Merhaba arkadaslar suan hastanedeyim nst ye girdim cok sıkıcı 😓
Bebegimin kilosu 2700 cikti 😱 boyu ise 50 cm 2 hafta ondeyiz yine(
Boyu uzun oldugu icin kiloya cok bakma ama yine de diyetine dikkat et dedi 1 hafta sonra yine gel dedi 😳
Tansiyonum 14/8 yineevde hep 12/7 cikiyo anlamiyorum ilac verdi tansiyon ilaci benden bu kadar nst den sonra yine yazarim sizler nasilsiniz? Yok dimi bir yaramazlik ?
maşallah bebeğine. sertleşme bendede vardı. sertleşme sancı normal zaten ancak sürekli ve ritmikse tehlikeliymiş. magnezyum falan fayda etmedi. ancak mide yanmam için içtiğim şuruptan sonra kesildi maşallah sertleşme. sanırım bebek midemdeki reflüden dolayı sıkışıyordu sanırım ben ona bağladım.
maşallah bebişlerinize.
Allah sabır versin guzelim sana, harbiden evine gelip savulun diğe bağırasım var, bir iki arkadaşın evinde de... şöyle delidir neyapsa yeridir bir akraba yok mu göysünü siper edecek evini sakin normal bir eve dönmesi için azıcık cazgırlık yapacak. eşin de alem. benim ki hayatta getirmez neyse az daha yuklensinler gelicem sonunda
tamam bakalım bebişimm..
Allah bizlere kolaylık versin napalım seviliyoruz geliyolar diye kendimizi avutalım
kızlar selam.. kasıklarımda nasıl ağrılar var ya anlatamam..
bebişim baskı yapıyor resmen..
birsürü alıntı yapmıştım densiz arkadaşın biri aniden gelip sayfamı kapattı.. sinir oldum..
sizden bir ricam var.. kolon kanser bir ablamız ameliyata girecek yasin topluyoruz.. okuyabilecek olan olursa bildirebilirmi bana.. duaya çok ihtiyacı var ALLLAH hepinizden razı olsun..
sizlerinde nefesinin yetmediği zamanlar oluyormu
ben bu aralar böyleyim nefesim bana yetmiyor sanki
sabahtan öğleye kadar iyiyim işteancak öğleden sonraaa yemekten sonra nefes alamıyorum
bende oyle dusunuyorum ama doktor hemen ilac verdi ne yapmaliyim bilemiyorum :26:aynen canım heleki yatınca boğulacak gibi hissediyorum artık geceleri uyumakta baya zorlanmaya başladım midem ciğerlerim sıkışıyor benim kızın kafa yukarıda mideme doğru ittiriyor zilli heralde o da baya etkiliyor az kaldı 1 ay sonra inş. hepsi geçecek bebişleri kucağımıza alınca hepsini unutacağız.. :)
kızlar kasılma karında sertleşme toplanma orda uyuşukluk hissiyle oluşuyor orasının içi acıyor 15-20 sn kadar sürüyor bi zman sonra yine aynı şey oluyor sanki böyle bebek bi yerini ittiriyomuş orası yumurta gibi şişimiş gibi... benim kasılmalar hala devam ediyor ama doktor düzenli olmadığı sürece sorun yok dedi bazen günde 30 u bile buluyor telaş etmeyin doğursam ben doğururdum rahim doğuma hazırlanmaya çalışıyomuş özellikle rahmi dar olanlarda daha çok ve sık olurmuş
benim kızda ters duruyor dün doktor bu satten sonra dönmesi çok zor dedi bakalım belli olmaz belki bi bakarız dönmüşler hangi doğum şekli bizim için hayırlıysa o olsun ama tabi normal doğum en güzeli...
maşallah kocaman olmuş prenses acaba hastanede panikmi yapıyorsun canım tansiyonun ondan mı yükseliyor bi keresinde ben hastanede sıra beklemekten çok bunalmıştım stres yapmıştım tansiyonum benimde 14 e yükselmişti hastaneden çıktık eve geldik rahatladım normale döndü seninkiside belki böyle bişeydir psikolojik yükselmiştir
tuzu kes dedi bana hic tuzlu yemesen senin icin daha iyi dedi de ben nasil keserim tuzu onu bilemiyorum bide ilac verdi kullansam mi kullanmasam mi bilemedim benim doktorum bugun cok yogundu baska bir doktora yonlendirdi beni kontrol icin o yuzden de kararsiz kaldim kendi doktorum verseydi ilaci hadi neyse :26:canım benım öncelikle cok ama cok geçmiş olsun bende senın gıbı düştüm doktor dönüşü karnımın üzresine ellerımı koydum dızım ellerım hep parçalandı dıkkat et bu aralar ben sımdı cok dıkkatlı yuruyorum evınde hayırlı ugurlu olsun canım darısı başıma bu arada teşekkür ederiz< teyzesı ama malesef ev bızım değil kıracı yoksa benımde eşimdi ne hayallerı var evimiz olursa surası söyle böyle yaparız dıye ama malesef ınsalalh rabbım bızede nasıp eder bebeğim bolluguyla gelır yoksa senın dediğin renkler gerçektwn muhteşem olurdu
kuzum kokrma benn ıolac kullandıgım halde 13/9 oluyor her hamılede olur bunlar bebeğinede maşallah tosun olmuş
zayif kilolu farketmez saglik olsunlarda 4 kilo uzeri olursa sezeryan olmaktan korkuyorum o yuzden endiseliyim :26:maşallah tosuna,bende bugün kontrole gittim 1750 gr mış biraz ufakmı dedim yok 3 ün üzerinde doğar dedi doktor,sağlıkla alalımda inşallah kucağımıza zayıf kilolu hiiç farketmez,
buarada kızlar resim ekleyemiyorum kuzumun hediyeliklerini sipariş ettim suluhandan nasıl ekliyoruz resim:26:
canim bende okurumkızlar selam.. kasıklarımda nasıl ağrılar var ya anlatamam..
bebişim baskı yapıyor resmen..
birsürü alıntı yapmıştım densiz arkadaşın biri aniden gelip sayfamı kapattı.. sinir oldum..
sizden bir ricam var.. kolon kanser bir ablamız ameliyata girecek yasin topluyoruz.. okuyabilecek olan olursa bildirebilirmi bana.. duaya çok ihtiyacı var ALLLAH hepinizden razı olsun..
Şu kasılmayı bir türlü anlayamıyorum.Karnın sertleşmesimi,karın ağrısı mı,kramp mı bir çözemedim.Gerçi bilmemek bazen en iyisi panik yapmıyor insanda bilmesi de ilersi için önemli çözemedim valla bu işi
slm arkadaslar... kokusu guzel olan camasır deterjanı ssoylermısınız.aserme donemımde deterjnlrdn mıdem bulandı resmen ama hala guzzl kokulu bı deterjn tutturamadım:2::26:
Merhaba arkadaslar suan hastanedeyim nst ye girdim cok sıkıcı 😓
Bebegimin kilosu 2700 cikti 😱 boyu ise 50 cm 2 hafta ondeyiz yine(
Boyu uzun oldugu icin kiloya cok bakma ama yine de diyetine dikkat et dedi 1 hafta sonra yine gel dedi 😳
Tansiyonum 14/8 yineevde hep 12/7 cikiyo anlamiyorum ilac verdi tansiyon ilaci benden bu kadar nst den sonra yine yazarim sizler nasilsiniz? Yok dimi bir yaramazlik ?
takma kafana nasıl olsa kayınpederin ödemeyecek mi çeksin cezasını.
evet var...aslında ben beyaz olanı istemiştim ama eşim tututrdu pembe olsun diye...pembesini aldık...cibinlikli model...210 tl fiyatı...yatağı uyku seti park yatak hepsini 300 tl ye 6 taksitle aldık...
http://www.e-bebek.com/bliss-metal-stantli-bebek-hamagi_XYZ-3606049893 kızlar bu hamağa ne zmandır bakıorum bugünde ındırıme gırmış arkadaşım kullanıyor cok memnunmuş karar veremedim yenı dogdugunda kullanabılırmıyım aceba baktıklarımın ıcınde en sağlam ve göze hıtab edenı bu derın de
Masallah bebisine tatlim kacinci haftadasiniz
Seker,sus elim degmedi halaKuzum son koşuşturmacalar.. Doktor kontrolleri. ( bebek ve şeker için ) , eksikler falam derken giremedim... Sayfalar çok ilerlemiş hepsini de okuyamadım..
Sen napıyosunn nasılsın... Bebiş nasıl..
Aynen ben de iri olmasini istemiyorum amma velakin benim oglusum da onden gidiyorkızlar bebekleri kaç kilo istiyosunuzda 3 kilo az geliyo yahu
ben iri bebek istemiyorum sezeryan istediğim halde, kardeşim 4.5 kiloydu annem aldığı hiçbi şeyi giydiremedi valla, arkadaşımında bebeği 4.750 doğdu bi heves kanguru falan almıştı önüme takar gezdiririm diye nerdeeee çocuk 6 aylık gibiydi ben hemen büyüsün istemiyorum yaa normal doğum isteyenler 2500 gramı falan düşünsün bence nasıl çıkacak koca bebek ordan
Az kalmis tatlim dayan!herkese mutlu günler ben artık gün sayıyorum izine ayrılmak için ağrılarım çok yatıp dinlenemiyorum geceleri bir doğru uyuyamıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...
1 numara 2-5 kg nasil buyuk gelmis?Canım prima çok güzel bir bez ama ilk kullanım için uygun değil arkadaşın bebeği 3750 gr doğdu. Prima 1 numara büyük gelmiş.. Benim hastane huggies kullanıyor yenidoğan bebeğe.. O tam geliyor.. Arkadaşta huggies e döndü.
Kızlar size bişey danışacam.Ben doğumda hasteneye ziyarete gelenler için bebek sabunu yaptırmayı düşünüyorum yanınada çikolata sizce aşağıdaki model sabun için nasıl?
Eki Görüntüle 984416
Ben de ilkini cok begendim tatlim
Cnm crp degeri neyi gosteriyormus?dün doktor kan ve idrar tahlili istemişti idrarım temizmiş ama kan tahlilimde
CRP yüksek çıkmış 7.11 referans aralığı 0-5 arasıymış çok yüksek değil ama
dr antibiyotik yazdı telefonda görüştüm ben FMF hastasıyım ondada CRP
yüksek çıkabiliyor doktorada söyledim o yüzden yükselmiş olabilirmi
antibiyotiği boşuna kullanmayım diye ama o yinede kullan dedi ben boş
yere ilaç kullanmayı pek sevmiyorum birde antibiyotiğin yararı olsada zararıda
çok olabiliyor kafam çok karıştı napsam bilemedim bu konuda bilgisi olanlar
varsa bana yardımcı olabilirlermi?
Cnm cook gecmis olsunçok sağolun kızlar,bitanesiniz
canım çok sağol,evet zor ama kesinlikle yardım lazım,sağolsun ailelerimiz,özellikle annem çok yoruldu,ben az koli yaptım onda da hayatım kaydı,hemen ağrılarım başladı,sen oturucaksın başkaları yapıcak yoksa tehlikeli bizim için.Bebekten sonra iyice zor olur diye de çok istedik biz,şükür bitti.inşallah sen de halledersin doğumdan önce.
aynen canı hayırlı, sağlıklı olsun yeter...benımkı 30+2 de 1457gr dı ama kilonun ne önemi sasglıklı olsun 3 kılo doğsa daha nee
bu bi ay içinde hızla 1 kilo alır dedi sonra durur kilo alım hızı deedi. oğlumu gördüm güzel bi heyecan net olmasa bile bana benzediğini farkettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?