2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

cnm muhtemel doğum tarihlerimiz aynı seninle. ben geçen cuma gittim kontrole. 2025gr boyu da 44.8 cmdi. bazen doktorlar illa ki bişey söyliyim diye de böyle şeyler söyleyebiliyorlar. takma kafaya. fast food hamur işi yerine bol bol meyve kruyemiş falan yiyebilirsin bence...

bizde olsa tahrik olurlar tahrik olmaya yer arayanlar var zaten, bir kadının bebeğini beslemesinden daha doğal ve daha güzel bişey yok bence

bende hem ilk kızımda hem 2.kızımda hep ablan gibi sıyırıp emzirdim...evdeyken ama ....2.kızımda 3 tane emzirme sütyeni aldım ama nedense ilkinde öyle alıştığımdanmı bilmiyorum ilk 1 ay kullandım sütyeni sonra diğer alttan açarak emzirme daha kolayıma gitti....ya zaten o an için sadece bebeğin karnını doyurmya odaklandığından ne şekilde olduğu farketmiyo

Son düzenleme:

Canım zaten öyle çok fazla hamur işi falan tüketmiyorum ki bu ay 3 kilo almışım ona da çok dedi doktorum :2::2:

Canım kafasıyla ilgili bi sorun görmedi sanırım görse söylerdi doğum poziyonunu almış artık kafası aşağıda falan dedi ama ne bilim yaa bişe anlamadım genel anlamda iri dese neyse karnı büyük dedi :2:

güzel annişler günaydıınnn

dün prensesimi görmeye gittik maşallah 2.100 gr. 43 cm olmuş
ayağını emiyo bi görseniz yaa oyy canım kuzummm
32+0 çalışabilir raporunu da aldık bu arada
Maasallah tatlim
Sen ayse katranciya gidiyordun degil mi? Erdem camlica
Memnun msn?dr ve hastaneden

benim 2.bebişimde emzirirken elini göğsüme koyar hafiften bastırırdı sanki o sütün hiç bitmesini istemez gibi

İlk bebeği olacak anneler bu duyguyu tadınca dünyalar sizin olacak

Doktorun ile konuş gülüm, seni en iyi aydınlatacak olan kişi uzman olan kişidir. Ben anneme çekmeyeyim lütfen, büyükannem benim idolüm. 3 normal doğum, ebesiz

Döneceği varsa döner daha annesi zamanı var:107:

Gözün aydın canım, maşallah tosununa Bebeğin ağırlığı BPD ve AC (baş ve göbek çevresi) değerleri ile hesaplanıyor canım. AC değerinin ileride olması bebeğin iri olacağı, o da doğum kilosunun fazla olacağı anlamına gelir. Doktorun da bu nedenle uyarmış olabilir. Kaç hafta önden gidiyor ki?

selam kızlar bugun doktora gittik nst baglandık kilosu 1870 boyu 43 cm doktor iyi sğlıklı dedi ama bana zayıf geldi en fazla olcağı bu aydan sonra 3 kg olur dedi . kızlar az mı 1870 ?

Günaydın kızlarr:) Bugün güne çok enerjik başladım garip bi sevinç var içimde:) Nasılsınız? Bebişleriniz nasıl, keyifler yerinde mi?
Oh super!!
Kaldiysa bana da yolla seker :)

pıhtılaşma problemi olduğunu kan değerlerine göre mi söylüyolar bizde hiç mevzu olmadıda ondan soruyorum ilk kez duydum
Genetik bolumu kan tahlili yapiyor cnm

Ben ne yerdeyim ne gökteyim. Hayırlısı ile şu haftayı bir atlatsaydık
Hayrola cnm?

Aminn cnm ins

Ogrenince bizimle de paylas cnm lutfen :)

cok sagol canım şimdi iyiyim şükürler olsun ama akşam dedim bu agrı benı hastanelik edecek parol aldım yattım hemen bakalım şimdi iyi resmen acıdan uyuya kalmışım ya böyle bi agrı gormedim ben
Gecmis olsn tatlim tum topic curuge ciktik :)

Canım karın bölgesi 1 hafta önden gidiyor dedi diğer bölgeler de değişiyo 5 gün 10 gün çok ta bişe anlamıyorum ki ?

fastfood ve baklava börek işlerini çokmu tüketiyorsunki?

selam kızlar bugun doktora gittik nst baglandık kilosu 1870 boyu 43 cm doktor iyi sğlıklı dedi ama bana zayıf geldi en fazla olcağı bu aydan sonra 3 kg olur dedi . kızlar az mı 1870 ?

Az değil gülüm, maşallah bebeğine Bildiğin gibi normal bebeklerin doğum ağırlığı 2.5 kg - 4 kg arası, 3 kg gayet güzel bir değer.

Eşimin Cuma günü doçentlik sınavı var; ailece stresliyiz

Canım karın bölgesi 1 hafta önden gidiyor dedi diğer bölgeler de değişiyo 5 gün 10 gün çok ta bişe anlamıyorum ki ?

Normal canım o kadarı, daha 33. haftadasın. Zamanla haftası ile uyumlu olur; şimdiden endişe etme. Bebeğin sağlıklı ise varsın iri olsun:107:

iyi akşamlar güzel anneler... hastane cantamı hazırladım eksikleride aklıma geldikçe koyuyorum, ama sizlere göre bayağııı bir eksiğim var, buğün emzirme atleti, yeni çoraplar, iç çamaşırları aldım onlarıda ekleyecem, emzik almadım koymayacam da :) çok bağırtkan olursa kullanırım artık diyorum, göğüs pmpası, göğüş ucu kelebekleriden fellanda almadım :s BİLMİYORUM Kİ İLLA OLMASI GEREKİYOR MU

şu sıralar kesin karar vemek lazım, artılarını eksilerini düşünmek çünkü doğum anı yaklaştıkça orku sarıyor sanki ya da bende öyle oluyor,çevrendekilere sorma bence ya da sor çok dikkat etme korkutucu oluyor çünkü bende karar verdim kesin bir dahaki kontrolde doktora söyleyecem inşallah benim çin hayırlı olur.. hepimiz için...

maşallah bebişine, doktorun dediği gibi dikkat et biraz kafana takmaa düzelir, benim gittiğim doktor bu ay hiç bişe söylemedi bana bişe anlamadım gittim mi gitmedim mi anlamadım :) foto bile vermedi, özel birde :) dört gözle bir dahaki kontrolümü bekliyorumm

benim bez kaldı başkada.. hım hatırlamıyorum galiba herşey hazır.. bi deterjan alıp yıkayıp ütülemem lazım .. ama odanın hazırlanması sürecek biraz .. ilk bebişi olanlar telaşlımı diyorum sonra diyorumki sen rahatsın.. ama bende kızımda ocakta herşeyi hazırlamıştım.. sonra üç ay bekle.. şimdi daha sakinim.. nisan 15den sonrasını bekliyorum hayırlısıyla.. inşallah dayanabiliriz..
hadi inşallah hayırlı haberlerle gelin sizde tansiyonun ne alemde..
maşallah bebişine cnm benimki de 2 hafta ilerdeydi bakalım bu kontrolde ne olacak sağlıklı olsunlar da ne yapalım canım
Allah kolaylık versin

saol canım hadi bu kontrolden hayırlı haberlerle gel..

maşallah bebeğine canını sıkma benim oğluşumda öyle 1970 idi, annem anca 3 kilo olur dedi, doktorum bişe demedi iyi dedi sadece, sağlıklı olsularda zayıf olsunlar önemli değil ayrıca 3 kiloda zayıf sayılmaz sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…