2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kuzum benim eşim tarafından bi gelin yeni doğum yaptı..
o 2.paket yenidoğan almış ama artık küçük gelmeye başlamış..
onu verecek bana..
ben primanın yeşil olanı yokmu onu kullanıcam..
beyaz prima premium care yok mu onu çok araştırdım anneler çiş sızdırıyo diyolar..

Bende iyiyim cancazım, evde eşim grip olmuş ablama da geçti.
Uzak duruyorum onlardan =)
K.validem hala bende, eşimin de askerlik arkadaşı geldi o da hafta sonuna kadar burada.
Aynı şekil devam ediyoruz =)

kuzucummmmm sen benimle Sinem'in Aş Evi diye dalga geçiyordun demiiiiii

perdesizde olur annesi hiç problem değil :)
yaa sizin odalarınız ne kadar renkli süslü ollacak..
ben ne boyattım ne sticker aldım hiç bişey yapmadım

ya cok sade benım aslında beyaz huş rengi mobilya bebek mavisi duvar cok sade yani
onu hareketlendirmek için duvar stickerı alıcam cocuga daha dogmadan tema empoze etmek istemedim ne bilim araba hayvan vs yapmiim dedim zaten 2 yaşında neyi sevdikleri ortaya cıkıyor kendı nası ıstıyorsa oyle yapıstırsın çizsin dedim :)
ama çerçeve aldım mesela ayak izini yapıp yanına foto koyuyorsun memory prints diye geçiyordu sanırsam öyle değişik şeyler aldım
sende yaparsın kuzucum doğduktan sonrada sticker alırsın ne olcak duvara bi raf yaparsın üstüne oyuncak koyarsın süslersin
senin kız aslında süs seçeneğin daha fazla erkek anneleri yazık ya biz böyle ne yapsak diye düşünüyoruz ya hayvan ya araba kalıo geriye
ah perdesi kuşlu ama cokta düz olmasın diye perdeyi kuşlu aldım halısı krem rengi yumusak olanlardan :)

Aynen benim kızımda çok hareketli özellikle ofiste bilgisayar başındayken çıldırıyo, sürekli karnımı ittiriyor karnımda sürekli bir dalgalanma kendi kendime gülüyorum :) çok güzel duygular bazende korkuyorum yeri daraldı erken gelmeye kalkmasın diye :))

Selam kızlar,

Doğum düşündüğünüz hastaneler yeni doğan masraflarını karşılıyor mu yada + mı istiyor biliyor musunuz, benim özel sigortam var sadece doğumu karşılıyor ama yeni doğan bebek masrafını hastane ayrı istiyor.

Evet canım ..
Eşim davet etmiş, eşim için İstanbul da.
Birlikte iş yapacaklar, sabah eşimle çıkıyorlar- akşam birlikte geliyorlar.
Bana bir zorluğu yok çok şükür.

Allah sabır versin guzelim sana, harbiden evine gelip savulun diğe bağırasım var, bir iki arkadaşın evinde de... şöyle delidir neyapsa yeridir bir akraba yok mu göysünü siper edecek evini sakin normal bir eve dönmesi için azıcık cazgırlık yapacak. eşin de alem. benim ki hayatta getirmez neyse az daha yuklensinler gelicem sonunda

bende mobilyayı yaptırabilirsem şayet düz beyaz olsun perde ve halıyı pembe düşünüyorum..
istediklerim zamanında yapılmayınca ne hevesim kalıyo ne isteğim..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 60 gün kaldı diyoooooooo
çook korkuyorummmmm:18::18::18::18::18::18::18::18:

kry; maşallah bebişine canım benimde 38+3 te alacak doktorum nasipse sexaryenle. Sağlıklı gelsinler de.

burcu 153; maşallah bebişine canım.

saol canım benim allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin

benim oğlumu 39. haftada almıştı doktor şimdi kafama takıldı bunda 37+3 biraz erken mi oluyor acaba bilemedim

kutu susleme cok guzel ama acaip sirin modeller var, bana el ayak gibi şeyler azıcık tuhaf geliyor ama benim fikrim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…