Sagol canim. Bebek sekeri malzemeleri kavanozlar kutular filan aslinda ama her parcayi baska bi siteden alinca parca parca geldiler. adam 2 gune bi bize ugrar oldutamam anladım cnm! evet sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil...
bu arada netten aldıklarınızı da güle güle kullanın!
izmirde de hava cok guzel ama benimde ayagim agridigindan gidemedim bi yere. Ustelik disari cikmak icin milyon tane sebebim varİstanbul da yine harika bir hava var
Ama belim ağrıyor çıkıp dolaşmak gözümde büyüyor
Mart gelse de kızımın beşiğini odasını kuramaya başlasam
Canim guzel haberlerle git gel. Melegini gor annesi :)Slm kizlar bende 32 de calisamaz raporu aldim.10 subattan beri evdeyim.kendini cok zorlamak istemedim.ozel sektorde calisiyorum hergun birsuru insanin derdiyle ugrasmak onlari sabir gostermek cok zor.dogumdan sonrasina bakacaz artik.annem bebege bakacagi icin cok endiselenmiyorum.cok zorda kalirsam ucretsiz izin hakkim var.
Bugun biraz is yaptim ama mahvoldum.ole bi evi supurup sildim toz aldim ama belim kopuyo.daha mutfaga girmedim.yemek yapmam lazim.ama yatip uyumak istiyorum.
Cumartesi kontrolumuz var dua edin bize
Su postundan sonra ben de dogum sonrasina birakmaya karar verdim :)) emzirme sorunu da bi kac gunde cozulur illa ki. Hatta guvenecegim baska bisey olmayinca daha hizli cozulur cunku baska care yok, ama nasilsa sagip verebiliorum diye bi yolum olursa cozmek icin daha az gayretli olunabilir diye de bi mantik yurutup, simdiden almamaya karar verdimcok fenalar biberona zaten hemen alısıyorlar bende vermek istemiyorum :) ama dısarıda rahat oluyor gerçi sadece gezmeden gezmeeye o da ne kdr dısarda durcagımda belli diil sonucta bıberona alsam da 1 kere anca verebilirim saklama kabında duracagı saatte belli
ben buzluga koyma taraftarı degılım neden dersen ona kaadar cıkarır emziririm evde zaten gerek yok
emme sorunu maksimum 1 hafta suruyor ya sonra düzeliyor sezeryan dahi olsa zaten 2 cakcuk doyuyorlar dedıgın gibi :)))
ilk sütü alması cok onemli agız sütü dedikleri onu aldımı sonra saklamama hiç gerek yok of valla karışık
son düşüncem doğduktan sonra duruma göre olacak herhalde zaten 1-2 hafta cıkamam dısarı dikiş vs agrı sızı sonra kontrol için doktora gittiğimde hersey belli olur zaten en kötü ihtimal sanırım doğduktan sonraya bırakmak alıp evde bi köşede duracağına ihtiyacım olduğunda cıkıp alırım :)) seninde fikrin değişirse haber ver olurmu zira cok karmaşık bir olay :))
İnsallah canim ama gerekirse dedigin gibi yapmak niyetindeyimmeclise götürüyor insanlar(italyan milletvekili sanırım) sen de asarsın göysüne götürürsüninsallah gerek kalmaz.
emzirmek ilk ay biraz zorluyorda sonra hem sen hem bebek alışıyor 10 dk sakin bir köse bulup karnını doyurabilirsin. ben pek çekingen(rahatsız) olmadığım için her yerde (eşarp kullandım- daima önü kolay açılan kıyafetler giydim- örneğin ablam sıyırıp verirdi o bana daha zor geliyordu)verdim. avrupa da kadınlarda hiç çekinme yok bildiğin 5 yaşında çocuğu emziren kadın gördüm rahatca açıp emziriyordu.
Hatta bi resim vardi face de, denk geldiniz mi bilmiyorum. Basbakana derdini anlatirken bi kadin vatandas bi yandam da bebegini emziriyodu basbakanin karsisinda. Biz de o donem hamile kadin disari cikmamali, cikacaksa da aksam kocasiyla cikmali ve arabayla gezmeli diye tartisiyodukbizde olsa tahrik olurlartahrik olmaya yer arayanlar var zaten, bir kadının bebeğini beslemesinden daha doğal ve daha güzel bişey yok bence
Canim masallah bebegineArkadaşlar merhaba
Doktordan şimdi geldik.Ölçümlere göre bebeğimin karın bölgesinin büyük olduğunu hamur işi fasfood u tüketmemem gerektiğini söyledi 32.haftadayız çalışabilir raporumuzu aldık 2 kilo 100 gr boyuda 43 cm miş çok şükür ki doğum pozisyonunada geçmiş.Sadece aklıma takılan karnının büyük çıkması sorun olurmu bu arkadaşlar napmam gerekio