2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sizlerinde nefesinin yetmediği zamanlar oluyormu
ben bu aralar böyleyim nefesim bana yetmiyor sanki
sabahtan öğleye kadar iyiyim işteancak öğleden sonraaa yemekten sonra nefes alamıyorum

sabahtan öğleye kadar iyiyim işteancak öğleden sonraaa yemekten sonra nefes alamıyorum

Vallahi bende alamıyorum canım özellikle yemeklerden sonra otururken nefesim yetmiyo açıyorum cam kapı ne varsa :18:

olmaz mı bende panik atak da olduğu için atak mı geliyo yoksa normal mi bilemiyorumda balkona atıyorum kendimi

Amin Amin,taşın valla,ben de eski evde oda yapamıycaktım kuzuma,çok büyük olmasada burda yapıcam,ona seviniyorum.doğunca zaten işimiz başımızdan aşkın olucak,doğmadan hallet inşallah.

Merhaba arkadaslar suan hastanedeyim nst ye girdim cok sıkıcı 😓
Bebegimin kilosu 2700 cikti 😱 boyu ise 50 cm 2 hafta ondeyiz yine (
Boyu uzun oldugu icin kiloya cok bakma ama yine de diyetine dikkat et dedi 1 hafta sonra yine gel dedi 😳
Tansiyonum 14/8 yine evde hep 12/7 cikiyo anlamiyorum ilac verdi tansiyon ilaci benden bu kadar nst den sonra yine yazarim sizler nasilsiniz? Yok dimi bir yaramazlik ?

oy maşallah tosun olmuş,biz de 2 hafta öndeyiz

maşallah bebişine canım

aynen canım heleki yatınca boğulacak gibi hissediyorum artık geceleri uyumakta baya zorlanmaya başladım midem ciğerlerim sıkışıyor benim kızın kafa yukarıda mideme doğru ittiriyor zilli heralde o da baya etkiliyor az kaldı 1 ay sonra inş. hepsi geçecek bebişleri kucağımıza alınca hepsini unutacağız.. :)

aynı adet ağrısına benzer ağrılar var. kasılmayı da anlayamıyorum ki... kramp gibi mi olacak bilemiyorum...çok fazla bişey yapmıyorum zaten hep yatmakla meşgulüz:)

kızlar kasılma karında sertleşme toplanma orda uyuşukluk hissiyle oluşuyor orasının içi acıyor 15-20 sn kadar sürüyor bi zman sonra yine aynı şey oluyor sanki böyle bebek bi yerini ittiriyomuş orası yumurta gibi şişimiş gibi... benim kasılmalar hala devam ediyor ama doktor düzenli olmadığı sürece sorun yok dedi bazen günde 30 u bile buluyor telaş etmeyin doğursam ben doğururdum rahim doğuma hazırlanmaya çalışıyomuş özellikle rahmi dar olanlarda daha çok ve sık olurmuş

benim kızda ters duruyor dün doktor bu satten sonra dönmesi çok zor dedi bakalım belli olmaz belki bi bakarız dönmüşler hangi doğum şekli bizim için hayırlıysa o olsun ama tabi normal doğum en güzeli...

maşallah kocaman olmuş prenses acaba hastanede panikmi yapıyorsun canım tansiyonun ondan mı yükseliyor bi keresinde ben hastanede sıra beklemekten çok bunalmıştım stres yapmıştım tansiyonum benimde 14 e yükselmişti hastaneden çıktık eve geldik rahatladım normale döndü seninkiside belki böyle bişeydir psikolojik yükselmiştir

Kizlar uzun zamandir yazamiyordum ama sayfanin masallahi var bebeklerimize kavusmamiza da az kaldi Allahim Bütün Annelerin yüzünü güldürsün insallah:))Bizde oglusumla bugün doktorumuzdaydik nts yede girdik karninda sertlesme olan arkadaslar hic korkmasin cünkü benimde sertlesmelerim ve kasilmalarim vardi ama nts sonucunda ne sanci nede herhangi bir sorun cikmadi sükür...Bebegim boyu 44 cm kilosu 1.900..Gece uykularim hic yok sürekli saga ve sola dönmemin bebege bi zarari varmi diye sordum hayir yok istedigin pozisyonda uyuyabilirsin dedi .12. haftamizdan beri balik yagi ve vitamin kullaniyorum Femibion isminde birakiyimmi derken eger emzirisem de devam edicekmisim (bu markayi kullanan varmi??Almanyada her eksik degere bi vitamin yaziyolar ve dogum bitene kadar kullanmak zorundayim...Bebekler saglikla dogsunlarda biz herseye katlaniriz napalim

oğluşum yine hıçkırıyo

benim oğluşumunda başı ağrıdı yazık. öğretmen çocuğu olmak zor. sabahtan beri susmuyorlar sürekli birbirlerini şikayet ediyorlar kavga ediyorlar.sesimin yetmediği zamanlarda bağırmak zorunda kalıyorum. bebişim inşallah korkmuyordur. laftan anlamıyorlar. aile eğitimi sıfıır. son 1 haftam kaldı izin için. yalvar yakar ortaokul öğrencilerine sınııfı temizlettim sildirdim. lavaboya kadar gidipte döndüğümde sınıf çamur içindeydi. ayakkabılarla girmiş kim girdiyse sınıfa. kapıyada kocaman yazı astım ayakkabılarla girmeyin diye. bebeğim etkileniyor sinirli olmamdan diye çok üzülüyorum

canım benım öncelikle cok ama cok geçmiş olsun bende senın gıbı düştüm doktor dönüşü karnımın üzresine ellerımı koydum dızım ellerım hep parçalandı dıkkat et bu aralar ben sımdı cok dıkkatlı yuruyorum evınde hayırlı ugurlu olsun canım darısı başıma bu arada teşekkür ederiz< teyzesı ama malesef ev bızım değil kıracı yoksa benımde eşimdi ne hayallerı var evimiz olursa surası söyle böyle yaparız dıye ama malesef ınsalalh rabbım bızede nasıp eder bebeğim bolluguyla gelır yoksa senın dediğin renkler gerçektwn muhteşem olurdu

kuzum kokrma benn ıolac kullandıgım halde 13/9 oluyor her hamılede olur bunlar bebeğinede maşallah tosun olmuş

maşallah bebeğine. sertleşme bendede vardı. sertleşme sancı normal zaten ancak sürekli ve ritmikse tehlikeliymiş. magnezyum falan fayda etmedi. ancak mide yanmam için içtiğim şuruptan sonra kesildi maşallah sertleşme. sanırım bebek midemdeki reflüden dolayı sıkışıyordu sanırım ben ona bağladım.

maşallah tosuna,bende bugün kontrole gittim 1750 gr mış biraz ufakmı dedim yok 3 ün üzerinde doğar dedi doktor,sağlıkla alalımda inşallah kucağımıza zayıf kilolu hiiç farketmez,
buarada kızlar resim ekleyemiyorum kuzumun hediyeliklerini sipariş ettim suluhandan nasıl ekliyoruz resim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…