin cnm stres yapma
kızlar kulak ağrısından ölüyorum(
şimdiye kdr hiç ağrı kesicide almadım ama dayanamıyorum
hangi ağrı kesiciyi içebiliyoruz( of cok cnm sıkıldı ya ne oldu anlamadım brden ağrımaya başladı ama resmen basıma vuruyor agrısı
:) 12 battaniyeyi ne yapacaksın. benim 5 tane önü yaz zaten battaniye çok kullanamayız diye düşünüyorum.
Teyzoşları bugün prensesimizi gördük yine artık çok büyüdüler maşşalah sağlıkla gelsin hepimizinki. 1907 gr olmuş 43 cm miş suyu da iyiymiş çok şükür herşey yolunda. 3 haftada 3 kilo almama bozuldu doktorum toplamda 14 kilo aldım evet ben de az olsun istiyorum inanın kontrolde tek korkulu rüyam o tartıya çıkmak...
selam güzel anneler.bugün kontrolümüz vardı 43 cm boyu 1950 gr olmuş. doğum pozisyonunuda almış allaha şükürler olsun . herşeyimiz normal inşallah sizlerdede bir sorun yoktur. ara sıra girip bakıyorum ama çok fırsatım olmuyor. çalışır raporumu aldım 36. haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim öyle yazdı.
kafam çok karışık yani karışık mı yoksa korkudan mı bu ruh halindeyim bilmiyorum ama siz doğum konusunda neler düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mi normalse epiduralle nasıl bakıyorsunuz daha zamanımız var ama ben gerçekten çok korkuyorum uykularım kaçıyor
doktoru bekleyecegime eminonunde alisverisi tercih ettim ama donuste istanbul trafigini dusunemedim
doktora gec kaldim
carsamba tekrar gidecegim goremedim ay yuzlumu
ama bebek sekerlerimi hallettim bebek arabasina yine karar veremedik
ne yapicam ben yaaaaaaa:44:
Gunaydin herkeslere :) Dun yeni dogum yapan bi arkdasimla konustum, hamilelik ne ki sen bi de kucagina alinca gor dedi :) hamileligini aninda unutuyosun dedi. Bi de ilk gunler cok duygusalmis ve bebege bisey olcak diye cok korkuyodum, kimse ellemesin istiyodum dedi. Lohusa depresyonu degil de tam cok degisik bi psikoloji, olaylara oyle farkli bakiyosun ki dedi :) bence simdiden kocalari bu konuda bilgilendirmek lazim. Ben esime bahsettim, gitmis internetten hamilelik donemi guzel gecenler, genetik yatkinligi olmayanlar, daha oncesinde depresyon ya da pskiolojik cokuntu gecmisi olmayanlarda gorulmez falan diye bi yazi bulmus, "bu yaziya gore benim hatunuma bisey olmaz, okudum bilinclendim" dediUyanik. Ama cidden o donemde bizleri gercekten iyi anlamalari lazim, bence simdiden hazirlanmaya baslasinlar :)
güzel annişler günaydıınnn
dün prensesimi görmeye gittik maşallah 2.100 gr. 43 cm olmuş
ayağını emiyo bi görseniz yaa oyy canım kuzummm
32+0 çalışabilir raporunu da aldık bu arada
kızlar içinizde coraspin kullanan var mı? kaçıncı haftada bırakmam gerekli coraspini? doktorum 32. hafta dedi ama ben korkuyorum tespit edilmiş bir pıhtılaşma sorunum yok ancak ya pıhtılaşma sorunum varsa bu hapı bırakmam bebeğimi etkiler mi çaresiz kaldım ne yapacağım bilemedim
Masallahhgüzel annişler günaydıınnn
dün prensesimi görmeye gittik maşallah 2.100 gr. 43 cm olmuş
ayağını emiyo bi görseniz yaa oyy canım kuzummm
32+0 çalışabilir raporunu da aldık bu arada
Dogru soyluyosun Snowycimmm :) zaten anlayis karsilikli olmayinca bi yerde tikaniyo iletisim. kendimizi de esleri de lohusalik donemine hazirlamak lazim, ne kadr bilincli olunursa o donem o kadar kolay atlatilir herhalde. Yasamadim, yasayanlardan duydugum kadariyla konusuyorum. Bakalim bizde nasil olcak ama yine de en cok eslere dusuyo is o donemde benceBence doğum erkekleri de bizi etkilediği kadar etkileyecek. Eşlerin karşılıklı anlayışlı olmaları lazım. Neticede onlar da daha önce tatmadıkları yeni bir duygu ile tanışacaklar
]
kizlar hepinize dualariniz.icin teşekkür ederiz. mevlam sizlere hayirli zamanda sağlıkla evlatlariniza.kavusmayi nasip etsin..
biz kontrole.gittik
normalde seker hastalarinin zaten 32 den sonra doopleri olurmuş drum.oyle dedi..haftada iki.kere nst var bundan sonra durursa iki hafta sonra doopler.ki dursada en gec martin 17 sinde dogmus olur.dedii..aman siz de.hatirlatin arkadaslar seker hastalari bebegin kan akisi kalbe giden damarlarda beyinde.seker sorun yaratabikirmis..aman allah korusun..
benim.oglus.erken dogarsa cok kilolu degil ki buda seker etkilememis ins demek olurmus benim gibi hastalarda solunum.cihazindan cabuk.cikar ins dedi..bebgim iki kilo ancak olmus..
simdi.esimleyiz dogumdan once hamileykennhic.foto.cektiremedim.die üzülüyordum.simdi.gidecem inss..hatirakalsin istioruz..
Teyzoşları bugün prensesimizi gördük yine artık çok büyüdüler maşşalah sağlıkla gelsin hepimizinki. 1907 gr olmuş 43 cm miş suyu da iyiymiş çok şükür herşey yolunda. 3 haftada 3 kilo almama bozuldu doktorum toplamda 14 kilo aldım evet ben de az olsun istiyorum inanın kontrolde tek korkulu rüyam o tartıya çıkmak...
Buarada size Fatma anamızı eli adlı ottan bahsetmek istiyorum. Sayfalar çok hızlı ilerlediğinden daha önce konuşuldu mu bilemiyorum ama tüm deneyimlerden yola çıkarken kolay doğuma fayda veren bir bitkiymiş Fatma anamız kendi eliyle ekmiş bu bitkiyi. Sancılarınız başladığında (( önceden dua okuduğunuz)) suya koyduğunuzda o açıldıkça rahminiz de açılıyor ve kolayca doğum yapıyormuşsunuz.
İnşallah inanmak çok önemli. Hepimiz kolay sağlıklı ve çabucak doğuruveririz inşallah))))
selam güzel anneler.bugün kontrolümüz vardı 43 cm boyu 1950 gr olmuş. doğum pozisyonunuda almış allaha şükürler olsun . herşeyimiz normal inşallah sizlerdede bir sorun yoktur. ara sıra girip bakıyorum ama çok fırsatım olmuyor. çalışır raporumu aldım 36. haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim öyle yazdı. sultan diye bir arkadaş vardı daha önce konuşmuştuk rapor hakkında. okursa bilgisi olsun ben okul idaremlede görüştüm rapor aldığın zaman illa 37 haftaya kadar çalışmak zorunda değilsin o sadece sınır dediler. ister 34 ister 36 sen bilirsin dediler haberin olsun ilçede mem de aynı şeyi söyledi haberin olsun arkadaşım.
hepinize sağlıklı mutlu sonlar diliyorum arkadaşlar.
kızlar kulak ağrısından ölüyorum(
şimdiye kdr hiç ağrı kesicide almadım ama dayanamıyorum
hangi ağrı kesiciyi içebiliyoruz( of cok cnm sıkıldı ya ne oldu anlamadım brden ağrımaya başladı ama resmen basıma vuruyor agrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?