2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın annişler nasılsınız bakalım keyıfler nasıl benımde belım ınanılmaz ağrıyor hele yatakta dönerken cok kötü oluyorum

Cnm tekrarlayan dusukerde genetik lab. Trombofili paneli adli bir test yapiliyor ona gore teşhis konuluyor

Amin cnm evet biraktirir 34 den sonra limonla idare edeceğim artik iğne doğumdan bir gün önceye kadar devam canim :18:

ben daha bırakmadım cesaretedemıyorum 36 bırakacağım

tansıyon eh ıste fena değil tansıyon lacından berı 13/8 13/9 gidiyor cok şükür

canım cok güzel olmuş bayıldım ellerıne sağlık gule gule kullan

maşallah 35.haftadasın bakalım biz o haftalarda nasıl olucaz her hafta ne kadar farklı etkilerle ve sıkıntılarla geliyo 29.haftaya kadar kabızlık nedir bilmeyen ben 30.haftada kabız olmuştum Allahtan geçti, iyi bari kramplarım yok diyodum dün gece onuda tattım, kolaylaşmıyo ki zorlaşıyo git gide

bende ilk oğlumda primanın 2 numarasını kullanmıştım tam gelmişti oğlum iri bebekti biraz primanın beyazını kullanıyordum ama...

Doğrudur canım.. Arkadaş da beyazını almıştı ama.. Belki de tecrübesizlikti onun ki .. Bilememiştir..:44:

cansusyn95; canım maşallah bebişine bence iyi kilosu sağlıklı olsan da carsın zayıf olsun benimki de gebelik şekerinde dolayı biraz iriydi inşallah bu kontrolde haftasını yakalar. Sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum.

snowyy; eşinin doçentliği hayırlı olsun canım inşallah iyi geçer sınavı kazanır.

Günaydın güzel Hamişlerrr , biz dun doktordaydık 32+3 üm, oğluşum 2kilo ve boyu 44 santim sizinkiler bu haftalarda ne kadardı ?

Gozun aydin canim :) bugun mutlu gunun desene :) ya iki gundur dinleniyorum aslinda ama herhalde seker sus yaparken masa basinda sirtimi yoruyorum. Belki de ondandir, ben nasilsa yorulmuyorum diye hic ona yormamistim canim. Haklisin, az kaldi zaten. Bitsin de iatirahate cekileyim :)
Canim sıklastiysa kramplarin muhakkak doktorundan ilac iste. Gecmis olsun cok.

slm anişler ara ara takip ediyorum ama yazamıyorum çok kötü şekilde ağrılarım oluyorum biraz ayakta dursam kasıklarım yanıyor ve belim ayrı ağırıyor dok dinlenmen gerekiyor dedi gece uykusu yok az kaldı az inşalah sağ selim kurtulacaz

Günaydın... Bugün annem geliyor eşim gidiyor; nöbet devir teslimi yapıyorlar Nihayet aşerdiğim patlıcan ve keçi boynuzuna kavuşacağım

Günaydın cancazım
Altın değerinde bir gün olur inşallah senin için.
Annenin ellerinden öpüyorum, o lezzetli elleriyle bir güzel doyursun paşanla seni
Eşinin de inşallah sınavı çok güzel geçer, alır doçentliği
O da doğacak paşanızın babasına getirdiği şans olsun.

Senin dinleneceğinden hiç umudum yok

Günaydın güzel Hamişlerrr , biz dun doktordaydık 32+3 üm, oğluşum 2kilo ve boyu 44 santim sizinkiler bu haftalarda ne kadardı ?

Gözün aydın canım, maşallah tosununa

Geçmiş olsun canım. Bebeğinin pozisyonundan dolayı oluyor ağrıların sanırım; doğum pozisyonundayken tüm baskı kasıklarda oluyor. Dinlenemediğine göre çalışıyorsun sanırım. Umarım en kısa zamanda istirahat fırsatı bulursun.

Çok teşekkür ederim canım, inşallah:107: Sen nasıl oldun, kalabalığınız dağıldı mı biraz?

yok canım çalışmıyorum ev hanımıyım ikinci bebişim olacak bir ara burada yazışıyordum belki hatırlmazsın bebeişin başı aşağıda ve bu gebeliğim çok aşağıda sanki doğum yapacakmışım gibi duruyor kasılmalarım mağnazyum eksikliğinden kaynaklanıyor iş falan yapamıyorum sürekli dinlenmem gerekiyor

Çok teşekkür ederim canım, inşallah:107: Sen nasıl oldun, kalabalığınız dağıldı mı biraz?

Bende iyiyim cancazım, evde eşim grip olmuş ablama da geçti.
Uzak duruyorum onlardan =)
K.validem hala bende, eşimin de askerlik arkadaşı geldi o da hafta sonuna kadar burada.
Aynı şekil devam ediyoruz =)

kuzum ne kadar bebeğinin kilosu ben en son 14 Şubatta gittim 29+6 idi lakin ultrasonda 31+0 yazıyo 1700 gramdı

Kusura bakma unutuyorum bilgilerinizi bazen canım. Zor bir durum, ama dediğin gibi az kaldı. Biraz daha sabır. Evde yardım edenin varsa, hiç yorma kendini son haftalar zaten; uzan dinlen gülüm.

Bende iyiyim cancazım, evde eşim grip olmuş ablama da geçti.
Uzak duruyorum onlardan =)
K.validem hala bende, eşimin de askerlik arkadaşı geldi o da hafta sonuna kadar burada.
Aynı şekil devam ediyoruz =)

Aman aman, uzak dursunlar; sizi hasta etmesinler Misafirlerin için de, sayılı gün çabuk geçer diyelim ne yapalım. Mümkün değil çok iyi biliyorum ama kendine dinlenmek için de zaman yarat lütfen:107:

kry; maşallah bebişine canım benimde 38+3 te alacak doktorum nasipse sexaryenle. Sağlıklı gelsinler de.

burcu 153; maşallah bebişine canım.

maşallah yaratıcılığına canım çok güzel olmuş eline sağlık. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…