- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
kızlar daha erken mi bilmiyorum ama bir sorayım dedim napim yaa
bez konusunu ne yapacağız, kimi diyo prima dan şaşma kimi diyo ben bim dekini kullanıyorum biri molfix diyor....
ufff kafam karıştı yaa
size de soralım evet hanımlar fikirleriniz
Bende iyiyim cancazım, evde eşim grip olmuş ablama da geçti.
Uzak duruyorum onlardan =)
K.validem hala bende, eşimin de askerlik arkadaşı geldi o da hafta sonuna kadar burada.
Aynı şekil devam ediyoruz =)
perdesizde olur annesi hiç problem değil :)
yaa sizin odalarınız ne kadar renkli süslü ollacak..
ben ne boyattım ne sticker aldım hiç bişey yapmadım
Günaydın güzel anneler
Benim kız bazen çok kuduruk oluyor yahu dün akşam sanki sırtıma kadar gidecekti yer bulsaNazar değmesin tabi ben bu halini çok seviyorum Cumarteside kısmetse kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberler alırım çok özledim meleğimi
kuzucummmmm sen benimle Sinem'in Aş Evi diye dalga geçiyordun demiiiiii
Evet canım ..
Eşim davet etmiş, eşim için İstanbul da.
Birlikte iş yapacaklar, sabah eşimle çıkıyorlar- akşam birlikte geliyorlar.
Bana bir zorluğu yok çok şükür.
ya cok sade benım aslında beyaz huş rengi mobilya bebek mavisi duvar cok sade yani
onu hareketlendirmek için duvar stickerı alıcam cocuga daha dogmadan tema empoze etmek istemedim ne bilim araba hayvan vs yapmiim dedim zaten 2 yaşında neyi sevdikleri ortaya cıkıyor kendı nası ıstıyorsa oyle yapıstırsın çizsin dedim :)
ama çerçeve aldım mesela ayak izini yapıp yanına foto koyuyorsun memory prints diye geçiyordu sanırsam öyle değişik şeyler aldım
sende yaparsın kuzucum doğduktan sonrada sticker alırsın ne olcak duvara bi raf yaparsın üstüne oyuncak koyarsın süslersin
senin kız aslında süs seçeneğin daha fazla erkek anneleri yazık ya biz böyle ne yapsak diye düşünüyoruz ya hayvan ya araba kalıo geriye
ah perdesi kuşlu ama cokta düz olmasın diye perdeyi kuşlu aldım halısı krem rengi yumusak olanlardan :)
biz geldik kızlar bebeğim hala ters dönmemiş yaramaz :) doktor bu satten sonra dönmesi biraz zor dedi muhtemelen sezaryen olucam hatta 23 mart sezaryen tarihin olabilirHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM.sağ sağlim alırsın kucağına inşallah meleğini
canım sen ankaradaydın değilmi...güven parkın arkasında ykm niin biraz üzerinde bir bebek mağzası ve sincanda pembe prenses diye bir mağaza var 2 sindede güzel modeller var...hemde uygun fiyata..bende sincan dan aldım..
hayırlısı olsun inşallah... doğacağı günü Allah bilir...
çok güzel olmuş ellerine sağlık
benimde magnezyum bitti.. ve bacak ağrılarım hemen başladı...bayağı işe yarıyormuş şu magnezyum...
SNOWY eşine başarılar dilerim....gönlünüzce olsun herşey...annenin getirdikleri afiyet olsun ... yarasın bebeğine inşallah...
evet pembe prensesi biliyorum kuzum..peki sen baktığın kadarıyla hatırlıyomusun orda beyaz park yatak varmıydı?
bide sen hangi marka modeli ne kadara aldın acaba kuzum?
Dalga değil emeğinden ötürü ben yakıştırma yapmıştım
kry; maşallah bebişine canım benimde 38+3 te alacak doktorum nasipse sexaryenle. Sağlıklı gelsinler de.
burcu 153; maşallah bebişine canım.
biz geldik kızlar bebeğim hala ters dönmemiş yaramaz :) doktor bu satten sonra dönmesi biraz zor dedi muhtemelen sezaryen olucam hatta 23 mart sezaryen tarihin olabilirHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM.sağ sağlim alırsın kucağına inşallah meleğini
canım sen ankaradaydın değilmi...güven parkın arkasında ykm niin biraz üzerinde bir bebek mağzası ve sincanda pembe prenses diye bir mağaza var 2 sindede güzel modeller var...hemde uygun fiyata..bende sincan dan aldım..
hayırlısı olsun inşallah... doğacağı günü Allah bilir...
çok güzel olmuş ellerine sağlık
benimde magnezyum bitti.. ve bacak ağrılarım hemen başladı...bayağı işe yarıyormuş şu magnezyum...
SNOWY eşine başarılar dilerim....gönlünüzce olsun herşey...annenin getirdikleri afiyet olsun ... yarasın bebeğine inşallah...
saol canım hakkımızda hayırlısı
Kızlar size bişey danışacam.Ben doğumda hasteneye ziyarete gelenler için bebek sabunu yaptırmayı düşünüyorum yanınada çikolata sizce aşağıdaki model sabun için nasıl?
Eki Görüntüle 984416
bi daha benm kayınpederime arabamı falan vermicem..
356 tl hız cezası mı olur yaa yuhhhhh
abowwww hızneymiş ki ya cezalara zam gelmişti ama bu kadar olmusmu aboww ben dikkat ediyiim bari istanbul heryer eds :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?