2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

anneme de iki doğumunda da sunni sancı vermişler ben çıkmıyomuşum vakumla çekmişler

sen de mi panik ataklısın, ben de öyle, 8 senedir devam eden bi işkence önceden ilaç vardı şimdi o da yok bazen kendi kendimi telkin etmekte sakin kalmakta çok zorlanıyorum sebepsiz çarpıntılar nefes alamamalar hatta nefes kesilmesi çok zor yaa ben normal doğumu düşünemiyorum hem korkudan hem bu sebepten geçen haftaki ani tansiyon yükselmemi de panik atağa bağladılar

Canım geçmiş olsun.
Kulağının içi mi ağrıyor ?

cok sagol canım ya evet kulagım benı mahvetti resmen içi agrıyordu sonra agrı kesici aldım arkadas soylemıs sagolsun yattım bir kalktım bu seferde migren hiç bu kdr kotu bir gece gecırmemiştim
şimdi iyiyim şükür ama neden boyle deli gibi bir kulak agrısı cektim hiç aklım almıyor hani iltahap vs olsa akar tıkanır herhalde bilemedim şimdilik bisey yok ama yıne olursa doktor yaparım buyuk ıhtımal

geçmiş olsun şuan inşallah iyisinsir Bana doktorum minoset ve parol kullanabilirsin demişti ben ağrım olduğunda herzaman içmesemde dayanamazsam parol içiyorum

cok sagol canım şimdi iyiyim şükürler olsun ama akşam dedim bu agrı benı hastanelik edecek parol aldım yattım hemen bakalım şimdi iyi resmen acıdan uyuya kalmışım ya böyle bi agrı gormedim ben

birsey soracağım hıçkırığını nasıl hissediyorsunuzsesini mi duyuyorsunuz
ben birsey duymuyorum

tamam canım. 32. haftdan sonra kullanılması bebek için riskliymiş. doktorlarsitesinede sordum bakalım ordan ne cevap verecekler

Canim bende pihtilasma sorunu var ben kullanıyorum drlar çoğuhastada 32. Haftada kesiyormus bana 34 e kadar kullan gel dedi haftaya 34+1 kontrolum var bakalim ne diyecek ayrıca clexane 0.4 de kullanıyorum hergun

sanıırım sanada bırakttırı canım caraspini. iğneye devam edersin ama. benim sorunum var mı yokmu bilmiyorum ama iğne kullanmadım ben coraspin kullandım. bazen 2 gün falan unuttuğum içmediğim oldu. rabbim bebişlerimizi korusun

Ne bileyim, haala cok icime sinmis sayilmaz. Ama simdilik boyle. Annemle de esimle de konustum, boyle karar aldik.
Di mi? Keserim kendim :) 40 tl bana kalir :) kizima ciciler alirim 40 tl ye.

Ben de sıkılmaya basladim. Ama hani deseler ki okula baslar miydin? Yok, orda daha cok sıkılıyodum Annem cok kolay dogum yapmis. Acep biz de ona mi cekcez ki? Ben 20 gun erken dogmusum. Kiz kardesim de gec dogmus. Ama ikimiz de cok kolay dogmusuz :) hayirlisi bakalim, bizim nasil gececek. Az kaldi gorcez :)

kuzum peki doğumu orda mı yapmayı düşünüyosun? :18::18:
bide bi daha kontrole ne zaman gideceksin tatlım?

günaydın canım..
offf yaaa valla kafam çorba oldu :26::26:

canım hastaneyı ara sor bır bakalım belkıde yardımcı olurlar bu arada bız 23 de kızlarlar hamışlerle yanı buluşma ayarladık face topiğinde sende gelecekmısın kahvaltı olacak kızılayda

aynen kendıne cıcıler alırsın canım

canım hastaneyı ara sor bır bakalım belkıde yardımcı olurlar bu arada bız 23 de kızlarlar hamışlerle yanı buluşma ayarladık face topiğinde sende gelecekmısın kahvaltı olacak kızılayda

infertilitede başhekim tanıdık ona gitmiştim salı günü o bölümde baktı bebişe..
o zaman ona sormuştum nette kaldırıldığı yazıyo ama siz daha ii bilirsiniz diye size sorayım dedim..
evet evet bi miktar karşılığında öyle bişey var evet dedi..
23ü pazara geliyo eşimle konuşmam lazım dükkanda beraber duruyoruz o gün babm yada kaynım olursa inşalllah cnım..

anneme de iki doğumunda da sunni sancı vermişler ben çıkmıyomuşum vakumla çekmişler

sen zaten sezaryen düşünüyorsun dimi? benim kız kardeşim doğarken de annemde rahim yırtılması olmuş çok kanaması varmış. ben 6 yaşındaydım kardeşimi ilk görmeye götürdüklerinde hemşirelerin konuşmalarını hatırlıyorum kanaması var falan diye ama sonra kendiliğinden yırtılma düzelmiş. ya aslında kendimizi böyle korkutmamamız lazım ama insanın aklına takılıyor. ilk doğum ve bilmediğin bi olay yaşayacaksın. Allah kolaylık versin inş!

inş senin doğumun da anneninki gibi olur. kolay doğum yaparsın umarım.
aynen cnm okula git deseler de gitmem:) ben çalışmaya devam etsem daha da yorulurdum diyorum çünkü ayakta iki dakika durayım hemen ayaklarım karıncalanıyor duramıyorum. doğumdan sonra 8 haftadan izinden sonra benim 3 haftam kalıyor izinsiz. bi okulun son haftasıyla 2 hafta da seminer haftası rapor alırım diyorum şimdiden bi aksilik çıkmazsa sen ne düşünüyorsun?

ben birsey duymuyorum

hıçkırdığı zaman sürekli pıt pıtlar hissediyorsun ard arda sürekli:)

Vay ankaralı anneler mi buluşuyor...

Bu arada odanıza bayıldım .. Güle güle kullanın

ben birsey duymuyorum
bende bilmiyordum önceden ...buradaki arkadaşlarımız söylemişti...damar atması gibi belli aralıklarla hissediyordsun ve her hıçkırdığında hafif göbeğim sarsılıyor...sanada oluyordur muhakkak...ama bilmeyince anlayamıyor insan...

o zaman buluşacağımız yerı yazıyorum sana
http://www.parkbulvar.com/ saat 11 de bruch olacak 15 tl. sanırım kahvaltı umarım ayarlıya bılırsın canım tek kişilik odaları var 90 tl. onlarda bulabılırsen şimdi herkes tutuyor o odaları ayrıca cok toz oluyor o odalar ayrıca doğru düzgün ılgılenmıyorlar kuzenım kaldı vip odlar kapanmış odada doğumda yok benım bıldıgım bu canım sezeryan olacaksan onceden gıdıp odanı ayarlaya bılırsın ama onu bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…