2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

gebeliğe uygun antibiyotik vermiştir bence kullan

slm kızlar nasılsınız? ben bugün biraz keyifsizim. kasık ağrım var adet sancısının 10da biri düzeyde. arada bi olup geçiyor. ayakta duramıyorum hemen ayklarım şişiyor.

slm cnm ben iyiyim şükür ama bende de kasılma oluyor korkuyorum bazen dikkat et kendine.

Selam simca
çok geçmiş olsun allah acil şifa versin cnm

çok sağolun kızlar,bitanesiniz

canım çok sağol,evet zor ama kesinlikle yardım lazım,sağolsun ailelerimiz,özellikle annem çok yoruldu,ben az koli yaptım onda da hayatım kaydı,hemen ağrılarım başladı,sen oturucaksın başkaları yapıcak yoksa tehlikeli bizim için.Bebekten sonra iyice zor olur diye de çok istedik biz,şükür bitti.inşallah sen de halledersin doğumdan önce.

canım ben 20.haftalardaydım crp istemişti 14 çıkmıştı dahiliyede sonrasında antibiyotik kullandım tekrar yapıldı 12 çıktı iğne verdi tekrar yapıldı 10 çıktı başka birşey yapamam bekleyelim dedi en bir grip oldum anlatamam meğer mikrop varmış grip olcakmışım yani ilaçları boşuna içmişim olacak gribi engellemişiz sonra grip geçti tekrar bakıldı 7 çıktı hamilelerde bu kadar olabilir deyip dosyama normal diye işledi şükür.

evet canım benimde annemler kayınvaldemler falan yardım eder bakalım artık bebeğin odasını bile taşınma durumu yüzünden bekletiyoruz şuanki eve göre odayı alırsak anlamsız olur. Ne güzel sen atlatmışsın darısı bnm başıma :)

bende boşuna kullanmış olmaktan çekiniyorum canım benimkisi 7 dolaylarında çok yüksek değil birde ben fmf hastasıyım onda biraz yükselebiliyor onun için terettüt ettim bu ara birazcık kulaklarım ağrıyor belkide kulaklarım iltihaplanmış olabilir benim kulaklar biraz problemli ama ateşim yok onun için antibiyotik kullanmak pek içime sinmiyor seni hatırlıyorum kanındaki enfeksiyondan ötürü baya bi çekmiştin işte doktorlarda tam anlamayıp hemen antibiyotik dayıyolar başka bi doktora daha mı danışsam diyorum

gebeliğe uygun antibiyotik vermiştir bence kullan

aksef 500mg yazmış ben 2 ay önce idrar yolu enf. için 10 günlük antibiyotik kullanmıştım boş yere kullanmış olmak istemiyorum antibiyotikler beni mantar yapıyor olmassa başka bi doktora daha danışıcam öyle kullanıcam yoksa içim rahat etmeyecek

Ellerine saglik cok guzel gorunuyo :) ben de tipali sise ve minik kavanozdan olusan ikili set seklinde yapiyorum. Sisenin icine kolonya doldurcam, boncuk ta koyabilirim aslinda, guzel fikirmis Ben de tamamlayinca koyarim foto.

Teşekkür ederim canım :) Hımm kolonyada iyi fikirmiş :) Ben bunları doğumda ziyarete gelenlere dağıtıcam bide sonra mevlüt için bişeyler lazım ona ne yapsam diye düşünüyorum.Pembe biberon şeklinde çikolata kutuları vardı onlardan mı alsam acaba:44: hadi bakalım sanada kolay gelsin canım bekliyorum resimleri

canım cok güzel olmuş bayıldım ellerıne sağlık gule gule kullan

Çok teşekkür ederimm inşallah canım

ayyy çok güzel olmuşşşş ellerine sağlık maşallah

Saol canım çok teşekkür ederimmm

çok güzel olmuş ellerine sağlık

Çok teşekkürler

ben yeni doğan bezi olarak molfix alıcam.
büyüdükçe bimin bezini kullanırım.oğlumda çok memnundum.

bebeğin ideal kilosu 3ile 3500 arasıdır.insallah bebeişim böyle olur

bende çok oturduğumda kasığıma ağrı saplanıyor.
yürüdüğümde açılıyor. doktoruma söylediğimde bebeğin
duruşuyla ilgili dedi.benim kız ters duruyor.baş yukarıda ayaklar aşağıda.

inşallah olur benim demek istediğim kilosu 2-2500 olan bebekte ille sağlıksız ya da güçsüz olacak diye bişey yok

kızlar benim ilk doğumum normaldi ve çok memnun kaldım
buda öyle olur diye düşünürken.
benim prenses çapraz duruyor.
baş yukarıda.doktorum
böyle giderse sezeryan dedi.
bende sezeryandan korkuyorum.
sağ sağlim kucağımıza alırız insallah.

ve şükürler olsun rabbime bebişimize 55 gün kaldı.

aynı adet ağrısına benzer ağrılar var. kasılmayı da anlayamıyorum ki... kramp gibi mi olacak bilemiyorum...çok fazla bişey yapmıyorum zaten hep yatmakla meşgulüz:)

Şu kasılmayı bir türlü anlayamıyorum.Karnın sertleşmesimi,karın ağrısı mı,kramp mı bir çözemedim.Gerçi bilmemek bazen en iyisi panik yapmıyor insanda bilmesi de ilersi için önemli çözemedim valla bu işi

bende kasılmayı tam çözemedim ama benim geçtiğimiz günlerde karnımın sol tarafı arada sertleşiyordu doktoruma sordum sabah akşam tok magnezyum magnorm kullan dedi şimdi o sertleşmeler olmuyor.

Günaydın güzel Hamişlerrr , biz dun doktordaydık 32+3 üm, oğluşum 2kilo ve boyu 44 santim sizinkiler bu haftalarda ne kadardı ?

Maşallah canım bizim29+ 6 da kontrolümüz vardı o zaman 1350 gramdı şimdi cuma günü gidicem bakalım kaç kilo olucak.Amam bence seninkinin kilosu gayet iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…