2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Vay ankaralı anneler mi buluşuyor...

Bu arada odanıza bayıldım .. Güle güle kullanın

evet canım buluşuyoruz sende katılmak ıstersen beklerız

teşekkür ederiz bızde

kuzum peki doğumu orda mı yapmayı düşünüyosun? :18::18:
bide bi daha kontrole ne zaman gideceksin tatlım?
2 mart gibi gidicem tekrar...bir aksilik olmazsa.....en iyi yeni doğan ,yoğun bakım ünitesi olan hastane orası....hatta diğer hastanelerden de yönlendiriyorlar buraya...inşallah burada olur

offf yaaa ben ne güzel lokman hekimde elif hanıma gidiyodum nerden çıktı bu kadında biz zekai tahire kayıt yaptırdık..

2 mart gibi gidicem tekrar...bir aksilik olmazsa.....en iyi yeni doğan ,yoğun bakım ünitesi olan hastane orası....hatta diğer hastanelerden de yönlendiriyorlar buraya...inşallah burada olur

anladım canım..
bunların hepsini biliyorum ama hamileliğimin en başından beri tek bi doktora görünmedim tetkikler için devlete gittik muayane için özele gittik..
ama şimdi doğum zekai tahirde olsun istiyo ben hariç herkes..
içime sinmemesinin sebebi ise beni kimin doğurtacağı belli değil..

kalp atışı gibi pıtpıtlar hissedince hıh diyorum yine hıçkırıyo benimki

teşekkür ederimm :) dediğiniz gibi çok oluyor da hıçkırık olabileceğini düşünmemiştim :)

benide çok geriyor normalmi sezeryanmı çevremdeki herkeste sezeryan olmuş annem ve kv den baska yok normal dogum o derece annemin çok kolay olmuş ne dikiş ne bişey hemen doğuruvermıs kv ninde rahmi yırtılmış kahrolmuş kadın hatırlamak bile istemiyo ben hep normal istemıştım ama şimdi çok geriliyorum sezeryan olan herkeste ben çok rahattım hemen iyleştim ayağı kalktım falan deyince kafama yatıyo buna karar vermek içinde zamanımız çok az kaldı kızlar.

kızlar doğum izni 18.haftaya çıktı diyorlar gazetede baktım ama bulamadım sanırım bizim arkadaşlar yanlış duydu.

kızlar doğum izni 18.haftaya çıktı diyorlar gazetede baktım ama bulamadım sanırım bizim arkadaşlar yanlış duydu.
şuanda hala dedikodu aşamasında canm sanırım, bende sabırsızlıkla hergün gazete ve netten bakıyorum ama daha yasa çıkarılmadı.. ya bi çıksa da ufff niye bu kadar gecikti ki...

inş seçimden önce çıkar yoksa var yaa bütün hamiş seçmenleri biliyoz

SELAM kızlar..
herkes iyi çok şükür ..
filoloğum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım duamdasın..
suay aybikenin herşeyine maşallah kuzum ya .. RABBİM sağlık huzurla kullanmasını nasip etsin..
bende bugün gittim doktora oğluşum 30+1 di bir hafta ileride 1620 gr...
bu ara mide yanması ve yorgunluktan hayatttan bezmiş durumdayım.. ayakta uyuyorum resmen.. 3 martta çalışabilir raporu alıcam bir aksilik olmazsada 37 ye kadar çalışacam.. tabi hayırlısı... şu ara hiç gözüm yemiyor ama bakalım..
hazırlıklar konusundada hala rahatım niye bilmiyorum.. annemi bekliyorum oda boyanacak offfffffff offffffffffff.. iş çok.. RABBİM sağlık versinde herşey olacak zamanla..

merhaba koca göbüşlü hamişler :) bugun bizim 15.30 da kontrolumuz var heyecanlıyız
inşallah güzel haberlerle döneriz yaramaz kızım hala ters dönmedi biliyorum :)
benim gibi hiç dönmediğini hisseden var mı? 4. aydan beri hep aynı pozisyonda
zaten çok hareketli bi bebek değil işine gelirse oynuyo zilli :) hatta bazen beni
korkuttuğu bile oluyo bu çocuk niye oynamıyor diyorum bazende doğunca uslu
olucak diye kendi kendime telkinde bulunuyorum anne karnında nasılsa doğuncada
öyle olurmuş diyolar eğer bu tespit doğruysa benim kız sakin bişey olur valla çok
işime gelir çünkü bende migren var kafam ses gürültü çekmiyo inş. kızım anneciğini üzmez

maşallah bebişine... bende dün aldım 37 haftaya kadar çalışır raporunu kuruma verdim...bakalım inşallah dayanırım şimdiden zor gelmeye başladı Allahım yardımcımız olsun...bende daha bişey almadım bebeğe artık hazırlığa başlamam lazım...

Son düzenleme:
kızlar göğüs pompası hakkında ne düşünüyorsunuz ben bebek en az 6 ay olana kadar calısmayacagım ama şöyle bir handikap var acayip sosyalim kız arkadaşlarımla eşimin arkadaşları ile bolca görüşüp geziyoruz dışarda emzirmek zor olmaz bana ama yinede ne olur ne olmaz alsammı kafam cok karıstı alıpta köşeye atmak istemiyorum
birde öneriniz hangi pompadan yana en cok avent bu aralar konuşuluyor ama yinede bilemedim
manuel ile olan sanırım zor elektronik olanlar daha mı kolay yoksa manuel olan işimi görürmü? :)

Nasip canım bakalım.. Güzel olur ama.. Bu arada Facebook deki grubu bulamadım.. Bi tane var ama 2014 Nisan Mayıs Haziran anneleri ..

ben sana yarın lınkı özleden atarım canım suan gıremıyorum faceye yasaklı

teşekkür ederiz teyzesi maşallah paşaya kocaman olmuş annesi bizimde bu haftasonu kontrol

canım maşallah kızına uslu olacak desene benım kız cok yaramaz olacak hıc durmuyor cunku ınsallah dönmüştür güzel haberler beklıyoruz senden

kızlar yasa mı çıkacakmış doğum izniyle ilgili?? ben de sizden duydum valla, en son 16 da bırakmışlardı. izni uzatmayacaklarını açıklamışlardı. noolmuş? taş mı düşmüş? anneler ve bebekleri üzerinden siyaset yürütüp, yaptık, yapıyoruz, yapcaz diye diye oyaladılar bakalım, bundan sonra değişecek mi görcez

canım benim 1 haziranda bitiyo iznim. ondan sonra 2 hafta raporla kapatırım. seminerlere de Allah kerim:44: 40 gün rapor hakkımız var da işte peşpeşe kullanmak sıkıntı olur mu ona o zaman bakcam. olmazsa alıp kızımı seminere götürürüm
hadi güzel haberlerle gel canım. evet anne karnında nasılsa öyle oluyomuş doğunca. valla bizimki cadı sabaha karşı da oyun saatimiz var, beni en çok o korkutuyo bak annecim, annen uykuyu çok sever, doğunca bu saatlerde uyu tamam mı diyorum. inşallah sözümü dinler

inşallah güzel haberlerle dönersin canım bebekler sürekli hareket halinde olduklarından pozisyonları değişiyor...ben en son dr.a gittiğimde oğluşumun kafası aşağıda demişti...ama bir haftadır hareketleri kasıkta hissettiğime göre yine dönmüş :) inşallah dediğin gibi annesini üzmez akıllı bir kız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…