Balım sol tarafta yıldız gibi bir şey var.
Beğen butonu orası
Yok tatlım bende kurmadım henüz.
Cümbüş tabi yaa =))
Buyur gel sen uğraş bakim o kadar insanla görürüm ben cümbüşü
Kızlar maşallah bugün doktor kontrollerine gidilmiş, bebişlerin sağlıkları yerindeymiş çok çok sevindim.Bugün öyle yoruldumki ama sonunda değdi diyebilirim.Bebek şekeri bakmaya gittim ama öyle alışılmış olsun istemediğimden malzemesini alıyım kendim yapıyım dedim.Sonra tıpalı şişeler buldum içine doldurmak için rengarenk boncuklar aldım.Sonra dedim içine renkli sıvı sabunda koyayım bari.Sonra onlara sim karıştırmak geldi aklıma.Baktım şişelerin üstü boş kaldı orayada iki tane farklı kurdela aldım yine boş kaldı tahta sticker yapıştırayım dedim başıma dert aldım :) Baya uğraştım ama sonunda bitirdim :) Nasıl olmuş ?
Eki Görüntüle 983787
selam kızlar bugun doktora gittik nst baglandık kilosu 1870 boyu 43 cm doktor iyi sğlıklı dedi ama bana zayıf geldi en fazla olcağı bu aydan sonra 3 kg olur dedi . kızlar az mı 1870 ?
Ben de senin gibiyim canım, hergün okumaya özen gösteriyorum ama yazmak zor geliyor işte.. artık son aylarimiz olduğu için merak içindeyim erken doğum falan yaşayan olacak mi diye. (Inşaallah hepimiz vaktinde dogururuz )meraba arkadaşlar sürekli okuyorum sıkı takipçinizim ama yazma konusunda biraz tembelim sanırım doğum iznime ayrıldım evde hazırlıklarla uğraşıyorum artık bugün kontrolüm vardı bebişim 2650 gr 49 cm olmuş drum sezeryan için 15 marta gün verdi. 37+3 olucam ozaman biraz erken gibi geldi bana:18:
yenibosna nisa hastanesi odaları hakkında bilgisi olan var mı?????????????? İstanbul[/QUOTE
Canım ben oraya asiye hanıma gidiyordum 30 haftalık olup oda süslemesi için bir dolu hazırlık yapana kadar. Bi bakayım odalara süsleme nasıl yaparım dedim yıkıldım ufacık basık odalar eşyalar eski daracık koridorlar bide tuvaletin kapısı tam yatağın karşısında süsleme için yer yok öyle ikram masası falan suit oda var ama denl gelirse ben şimdi başka bir hastaneye gidiyorum medipole çok memnuunun içim açıldı resmen hastaneyi görünce çok moralim bozulmuştu nisada
Kızlar maşallah bugün doktor kontrollerine gidilmiş, bebişlerin sağlıkları yerindeymiş çok çok sevindim.Bugün öyle yoruldumki ama sonunda değdi diyebilirim.Bebek şekeri bakmaya gittim ama öyle alışılmış olsun istemediğimden malzemesini alıyım kendim yapıyım dedim.Sonra tıpalı şişeler buldum içine doldurmak için rengarenk boncuklar aldım.Sonra dedim içine renkli sıvı sabunda koyayım bari.Sonra onlara sim karıştırmak geldi aklıma.Baktım şişelerin üstü boş kaldı orayada iki tane farklı kurdela aldım yine boş kaldı tahta sticker yapıştırayım dedim başıma dert aldım :) Baya uğraştım ama sonunda bitirdim :) Nasıl olmuş ?
Eki Görüntüle 983787
Esine basarilar Snowy cim. İnsallah gonlunuze gore olur da cifte kutlama yaparsiniz onumuzdeki aylarda :)
Oh super simdiden tebrik ediyorum doc babanizi :)
saol canım. sınavınızdada başarılarr :)
inş sen de büyükannene çekersin diyim. eskiden insanlar aslında ne kadar sağlıklıymış. sezaryen olma şansın yok zaten herkes normal doğum yapıyormuş. tabi esikden herşey doğal ve hareket çok.
annem de ablamı evde doğurmuş yetişememiş kıyamam yaa biz şimdi hastane beğenmiyoruz
meraba arkadaşlar sürekli okuyorum sıkı takipçinizim ama yazma konusunda biraz tembelim sanırım doğum iznime ayrıldım evde hazırlıklarla uğraşıyorum artık bugün kontrolüm vardı bebişim 2650 gr 49 cm olmuş drum sezeryan için 15 marta gün verdi. 37+3 olucam ozaman biraz erken gibi geldi bana:18:
Gunaydin gunaydin gumaydiiiiiinnnn :) sabaha kadar sirt agrisi yuzunden uyumadim ama kizim guzel uyudu bu gece masallahhafta sonu cok yurudum ve yoruldum kasiklarim agrimisti ama geceleri hic sirt agrim olmamisti. İki gundur evde dinlenmeye cekildim, kasik agrilarim gecti bu sefer de sirt agrisi beni mahvediyo. Kacis yok herhalde, illa bisey olcak
günaydın cnm şimdiden gözün aydın:) inşallah eşinde sınavda başarılı olur çifte sevinç yaşarsınız dualarım sizinleGünaydın... Bugün annem geliyor eşim gidiyor; nöbet devir teslimi yapıyorlarNihayet aşerdiğim patlıcan ve keçi boynuzuna kavuşacağım
Teşekkür ederiz arkadaşlar. İnşallah sınavı geçer de çifte sevinç yaşarız:107:
Büyükannelerim ve kayınvalidemin maaşallahı var zaten. Keşke onlar gibi olabilsem. Dediğiniz gibi eskiden bu kadar "bilgi kirliliği" yoktu. Annem 3 sezaryen doğum yapmak zorunda kalmış; ilki ben. 24 saat sancının ardından boynuma dolanan göbek kordonu nedeni ile çıkışı bulamayıncamecburen ameliyat olmuş. 2 yıl sonra kardeşim aynı şekilde, ama sezaryen düşünülmemiş hiç. Normal doğum için uğraşılmış yine 1 gün boyunca. Annem ve ailenin yaşlı hanımları hep der, biz bilmezdik böyle sizin kadar detay. Herkes doğuruyor biz de bir şekilde doğuracağız, doğum korkumuz olmazdı derler. Şimdi ne ararsan var internette, kendi kendimizi korkutuyoruz:107:
Gözün aydın canım, maşallah bebeğine
Kendini çok yoruyorsun canım. İşini gücünü biran evvel bitir de gerçekten istirahat et. O zaman greceksin ağrı sızı olmayacak
Ben de senin gibiyim canım, hergün okumaya özen gösteriyorum ama yazmak zor geliyor işte.. artık son aylarimiz olduğu için merak içindeyim erken doğum falan yaşayan olacak mi diye. (Inşaallah hepimiz vaktinde dogururuz )
Filiz arkadaşımızın bebeğini bir de filologumu çok merak ettim özellikle, inşallah iyidirler.
Ben de sezaryen olacagim, doktoruma kontrole gittiğimde 39. Haftaya kadar beklemek istediğimi söyleyeceğim ama kabul edecek mi bilmiyorum?
günaydın canlarım artık günlerimiz iyice azalıyor ve sabırsızlık heyecan korku karışımı bir duygu kaplıyor insanı sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor kalan zaman bir yandan da ne kadar çabuk geçiyor zaman dedirtiyor. rabbim hepimize zamanında sağlıkla doğurup kucağımıza almayı nasip eder inş. benim bu aralar bel ağrılarım çoğaldı ayakta fazla kalamıyorum:s ama onun dışında iyiyim şükür artık son zamanlar olacak böyle ağrılar diye kendimi teselli ediyorum kızım sağlıkla gelsin de hepsini unutturur zaten benden böyle işte arkadaşlar sizler nasılsınız? kontrole gidenler olmuş herkesin bebekleri maşallah sağlıklı durumda. bebişleri zayıf olan arkadaşlar canınızı sıkmayın doğduktan sonra çabuk toparlarlar sağlıkları yerinde olsun da kilo hiç önemli değil.
kramplar bende de başladı
ne beter bişeymiş o sanki bacak bi daha çözülmeyecek eşimi uyandırmadım kendi kendime ovalaya ovalaya yumuşattım bacağımı, önceden maden suyu içiyodum lakin tansiyonu yükseltiyomuş galiba geçen haftaki ani yükselmeden sonra korktum maden suyunu da bıraktım doktorumdan ilaç mı istesem acaba
saol canım allah hepimize sorunsuz sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahGünaydın... Bugün annem geliyor eşim gidiyor; nöbet devir teslimi yapıyorlarNihayet aşerdiğim patlıcan ve keçi boynuzuna kavuşacağım
Teşekkür ederiz arkadaşlar. İnşallah sınavı geçer de çifte sevinç yaşarız:107:
Büyükannelerim ve kayınvalidemin maaşallahı var zaten. Keşke onlar gibi olabilsem. Dediğiniz gibi eskiden bu kadar "bilgi kirliliği" yoktu. Annem 3 sezaryen doğum yapmak zorunda kalmış; ilki ben. 24 saat sancının ardından boynuma dolanan göbek kordonu nedeni ile çıkışı bulamayıncamecburen ameliyat olmuş. 2 yıl sonra kardeşim aynı şekilde, ama sezaryen düşünülmemiş hiç. Normal doğum için uğraşılmış yine 1 gün boyunca. Annem ve ailenin yaşlı hanımları hep der, biz bilmezdik böyle sizin kadar detay. Herkes doğuruyor biz de bir şekilde doğuracağız, doğum korkumuz olmazdı derler. Şimdi ne ararsan var internette, kendi kendimizi korkutuyoruz:107:
Gözün aydın canım, maşallah bebeğine
Kendini çok yoruyorsun canım. İşini gücünü biran evvel bitir de gerçekten istirahat et. O zaman greceksin ağrı sızı olmayacak
günaydın cnm şimdiden gözün aydın:) inşallah eşinde sınavda başarılı olur çifte sevinç yaşarsınız dualarım sizinle
kramplar bende de başladı
ne beter bişeymiş o sanki bacak bi daha çözülmeyecek eşimi uyandırmadım kendi kendime ovalaya ovalaya yumuşattım bacağımı, önceden maden suyu içiyodum lakin tansiyonu yükseltiyomuş galiba geçen haftaki ani yükselmeden sonra korktum maden suyunu da bıraktım doktorumdan ilaç mı istesem acaba
belim ağrıdığı zaman bi yere yaslanıp hafiften öne eğiliyorum eşimde belimin ortasına masaj yapıyo iyi geliyo akabindede azcık yatınca pamuk gibi oluyorum
valla cnm diğerlerinde hiç bel ağrısı çekmemiştim daha doğrusu doğuma kadar hiç bir yerim ağrımamıştı hiç zorlanmamıştım dedikleri gibi her hamilelik farklı oluyor birbirini tutmuyor yani sağol sölediğin için cnm bende ağrı tutunca öyle yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?