kaçıncı bebeğin
ben hep ilk bebek olduğu için tecrübesizim diye düşünürdüm ama 5 tanede doğursan her biri birbirinden farklı olabiliyomuş ben bu işi söktüm diye bişey yok galiba, ya sende farklı etkileri oluyo ya bebekte bi bebek çok hareketli iken diğeri daha sakin olabiliyo misal anne karnında
kaçıncı bebeğin
ben hep ilk bebek olduğu için tecrübesizim diye düşünürdüm ama 5 tanede doğursan her biri birbirinden farklı olabiliyomuş ben bu işi söktüm diye bişey yok galiba, ya sende farklı etkileri oluyo ya bebekte bi bebek çok hareketli iken diğeri daha sakin olabiliyo misal anne karnında
bu benim 3.bebişim ve bunda inanılmaz zorlanıyorum...her hamilelik farklı sürüyor...ben ilk kızımda ilk dört ay hep istifra ettim 2.kızımdada ne bulantı ne ağrı hiç bişey yoktu çok rahat geçti
Nbr tatlim?
Yoktun yine
Kızlar bide kafama takılan bişey var sanırım çoğunuz büyükşehirlerdesiniz ben Batmandayım malesef ama burda olmanın şöyle bi iyi yanı var muayene ücretleri vs daha uygun, bende şeker çıktığı için Ocaktan beri kontrollerim 2 haftada bire düşmüştü, Ankaraya gidince (1 Martta gidiyorum kısmetse) belki doktor her hafta gel dicek 7 günde 1 gittiğimde her seferinde muayene ücreti mi vericem ben, normalde 10 gün içinde aynı polikliniğe gelindiğinde o muayeneden değil kontrolden sayılır ücret alınmaz ama büyükşehirde özel hastaneler yolunu bulmuş duyduğuma göre, fatura mı istesem gerekirse SGK'ya başvururum
Kızlar bide kafama takılan bişey var sanırım çoğunuz büyükşehirlerdesiniz ben Batmandayım malesef ama burda olmanın şöyle bi iyi yanı var muayene ücretleri vs daha uygun, bende şeker çıktığı için Ocaktan beri kontrollerim 2 haftada bire düşmüştü, Ankaraya gidince (1 Martta gidiyorum kısmetse) belki doktor her hafta gel dicek 7 günde 1 gittiğimde her seferinde muayene ücreti mi vericem ben, normalde 10 gün içinde aynı polikliniğe gelindiğinde o muayeneden değil kontrolden sayılır ücret alınmaz ama büyükşehirde özel hastaneler yolunu bulmuş duyduğuma göre, fatura mı istesem gerekirse SGK'ya başvururum
Ben en son kontrole gittiğimde sıra beklerken yanıma hamile bi bayan oturdu.sen kontrole kaç güne bir geliyorsun dedi.bende ayda bir ama şuan 32.deyim çalışır raporu almaya geldim sanırım bundan sonra 15 güne bir çağıracak dedim. ben haftada bir geliyorum geçen hafta kayıt yaptırırken verilen bandrolleri sana veriyolar 1 hafta sonra aynısıyla ücretsiz muayene oluyosun dedi.
güzelim bende özele gidiyorum, pazartesi gittiğimde 32+0 olduk ve dr dedi ki mart tan itibaren 15 günde bir geleceksin, son ay da her hafta geleceksin dedi, 15 günde bir geldiğinde normal muayene ücreti ödenecekmiş, ama hafta da bire düşünce kontrol süresi diye hallederiz dedi canmm.
istanbulda normal hastalıklardan vb 3-4 farklı özele gittim ve hepsi bir şekilde götürme peşinde..
biri acilden para alıyor biri almıyor vb vb değişebiliyor güzelmm, iyi araştırman lazım..
bi özeller var görsen kaçarsın canmmiçimi rahatlattınız normalde de olması gereken o zaten aslında özelde olsa devlette olsa yenidoğan hizmetleri içinde ücret alınmaz ama alıyolar göbek kordonu kesmek için para alınıyomuş ayrı bunu bile duydum hani cafelerde doğumgünü kutlayınca pastayı kesmek için bıçak parası istiyolar ya aynı öyle te Allahım yaa
kızlar daha erken mi bilmiyorum ama bir sorayım dedim napim yaa
bez konusunu ne yapacağız, kimi diyo prima dan şaşma kimi diyo ben bim dekini kullanıyorum biri molfix diyor....
ufff kafam karıştı yaa
size de soralım evet hanımlar fikirleriniz
maşallah bebeğine canını sıkma benim oğluşumda öyle 1970 idi, annem anca 3 kilo olur dedi, doktorum bişe demedi iyi dedi sadece, sağlıklı olsularda zayıf olsunlar önemli değil ayrıca 3 kiloda zayıf sayılmaz sıkma canını
kızlar daha erken mi bilmiyorum ama bir sorayım dedim napim yaa
bez konusunu ne yapacağız, kimi diyo prima dan şaşma kimi diyo ben bim dekini kullanıyorum biri molfix diyor....
ufff kafam karıştı yaa
size de soralım evet hanımlar fikirleriniz
Canım prima çok güzel bir bez ama ilk kullanım için uygun değil arkadaşın bebeği 3750 gr doğdu. Prima 1 numara büyük gelmiş.. Benim hastane huggies kullanıyor yenidoğan bebeğe.. O tam geliyor.. Arkadaşta huggies e döndü.
premium care diye beyaz paketler var doğru canımm, ondan sonrası artık kısmet dicez o zamanprimanın beyaz olanları var ya yenidoğan için ondan alıcam ben hatta annem hastane için almış bile
kızlar bebekleri kaç kilo istiyosunuzda 3 kilo az geliyo yahu
ben iri bebek istemiyorum sezeryan istediğim halde, kardeşim 4.5 kiloydu annem aldığı hiçbi şeyi giydiremedi valla, arkadaşımında bebeği 4.750 doğdu bi heves kanguru falan almıştı önüme takar gezdiririm diye nerdeeee çocuk 6 aylık gibiydi ben hemen büyüsün istemiyorum yaa normal doğum isteyenler 2500 gramı falan düşünsün bence nasıl çıkacak koca bebek ordan
premium care diye beyaz paketler var doğru canımm, ondan sonrası artık kısmet dicez o zaman
benimki 2.100 gr dı pazartesi, dr dedi muhtemelen 3.500 - 3.800 arası kucağımıza alırız diyor, ayy yumuk kızım benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?