bulvarda 95 le yemiş bu cezayı kuzum..
kutu susleme cok guzel ama acaip sirin modeller var, bana el ayak gibi şeyler azıcık tuhaf geliyor ama benim fikrim tabi.
bu gerçekten müthiş.
doktorun 38+3 demiş ama benim doktor gibi tarih verdimi?
Allah sabır versin guzelim sana, harbiden evine gelip savulun diğe bağırasım var, bir iki arkadaşın evinde de... şöyle delidir neyapsa yeridir bir akraba yok mu göysünü siper edecek evini sakin normal bir eve dönmesi için azıcık cazgırlık yapacak. eşin de alem. benim ki hayatta getirmez neyse az daha yuklensinler gelicem sonunda
Kızlar size bişey danışacam.Ben doğumda hasteneye ziyarete gelenler için bebek sabunu yaptırmayı düşünüyorum yanınada çikolata sizce aşağıdaki model sabun için nasıl?
Eki Görüntüle 984416
evet var...aslında ben beyaz olanı istemiştim ama eşim tututrdu pembe olsun diye...pembesini aldık...cibinlikli model...210 tl fiyatı...yatağı uyku seti park yatak hepsini 300 tl ye 6 taksitle aldık...evet pembe prensesi biliyorum kuzum..peki sen baktığın kadarıyla hatırlıyomusun orda beyaz park yatak varmıydı?
Bide sen hangi marka modeli ne kadara aldın acaba kuzum?
arkadaşına çok geçmişler olsun allah şifasını versin...akşam eve gittiğimde okurum...kızlar selam.. Kasıklarımda nasıl ağrılar var ya anlatamam..
Bebişim baskı yapıyor resmen..
Birsürü alıntı yapmıştım densiz arkadaşın biri aniden gelip sayfamı kapattı.. Sinir oldum..
Sizden bir ricam var.. Kolon kanser bir ablamız ameliyata girecek yasin topluyoruz.. Okuyabilecek olan olursa bildirebilirmi bana.. Duaya çok ihtiyacı var alllah hepinizden razı olsun..
arkadaşına çok geçmişler olsun allah şifasını versin...akşam eve gittiğimde okurum...
Benimde çok ağrım var yürüyemiyorum ağrıdan o derecede...otursan oturulmuyor...ayakta dursan durulmuyor...sana da geçmiş olsun...
Ne vakittir görmedim seni canım. Nasılsın, izne mi ayrıldın?
Snowy canımsın,çok sağol,tek sen sormuşsun,iyiyim şükür,aşağıda yazıyorum olanları.eşine de başarılar,inşallah geçer sınavıSimca12 arkadaşımızdan haberi olan var mı? Bayadır girmedi, ben mi görmedim?
İşin ilginç yanı bana hiç vitamin filanda vermiyor. Sadece kan ilacı kullandırtıyor. Cumartesi gideceğim doktora dün simca gidecekti ne yaptı bilmiyorum haber bekliyorum ondan. İkimizde ilk kez gitmiş olacağız o doktora.
BENİMDE PİLİM BİTTİİİ... AYAKALRIM ÇOK ŞİŞİYOR...ŞUBATI ÇIKARSAYDIM ...EVDE KENDİME BAKARDIM. inan artık dayanamıyorum ya .. ağrıya..bazen şuracıkta ölücem diyorum..
YENİ EVİN HAYIRLI OLSUN CANIM...BEBEĞİNİN EŞYALARINIDA GÜLE GÜLE SAĞLIKLA KULLANSIN İNŞALLAH....BEBEĞİNE DE MAŞŞALLAH10 günü geçti,giremedim.
Snowy canımsın,çok sağol,tek sen sormuşsun,iyiyim şükür,aşağıda yazıyorum olanları.eşine de başarılar,inşallah geçer sınavı
Kızlar selam
10 günü geçti,giremedim.
Ev taşıdık,şükür bitti,sadece kızımın odası kaldı.Kıyafetleri yıkanıyo,yerleşicek,karyola ile alt açma masası kurulucak.
store-zebra perde seçtik,onlar da gelince biticek inşallah.
11'inde gittim Şifa'ya Azize Hn.'a.Çok memnun kaldık eşimle.Azize hn çok genç ama çok bilgili hissi veriyo.Muayene 40 tl.
Buraya yeni taşındık,doktorumuzu arıyoruz dedim.Birsürü soru sordu.Son adet tarihim,kullandığım ilaçlar,ameliyat,hastalık geçmişim,
bugüne kadar neler yaptırdın dedi,testlerin yanında mı demesi de ayrı hoşuma gitti,yanımda dedim verdim,naptıgımızı anlattım.Hepsine baktı.
Ultrasona geçtik,bebeğin için ne yorum yaptılar dedi,gelişimi öndeydi hep dedim,aynen öyle dedi,2 hafta ilerde gelişimi,iri bir bebek diyebiliriz dedi,anasının kızı,benden küçük bişey beklenmez zaten dedimMajör bir problem değil şu anda bizim için,bişey demek için de erken,takip edicez dedi,doğum pozisyonunu almış,kolay değişmez artık dedi.Normal çok istiyorum,sezeryandan korkuyorum ben dedim.Kendini hiçbişeye şartlama sonradan hayal kırıklığı olmaması için dedi,şimdilik takip edicez dedi,30 haftalık gitmiştim,32den itibaren 15 günde bir kontrol dedi.30 hatfalıkta 2 hafta önde çıktığı için kg 1877 gr,boy 43 cm civarı dedi.
Hareketleri nası gün boyu dedi,hiç endişelendirmedi beni,düzenli dedim.Tansiyonum iyi çıktı,çok kg almışsın dedi,bundan sonrası daha zor olucak,hem ağırlığın artıcak,hem karnın daha da büyüycek dedi.
Doğuma kendi takip ettiği hastalarına izinde vs değilse mutlaka geliyomuş.9 güne kadar 2.kontrol ücretsizmiş.O da hoşuma gitti,kaç kere hesap yaptı bak şu tarihte gel rapor için ki para ödeme tekrar diye söyledi.
Yani genç ama bana şey hissi verdi,normal doğum vs korktugumda beni kendime getirir,halleder hissi verdi,İnşallah öyle gider.
Sezeryan fiyatı sormuştun nyln ama ben her zamanki gibi tuvaletimde gelince,ay hemen eve gidelim diye çıktım,unuttum.Hatta eşim doğuma girebilirmi,hastane odalarını geziyim diycektim,hepsini unuttum.
Ama cuma günü tekrar randevum var,hem muayene hem de rapor yazdırmak için.o zaman odaları da gezicem,herşeyi sorucam inşallah.Sen gittin mi peki,naptın?
Bu arada 10'u haftası taşınıyorum diye izin almıştım,17sinde işe gidicektim.Eşimle giderken kahvaltı için bir yerde durduk,arabadan indim,2 adım sonra yerdeydim,meğer çukur,ızgara varmış kaldırımda,sol ayağım döndü,sağ dizimi de sürterek ellerimle yere kapaklandım,karnıma gelmesin diye ellerimle geri ittirdim kendimi şükür.Baya ağladım yerdenefesim kesildi,ona korktum,acıdan nefes alamadım.Ersoy hst gittik yakın diye,Emsey pahalı diye şikayetleri görünce Ersoy dedim.tabi röntgen çekemediler,ortopedi uzmanı zedelenme dedi,Allah'tan kırık,çıkık yok,alçı bile yasakmış gebelere.1,5 ay alçı süresi,düşün acıyla doğurcaktım az daha.Allah korudu.Topal topal zar zor wc gidiyorum en fazla.
Bütün haftada işe gitmek istemiyorum,evim ne güzel dedim,sen misin diyen,hakketen ağızdan çıkana dikkat etmek lazım.5 gün raporluyum,bittiği gün yani bu cuma doğum iznim başlıyo,ben ayı bitiricektim,ama yürüyemezsem direk çıkıcam izne cuma günü bakalım.
Bileklik taktılar,ama acıdan ilk gün zor geçti,sonra soğanı tuzla ez,geceden bağla dedi tanıdık,o çok iyi geldi,cidden sabaha acı azaldı,ama ben dün annem,eşim market alışverişindeyken hadi biraz yemekleri yapiyim dedim,gecesine morardı,şişti,bugün yataktan kaldırmıyo annem beni
Biz de durumlar böyle,inaşallah herkes iyidir,filoloğum yine hastanedeymişsin,haberdar et,geçicek inş.
Filizfff sen nasılsın,süt içiyomuş çok sevindim,nasıl değerler
Suay82 bayıldım,odası çok güzel,sağlıkla büyüsün,evin kendi evinse mutlaka laminant rengini beyazlı,grili gibi yap derim,eşyalarına baktım,bütün havası değişir,koyu,kahve ton laminant senin siyah beyaz evini boğuyo.1 günde yapıyolar,bebekten önce aslında süper olur,sonra uğraşamazsın.Mümkünse tabi,öneri sadece.
kızlar selam.. kasıklarımda nasıl ağrılar var ya anlatamam..
bebişim baskı yapıyor resmen..
birsürü alıntı yapmıştım densiz arkadaşın biri aniden gelip sayfamı kapattı.. sinir oldum..
sizden bir ricam var.. kolon kanser bir ablamız ameliyata girecek yasin topluyoruz.. okuyabilecek olan olursa bildirebilirmi bana.. duaya çok ihtiyacı var ALLLAH hepinizden razı olsun..
Hayırlısı neyse o olsun burcucum =)
Şimdi 23 martı bekleyeceksin büyük bir heyecanla
Rabbim en iyi şekilde güzel bir doğum nasip etsin canım sana.
Hamilelikte çoğumuz gibi sende bir sürü sıkıntı yaşadın.
İnşallah bir avaz da alırsın meleğini kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?