2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben de bu aralar kalabalğa gelemiyorum ama sağolsun bizim kaynana ne zaman boş olsa bana misafir getirir . zaten başka bşiy yapmaz anca misafir getirir bide onu yap bunu yap şunu yap offf

Kızlar maşallah bugün doktor kontrollerine gidilmiş, bebişlerin sağlıkları yerindeymiş çok çok sevindim.Bugün öyle yoruldumki ama sonunda değdi diyebilirim.Bebek şekeri bakmaya gittim ama öyle alışılmış olsun istemediğimden malzemesini alıyım kendim yapıyım dedim.Sonra tıpalı şişeler buldum içine doldurmak için rengarenk boncuklar aldım.Sonra dedim içine renkli sıvı sabunda koyayım bari.Sonra onlara sim karıştırmak geldi aklıma.Baktım şişelerin üstü boş kaldı orayada iki tane farklı kurdela aldım yine boş kaldı tahta sticker yapıştırayım dedim başıma dert aldım :) Baya uğraştım ama sonunda bitirdim :) Nasıl olmuş ?

çok çok guzel olmuş ellerine yaratıcılığına sağlık.

Reactions: ven
selam kızlar bugun doktora gittik nst baglandık kilosu 1870 boyu 43 cm doktor iyi sğlıklı dedi ama bana zayıf geldi en fazla olcağı bu aydan sonra 3 kg olur dedi . kızlar az mı 1870 ?

aramızda bi hafta var benimkinin kilosu 1714 boyu 42 bana da bi bu kadar daha alır sonra doğum dedi yani 3 3,5 kilo kadar dğacakmış inş yani kiloları normal hem doğum kolay olur hemde sağlık açısından ne az ne çok ideal bi kilo bu haftaya kadar herkesinkine göre 200 300 gr geriydi iki hafta önce dr dan gelince faydalı bi beslenme programı yaptım fast food ve abur cuburdan uzak çok şükür iki haftada 600 gr aldı bebişim bu aylar kemik gelişimi var süt yoğurt peynir çok tüketiyorum ben doğuma hazırlık olarak kan yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum

Ben de senin gibiyim canım, hergün okumaya özen gösteriyorum ama yazmak zor geliyor işte.. artık son aylarimiz olduğu için merak içindeyim erken doğum falan yaşayan olacak mi diye. (Inşaallah hepimiz vaktinde dogururuz )
Filiz arkadaşımızın bebeğini bir de filologumu çok merak ettim özellikle, inşallah iyidirler.
Ben de sezaryen olacagim, doktoruma kontrole gittiğimde 39. Haftaya kadar beklemek istediğimi söyleyeceğim ama kabul edecek mi bilmiyorum?

Kizlar ben de dogum iznine ayrildim sonunda.Evde oglumla dinleniyoruz.Yarin odamiz gelicek.Yavastan hazirlklari tamamlicam.Tabletten giriyorum gebelik takvimleri görünmüyo.Ayari nasil yapiliyo bilen var mi ?

Gunaydin gunaydin gumaydiiiiiinnnn :) sabaha kadar sirt agrisi yuzunden uyumadim ama kizim guzel uyudu bu gece masallah hafta sonu cok yurudum ve yoruldum kasiklarim agrimisti ama geceleri hic sirt agrim olmamisti. İki gundur evde dinlenmeye cekildim, kasik agrilarim gecti bu sefer de sirt agrisi beni mahvediyo. Kacis yok herhalde, illa bisey olcak

Ellerine saglik cok guzel gorunuyo :) ben de tipali sise ve minik kavanozdan olusan ikili set seklinde yapiyorum. Sisenin icine kolonya doldurcam, boncuk ta koyabilirim aslinda, guzel fikirmis Ben de tamamlayinca koyarim foto.

Günaydın... Bugün annem geliyor eşim gidiyor; nöbet devir teslimi yapıyorlar Nihayet aşerdiğim patlıcan ve keçi boynuzuna kavuşacağım

Esine basarilar Snowy cim. İnsallah gonlunuze gore olur da cifte kutlama yaparsiniz onumuzdeki aylarda :)

Oh super simdiden tebrik ediyorum doc babanizi :)

saol canım. sınavınızdada başarılarr :)

Teşekkür ederiz arkadaşlar. İnşallah sınavı geçer de çifte sevinç yaşarız:107:

inş sen de büyükannene çekersin diyim. eskiden insanlar aslında ne kadar sağlıklıymış. sezaryen olma şansın yok zaten herkes normal doğum yapıyormuş. tabi esikden herşey doğal ve hareket çok.

annem de ablamı evde doğurmuş yetişememiş kıyamam yaa biz şimdi hastane beğenmiyoruz

Büyükannelerim ve kayınvalidemin maaşallahı var zaten. Keşke onlar gibi olabilsem. Dediğiniz gibi eskiden bu kadar "bilgi kirliliği" yoktu. Annem 3 sezaryen doğum yapmak zorunda kalmış; ilki ben. 24 saat sancının ardından boynuma dolanan göbek kordonu nedeni ile çıkışı bulamayınca mecburen ameliyat olmuş. 2 yıl sonra kardeşim aynı şekilde, ama sezaryen düşünülmemiş hiç. Normal doğum için uğraşılmış yine 1 gün boyunca. Annem ve ailenin yaşlı hanımları hep der, biz bilmezdik böyle sizin kadar detay. Herkes doğuruyor biz de bir şekilde doğuracağız, doğum korkumuz olmazdı derler. Şimdi ne ararsan var internette, kendi kendimizi korkutuyoruz:107:

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine

Kendini çok yoruyorsun canım. İşini gücünü biran evvel bitir de gerçekten istirahat et. O zaman greceksin ağrı sızı olmayacak

günaydın canlarım artık günlerimiz iyice azalıyor ve sabırsızlık heyecan korku karışımı bir duygu kaplıyor insanı sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor kalan zaman bir yandan da ne kadar çabuk geçiyor zaman dedirtiyor. rabbim hepimize zamanında sağlıkla doğurup kucağımıza almayı nasip eder inş. benim bu aralar bel ağrılarım çoğaldı ayakta fazla kalamıyorum:s ama onun dışında iyiyim şükür artık son zamanlar olacak böyle ağrılar diye kendimi teselli ediyorum kızım sağlıkla gelsin de hepsini unutturur zaten benden böyle işte arkadaşlar sizler nasılsınız? kontrole gidenler olmuş herkesin bebekleri maşallah sağlıklı durumda. bebişleri zayıf olan arkadaşlar canınızı sıkmayın doğduktan sonra çabuk toparlarlar sağlıkları yerinde olsun da kilo hiç önemli değil.

kramplar bende de başladı
ne beter bişeymiş o sanki bacak bi daha çözülmeyecek eşimi uyandırmadım kendi kendime ovalaya ovalaya yumuşattım bacağımı, önceden maden suyu içiyodum lakin tansiyonu yükseltiyomuş galiba geçen haftaki ani yükselmeden sonra korktum maden suyunu da bıraktım doktorumdan ilaç mı istesem acaba

günaydın cnm şimdiden gözün aydın:) inşallah eşinde sınavda başarılı olur çifte sevinç yaşarsınız dualarım sizinle

canım bende 39. haftaya kadar beklemek istiyordum ama doktorum önden gidiyor o zamana kalmaz dedi. Hayırlısı olsun bakalım inşallah hepimiz sorunsuz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza

belim ağrıdığı zaman bi yere yaslanıp hafiften öne eğiliyorum eşimde belimin ortasına masaj yapıyo iyi geliyo akabindede azcık yatınca pamuk gibi oluyorum

oy kuzum ya geçmiş olsun aynen kramp felaket bişi doktora gidince söyle magnezyum yazar en azından bir nebze de olsa azaltıyor. dişimizi sıkıcaz artık son zamanlar geçecek hepsi kucağımıza alınca meleklerimizi her şeyi unutucaz inş.:)

saol canım allah hepimize sorunsuz sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Cnm Dr bana kalsiyum ve magnezyum verdi kullandigim halde zaman zaman gece kramp girebiliyor depolar iyice bosaldi sanirim

belim ağrıdığı zaman bi yere yaslanıp hafiften öne eğiliyorum eşimde belimin ortasına masaj yapıyo iyi geliyo akabindede azcık yatınca pamuk gibi oluyorum

valla cnm diğerlerinde hiç bel ağrısı çekmemiştim daha doğrusu doğuma kadar hiç bir yerim ağrımamıştı hiç zorlanmamıştım dedikleri gibi her hamilelik farklı oluyor birbirini tutmuyor yani sağol sölediğin için cnm bende ağrı tutunca öyle yapıyım

kaçıncı bebeğin
ben hep ilk bebek olduğu için tecrübesizim diye düşünürdüm ama 5 tanede doğursan her biri birbirinden farklı olabiliyomuş ben bu işi söktüm diye bişey yok galiba, ya sende farklı etkileri oluyo ya bebekte bi bebek çok hareketli iken diğeri daha sakin olabiliyo misal anne karnında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…