2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

maşallah

Canim magnezyum,demir,d vitamini,Femibiol hepsini eksiksiz kullaniyorum benimde artik midem altüst oldu korkuyorum midem agriyo desem kesin onada ilac verecek cünkü arada kullandigim ilaclar da var.Pasam hayirlisinla dogsun da sicacik yumusacik vitaminli oglum diye sever onu annesi

K.validem gitti canım bugün =)
Onun yerine de kuzenim geldi
Ablam yüzüme gülüyor pişkin pişkin.
Valla gelsen hiç fena olmaz.

tamam bakalım bebişimm..
Allah bizlere kolaylık versin napalım seviliyoruz geliyolar diye kendimizi avutalım

Aynen öyle =)
Yoksa hamile birini yormakla sevap kazanmazlar, kesinlikle sevdikleri için geliyorlar.

allah şifa versin bende okurum

slm arkadaslar... kokusu guzel olan camasır deterjanı ssoylermısınız.aserme donemımde deterjnlrdn mıdem bulandı resmen ama hala guzzl kokulu bı deterjn tutturamadım:2::26:

bende oyle dusunuyorum ama doktor hemen ilac verdi ne yapmaliyim bilemiyorum :26:
tuzu kes dedi bana hic tuzlu yemesen senin icin daha iyi dedi de ben nasil keserim tuzu onu bilemiyorum bide ilac verdi kullansam mi kullanmasam mi bilemedim benim doktorum bugun cok yogundu baska bir doktora yonlendirdi beni kontrol icin o yuzden de kararsiz kaldim kendi doktorum verseydi ilaci hadi neyse :26:
kafam karisti :44:
zayif kilolu farketmez saglik olsunlarda 4 kilo uzeri olursa sezeryan olmaktan korkuyorum o yuzden endiseliyim :26:
canim bende okurum
kisi basina 1 yasin mi ?

doğru diyosun cnm. bugün adet ağrısını hissettikten sonra karnım çok sertleşti. bilmiyorum braxton hicks kasılmaları galiba...

slm arkadaslar... kokusu guzel olan camasır deterjanı ssoylermısınız.aserme donemımde deterjnlrdn mıdem bulandı resmen ama hala guzzl kokulu bı deterjn tutturamadım:2::26:

ben de de aynı sorun oldu vernel mavi aldım bu konsantrelerden hoşuma gitti. bir bak istersen yumuşatıcı belirliyor kokuyu

Masallah bebisine tatlim kacinci haftadasiniz

evet var...aslında ben beyaz olanı istemiştim ama eşim tututrdu pembe olsun diye...pembesini aldık...cibinlikli model...210 tl fiyatı...yatağı uyku seti park yatak hepsini 300 tl ye 6 taksitle aldık...

kuzummm çok iyimiş fiyatı..
bana markasını söylermisin bi rica etsem?

bunun aynısı kaynımda vardı..
kaynımdan bize kaldı bende ilk zamanlar ben iş yaparken falan bunda yatırmayı düşündüğüm için kullanırım dedim canım..
kaynım çok severdi bunun içinde yatıp sallanmayı ama her bebek bir olmuyo illa ki..

Kuzum son koşuşturmacalar.. Doktor kontrolleri. ( bebek ve şeker için ) , eksikler falam derken giremedim... Sayfalar çok ilerlemiş hepsini de okuyamadım..

Sen napıyosunn nasılsın... Bebiş nasıl..
Seker,sus elim degmedi hala
Biz de olcum,diyet,spor gidiyoruz cnm

Aynen ben de iri olmasini istemiyorum amma velakin benim oglusum da onden gidiyor

herkese mutlu günler ben artık gün sayıyorum izine ayrılmak için ağrılarım çok yatıp dinlenemiyorum geceleri bir doğru uyuyamıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...
Az kalmis tatlim dayan!

1 numara 2-5 kg nasil buyuk gelmis?
Ben hatta direk 2 numara mi alayim diyordum 3-6 kg o da

Ben de ilkini cok begendim tatlim

Cnm crp degeri neyi gosteriyormus?

Cnm cook gecmis olsun
Yeni evinde gule gule otur tatlim
Drunu da kesinlestirmissin,izne ayrilmissin oh super :)

benımkı 30+2 de 1457gr dı ama kilonun ne önemi sasglıklı olsun 3 kılo doğsa daha nee
aynen canı hayırlı, sağlıklı olsun yeter...
bu bi ay içinde hızla 1 kilo alır dedi sonra durur kilo alım hızı deedi. oğlumu gördüm güzel bi heyecan net olmasa bile bana benzediğini farkettik

bebek de k,lo alır bizde ben çok fazla şişmeye başladım, zor geçecek son anlar, bebeğin heyecanı ayrı oluyor her görmeye gittiğimde ayrı bir süsleniyorum oğlumu görecem die :) inşallah bnde birdahaki sefere daha güzel foto görürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…