Doktorun ile konuş gülüm, seni en iyi aydınlatacak olan kişi uzman olan kişidir. Ben anneme çekmeyeyim lütfen, büyükannem benim idolüm. 3 normal doğum, ebesiz
Döneceği varsa döner daha annesi zamanı var:107:
Gözün aydın canım, maşallah tosununaBebeğin ağırlığı BPD ve AC (baş ve göbek çevresi) değerleri ile hesaplanıyor canım. AC değerinin ileride olması bebeğin iri olacağı, o da doğum kilosunun fazla olacağı anlamına gelir. Doktorun da bu nedenle uyarmış olabilir. Kaç hafta önden gidiyor ki?
sinemmmm, nasılsın şeker? ne zamandır göremedim seni buralarda. canım gerilme boşver, doğumuna daha iki ay var. o mobilya işi 1 haftada biter. hatta bebek doğduktan sonraya kalsa nolur, sonuçta halledilmeyecek mesele değil. bunun için tatlı canını ve tatlı bebişini üzmeye değer miherşey tam olsun istiyoruz ama en önemli şey can sağlığı. sen sağ sağlıklı ol, bebeğin de sağ salim gelsin, varsın mobilyalar vaktinde gelmesin
offf gıcık oluyorum şu beğen butonunu kaldırdıkları için..
inşallah kuzum yaa ama işte elimde değillllllllllll
canım benım haklısın mobilya kokusu çıkmıyor birde varya biz 1 ay oldu kuralı hala oda kokuyor gibi geliyor bana boyatalı da 1 ay oldu sen düşün 1 ay boya için havalandırdım 1 aydırda neredeyse mobilya için erkekler daha rahat biz paniğiz :))
offf gıcık oluyorum şu beğen butonunu kaldırdıkları için..
inşallah kuzum yaa ama işte elimde değillllllllllll
valla bende hazırlık yapmadım görümcem ablam eşim yaparlar artık oda kurdunuz mu
Cümbüş tabi yaa =))doktoum kendini yorma dedi bana, ben de sana ileteyim :) senin doktorun da demiştr gerçi. boşver ufak ufak evde uğraşıyoruz o bile yoruyo. gerçi benim dışarda çok işim var ama halledeyim daha da kpının önüne çıkmam
kız o kalabalıkta çıldırırdım herhalde ama yalnızlık da çok sıkıcı, benden demesi. kalabalık aile. oooohhh, cümbüşşşş hobaaaa:118:
Balım sol tarafta yıldız gibi bir şey var.
Beğen butonu orası
Yok tatlım bende kurmadım henüz.
Cümbüş tabi yaa =))
Buyur gel sen uğraş bakim o kadar insanla görürüm ben cümbüşü
valla benım bebek odasıda camasır ütü masaları mı dersin ıvır zıvır mı dersın aynı doluydu mobilyalarda kuruluydu düşün karma karışık hadı dedim koku cıksın dıye kuralım sonra baktım olmuyor bu hafta duzenledik kilere koyduk gereksiz eşyaları odayı toparladık sıkma canını ay odada vantilator bile vardıayyy kuzum odanın halini bi görsen..
zaten benim çocuk odam erzak odası gibi..
dükkandan dolap getirin yatak odama koyayımda onun içine yerleştireyim hemde çocuğun odası düzenlensin diyorum ama yok yok yok..
ayrıca bide biz giriş kattayız ya alttan yalıtım yapılacak diye malzemeler geldi odada bekliyo..
her odaya girdiğimde tüğlerim diken diken oluyo :S
arkadaşlar bebeğinizin duruş pozisyonu nasıl benimki ters dün gittik kontrole dönmemişş
valla benım bebek odasıda camasır ütü masaları mı dersin ıvır zıvır mı dersın aynı doluydu mobilyalarda kuruluydu düşün karma karışık hadı dedim koku cıksın dıye kuralım sonra baktım olmuyor bu hafta duzenledik kilere koyduk gereksiz eşyaları odayı toparladık sıkma canını ay odada vantilator bile vardışimdi varya mis gibi oldu gelip gecerken bakıyoruz bizde yeni yaptık yanı sıkıntı yapma kendine mobilya gelınce 2 gunluk işi oluo maksimum sonrada doya doya bakarsın neden stres yaptım dersın :)
haklısın canım, ıvır zıvır o kadar çok yere ihtiyaç oluyo ki. ben sen üzülme gerilme diye oyle dedim ama insan da takılınca takılıyoiyiyim canımmm sen nasılsın??
sorma yaa kızımıda kendim gibi gezginci yapma yolunda ilerliyorum
ya kendimiz mobilyacı olmasak ben çıkar gezer beğenir bunu istiyorum der aldırırım..
terzi kendi söküğünü dikemez misali ben yapalım artık dedikçe onlar yetişir yetişir diyolar..
benimde antenlerim çıkıyo tabi
hem ben kendim sığamıyorum daolabıma eşimin tarafına açılmış durumdayım..
bebişimin kıyafetlerini nereye koyayım? :18::18::18:
kuzum yaaa, çok haklısın var ya, bakma bana. ben de çok gerilirdim o ortamdan, sonunda da kocayla iç savaşBalım sol tarafta yıldız gibi bir şey var.
Beğen butonu orası
Yok tatlım bende kurmadım henüz.
Cümbüş tabi yaa =))
Buyur gel sen uğraş bakim o kadar insanla görürüm ben cümbüşü
dönebilir canım. 37 de döneni duydum.Benim bebeginde başı yukarıda yani ters pozisyonda 31.haftadayım. Normal doğum istiyorum bu saatten sonra döner mi acaba ? Sizin bebekler ne durumda?
benimki de ters ama annem ısrarla son haftalar döner hatta doğumda döner diyor bilemiyorum. 1. Bebekte hep doğum pozisyonundaydı. Bunu 1-2 kontrolde normal görduk genelde oturur ya da uzanır pozisyonda.
ayyyy ne güzel kuzum maşallah..
odanın resmini paylaşacakmısın bakıyım
3 kg doğsun o bana yeter cok kilolu da normal doğuma sıkıntı veriyo . sağlıklı olsunda eve gelir gelmez yarım kilo ceviz yedim aldırır diye duydum cevizi sevmemme rağmen yedim
4 mu???
Cok gicik oldum sana haberin olsun :)
Aramızda 1 gün var senle. Banada aynı değerleri verdi doktorum. Hem kilomuz aynı hemde boyumuz hemde doğum tarihimizBende zayıf dedim ama sen ne kadar doğmuşsunki ne bekliyosun dedi. (Ben 2250gram doğmuşum. Ve hamileliğim boyunca 4kg. aldım)
Kendi doktorum bu değerlere göre 2 hafta geriden geliyor dedi. Korktum başka bi doktora daha gittim. Oda 2 hafta değil 1 hafta geri bu değerlere göre ama normal dedi. Minyon bi bebek olabilir dedi. Kontrollerimiz bundan sonra 2 haftada bir olacak. İri olup sağlıksız olmasındansa, zayıf olup sağlıklı olması daha makbul. Takma kafana. Bende ilk duyduğumda zayıf olcak diye çok üzüldüm 3-4 gün uyuyamadım stresten yüzüm sivilce içinde halaaa. Ama yapacak bişi yok. Ne yiyip içmemi tavsiye edersiniz kilo alması için dedim. Sen ne yersen ye, ne içersen iç onun yapısı neyse o olur. Almayacaksa almaz. Ama alacaksada hiç bişey yemesende alır buna yapılacak bişi yok dedi doktorların 2side.
3 kg doğsun o bana yeter cok kilolu da normal doğuma sıkıntı veriyo . sağlıklı olsunda eve gelir gelmez yarım kilo ceviz yedim aldırır diye duydum cevizi sevmemme rağmen yedim
yumurta ve muz dediler bana da.
:) canimm sen dengeli beslen, bebegin genetigi elverdigince alir zaten :) zayif olsun saglikli olsun. Dogunca yedirir iciririz nolmus :) zayif olsalar nolcak, sagliklari yerinde olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?