2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
AdAm_OLbiriktirir 4068532 .!.:
pıhtılaşma problemi olduğunu kan değerlerine göre mi söylüyolar bizde hiç mevzu olmadıda ondan soruyorum ilk kez duydum
Cnm tekrarlayan dusukerde genetik lab. Trombofili paneli adli bir test yapiliyor ona gore teşhis konuluyor

Amin cnm evet biraktirir 34 den sonra limonla idare edeceğim artik iğne doğumdan bir gün önceye kadar devam canim :18:

güzel haberlerle dönersiniz inş cnm! doğuma kadar belki dönebilir bebeğin. kızlar uslu olurlar bak. aferin kızına:)
o zaman benim bebiş çok yaramaz olacak gibi kıpır kıpır içimde :) babasına çekmiş olabilir. kvdem eşim için küçükken kanepelerin masaların üstünden inmezdi demişti:)

sen ne zaman izne ayrılmıştın cnm? benim sata göre 14 nisan. bu hafta pazartesi 32+0da ben çalışamaz aldım. 14 nisandan sonrası içinse haziran 9 da başlamam lazım. ben de raporla kapatmayı düşünüyorum.
doğum izni 18 haftaya çıkarsa da bizim çok güzel işimize gelir!

maşallah bebişine cnm benimki de 2 hafta ilerdeydi bakalım bu kontrolde ne olacak sağlıklı olsunlar da ne yapalım canım
Allah kolaylık versin

hayırlısı olsun cnm inş iyi haberlerle gel geldiğinde bize de yaz

bende ilk doğumumda almamıştım ama oğlum emmedi süt gitmesin diyede sürekli sağmam gerektiği önerildi mecbur aldık elektronik almıştık weewell işimi görmüştü sağıp biberonla veriyorduk sürekli sonra emmeye başlayınca sağmadım... şimdi yine duruyor lazım olursa onu kullanırım...

Kizlar bu aralar internetten fazla alisveris yaptim galiba, ama bebek sekeri malzemeleri, bebek bezleri, ufak tefek bebek esyalari derken kargocu cocuk iki gunde bir gelir oldu, kanka olduk adamla merhaba, yine siiiiizzzz modunda adamcegiz:) bana kizininizin ismini tuana koyun dedi. Ehehe biz dolunay koycaz, oyle karar verdik dedim. Pek bi uzuldu daha da gelecek kargolarim var, bi kac kez daha bekliycigim kendilerini

Canim bu konu benim icin de handikap :) ben de karar veremedim. Ben disarda da emziririm, emzirme onlugu aldim onun icin. Emzirmek sadee bebegi doyurmak icin degil anne ve bebek arasinda bi bag bence. O yuzden ne olursa olsun biberonla vermek istemem. Ama ilk zamanlar bebek cabuk doyuyo, sut bosa akiyo diyen var. O akan sutu sagip buxluga koyunca 6 ay kadara tazeligini koruyomus anne sutu. bi de baslarda emzirme problemi yasayabilirz, bebek ememeyebilir filan falan...? Yani soru isareti cok ama almak cozer mi ondan da emin degilim bi karara varirsan bana da haber verir misin?

Canim ben 10 subatta ayrilmis oldum. Benim de sat a gore dogum 1 nisan gorunuyo. 32. De calisabilir raporu aldim, 1 haftam somestrede yanmasin diye. 10 subattan itibaren de is gormezlik belgesi aldim. Valla uzasa izin en azindan son 2 haftayi kapatir, seminerleri de raporla hallederim sıkıntya dusmeden. Hayirlisi artik, olmasa da ona gore bakarim. Yeter ki kizim saglikla gelsinnn :)

tamam anladım cnm! evet sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil...
bu arada netten aldıklarınızı da güle güle kullanın!

İstanbul da yine harika bir hava var
Ama belim ağrıyor çıkıp dolaşmak gözümde büyüyor
Mart gelse de kızımın beşiğini odasını kuramaya başlasam

Slm kizlar bende 32 de calisamaz raporu aldim.10 subattan beri evdeyim.kendini cok zorlamak istemedim.ozel sektorde calisiyorum hergun birsuru insanin derdiyle ugrasmak onlari sabir gostermek cok zor.dogumdan sonrasina bakacaz artik.annem bebege bakacagi icin cok endiselenmiyorum.cok zorda kalirsam ucretsiz izin hakkim var.
Bugun biraz is yaptim ama mahvoldum.ole bi evi supurup sildim toz aldim ama belim kopuyo.daha mutfaga girmedim.yemek yapmam lazim.ama yatip uyumak istiyorum.
Cumartesi kontrolumuz var dua edin bize

doğru cnm ben de çalışamaz raporu aldım. çalışsam çok zorlanacağım kesindi. bebeğine de annen bakacak ne güzel!
aynen ben de süpürge toz alma yemek yaptım ayaklarım koptu resmen ağırlıktan.
kontrolünüz de çok iyi geçer umarım...

16 hafta olan izin 18 hafta olacaktı, süt izni ve ücretsiz izin süreleri de yeniden düzenlenecekti ama hala gelişme yok güzeller

evet ya böyle insanı heveslendiriyorlar sonrasında bi gelişme yok...ne zamandır konuşuluyor bu konu...

işte cekindiğim konu aynen bu hani aklıma getirmeyeyim diyorum ama ya emmezse ne yapıcam ?
biberona alıstırmak istemem cunku bir kere alısınca memeyı almıyorlar zor geliyor biberondan daha kolay içiyorlar çünkü :) kafam corba oldu :))

cok fenalar biberona zaten hemen alısıyorlar bende vermek istemiyorum :) ama dısarıda rahat oluyor gerçi sadece gezmeden gezmeeye o da ne kdr dısarda durcagımda belli diil sonucta bıberona alsam da 1 kere anca verebilirim saklama kabında duracagı saatte belli
ben buzluga koyma taraftarı degılım neden dersen ona kaadar cıkarır emziririm evde zaten gerek yok
emme sorunu maksimum 1 hafta suruyor ya sonra düzeliyor sezeryan dahi olsa zaten 2 cakcuk doyuyorlar dedıgın gibi :)))
ilk sütü alması cok onemli agız sütü dedikleri onu aldımı sonra saklamama hiç gerek yok of valla karışık
son düşüncem doğduktan sonra duruma göre olacak herhalde zaten 1-2 hafta cıkamam dısarı dikiş vs agrı sızı sonra kontrol için doktora gittiğimde hersey belli olur zaten en kötü ihtimal sanırım doğduktan sonraya bırakmak alıp evde bi köşede duracağına ihtiyacım olduğunda cıkıp alırım :)) seninde fikrin değişirse haber ver olurmu zira cok karmaşık bir olay :))

Bende çalışabilir raporu aldım iş yerinde durumlar limoni biraz canım sıkılıyor insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor

16 hafta olan izin 18 hafta olacaktı, süt izni ve ücretsiz izin süreleri de yeniden düzenlenecekti ama hala gelişme yok güzeller

martta bir yasa çıkacak dedi çalıştığım şirketin avukatı ama belli olmaz neyle ilgilidir kimbilir

bence kesinlikle elektrikli al. ama o iş bir tek pompayla bitmiyor. ısıtıcı, sterilizatör ve biberon takımları da alman lazım. ben manual kullandım zorlandım. tek taraflı en ucuzundan kraft marka bir elektrikli kullandım rahat ettim 40 gun sonra lazım olmadı.

meclise götürüyor insanlar(italyan milletvekili sanırım) sen de asarsın göysüne götürürsün insallah gerek kalmaz.

emzirmek ilk ay biraz zorluyorda sonra hem sen hem bebek alışıyor 10 dk sakin bir köse bulup karnını doyurabilirsin. ben pek çekingen(rahatsız) olmadığım için her yerde (eşarp kullandım- daima önü kolay açılan kıyafetler giydim- örneğin ablam sıyırıp verirdi o bana daha zor geliyordu)verdim. avrupa da kadınlarda hiç çekinme yok bildiğin 5 yaşında çocuğu emziren kadın gördüm rahatca açıp emziriyordu.

Arkadaşlar merhaba
Doktordan şimdi geldik.Ölçümlere göre bebeğimin karın bölgesinin büyük olduğunu hamur işi fasfood u tüketmemem gerektiğini söyledi 32.haftadayız çalışabilir raporumuzu aldık 2 kilo 100 gr boyuda 43 cm miş çok şükür ki doğum pozisyonunada geçmiş.Sadece aklıma takılan karnının büyük çıkması sorun olurmu bu arkadaşlar napmam gerekio

hoşgeldin maşallah bebişine.
sanmam sorun olacağını ama doktoruna sordun mu

öncelikle maşallah bebeğine de sana da, tombiş olacak demek ki, anlamıyorum drları zorlar çok bence takılma çok biraz kilolu olsa bile sonra dengelenir demişti bir arkadaş burada, kafası nasıl asıl doğum kriteri ya o... bana söylemiyor dr iri diyor yalnızca. tabi 4 haftadır görüşmedik 1hafta sonra randevum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…