2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

  • KIZ

    OY: 250 45,4%
  • ERKEK

    OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

    OY: 10 1,8%

  • Ankete Katılan
    551

Güzel haberlerle gel canım:107:
 

ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum canım bir kaybım olduğu için verdi doktorum gerçi benimde tespit edilmiş pıhtılaima sorunum yok ama kullanıyorum henüz bırakmamı söylemedi bu hafta kontrolüm var 32.hafta olacağım nasipse bakalım söylerse yazarım sana sultan
 
Günaydın kızlarr:) Bugün güne çok enerjik başladım garip bi sevinç var içimde:) Nasılsınız? Bebişleriniz nasıl, keyifler yerinde mi?
 

sultancım merhaba daha önce de görüşmüştük :) maşaallah 32. haftaya gelmişsin. artık iyice yaklaşıtı Allah ın izniyle. ben de bu konudan muzdaripim hatta bir topik açtım, fazla bi cevap gelmedi ama bi arkadaş yazmış sağolsun. o 33-34 e kadar içmiş coraspini. biliyorsun benimde tespit edilmiş bir sorunum yok ama dr da bana ihtiyat için vermişti. o çok önceleri bırak dedi bana ama ben içtim endişelendiğim için. senin dr un gibi 32. haftaya kadar içilebilir demişti ona güvendim :)

yalnız son bir haftadır içmiyorum. çünkü korkuyorum Allah korusun acil bir durum olursa kan durmazsa ya da dr un dediği gibi bebeğin kalbinde bir sorun yaratırsa diye. o yüzden en son geçen hafta pazar içtim. o günden sonra ise hergün iki kere yarım bardak suya 2 yemek kaşığı limon suyu sıkıp içtim (saraçoğlu söylemişti kan pıhtılaşması olan hamileler için diye) tabi ilk günler çok korktum sürekli hareketlerini kontrol ettim. çok şükür bi sıkıntımız olmadı. geçen cuma dr daydım. dr a sordum limon suyu içiyorum bir sıkıntı olur mu diye hayır olmaz dedi. ayrıca aspirini bıraktığım için bebeği besleyen damarların ne durumda olduğuna bakmasını istedim iyi bir sıkıntı yok dedi canım.

sen neye karar verdin yazdığın günden beri ya da dr unla görüştün mü, inşaallah Allah ım hepimizinkini hayırlıca sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
 
pıhtılaşma problemi olduğunu kan değerlerine göre mi söylüyolar bizde hiç mevzu olmadıda ondan soruyorum ilk kez duydum
 
pıhtılaşma problemi olduğunu kan değerlerine göre mi söylüyolar bizde hiç mevzu olmadıda ondan soruyorum ilk kez duydum

aman olmasın da Allah korusun. en az bir düşüğü olanlarda akla bu ihtimal geliyor o yüzden kan testleri yapılıyor o testler sonucunda böyle bir durumun olup olmadığı ortaya çıkıyor.
 
aman olmasın da Allah korusun. en az bir düşüğü olanlarda akla bu ihtimal geliyor o yüzden kan testleri yapılıyor o testler sonucunda böyle bir durumun olup olmadığı ortaya çıkıyor.

hmm anladım canım olsa bu zamana kadar çıkardı heralde teşekkür ederim cevabın için
 

günaydın cnm
maşallah güzel haberlerle gel inş cnm geldiğinde bizlere bilgi verirsin
 
annişler hepinize günaydın nasılsınız battanıyelerden bahsedilmiş 5 battanıye 2 pazen 1 tanede penye 8 tane benımde arkadaşım cok lazım oluyor dedı kusma felan

ya ama salı günü gittiğimde var dediler aklım çok karışık..

valla sinemcim ben tansıyonda yatarken hastanede öğrendim sen yınede sor ama ınsallah ıstediğin gibi olur


canım benım cok geçmiş olsun acıl şifalar dılerım kendıne cok ama cok dıkkat et foto fikrinde cok güzel cektır güzel bir hatıra bızde bu ayın sonunda gebe cekımı yaptıracağız ayrıca benımde erken doğum rıskım var korkma allahın ızınıyle bırsey olmaz

canım ben matbaayla konuştum. 150 sticker 10 tl ye basacaklar ama yuvarlak kesme işlemini ben yapcam. onlar yaparsa 50 tl ye çıkcakmış fiyat

canım maşallaahhh:) herşeyi o kadar güzel ki, 41 kere maşallah

canım ne kadar cok ıstemiş kesme ısıne bende kesme ısını kendım yaptım eşim annem kestı bende taktım ende kendın kes 10 tl gayet ıyı

teşekkür ederiz canım benım

maşallah çoook güzel çok şirin biz cok tembeliz daha yapamadık bişeyini

canım yaparsınız ınsallah benım erken doğum rıskım oldugu ıcın yaptık

güle güle kullan tatlım

41 ere maşallahh tatlım güzel günlerde sağlıcakla kallanın işallahh

sağol anarcım benım


sağol canım benım darısı başına senınde az kaldı yerleştirmene lavanta kesesıde güzel olur

Oh super isin bitmis saglicakla bekle kizini :)

sağol canım benım :)


canım benım bozma moralını senınde olur ne güzel yenı eve geciyorsun eve gecince sende bıtırırsın ınan


ben kullanıyorum tatlım ama ben de kanpıhtılaşması var coraspin+iğne ben 36 haftada bırakacağım sende bır sıkıntı yoksa 32-33 bırak


Cok cok guzel maasallah!
teşekkürler canım benım
 
Günaydın kızlarr:) Bugün güne çok enerjik başladım garip bi sevinç var içimde:) Nasılsınız? Bebişleriniz nasıl, keyifler yerinde mi?

günaydın ven,
maşallah enerjine ne güzel ben iyiyim maşallah bebişimde iyi. Senin ve bebeğininde iyi olmana sevindik ven teyzesi.
 
hmm anladım canım olsa bu zamana kadar çıkardı heralde teşekkür ederim cevabın için

rica ederim canım :) bir can taşımak hiç bir şeye benzemiyor, bütün hayatın, endişen, sevincin o oluyor. Allah sorunsuz bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı inşaallah
 

pıhtılaşma sorunum olup olmadığını bilmiyorum canım. doktor tedbir olsun diye coraspin vermişti. 32ye kadar günde bir tane devam edeceğim. 34 e kadar 2 günde bir yarım içeceğim 34den sonrada bırakır her hafta kontrolle giderim artık.
 
günaydın kızlar
benim kız yerd eğiştirdi galiba..önceden hıçkırığını aşağıda hissediyordum şimdi göbeğimin üzerinde...döndümü acaba...durdu durduda şu aya kadar...ben mi rahatsız ettim kızımı...çok eğilip kalktım bu hafta...hareketleride azalmıştı zaten dönmeye çalışıyordu demekki....
kızlar 28 haftalık gebeyim, özele gidiyordum, zekai y-tahirde doğum yapma istiyorum acaba giden var mı doktorunuzun adı nedir ?
ben hamileliğim başından beri zekai tahir deyim...en fazla nida hanım var başhekimlik polikliniğinde ona muayene oluyorum ama oda sabit değil denk gelirse...sürekli doktor değişiyor...

canım bende özele gidiyordum geçen hafta salı günü zekai tahire gidip girişimi kaydımı yaptırdım..
vip oda tutup normal doğumu odada yapma gibi bi lüksümüz varmış..
.
okadar ay gittim de sormak hiç aklıma gelmedi inanırmısın...öyle birşey varsa bende tercih ederim...ama çok kalabalık orası diğer devlet hastaneleri gibi ..belki bizim doğumumuz sırasında boş oda bulamayabiliriz...odaları vardır muhakkak ama zaman önemli sanırım

allah kolaylık versin canım....herşey halloluverir inşallah sıkıntısız...
 


32. haftada bırakacaksın dedi benim doktorumda 32 33 haftadan sonra coraspin kullanımı doğumdan sonra bebekte bir damarın kapanmasını engelleyip doğumsal kalp anomalisine sebep olabiliyormmuş.o nedenle bırakman gerek dedi. ilk bebeğin kromozom uyuşmazlığındanda kalbi durmuş olabilir dedi illa pıhtılaşmaya bağlama dedi. limon olayını duymuştum. ama zaten ben küçüklükten beri çok limon tüketen biriyim. meyve gibi yerim pilav hariç her yemmeğe limon sıkarım. limonata çok içerim. sorun olmaz limon suyunu severek içebilirim. bir de bol bol su içmem önerildi bana. su kanın pıhtılaşmasını engelliyormuş. artık hapı bırakıp bitkisel çözü-mlere başvuracağız. Allahın izniyle bugünleride atlatırız inşallah. randevum cumartesi günü ozaman detaylı konuşacağım. doğum olayınıda konuşacağım. sezeryan istiyorum 1. si bebeğim 3 hafta ileride gelişimi maşallah irilik sorunu varmış kuzumun :) 2.si kan uyuşmazlığımız var iğne olmama rağmen indirect combs testti pozitif çıktı. şuan bebekte bir problem görünmüyor ama takip altındayım o konuda. 3. sü coraspin kullandığım için bıraksamda normal doğum daha sakıncalıymuış kanama açısından. 4. süde kürtajdan sonra bende panik atak başladı. kürtaj öncesi kanamam durmamıştı coraspin kullanmadığım halde. morarıp bayılmıştım.her kapı sezeryana çıkıyor Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin tek gerçek dua aslında.
 
merhaba kızlar nasılsınız? biz iyiyiz bugün de evdeyiz izne iyice alıştım ama canım sıkılmaya başladı ya...
biraz evi süpüreyim toz alayım vakit geçsin bari. iş yapmadan önce bizim sayfaya bi bakayım dedim.
beni de artık iyice doğum merakı sarmaya başladı... normal mi sezeryan mi? dün eşimin bi akrabası doğum yapmış normal doğum. bi kızı olmuş. yaşı da 22 olacaktı sanırım. daha konuşamadık bakalım nasıl bi deneyim yaşamış.
çoğu insan annen nasıl doğum yaptıysa ona benzer doğumun diyor. benim annem hem beni hem kız kardeşimi geç doğurmuş. doğmaya hiç niyetimiz yokmuş bizim. ve suni sancıyla doğum yapmış. suni sancı da çok kötü diyolar. hep bunlar var aklımda şimdi kendimi korkutmamaya da çalşıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…