2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynen cnm hepsi çok farklı oluyorlar bu benim 3. bebeğim 2 tane oğlum var biri 10 biri 6 yaşında diğer ikisi karnımdan çıkıcak gibi oynuyorlardı bu çok narin fazla hareketli değil ayrıca onlara hamileyken hep mideme baskı yaparlardı bu tam tersi kasıklarımda çok aşağıda ama üçünde de hiç mide bulantım olmadı ilk zamanlar hiç anlamadım yani hamileliğimi ilk oğlumun doğumu kolay lmuştu diğeri baya zorlamıştı bakalım bu nasıl olucak herkesle beraber inş. bende kolayca kurtarırım:)

bu benim 3.bebişim ve bunda inanılmaz zorlanıyorum...her hamilelik farklı sürüyor...ben ilk kızımda ilk dört ay hep istifra ettim 2.kızımdada ne bulantı ne ağrı hiç bişey yoktu çok rahat geçti

Kızlar bide kafama takılan bişey var sanırım çoğunuz büyükşehirlerdesiniz ben Batmandayım malesef ama burda olmanın şöyle bi iyi yanı var muayene ücretleri vs daha uygun, bende şeker çıktığı için Ocaktan beri kontrollerim 2 haftada bire düşmüştü, Ankaraya gidince (1 Martta gidiyorum kısmetse) belki doktor her hafta gel dicek 7 günde 1 gittiğimde her seferinde muayene ücreti mi vericem ben, normalde 10 gün içinde aynı polikliniğe gelindiğinde o muayeneden değil kontrolden sayılır ücret alınmaz ama büyükşehirde özel hastaneler yolunu bulmuş duyduğuma göre, fatura mı istesem gerekirse SGK'ya başvururum

bu benim 3.bebişim ve bunda inanılmaz zorlanıyorum...her hamilelik farklı sürüyor...ben ilk kızımda ilk dört ay hep istifra ettim 2.kızımdada ne bulantı ne ağrı hiç bişey yoktu çok rahat geçti

Ki genel bi inanış var kız bebek çok bulantı yapar erkek bebek yapmaz diye al işte senin 2 kızında farklı olmuş, bende ilk zamanlar deli gibi ekşi mandalina ve limon yedim kızın olucak diyolardı halbuki bulantıları bastıran tek şey ekşiydi

Ben en son kontrole gittiğimde sıra beklerken yanıma hamile bi bayan oturdu.sen kontrole kaç güne bir geliyorsun dedi.bende ayda bir ama şuan 32.deyim çalışır raporu almaya geldim sanırım bundan sonra 15 güne bir çağıracak dedim. ben haftada bir geliyorum geçen hafta kayıt yaptırırken verilen bandrolleri sana veriyolar 1 hafta sonra aynısıyla ücretsiz muayene oluyosun dedi.

güzelim bende özele gidiyorum, pazartesi gittiğimde 32+0 olduk ve dr dedi ki mart tan itibaren 15 günde bir geleceksin, son ay da her hafta geleceksin dedi, 15 günde bir geldiğinde normal muayene ücreti ödenecekmiş, ama hafta da bire düşünce kontrol süresi diye hallederiz dedi canmm.
istanbulda normal hastalıklardan vb 3-4 farklı özele gittim ve hepsi bir şekilde götürme peşinde..
biri acilden para alıyor biri almıyor vb vb değişebiliyor güzelmm, iyi araştırman lazım..

içimi rahatlattınız normalde de olması gereken o zaten aslında özelde olsa devlette olsa yenidoğan hizmetleri içinde ücret alınmaz ama alıyolar göbek kordonu kesmek için para alınıyomuş ayrı bunu bile duydum hani cafelerde doğumgünü kutlayınca pastayı kesmek için bıçak parası istiyolar ya aynı öyle te Allahım yaa

kızlar daha erken mi bilmiyorum ama bir sorayım dedim napim yaa
bez konusunu ne yapacağız, kimi diyo prima dan şaşma kimi diyo ben bim dekini kullanıyorum biri molfix diyor....
ufff kafam karıştı yaa

size de soralım evet hanımlar fikirleriniz

bi özeller var görsen kaçarsın canmm
dediğin gibi, yok kapı süsü, kordon parası süt parası bez parası hayırlı olsun vb vb.... bazıları tamamen ne tutturabilirse mantığında iş yapıyorlar..
ben Çamlıca erdem e gidiyorum normal 600 tl ve herşey içinde, 2 arkadaşımda geçen hafta doğum yaptı ve herşey dahil sistemi onayladılar

ama adısanı belli olmayan bir hast 300-400 diyor ek bir sürü masraf çıkarıyorlar..
inş rabbim sorunsuz doğumlar nasip etsin hepimize

primanın beyaz olanları var ya yenidoğan için ondan alıcam ben hatta annem hastane için almış bile

benımkı 30+2 de 1457gr dı ama kilonun ne önemi sasglıklı olsun 3 kılo doğsa daha nee

bende çalışabilir raporu alacam sırtımda ve göğüs altında çok oturmaktanmı ne ağrı oluyol sancılarda erken girdi gecede bacaklarıma ağrı giriyor ama idare ederim heralde.işim çok zor değil. o yüzden ayrılmıyorum inş doğru bir karar vermiş olurum

kızlar bebekleri kaç kilo istiyosunuzda 3 kilo az geliyo yahu
ben iri bebek istemiyorum sezeryan istediğim halde, kardeşim 4.5 kiloydu annem aldığı hiçbi şeyi giydiremedi valla, arkadaşımında bebeği 4.750 doğdu bi heves kanguru falan almıştı önüme takar gezdiririm diye nerdeeee çocuk 6 aylık gibiydi ben hemen büyüsün istemiyorum yaa normal doğum isteyenler 2500 gramı falan düşünsün bence nasıl çıkacak koca bebek ordan

herkese mutlu günler ben artık gün sayıyorum izine ayrılmak için ağrılarım çok yatıp dinlenemiyorum geceleri bir doğru uyuyamıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canım kontrol randevusu almak istiyorum dersin.. Ya da 1 hafta sonra için randevu desen de olur.. Kontrol olarak kayıt yapıyorlar.. Ücret ödemiyorsun..

Canım prima çok güzel bir bez ama ilk kullanım için uygun değil arkadaşın bebeği 3750 gr doğdu. Prima 1 numara büyük gelmiş.. Benim hastane huggies kullanıyor yenidoğan bebeğe.. O tam geliyor.. Arkadaşta huggies e döndü.

bende ilk oğlumda primanın 2 numarasını kullanmıştım tam gelmişti oğlum iri bebekti biraz primanın beyazını kullanıyordum ama...

primanın beyaz olanları var ya yenidoğan için ondan alıcam ben hatta annem hastane için almış bile
premium care diye beyaz paketler var doğru canımm, ondan sonrası artık kısmet dicez o zaman

benimki 2.100 gr dı pazartesi, dr dedi muhtemelen 3.500 - 3.800 arası kucağımıza alırız diyor, ayy yumuk kızım benim yaa

maşallah nazar değmesin
solunum problemi vs yaşamadığı müddetçe sıkıntı yok bence kilolarda bi arkadaşın kızı 2100 gram doğdu kese kağıdına koyalım bunu falan diyolardı o derece minikti ama sağlıklıydı o önemli zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…