2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
filiz nasıl bebişin canım inşallah daha iyidir.

filoloğum nerelerdesin inşallah iyisinizdir.

Günaydın güzel anneler

Benim kız bazen çok kuduruk oluyor yahu dün akşam sanki sırtıma kadar gidecekti yer bulsa Nazar değmesin tabi ben bu halini çok seviyorumCumarteside kısmetse kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberler alırım çok özledim meleğimi

kry; maşallah bebişine canım benimde 38+3 te alacak doktorum nasipse sexaryenle. Sağlıklı gelsinler de.

burcu 153; maşallah bebişine canım.

Bakalım benim yaramaz hangi pozisyonda cumartesi gittiğimde görücem nasipse.Bazen normal doğumdan korkuyorum nasıl birşey olmadığını bilmediğimden ötürü o yüzden sezeryanmı olsam diyorum ama bazende en temizi normal diyorum kafam çorba olduEn iyisi hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun demek sanırım.

muhtemel doğum tarihimiz aynı gün görünüyor ama bende gebelik şekeri çıktığından 38+3 te alacakmış muhtemelen nisanın başında olur herhalde. Senin nasıl geçiyor hamileliğin?

maşallah canım aldırmışsın 600 gr her gün süt yoğurt falan tüketiyorum hele yoğurt soframdan hiç eksik olmaz severim . kalsiyum ilaçlarnı falan kullanamıyorum mideme ağrı yapıyo

muhtemel doğum tarihimiz aynı gün görünüyor ama bende gebelik şekeri çıktığından 38+3 te alacakmış muhtemelen nisanın başında olur herhalde. Senin nasıl geçiyor hamileliğin?

bende şeker çıkmadı...diğer hamileliklerim sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak...drum nisanın 5i 6 sı gibi sezeryanla alacağını söyledi

Son düzenleme:

sağol canım sağlıklı olsunlarda önemli değil iri yada zayıf olması

evet canım zaten artık hareketler artık barız netleşiyor eller ayayaklar kıpır kıpır oluyor ben bıle hayret ediyorum allah sanada kolaylık versın bu haftayı saymazsak ızne ayrılmama 2 hafta kalıyor yanı 37 hafta doluyor olacak yuppi

Link açılmıyor canım yaaaa

canım baktım cok beğendim içine peluş koymalarıda ıyı olmuş

Bende iyiyim cancazım, evde eşim grip olmuş ablama da geçti.
Uzak duruyorum onlardan =)
K.validem hala bende, eşimin de askerlik arkadaşı geldi o da hafta sonuna kadar burada.
Aynı şekil devam ediyoruz =)

eşini asker arkadaşı yatılığa mı sizde?

Kızlar hayzeklerden içi peluşlu olanlardan alın.
Şu çift tabanlılardan almayın sakın =)
2 aydır kullanıyorum gacırt gucurt ses çıkartıyor =)

Son düzenleme:
eşini asker arkadaşı yatılığa mı sizde?

Evet canım ..
Eşim davet etmiş, eşim için İstanbul da.
Birlikte iş yapacaklar, sabah eşimle çıkıyorlar- akşam birlikte geliyorlar.
Bana bir zorluğu yok çok şükür.

Son düzenleme:
Kızlar hayzeklerden içi peruşlu olanlardan alın.
Şu çift tabanlılardan almayın sakın =)
2 aydır kullanıyorum gacırt gucurt ses çıkartıyor =)

evet kesinlikle peluşlu olanlardan alın, kızlar link açılmıyo o yüzden manuel butikbebeye giriyosunuz hayzek markasına tıklıyosunuz

Ayy kuzum benimkine erken doğum hikayeleri falan işlemiyo..
rahatlıkta maşallahı var benim kocamın

perdesizde olur annesi hiç problem değil :)
yaa sizin odalarınız ne kadar renkli süslü ollacak..
ben ne boyattım ne sticker aldım hiç bişey yapmadım

ayyy çok güzel olmuşşşş ellerine sağlık maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…