2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

annem de ablamı evde doğurmuş yetişememiş kıyamam yaa biz şimdi hastane beğenmiyoruz

iyiyim canımmm sen nasılsın??
sorma yaa kızımıda kendim gibi gezginci yapma yolunda ilerliyorum
ya kendimiz mobilyacı olmasak ben çıkar gezer beğenir bunu istiyorum der aldırırım..
terzi kendi söküğünü dikemez misali ben yapalım artık dedikçe onlar yetişir yetişir diyolar..
benimde antenlerim çıkıyo tabi
hem ben kendim sığamıyorum daolabıma eşimin tarafına açılmış durumdayım..
bebişimin kıyafetlerini nereye koyayım? :18::18::18:

offf gıcık oluyorum şu beğen butonunu kaldırdıkları için..
inşallah kuzum yaa ama işte elimde değillllllllllll

canım benım haklısın mobilya kokusu çıkmıyor birde varya biz 1 ay oldu kuralı hala oda kokuyor gibi geliyor bana boyatalı da 1 ay oldu sen düşün 1 ay boya için havalandırdım 1 aydırda neredeyse mobilya için erkekler daha rahat biz paniğiz :))

ayyy kuzum odanın halini bi görsen..
zaten benim çocuk odam erzak odası gibi..
dükkandan dolap getirin yatak odama koyayımda onun içine yerleştireyim hemde çocuğun odası düzenlensin diyorum ama yok yok yok..
ayrıca bide biz giriş kattayız ya alttan yalıtım yapılacak diye malzemeler geldi odada bekliyo..
her odaya girdiğimde tüğlerim diken diken oluyo :S

offf gıcık oluyorum şu beğen butonunu kaldırdıkları için..
inşallah kuzum yaa ama işte elimde değillllllllllll

Balım sol tarafta yıldız gibi bir şey var.
Beğen butonu orası

valla bende hazırlık yapmadım görümcem ablam eşim yaparlar artık oda kurdunuz mu

Yok tatlım bende kurmadım henüz.

Cümbüş tabi yaa =))
Buyur gel sen uğraş bakim o kadar insanla görürüm ben cümbüşü

bebişim onunlada her dk beğenilmiyo ki..
yok başkasını beğen ondan sonra bilmem ne falan

valla benım bebek odasıda camasır ütü masaları mı dersin ıvır zıvır mı dersın aynı doluydu mobilyalarda kuruluydu düşün karma karışık hadı dedim koku cıksın dıye kuralım sonra baktım olmuyor bu hafta duzenledik kilere koyduk gereksiz eşyaları odayı toparladık sıkma canını ay odada vantilator bile vardı şimdi varya mis gibi oldu gelip gecerken bakıyoruz bizde yeni yaptık yanı sıkıntı yapma kendine mobilya gelınce 2 gunluk işi oluo maksimum sonrada doya doya bakarsın neden stres yaptım dersın :)

arkadaşlar bebeğinizin duruş pozisyonu nasıl benimki ters dün gittik kontrole dönmemişş

benimki de ters ama annem ısrarla son haftalar döner hatta doğumda döner diyor bilemiyorum. 1. bebekte hep doğum pozisyonundaydı. bunu 1-2 kontrolde normal görduk genelde oturur ya da uzanır pozisyonda.

ayyyy ne güzel kuzum maşallah..
odanın resmini paylaşacakmısın bakıyım

Benim bebeginde başı yukarıda yani ters pozisyonda 31.haftadayım. Normal doğum istiyorum bu saatten sonra döner mi acaba ? Sizin bebekler ne durumda?

haklısın canım, ıvır zıvır o kadar çok yere ihtiyaç oluyo ki. ben sen üzülme gerilme diye oyle dedim ama insan da takılınca takılıyo sen eşini sıkıştırmaya devam et, erken doğum filan korkut gözünü
kuzum yaaa, çok haklısın var ya, bakma bana. ben de çok gerilirdim o ortamdan, sonunda da kocayla iç savaş o kadar insan seni rahat ettirmek için orda olmalı. seni uğraştırıyolarsa kaç gel izmire. karşılıklı oturup göbeklerimizi büyütürüzonlar da orda sensiz yapsınlar cümbüşşş
Benim bebeginde başı yukarıda yani ters pozisyonda 31.haftadayım. Normal doğum istiyorum bu saatten sonra döner mi acaba ? Sizin bebekler ne durumda?
dönebilir canım. 37 de döneni duydum.

ayyyy ne güzel kuzum maşallah..
odanın resmini paylaşacakmısın bakıyım

lambasını perdesini takalım tabiki teyzesi paylasıcaz :))) ama perdeyi erken takmam cunku birdaha yıka ütüle valla bu halde ugrasılmıyor ya yada perdesiz paylasırım artık :))))
birde sticker alıcaz duvar için onuda yapıstıralım tam görürsün :)

3 kg doğsun o bana yeter cok kilolu da normal doğuma sıkıntı veriyo . sağlıklı olsunda eve gelir gelmez yarım kilo ceviz yedim aldırır diye duydum cevizi sevmemme rağmen yedim

:) canimm sen dengeli beslen, bebegin genetigi elverdigince alir zaten :) zayif olsun saglikli olsun. Dogunca yedirir iciririz nolmus :) zayif olsalar nolcak, sagliklari yerinde olsun da

içinizi ferah tutun gerçekten. 1. hamilelikte keza yine aynı 94 ile hamile kalıp 22 kg almışken doğum yaptım. her kontrolde ooo 4 kg doğar 4.5 doğar diye dinledik -dağ gibi karı koca- dr ları. hoooopppp bebek 34.5 de doğdu. boyu 48, kilosu 2780. onca kiloyu hep kendine almışsın dedi her gören. yani evdeki hesap çarşıdaki hesaba uymuyor. önemli olan tek kriter sağlıklı ve zamanında bir bebek doğurmak. Allah hepimize hayırlısyla sağlıklı ve zamanında gelecek bebekler nasip eder inşallah.

meraba arkadaşlar sürekli okuyorum sıkı takipçinizim ama yazma konusunda biraz tembelim sanırım doğum iznime ayrıldım evde hazırlıklarla uğraşıyorum artık bugün kontrolüm vardı bebişim 2650 gr 49 cm olmuş drum sezeryan için 15 marta gün verdi. 37+3 olucam ozaman biraz erken gibi geldi bana:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…