infertilitede başhekim tanıdık ona gitmiştim salı günü o bölümde baktı bebişe..
o zaman ona sormuştum nette kaldırıldığı yazıyo ama siz daha ii bilirsiniz diye size sorayım dedim..
evet evet bi miktar karşılığında öyle bişey var evet dedi..
23ü pazara geliyo eşimle konuşmam lazım dükkanda beraber duruyoruz o gün babm yada kaynım olursa inşalllah cnım..
Vay ankaralı anneler mi buluşuyor...
Bu arada odanıza bayıldım .. Güle güle kullanın
2 mart gibi gidicem tekrar...bir aksilik olmazsa.....en iyi yeni doğan ,yoğun bakım ünitesi olan hastane orası....hatta diğer hastanelerden de yönlendiriyorlar buraya...inşallah burada olurkuzum peki doğumu orda mı yapmayı düşünüyosun? :18::18:
bide bi daha kontrole ne zaman gideceksin tatlım?
o zaman buluşacağımız yerı yazıyorum sana
http://www.parkbulvar.com/ saat 11 de bruch olacak 15 tl. sanırım kahvaltı umarım ayarlıya bılırsın canım tek kişilik odaları var 90 tl. onlarda bulabılırsen şimdi herkes tutuyor o odaları ayrıca cok toz oluyor o odalar ayrıca doğru düzgün ılgılenmıyorlar kuzenım kaldı vip odlar kapanmış odada doğumda yok benım bıldıgım bu canım sezeryan olacaksan onceden gıdıp odanı ayarlaya bılırsın ama onu bılıyorum
2 mart gibi gidicem tekrar...bir aksilik olmazsa.....en iyi yeni doğan ,yoğun bakım ünitesi olan hastane orası....hatta diğer hastanelerden de yönlendiriyorlar buraya...inşallah burada olur
evet canım buluşuyoruz sende katılmak ıstersen beklerız
teşekkür ederiz bızde
kalp atışı gibi pıtpıtlar hissedince hıh diyorum yine hıçkırıyo benimki
sen zaten sezaryen düşünüyorsun dimi? benim kız kardeşim doğarken de annemde rahim yırtılması olmuş çok kanaması varmış. ben 6 yaşındaydım kardeşimi ilk görmeye götürdüklerinde hemşirelerin konuşmalarını hatırlıyorum kanaması var falan diye ama sonra kendiliğinden yırtılma düzelmiş. ya aslında kendimizi böyle korkutmamamız lazım ama insanın aklına takılıyor. ilk doğum ve bilmediğin bi olay yaşayacaksın. Allah kolaylık versin inş!
inş senin doğumun da anneninki gibi olur. kolay doğum yaparsın umarım.
aynen cnm okula git deseler de gitmem:) ben çalışmaya devam etsem daha da yorulurdum diyorum çünkü ayakta iki dakika durayım hemen ayaklarım karıncalanıyor duramıyorum. doğumdan sonra 8 haftadan izinden sonra benim 3 haftam kalıyor izinsiz. bi okulun son haftasıyla 2 hafta da seminer haftası rapor alırım diyorum şimdiden bi aksilik çıkmazsa sen ne düşünüyorsun?
hıçkırdığı zaman sürekli pıt pıtlar hissediyorsun ard arda sürekli:)
Gözün aydın canım, maşallah prensesine
Masallahh
maşallah prensesine canım
teşekkürler güzel annişleryaa çok mutluyum rabbim kimsenin keyfini kaçıracak haber almasını sakınsın inş..
şuanda hala dedikodu aşamasında canm sanırım, bende sabırsızlıkla hergün gazete ve netten bakıyorum ama daha yasa çıkarılmadı.. ya bi çıksa da ufff niye bu kadar gecikti ki...kızlar doğum izni 18.haftaya çıktı diyorlar gazetede baktım ama bulamadım sanırım bizim arkadaşlar yanlış duydu.
SELAM kızlar..
herkes iyi çok şükür ..
filoloğum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım duamdasın..
suay aybikenin herşeyine maşallah kuzum ya .. RABBİM sağlık huzurla kullanmasını nasip etsin..
bende bugün gittim doktora oğluşum 30+1 di bir hafta ileride 1620 gr...
bu ara mide yanması ve yorgunluktan hayatttan bezmiş durumdayım.. ayakta uyuyorum resmen.. 3 martta çalışabilir raporu alıcam bir aksilik olmazsada 37 ye kadar çalışacam.. tabi hayırlısı... şu ara hiç gözüm yemiyor ama bakalım..
hazırlıklar konusundada hala rahatım niye bilmiyorum.. annemi bekliyorum oda boyanacak offfffffff offffffffffff.. iş çok.. RABBİM sağlık versinde herşey olacak zamanla..
Nasip canım bakalım.. Güzel olur ama.. Bu arada Facebook deki grubu bulamadım.. Bi tane var ama 2014 Nisan Mayıs Haziran anneleri ..
SELAM kızlar..
herkes iyi çok şükür ..
filoloğum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım duamdasın..
suay aybikenin herşeyine maşallah kuzum ya .. RABBİM sağlık huzurla kullanmasını nasip etsin..
bende bugün gittim doktora oğluşum 30+1 di bir hafta ileride 1620 gr...
bu ara mide yanması ve yorgunluktan hayatttan bezmiş durumdayım.. ayakta uyuyorum resmen.. 3 martta çalışabilir raporu alıcam bir aksilik olmazsada 37 ye kadar çalışacam.. tabi hayırlısı... şu ara hiç gözüm yemiyor ama bakalım..
hazırlıklar konusundada hala rahatım niye bilmiyorum.. annemi bekliyorum oda boyanacak offfffffff offffffffffff.. iş çok.. RABBİM sağlık versinde herşey olacak zamanla..
merhaba koca göbüşlü hamişler :) bugun bizim 15.30 da kontrolumuz var heyecanlıyız
inşallah güzel haberlerle döneriz yaramaz kızım hala ters dönmedi biliyorum :)
benim gibi hiç dönmediğini hisseden var mı? 4. aydan beri hep aynı pozisyonda
zaten çok hareketli bi bebek değil işine gelirse oynuyo zilli :) hatta bazen beni
korkuttuğu bile oluyo bu çocuk niye oynamıyor diyorum bazende doğunca uslu
olucak diye kendi kendime telkinde bulunuyorum anne karnında nasılsa doğuncada
öyle olurmuş diyolar eğer bu tespit doğruysa benim kız sakin bişey olur valla çok
işime gelir çünkü bende migren var kafam ses gürültü çekmiyo inş. kızım anneciğini üzmez
canım benim 1 haziranda bitiyo iznim. ondan sonra 2 hafta raporla kapatırım. seminerlere de Allah kerim:44: 40 gün rapor hakkımız var da işte peşpeşe kullanmak sıkıntı olur mu ona o zaman bakcam. olmazsa alıp kızımı seminere götürürümsen zaten sezaryen düşünüyorsun dimi? benim kız kardeşim doğarken de annemde rahim yırtılması olmuş çok kanaması varmış. ben 6 yaşındaydım kardeşimi ilk görmeye götürdüklerinde hemşirelerin konuşmalarını hatırlıyorum kanaması var falan diye ama sonra kendiliğinden yırtılma düzelmiş. ya aslında kendimizi böyle korkutmamamız lazım ama insanın aklına takılıyor. ilk doğum ve bilmediğin bi olay yaşayacaksın. Allah kolaylık versin inş!
inş senin doğumun da anneninki gibi olur. kolay doğum yaparsın umarım.
aynen cnm okula git deseler de gitmem:) ben çalışmaya devam etsem daha da yorulurdum diyorum çünkü ayakta iki dakika durayım hemen ayaklarım karıncalanıyor duramıyorum. doğumdan sonra 8 haftadan izinden sonra benim 3 haftam kalıyor izinsiz. bi okulun son haftasıyla 2 hafta da seminer haftası rapor alırım diyorum şimdiden bi aksilik çıkmazsa sen ne düşünüyorsun?
hıçkırdığı zaman sürekli pıt pıtlar hissediyorsun ard arda sürekli:)
hadi güzel haberlerle gel canım. evet anne karnında nasılsa öyle oluyomuş doğunca. valla bizimki cadımerhaba koca göbüşlü hamişler :) bugun bizim 15.30 da kontrolumuz var heyecanlıyız
zaten çok hareketli bi bebek değil işine gelirse oynuyo zilli :) hatta bazen beni
öyle olurmuş diyolar eğer bu tespit doğruysa benim kız sakin bişey olur valla çok
işime gelir çünkü bende migren var kafam ses gürültü çekmiyo inş. kızım anneciğini üzmez
merhaba koca göbüşlü hamişler :) bugun bizim 15.30 da kontrolumuz var heyecanlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?