Cnm tekrarlayan dusukerde genetik lab. Trombofili paneli adli bir test yapiliyor ona gore teşhis konuluyor
Amin cnm evet biraktirir 34 den sonra limonla idare edeceğim artik iğne doğumdan bir gün önceye kadar devam canim :18:
benim bez kaldı başkada.. hım hatırlamıyorum galiba herşey hazır.. bi deterjan alıp yıkayıp ütülemem lazım .. ama odanın hazırlanması sürecek biraz .. ilk bebişi olanlar telaşlımı diyorum sonra diyorumki sen rahatsın.. ama bende kızımda ocakta herşeyi hazırlamıştım.. sonra üç ay bekle.. şimdi daha sakinim.. nisan 15den sonrasını bekliyorum hayırlısıyla.. inşallah dayanabiliriz..
hadi inşallah hayırlı haberlerle gelin sizde tansiyonun ne alemde..
saol canım hadi bu kontrolden hayırlı haberlerle gel..
Kızlar maşallah bugün doktor kontrollerine gidilmiş, bebişlerin sağlıkları yerindeymiş çok çok sevindim.Bugün öyle yoruldumki ama sonunda değdi diyebilirim.Bebek şekeri bakmaya gittim ama öyle alışılmış olsun istemediğimden malzemesini alıyım kendim yapıyım dedim.Sonra tıpalı şişeler buldum içine doldurmak için rengarenk boncuklar aldım.Sonra dedim içine renkli sıvı sabunda koyayım bari.Sonra onlara sim karıştırmak geldi aklıma.Baktım şişelerin üstü boş kaldı orayada iki tane farklı kurdela aldım yine boş kaldı tahta sticker yapıştırayım dedim başıma dert aldım :) Baya uğraştım ama sonunda bitirdim :) Nasıl olmuş ?
Eki Görüntüle 983787
günaydın annişler nasılsınız bakalım keyıfler nasıl benımde belım ınanılmaz ağrıyor hele yatakta dönerken cok kötü oluyorum
ben daha bırakmadım cesaretedemıyorum 36 bırakacağım
tansıyon eh ıste fena değil tansıyon lacından berı 13/8 13/9 gidiyor cok şükür
canım cok güzel olmuş bayıldım ellerıne sağlık gule gule kullan
bende ilk oğlumda primanın 2 numarasını kullanmıştım tam gelmişti oğlum iri bebekti biraz primanın beyazını kullanıyordum ama...
snowyy; eşinin doçentliği hayırlı olsun canım inşallah iyi geçer sınavı kazanır.
Gozun aydin canim :) bugun mutlu gunun desene :) ya iki gundur dinleniyorum aslinda ama herhalde seker sus yaparken masa basinda sirtimi yoruyorum. Belki de ondandir, ben nasilsa yorulmuyorum diye hic ona yormamistim canim. Haklisin, az kaldi zaten. Bitsin de iatirahate cekileyim :)Günaydın... Bugün annem geliyor eşim gidiyor; nöbet devir teslimi yapıyorlarNihayet aşerdiğim patlıcan ve keçi boynuzuna kavuşacağım
Teşekkür ederiz arkadaşlar. İnşallah sınavı geçer de çifte sevinç yaşarız:107:
Büyükannelerim ve kayınvalidemin maaşallahı var zaten. Keşke onlar gibi olabilsem. Dediğiniz gibi eskiden bu kadar "bilgi kirliliği" yoktu. Annem 3 sezaryen doğum yapmak zorunda kalmış; ilki ben. 24 saat sancının ardından boynuma dolanan göbek kordonu nedeni ile çıkışı bulamayıncamecburen ameliyat olmuş. 2 yıl sonra kardeşim aynı şekilde, ama sezaryen düşünülmemiş hiç. Normal doğum için uğraşılmış yine 1 gün boyunca. Annem ve ailenin yaşlı hanımları hep der, biz bilmezdik böyle sizin kadar detay. Herkes doğuruyor biz de bir şekilde doğuracağız, doğum korkumuz olmazdı derler. Şimdi ne ararsan var internette, kendi kendimizi korkutuyoruz:107:
Gözün aydın canım, maşallah bebeğine
Kendini çok yoruyorsun canım. İşini gücünü biran evvel bitir de gerçekten istirahat et. O zaman greceksin ağrı sızı olmayacak
Canim sıklastiysa kramplarin muhakkak doktorundan ilac iste. Gecmis olsun cok.kramplar bende de başladı
ne beter bişeymiş o sanki bacak bi daha çözülmeyecek eşimi uyandırmadım kendi kendime ovalaya ovalaya yumuşattım bacağımı, önceden maden suyu içiyodum lakin tansiyonu yükseltiyomuş galiba geçen haftaki ani yükselmeden sonra korktum maden suyunu da bıraktım doktorumdan ilaç mı istesem acaba
Günaydın güzel Hamişlerrr , biz dun doktordaydık 32+3 üm, oğluşum 2kilo ve boyu 44 santim sizinkiler bu haftalarda ne kadardı ?
Günaydın... Bugün annem geliyor eşim gidiyor; nöbet devir teslimi yapıyorlarNihayet aşerdiğim patlıcan ve keçi boynuzuna kavuşacağım
Gozun aydin canim :) bugun mutlu gunun desene :) ya iki gundur dinleniyorum aslinda ama herhalde seker sus yaparken masa basinda sirtimi yoruyorum. Belki de ondandir, ben nasilsa yorulmuyorum diye hic ona yormamistim canim. Haklisin, az kaldi zaten. Bitsin de iatirahate cekileyim :)
Günaydın güzel Hamişlerrr , biz dun doktordaydık 32+3 üm, oğluşum 2kilo ve boyu 44 santim sizinkiler bu haftalarda ne kadardı ?
slm anişler ara ara takip ediyorum ama yazamıyorum çok kötü şekilde ağrılarım oluyorum biraz ayakta dursam kasıklarım yanıyor ve belim ayrı ağırıyor dok dinlenmen gerekiyor dedi gece uykusu yok az kaldı az inşalah sağ selim kurtulacaz
Günaydın cancazım
Altın değerinde bir gün olur inşallah senin için.
Annenin ellerinden öpüyorum, o lezzetli elleriyle bir güzel doyursun paşanla seni
Eşinin de inşallah sınavı çok güzel geçer, alır doçentliği
O da doğacak paşanızın babasına getirdiği şans olsun.
Senin dinleneceğinden hiç umudum yok
Gözün aydın canım, maşallah tosununa
Geçmiş olsun canım. Bebeğinin pozisyonundan dolayı oluyor ağrıların sanırım; doğum pozisyonundayken tüm baskı kasıklarda oluyor. Dinlenemediğine göre çalışıyorsun sanırım. Umarım en kısa zamanda istirahat fırsatı bulursun.
Çok teşekkür ederim canım, inşallah:107: Sen nasıl oldun, kalabalığınız dağıldı mı biraz?
cansusyn95; canım maşallah bebişine bence iyi kilosu sağlıklı olsan da carsın zayıf olsun benimki de gebelik şekerinde dolayı biraz iriydi inşallah bu kontrolde haftasını yakalar. Sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum.
snowyy; eşinin doçentliği hayırlı olsun canım inşallah iyi geçer sınavı kazanır.
yok canım çalışmıyorum ev hanımıyım ikinci bebişim olacak bir ara burada yazışıyordum belki hatırlmazsın bebeişin başı aşağıda ve bu gebeliğim çok aşağıda sanki doğum yapacakmışım gibi duruyor kasılmalarım mağnazyum eksikliğinden kaynaklanıyor iş falan yapamıyorum sürekli dinlenmem gerekiyor
Bende iyiyim cancazım, evde eşim grip olmuş ablama da geçti.
Uzak duruyorum onlardan =)
K.validem hala bende, eşimin de askerlik arkadaşı geldi o da hafta sonuna kadar burada.
Aynı şekil devam ediyoruz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?