Cnm tekrarlayan dusukerde genetik lab. Trombofili paneli adli bir test yapiliyor ona gore teşhis konuluyorAdAm_OLbiriktirir 4068532 .!.:pıhtılaşma problemi olduğunu kan değerlerine göre mi söylüyolar bizde hiç mevzu olmadıda ondan soruyorum ilk kez duydum
sanıırım sanada bırakttırı canım caraspini. iğneye devam edersin ama. benim sorunum var mı yokmu bilmiyorum ama iğne kullanmadım ben coraspin kullandım. bazen 2 gün falan unuttuğum içmediğim oldu. rabbim bebişlerimizi korusun
merhaba koca göbüşlü hamişler :) bugun bizim 15.30 da kontrolumuz var heyecanlıyız
inşallah güzel haberlerle döneriz yaramaz kızım hala ters dönmedi biliyorum :)
benim gibi hiç dönmediğini hisseden var mı? 4. aydan beri hep aynı pozisyonda
zaten çok hareketli bi bebek değil işine gelirse oynuyo zilli :) hatta bazen beni
korkuttuğu bile oluyo bu çocuk niye oynamıyor diyorum bazende doğunca uslu
olucak diye kendi kendime telkinde bulunuyorum anne karnında nasılsa doğuncada
öyle olurmuş diyolar eğer bu tespit doğruysa benim kız sakin bişey olur valla çok
işime gelir çünkü bende migren var kafam ses gürültü çekmiyo inş. kızım anneciğini üzmez
kızlar yasa mı çıkacakmış doğum izniyle ilgili?? ben de sizden duydum valla, en son 16 da bırakmışlardı. izni uzatmayacaklarını açıklamışlardı. noolmuş? taş mı düşmüş? anneler ve bebekleri üzerinden siyaset yürütüp, yaptık, yapıyoruz, yapcaz diye diye oyaladılar bakalım, bundan sonra değişecek mi görcez
canım benim 1 haziranda bitiyo iznim. ondan sonra 2 hafta raporla kapatırım. seminerlere de Allah kerim:44: 40 gün rapor hakkımız var da işte peşpeşe kullanmak sıkıntı olur mu ona o zaman bakcam. olmazsa alıp kızımı seminere götürürüm
hadi güzel haberlerle gel canım. evet anne karnında nasılsa öyle oluyomuş doğunca. valla bizimki cadısabaha karşı da oyun saatimiz var, beni en çok o korkutuyo bak annecim, annen uykuyu çok sever, doğunca bu saatlerde uyu tamam mı diyorum. inşallah sözümü dinler
SELAM kızlar..
herkes iyi çok şükür ..
filoloğum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım duamdasın..
suay aybikenin herşeyine maşallah kuzum ya .. RABBİM sağlık huzurla kullanmasını nasip etsin..
bende bugün gittim doktora oğluşum 30+1 di bir hafta ileride 1620 gr...
bu ara mide yanması ve yorgunluktan hayatttan bezmiş durumdayım.. ayakta uyuyorum resmen.. 3 martta çalışabilir raporu alıcam bir aksilik olmazsada 37 ye kadar çalışacam.. tabi hayırlısı... şu ara hiç gözüm yemiyor ama bakalım..
hazırlıklar konusundada hala rahatım niye bilmiyorum.. annemi bekliyorum oda boyanacak offfffffff offffffffffff.. iş çok.. RABBİM sağlık versinde herşey olacak zamanla..
merhaba koca göbüşlü hamişler :) bugun bizim 15.30 da kontrolumuz var heyecanlıyız
inşallah güzel haberlerle döneriz yaramaz kızım hala ters dönmedi biliyorum :)
benim gibi hiç dönmediğini hisseden var mı? 4. aydan beri hep aynı pozisyonda
zaten çok hareketli bi bebek değil işine gelirse oynuyo zilli :) hatta bazen beni
korkuttuğu bile oluyo bu çocuk niye oynamıyor diyorum bazende doğunca uslu
olucak diye kendi kendime telkinde bulunuyorum anne karnında nasılsa doğuncada
öyle olurmuş diyolar eğer bu tespit doğruysa benim kız sakin bişey olur valla çok
işime gelir çünkü bende migren var kafam ses gürültü çekmiyo inş. kızım anneciğini üzmez
kızlar göğüs pompası hakkında ne düşünüyorsunuz ben bebek en az 6 ay olana kadar calısmayacagım ama şöyle bir handikap var acayip sosyalim kız arkadaşlarımla eşimin arkadaşları ile bolca görüşüp geziyoruz dışarda emzirmek zor olmaz bana ama yinede ne olur ne olmaz alsammı kafam cok karıstı alıpta köşeye atmak istemiyorum
birde öneriniz hangi pompadan yana en cok avent bu aralar konuşuluyor ama yinede bilemedim
manuel ile olan sanırım zor elektronik olanlar daha mı kolay yoksa manuel olan işimi görürmü? :)
Canim bu konu benim icin de handikap :) ben de karar veremedim. Ben disarda da emziririm, emzirme onlugu aldim onun icin. Emzirmek sadee bebegi doyurmak icin degil anne ve bebek arasinda bi bag bence. O yuzden ne olursa olsun biberonla vermek istemem. Ama ilk zamanlar bebek cabuk doyuyo, sut bosa akiyo diyen var. O akan sutu sagip buxluga koyunca 6 ay kadara tazeligini koruyomus anne sutu. bi de baslarda emzirme problemi yasayabilirz, bebek ememeyebilir filan falan...? Yani soru isareti cok ama almak cozer mi ondan da emin degilimkızlar göğüs pompası hakkında ne düşünüyorsunuz ben bebek en az 6 ay olana kadar calısmayacagım ama şöyle bir handikap var acayip sosyalim kız arkadaşlarımla eşimin arkadaşları ile bolca görüşüp geziyoruz dışarda emzirmek zor olmaz bana ama yinede ne olur ne olmaz alsammı kafam cok karıstı alıpta köşeye atmak istemiyorum
birde öneriniz hangi pompadan yana en cok avent bu aralar konuşuluyor ama yinede bilemedim
manuel ile olan sanırım zor elektronik olanlar daha mı kolay yoksa manuel olan işimi görürmü? :)
güzel haberlerle dönersiniz inş cnm! doğuma kadar belki dönebilir bebeğin. kızlar uslu olurlar bak. aferin kızına:)
o zaman benim bebiş çok yaramaz olacak gibi kıpır kıpır içimde :) babasına çekmiş olabilir. kvdem eşim için küçükken kanepelerin masaların üstünden inmezdi demişti:)
sen ne zaman izne ayrılmıştın cnm? benim sata göre 14 nisan. bu hafta pazartesi 32+0da ben çalışamaz aldım. 14 nisandan sonrası içinse haziran 9 da başlamam lazım. ben de raporla kapatmayı düşünüyorum.
doğum izni 18 haftaya çıkarsa da bizim çok güzel işimize gelir!
Kizlar bu aralar internetten fazla alisveris yaptim galiba, ama bebek sekeri malzemeleri, bebek bezleri, ufak tefek bebek esyalari derken kargocu cocuk iki gunde bir gelir oldu, kanka olduk adamlamerhaba, yine siiiiizzzz modunda adamcegiz:) bana kizininizin ismini tuana koyun dedi. Ehehe biz dolunay koycaz, oyle karar verdik dedim. Pek bi uzuldu daha da gelecek kargolarim var, bi kac kez daha bekliycigim kendilerini
Canim bu konu benim icin de handikap :) ben de karar veremedim. Ben disarda da emziririm, emzirme onlugu aldim onun icin. Emzirmek sadee bebegi doyurmak icin degil anne ve bebek arasinda bi bag bence. O yuzden ne olursa olsun biberonla vermek istemem. Ama ilk zamanlar bebek cabuk doyuyo, sut bosa akiyo diyen var. O akan sutu sagip buxluga koyunca 6 ay kadara tazeligini koruyomus anne sutu. bi de baslarda emzirme problemi yasayabilirz, bebek ememeyebilir filan falan...? Yani soru isareti cok ama almak cozer mi ondan da emin degilimbi karara varirsan bana da haber verir misin?
Canim ben 10 subatta ayrilmis oldum. Benim de sat a gore dogum 1 nisan gorunuyo. 32. De calisabilir raporu aldim, 1 haftam somestrede yanmasin diye. 10 subattan itibaren de is gormezlik belgesi aldim. Valla uzasa izin en azindan son 2 haftayi kapatir, seminerleri de raporla hallederim sıkıntya dusmeden. Hayirlisi artik, olmasa da ona gore bakarim. Yeter ki kizim saglikla gelsinnn :)
Slm kizlar bende 32 de calisamaz raporu aldim.10 subattan beri evdeyim.kendini cok zorlamak istemedim.ozel sektorde calisiyorum hergun birsuru insanin derdiyle ugrasmak onlari sabir gostermek cok zor.dogumdan sonrasina bakacaz artik.annem bebege bakacagi icin cok endiselenmiyorum.cok zorda kalirsam ucretsiz izin hakkim var.
Bugun biraz is yaptim ama mahvoldum.ole bi evi supurup sildim toz aldim ama belim kopuyo.daha mutfaga girmedim.yemek yapmam lazim.ama yatip uyumak istiyorum.
Cumartesi kontrolumuz var dua edin bize
16 hafta olan izin 18 hafta olacaktı, süt izni ve ücretsiz izin süreleri de yeniden düzenlenecekti ama hala gelişme yok güzeller
bende ilk doğumumda almamıştım ama oğlum emmedi süt gitmesin diyede sürekli sağmam gerektiği önerildi mecbur aldık elektronik almıştık weewell işimi görmüştü sağıp biberonla veriyorduk sürekli sonra emmeye başlayınca sağmadım... şimdi yine duruyor lazım olursa onu kullanırım...
Canim bu konu benim icin de handikap :) ben de karar veremedim. Ben disarda da emziririm, emzirme onlugu aldim onun icin. Emzirmek sadee bebegi doyurmak icin degil anne ve bebek arasinda bi bag bence. O yuzden ne olursa olsun biberonla vermek istemem. Ama ilk zamanlar bebek cabuk doyuyo, sut bosa akiyo diyen var. O akan sutu sagip buxluga koyunca 6 ay kadara tazeligini koruyomus anne sutu. bi de baslarda emzirme problemi yasayabilirz, bebek ememeyebilir filan falan...? Yani soru isareti cok ama almak cozer mi ondan da emin degilimbi karara varirsan bana da haber verir misin?
Slm kizlar bende 32 de calisamaz raporu aldim.10 subattan beri evdeyim.kendini cok zorlamak istemedim.ozel sektorde calisiyorum hergun birsuru insanin derdiyle ugrasmak onlari sabir gostermek cok zor.dogumdan sonrasina bakacaz artik.annem bebege bakacagi icin cok endiselenmiyorum.cok zorda kalirsam ucretsiz izin hakkim var.
Bugun biraz is yaptim ama mahvoldum.ole bi evi supurup sildim toz aldim ama belim kopuyo.daha mutfaga girmedim.yemek yapmam lazim.ama yatip uyumak istiyorum.
Cumartesi kontrolumuz var dua edin bize
16 hafta olan izin 18 hafta olacaktı, süt izni ve ücretsiz izin süreleri de yeniden düzenlenecekti ama hala gelişme yok güzeller
kızlar göğüs pompası hakkında ne düşünüyorsunuz ben bebek en az 6 ay olana kadar calısmayacagım ama şöyle bir handikap var acayip sosyalim kız arkadaşlarımla eşimin arkadaşları ile bolca görüşüp geziyoruz dışarda emzirmek zor olmaz bana ama yinede ne olur ne olmaz alsammı kafam cok karıstı alıpta köşeye atmak istemiyorum
kızlar yasa mı çıkacakmış doğum izniyle ilgili?? ben de sizden duydum valla, en son 16 da bırakmışlardı. izni uzatmayacaklarını açıklamışlardı. noolmuş? taş mı düşmüş? anneler ve bebekleri üzerinden siyaset yürütüp, yaptık, yapıyoruz, yapcaz diye diye oyaladılar bakalım, bundan sonra değişecek mi görcez
canım benim 1 haziranda bitiyo iznim. ondan sonra 2 hafta raporla kapatırım. seminerlere de Allah kerim:44: 40 gün rapor hakkımız var da işte peşpeşe kullanmak sıkıntı olur mu ona o zaman bakcam. olmazsa alıp kızımı seminere götürürüm
hadi güzel haberlerle gel canım. evet anne karnında nasılsa öyle oluyomuş doğunca. valla bizimki cadısabaha karşı da oyun saatimiz var, beni en çok o korkutuyo bak annecim, annen uykuyu çok sever, doğunca bu saatlerde uyu tamam mı diyorum. inşallah sözümü dinler
cok fenalar biberona zaten hemen alısıyorlar bende vermek istemiyorum :) ama dısarıda rahat oluyor gerçi sadece gezmeden gezmeeye o da ne kdr dısarda durcagımda belli diil sonucta bıberona alsam da 1 kere anca verebilirim saklama kabında duracagı saatte belli
ben buzluga koyma taraftarı degılım neden dersen ona kaadar cıkarır emziririm evde zaten gerek yok
emme sorunu maksimum 1 hafta suruyor ya sonra düzeliyor sezeryan dahi olsa zaten 2 cakcuk doyuyorlar dedıgın gibi :)))
ilk sütü alması cok onemli agız sütü dedikleri onu aldımı sonra saklamama hiç gerek yok of valla karışık
son düşüncem doğduktan sonra duruma göre olacak herhalde zaten 1-2 hafta cıkamam dısarı dikiş vs agrı sızı sonra kontrol için doktora gittiğimde hersey belli olur zaten en kötü ihtimal sanırım doğduktan sonraya bırakmak alıp evde bi köşede duracağına ihtiyacım olduğunda cıkıp alırım :)) seninde fikrin değişirse haber ver olurmu zira cok karmaşık bir olay :))
Arkadaşlar merhaba
Doktordan şimdi geldik.Ölçümlere göre bebeğimin karın bölgesinin büyük olduğunu hamur işi fasfood u tüketmemem gerektiğini söyledi 32.haftadayız çalışabilir raporumuzu aldık 2 kilo 100 gr boyuda 43 cm miş çok şükür ki doğum pozisyonunada geçmiş.Sadece aklıma takılan karnının büyük çıkması sorun olurmu bu arkadaşlar napmam gerekio
Arkadaşlar merhaba
Doktordan şimdi geldik.Ölçümlere göre bebeğimin karın bölgesinin büyük olduğunu hamur işi fasfood u tüketmemem gerektiğini söyledi 32.haftadayız çalışabilir raporumuzu aldık 2 kilo 100 gr boyuda 43 cm miş çok şükür ki doğum pozisyonunada geçmiş.Sadece aklıma takılan karnının büyük çıkması sorun olurmu bu arkadaşlar napmam gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?