2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
tamam anladım cnm! evet sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil...
bu arada netten aldıklarınızı da güle güle kullanın!
Sagol canim. Bebek sekeri malzemeleri kavanozlar kutular filan aslinda ama her parcayi baska bi siteden alinca parca parca geldiler. adam 2 gune bi bize ugrar oldu
İstanbul da yine harika bir hava var
Ama belim ağrıyor çıkıp dolaşmak gözümde büyüyor
Mart gelse de kızımın beşiğini odasını kuramaya başlasam
izmirde de hava cok guzel ama benimde ayagim agridigindan gidemedim bi yere. Ustelik disari cikmak icin milyon tane sebebim var evde pineklemek simdilik daha cazip
Canim guzel haberlerle git gel. Melegini gor annesi :)
Su postundan sonra ben de dogum sonrasina birakmaya karar verdim :)) emzirme sorunu da bi kac gunde cozulur illa ki. Hatta guvenecegim baska bisey olmayinca daha hizli cozulur cunku baska care yok, ama nasilsa sagip verebiliorum diye bi yolum olursa cozmek icin daha az gayretli olunabilir diye de bi mantik yurutup, simdiden almamaya karar verdim nasil bi cumle oldu bu boyle, Turkce yi katlettim
meclise götürüyor insanlar(italyan milletvekili sanırım) sen de asarsın göysüne götürürsün insallah gerek kalmaz.
İnsallah canim ama gerekirse dedigin gibi yapmak niyetindeyim
bizde olsa tahrik olurlar tahrik olmaya yer arayanlar var zaten, bir kadının bebeğini beslemesinden daha doğal ve daha güzel bişey yok bence
Hatta bi resim vardi face de, denk geldiniz mi bilmiyorum. Basbakana derdini anlatirken bi kadin vatandas bi yandam da bebegini emziriyodu basbakanin karsisinda. Biz de o donem hamile kadin disari cikmamali, cikacaksa da aksam kocasiyla cikmali ve arabayla gezmeli diye tartisiyoduk

Canim masallah bebegine sorun olcak olsaydi doktorun soylerdi sanrim. Takma kafana bence

selam kızlar bugun doktora gittik nst baglandık kilosu 1870 boyu 43 cm doktor iyi sğlıklı dedi ama bana zayıf geldi en fazla olcağı bu aydan sonra 3 kg olur dedi . kızlar az mı 1870 ?
Az degil. Gayet ideal. 2,500 uzeri dogan her bebegin kilosu gayet normal canim. Tabi 4 u de gecmemek sartiyla takma kafana hic
Esine basarilar Snowy cim. İnsallah gonlunuze gore olur da cifte kutlama yaparsiniz onumuzdeki aylarda :)
canim pompa da ben de kararsizim. Almayacagim. Gogus ucu kalkanlarindan aldim ama cok sart diyemem. Lazim olursa elimin altinda dursun diye dusundum. Belki de hic kullanmayacagim. Emzik aldim, cok seviyorum ben cocukta sonradan pisman olur muyum bilmiyorum
arkadaşlar bebeğinizin duruş pozisyonu nasıl benimki ters dün gittik kontrole dönmemişş
Canim cumartesi gittik bizim kiz donmus. Dogum pozisyonundaydi ama doner daha vakti var. Hatta doktorum yine de donebilir, ama ben pozisyonunu koruyacagini dusunuyorum dedi. Son haftalara kadar donebiliyolar, takma kafana

Canım ben kullanıyorum.bende de pıhtılaşma sorunu yok.detaylıda damarımda direnç var demişti doktor.bu cumartesi kontrolümüz var.soracağım doktora ne zaman bırakayım diye.sana da yazarım doktorumun söylediğini.

izmirde de hava cok guzel ama benimde ayagim agridigindan gidemedim bi yere. Ustelik disari cikmak icin milyon tane sebebim var evde pineklemek simdilik daha cazip

Cidden öyle =)
Evde oturmak daha güzel.
Dışarı çıkınca sabit ayakta kalamıyorum, hemen belim ağrıyor.
Evimde zaten misafirim eksik olmuyor.
Dün eşim geldi şehir dışından, k.validem bende.
Ablam zaten yaklaşık 1 aydır benimle kalıyor.
Bir de eşimin asker arkadaşı geldi.
Eşimle, gidip geliyor.
Evim bayağı kalabalık.
Çıkmak gibi bir lüksüm de kalmadı =)

sanki bana dönmüş gibi gelmişti çünki aşşaa tarfa doğru baskı hissediyodum ayaklarıdır dedi dr.bakalım bidahaki kontrole döner inşallah.

selam kızlar bugun doktora gittik nst baglandık kilosu 1870 boyu 43 cm doktor iyi sğlıklı dedi ama bana zayıf geldi en fazla olcağı bu aydan sonra 3 kg olur dedi . kızlar az mı 1870 ?

Aramızda 1 gün var senle. Banada aynı değerleri verdi doktorum. Hem kilomuz aynı hemde boyumuz hemde doğum tarihimiz Bende zayıf dedim ama sen ne kadar doğmuşsunki ne bekliyosun dedi. (Ben 2250gram doğmuşum. Ve hamileliğim boyunca 4kg. aldım)

Kendi doktorum bu değerlere göre 2 hafta geriden geliyor dedi. Korktum başka bi doktora daha gittim. Oda 2 hafta değil 1 hafta geri bu değerlere göre ama normal dedi. Minyon bi bebek olabilir dedi. Kontrollerimiz bundan sonra 2 haftada bir olacak. İri olup sağlıksız olmasındansa, zayıf olup sağlıklı olması daha makbul. Takma kafana. Bende ilk duyduğumda zayıf olcak diye çok üzüldüm 3-4 gün uyuyamadım stresten yüzüm sivilce içinde halaaa. Ama yapacak bişi yok. Ne yiyip içmemi tavsiye edersiniz kilo alması için dedim. Sen ne yersen ye, ne içersen iç onun yapısı neyse o olur. Almayacaksa almaz. Ama alacaksada hiç bişey yemesende alır buna yapılacak bişi yok dedi doktorların 2side.

biz geldik kızlar bebeğim hala ters dönmemiş yaramaz :) doktor bu satten sonra dönmesi biraz zor dedi muhtemelen sezaryen olucam hatta 23 mart sezaryen tarihin olabilir dedin hakkımızda hayırlısı artık sağsalim doğsunda ben sezaryen olurum napayım :)

canım maşallah kızına uslu olacak desene benım kız cok yaramaz olacak hıc durmuyor cunku ınsallah dönmüştür güzel haberler beklıyoruz senden

cok cok cok saol ya aksam sayende aldım ıyı geldı gercı kulak gectı migren basladı ama en azından kulak agrımı atlatmıs oldum :)

Çok geçmiş olsun canım.benimde karnım agrıyınca sancım. Olunca alıyorum agrı kesici doktor verdi iyi geliyo.tabi dayanamıcak olursam alıyorum.bu bebişler agrımadık yerimizi bırakmıyorlar

Yok canım bende bakamadım =)
Sen belki bakmışsındır bende netten sipariş vereyim diye sormak istedim =)

ya her dışarı çıktığımda bakayım diyorum ama yoruluyorum ve unutuyorum malesef :26::26:
ama en kısa zamanda alıp içindeki o pis kokuyu göndermek lazım :18::18:

Hayırlısı neyse o olsun burcucum =)
Şimdi 23 martı bekleyeceksin büyük bir heyecanla
Rabbim en iyi şekilde güzel bir doğum nasip etsin canım sana.
Hamilelikte çoğumuz gibi sende bir sürü sıkıntı yaşadın.
İnşallah bir avaz da alırsın meleğini kucağına.

ya kızlar bu arada kaynımın park yatağına güvenip hiç araştırma yapmadım..
ama dün kv ler kurmuş parça eksik o yüzden yenisini almak zorundayız..
önerisini olan,alıp kurup beğenenler lütfen bana yardımcı olsun..
ama fazla pahalı bişeyde olsun istemiyorum :S

işte süre o kadar az ki yani 40 gün için süt eh yeterince gelirse hele zaten lazım olmuyor anca gezmek için vs onun içinde değmez sanırım alırsamda uygun birsey alırım zira 250 tl avent :/

bende rahatsız olmam neden olayım ki bu en doğal hakkım anlamıyorum da zaten rahatsız olanları gerçi ortalık pislik kaynıyor arkadasım ucakta emzirirken kavga etmişti yanındaki neymiş rahatsız oluyormuş kendisi sanki anasından emmedi sorsan namus timsalleri avrupa cok cok iyi canım sen ne diyosun cafede rahatca istedikleri yerde emziriyorlar nasıl üzücü ülkenin bu hale gelmesi

hayır ben anladım ne demek istediğini gayette doğru diyosun :)) baska çözüm olmayınca mecburen ona zorlayacaksın hatta aklında 2. seçenek olmayacak :) doktor bana son randevumda ne dedi biliyomusun normal doğumdan hiç korkma asıl emzirmek için gayretli olman gerekli sabırlı olacaksın söz ver dedi kadın resmen çok şaşırdık eşimle ama doğum diyorum yok tatlım diyor kadın emzirmek sabır sakinlik işi hakkımızda hayırlısı sağlıkla önce gelsinlerde mis gibi emziririz ben eminim :)

Çok geçmiş olsun canım.benimde karnım agrıyınca sancım. Olunca alıyorum agrı kesici doktor verdi iyi geliyo.tabi dayanamıcak olursam alıyorum.bu bebişler agrımadık yerimizi bırakmıyorlar
ya sorma ben 2 haftadır cok zorlanıyorum ama anlamadım birden ağırlaştı karnım sanki karnımı taşıyamıyorum dengemi sağlıyamıyorum ördek gibi hissediyorum kendimi :) birde migren yada ilk defa kulak ağrısı olunca ağladım valla ne oluyo bana 2 haftadır diye aman sancıda ağrıda uzak olsun bizden :)

ya her dışarı çıktığımda bakayım diyorum ama yoruluyorum ve unutuyorum malesef :26::26:
ama en kısa zamanda alıp içindeki o pis kokuyu göndermek lazım :18::18:

Haklısın canım.
Ablamda diyor bak bütün arkadaşların çantaları hazırlamış sen yerinde duruyorsun diye.
Şu çanta işini halletmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…