kry; maşallah bebişine canım benimde 38+3 te alacak doktorum nasipse sexaryenle. Sağlıklı gelsinler de.
burcu 153; maşallah bebişine canım.
aramızda bi hafta var benimkinin kilosu 1714 boyu 42 bana da bi bu kadar daha alır sonra doğum dedi yani 3 3,5 kilo kadar dğacakmış inş yani kiloları normal hem doğum kolay olur hemde sağlık açısından ne az ne çok ideal bi kilo bu haftaya kadar herkesinkine göre 200 300 gr geriydi iki hafta önce dr dan gelince faydalı bi beslenme programı yaptım fast food ve abur cuburdan uzak çok şükür iki haftada 600 gr aldı bebişimbu aylar kemik gelişimi var süt yoğurt peynir çok tüketiyorum ben doğuma hazırlık olarak kan yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum
muhtemel doğum tarihimiz aynı gün görünüyor ama bende gebelik şekeri çıktığından 38+3 te alacakmış muhtemelen nisanın başında olur herhalde. Senin nasıl geçiyor hamileliğin?
cansusyn95; canım maşallah bebişine bence iyi kilosu sağlıklı olsan da carsın zayıf olsun benimki de gebelik şekerinde dolayı biraz iriydi inşallah bu kontrolde haftasını yakalar. Sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum.
snowyy; eşinin doçentliği hayırlı olsun canım inşallah iyi geçer sınavı kazanır.
kızlar butikbebede hayzek diye bi markanın terlikleri var hastane için terlik almayanlara gönül rahatlığı ile önerebilirim
http://www.............../Urun/hayzek7/yildiz-peluslu-bayan-terlik-pembe
ben bunu almıştım geçen haftalarda ve çok memnunum
Link açılmıyor canım yaaaa
maşallah 35.haftadasın bakalım biz o haftalarda nasıl olucaz her hafta ne kadar farklı etkilerle ve sıkıntılarla geliyo 29.haftaya kadar kabızlık nedir bilmeyen ben 30.haftada kabız olmuştum Allahtan geçti, iyi bari kramplarım yok diyodum dün gece onuda tattım, kolaylaşmıyo ki zorlaşıyo git gide
Link açılmıyor canım yaaaa
Bende iyiyim cancazım, evde eşim grip olmuş ablama da geçti.
Uzak duruyorum onlardan =)
K.validem hala bende, eşimin de askerlik arkadaşı geldi o da hafta sonuna kadar burada.
Aynı şekil devam ediyoruz =)
kızlar butikbebede hayzek diye bi markanın terlikleri var hastane için terlik almayanlara gönül rahatlığı ile önerebilirim
http://www.............../Urun/hayzek7/yildiz-peluslu-bayan-terlik-pembe
ben bunu almıştım geçen haftalarda ve çok memnunum
eşini asker arkadaşı yatılığa mı sizde?
Kızlar hayzeklerden içi peruşlu olanlardan alın.
Şu çift tabanlılardan almayın sakın =)
2 aydır kullanıyorum gacırt gucurt ses çıkartıyor =)
haklısın canım, ıvır zıvır o kadar çok yere ihtiyaç oluyo ki. ben sen üzülme gerilme diye oyle dedim ama insan da takılınca takılıyosen eşini sıkıştırmaya devam et, erken doğum filan korkut gözünü
lambasını perdesini takalım tabiki teyzesi paylasıcaz :))) ama perdeyi erken takmam cunku birdaha yıka ütüle valla bu halde ugrasılmıyor ya yada perdesiz paylasırım artık :))))
birde sticker alıcaz duvar için onuda yapıstıralım tam görürsün :)
Kızlar maşallah bugün doktor kontrollerine gidilmiş, bebişlerin sağlıkları yerindeymiş çok çok sevindim.Bugün öyle yoruldumki ama sonunda değdi diyebilirim.Bebek şekeri bakmaya gittim ama öyle alışılmış olsun istemediğimden malzemesini alıyım kendim yapıyım dedim.Sonra tıpalı şişeler buldum içine doldurmak için rengarenk boncuklar aldım.Sonra dedim içine renkli sıvı sabunda koyayım bari.Sonra onlara sim karıştırmak geldi aklıma.Baktım şişelerin üstü boş kaldı orayada iki tane farklı kurdela aldım yine boş kaldı tahta sticker yapıştırayım dedim başıma dert aldım :) Baya uğraştım ama sonunda bitirdim :) Nasıl olmuş ?
Eki Görüntüle 983787
biz geldik kızlar bebeğim hala ters dönmemiş yaramaz :) doktor bu satten sonra dönmesi biraz zor dedi muhtemelen sezaryen olucam hatta 23 mart sezaryen tarihin olabilirHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM.sağ sağlim alırsın kucağına inşallah meleğini
canım sen ankaradaydın değilmi...güven parkın arkasında ykm niin biraz üzerinde bir bebek mağzası ve sincanda pembe prenses diye bir mağaza var 2 sindede güzel modeller var...hemde uygun fiyata..bende sincan dan aldım..ya kızlar bu arada kaynımın park yatağına güvenip hiç araştırma yapmadım..
ama dün kv ler kurmuş parça eksik o yüzden yenisini almak zorundayız..
önerisini olan,alıp kurup beğenenler lütfen bana yardımcı olsun..
ama fazla pahalı bişeyde olsun istemiyorum :S
hayırlısı olsun inşallah... doğacağı günü Allah bilir...meraba arkadaşlar sürekli okuyorum sıkı takipçinizim ama yazma konusunda biraz tembelim sanırım doğum iznime ayrıldım evde hazırlıklarla uğraşıyorum artık bugün kontrolüm vardı bebişim 2650 gr 49 cm olmuş drum sezeryan için 15 marta gün verdi. 37+3 olucam ozaman biraz erken gibi geldi bana:18:
çok güzel olmuş ellerine sağlık.Sonra tıpalı şişeler buldum içine doldurmak için rengarenk boncuklar aldım.Sonra dedim içine renkli sıvı sabunda koyayım bari.Sonra onlara sim karıştırmak geldi aklıma.Baktım şişelerin üstü boş kaldı orayada iki tane farklı kurdela aldım yine boş kaldı tahta sticker yapıştırayım dedim başıma dert aldım :) Baya uğraştım ama sonunda bitirdim :) Nasıl olmuş ?
benimde magnezyum bitti.. ve bacak ağrılarım hemen başladı...bayağı işe yarıyormuş şu magnezyum...kramplar bende de başladı
ne beter bişeymiş o sanki bacak bi daha çözülmeyecek eşimi uyandırmadım kendi kendime ovalaya ovalaya yumuşattım bacağımı, önceden maden suyu içiyodum lakin tansiyonu yükseltiyomuş galiba geçen haftaki ani yükselmeden sonra korktum maden suyunu da bıraktım doktorumdan ilaç mı istesem acaba
SNOWY eşine başarılar dilerim....gönlünüzce olsun herşey...annenin getirdikleri afiyet olsun ... yarasın bebeğine inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?