dün doktor kan ve idrar tahlili istemişti idrarım temizmiş ama kan tahlilimde
CRP yüksek çıkmış 7.11 referans aralığı 0-5 arasıymış çok yüksek değil ama
dr antibiyotik yazdı telefonda görüştüm ben FMF hastasıyım ondada CRP
yüksek çıkabiliyor doktorada söyledim o yüzden yükselmiş olabilirmi
antibiyotiği boşuna kullanmayım diye ama o yinede kullan dedi ben boş
yere ilaç kullanmayı pek sevmiyorum birde antibiyotiğin yararı olsada zararıda
çok olabiliyor kafam çok karıştı napsam bilemedim bu konuda bilgisi olanlar
varsa bana yardımcı olabilirlermi?
slm kızlar nasılsınız? ben bugün biraz keyifsizim. kasık ağrım var adet sancısının 10da biri düzeyde. arada bi olup geçiyor. ayakta duramıyorum hemen ayklarım şişiyor.
BENİMDE PİLİM BİTTİİİ... AYAKALRIM ÇOK ŞİŞİYOR...ŞUBATI ÇIKARSAYDIM ...EVDE KENDİME BAKARDIM
YENİ EVİN HAYIRLI OLSUN CANIM...BEBEĞİNİN EŞYALARINIDA GÜLE GÜLE SAĞLIKLA KULLANSIN İNŞALLAH....BEBEĞİNE DE MAŞŞALLAH
KENDİ KENDİNE NAZAR MI ETTİN NE YAPTIN EN ÇOK KORKTUĞUM ŞEY DÜŞMEK...ALLAH KORUMUŞ..GEÇMİŞ OLSUN
Selam simca
çok geçmiş olsun allah acil şifa versin cnm
öncelikle çok geçmiş olsun umarım en yakın zmnda tüm ağrıların geçer. bunun dışında hamileyken taşınmak zor oluyor mu bende taşınmayı düşünüyorum ama gözümde büyüdükçe büyüyüor :/
dün doktor kan ve idrar tahlili istemişti idrarım temizmiş ama kan tahlilimde
CRP yüksek çıkmış 7.11 referans aralığı 0-5 arasıymış çok yüksek değil ama
dr antibiyotik yazdı telefonda görüştüm ben FMF hastasıyım ondada CRP
yüksek çıkabiliyor doktorada söyledim o yüzden yükselmiş olabilirmi
antibiyotiği boşuna kullanmayım diye ama o yinede kullan dedi ben boş
yere ilaç kullanmayı pek sevmiyorum birde antibiyotiğin yararı olsada zararıda
çok olabiliyor kafam çok karıştı napsam bilemedim bu konuda bilgisi olanlar
varsa bana yardımcı olabilirlermi?
çok sağolun kızlar,bitanesiniz
canım çok sağol,evet zor ama kesinlikle yardım lazım,sağolsun ailelerimiz,özellikle annem çok yoruldu,ben az koli yaptım onda da hayatım kaydı,hemen ağrılarım başladı,sen oturucaksın başkaları yapıcak yoksa tehlikeli bizim için.Bebekten sonra iyice zor olur diye de çok istedik biz,şükür bitti.inşallah sen de halledersin doğumdan önce.
slm cnm ben iyiyim şükür ama bende de kasılma oluyor korkuyorum bazen dikkat et kendine.
canım ben 20.haftalardaydım crp istemişti 14 çıkmıştı dahiliyede sonrasında antibiyotik kullandım tekrar yapıldı 12 çıktı iğne verdi tekrar yapıldı 10 çıktı başka birşey yapamam bekleyelim dedi en bir grip oldum anlatamam meğer mikrop varmış grip olcakmışım yani ilaçları boşuna içmişim olacak gribi engellemişiz sonra grip geçti tekrar bakıldı 7 çıktı hamilelerde bu kadar olabilir deyip dosyama normal diye işledi şükür.
gebeliğe uygun antibiyotik vermiştir bence kullan
bende boşuna kullanmış olmaktan çekiniyorum canım benimkisi 7 dolaylarında çok yüksek değil birde ben fmf hastasıyım onda biraz yükselebiliyor onun için terettüt ettim bu ara birazcık kulaklarım ağrıyor belkide kulaklarım iltihaplanmış olabilir benim kulaklar biraz problemli ama ateşim yok onun için antibiyotik kullanmak pek içime sinmiyor seni hatırlıyorum kanındaki enfeksiyondan ötürü baya bi çekmiştin işte doktorlarda tam anlamayıp hemen antibiyotik dayıyolar başka bi doktora daha mı danışsam diyorum
evet canım bendim kandaki enfeksiyonu olan. çok şükür atlattım.
Ellerine saglik cok guzel gorunuyo :) ben de tipali sise ve minik kavanozdan olusan ikili set seklinde yapiyorum. Sisenin icine kolonya doldurcam, boncuk ta koyabilirim aslinda, guzel fikirmisBen de tamamlayinca koyarim foto.
canım cok güzel olmuş bayıldım ellerıne sağlık gule gule kullan
ayyy çok güzel olmuşşşş ellerine sağlık maşallah
çok güzel olmuş ellerine sağlık
kızlar daha erken mi bilmiyorum ama bir sorayım dedim napim yaa
bez konusunu ne yapacağız, kimi diyo prima dan şaşma kimi diyo ben bim dekini kullanıyorum biri molfix diyor....
ufff kafam karıştı yaa
size de soralım evet hanımlar fikirleriniz
kızlar bebekleri kaç kilo istiyosunuzda 3 kilo az geliyo yahu
ben iri bebek istemiyorum sezeryan istediğim halde, kardeşim 4.5 kiloydu annem aldığı hiçbi şeyi giydiremedi valla, arkadaşımında bebeği 4.750 doğdu bi heves kanguru falan almıştı önüme takar gezdiririm diye nerdeeee çocuk 6 aylık gibiydi ben hemen büyüsün istemiyorum yaa normal doğum isteyenler 2500 gramı falan düşünsün bence nasıl çıkacak koca bebek ordan
slm anişler ara ara takip ediyorum ama yazamıyorum çok kötü şekilde ağrılarım oluyorum biraz ayakta dursam kasıklarım yanıyor ve belim ayrı ağırıyor dok dinlenmen gerekiyor dedi gece uykusu yok az kaldı az inşalah sağ selim kurtulacaz
ben yeni doğan bezi olarak molfix alıcam.
büyüdükçe bimin bezini kullanırım.oğlumda çok memnundum.
bebeğin ideal kilosu 3ile 3500 arasıdır.insallah bebeişim böyle olur
bende çok oturduğumda kasığıma ağrı saplanıyor.
yürüdüğümde açılıyor. doktoruma söylediğimde bebeğin
duruşuyla ilgili dedi.benim kız ters duruyor.baş yukarıda ayaklar aşağıda.
inşallah olur benim demek istediğim kilosu 2-2500 olan bebekte ille sağlıksız ya da güçsüz olacak diye bişey yok
aynı adet ağrısına benzer ağrılar var. kasılmayı da anlayamıyorum ki... kramp gibi mi olacak bilemiyorum...çok fazla bişey yapmıyorum zaten hep yatmakla meşgulüz:)
Şu kasılmayı bir türlü anlayamıyorum.Karnın sertleşmesimi,karın ağrısı mı,kramp mı bir çözemedim.Gerçi bilmemek bazen en iyisi panik yapmıyor insanda bilmesi de ilersi için önemli çözemedim valla bu işi
Günaydın güzel Hamişlerrr , biz dun doktordaydık 32+3 üm, oğluşum 2kilo ve boyu 44 santim sizinkiler bu haftalarda ne kadardı ?
kızlar bebişin boyunu nasıl hesaplıyorduk.
fl yi kaçla çarpıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?