7 yle cnmkızlar bebişin boyunu nasıl hesaplıyorduk.
fl yi kaçla çarpıyorduk
Maasalah cnm :)Merhaba arkadaslar suan hastanedeyim nst ye girdim cok sıkıcı 😓
Bebegimin kilosu 2700 cikti 😱 boyu ise 50 cm 2 hafta ondeyiz yine(
Boyu uzun oldugu icin kiloya cok bakma ama yine de diyetine dikkat et dedi 1 hafta sonra yine gel dedi 😳
Tansiyonum 14/8 yineevde hep 12/7 cikiyo anlamiyorum ilac verdi tansiyon ilaci benden bu kadar nst den sonra yine yazarim sizler nasilsiniz? Yok dimi bir yaramazlik ?
Aynen ben deBir uykuya doyamadım bugün, bir de yemeğe
Çok acıkıyorum
geçmiş olsun tatlım, maşallahh bebeğineee ço şükür biz iyi sayılırız son dönem rahatsızlıkları dışında....Merhaba arkadaslar suan hastanedeyim nst ye girdim cok sıkıcı 😓
Boyu uzun oldugu icin kiloya cok bakma ama yine de diyetine dikkat et dedi 1 hafta sonra yine gel dedi 😳
Tansiyonum 14/8 yineevde hep 12/7 cikiyo anlamiyorum ilac verdi tansiyon ilaci benden bu kadar nst den sonra yine yazarim sizler nasilsiniz? Yok dimi bir yaramazlik ?
maşallah bebeğine, bende sabırsızlanıyorum bebeğimin doğacağı zaman gelsin istiyorum bir an önceKizlar uzun zamandir yazamiyordum ama sayfanin masallahi var bebeklerimize kavusmamiza da az kaldi Allahim Bütün Annelerin yüzünü güldürsün insallah:))Bizde oglusumla bugün doktorumuzdaydik nts yede girdik karninda sertlesme olan arkadaslar hic korkmasin cünkü benimde sertlesmelerim ve kasilmalarim vardi ama nts sonucunda ne sanci nede herhangi bir sorun cikmadi sükür...Bebegim boyu 44 cm kilosu 1.900..Gece uykularim hic yok sürekli saga ve sola dönmemin bebege bi zarari varmi diye sordum hayir yok istedigin pozisyonda uyuyabilirsin dedi .12. haftamizdan beri balik yagi ve vitamin kullaniyorum Femibion isminde birakiyimmi derken eger emzirisem de devam edicekmisim (bu markayi kullanan varmi??Almanyada her eksik degere bi vitamin yaziyolar ve dogum bitene kadar kullanmak zorundayim...Bebekler saglikla dogsunlarda biz herseye katlaniriz napalim
aynen tatlım bndede var gece yatamıyorum kaburgamın altında bebek nefes almak zor sırt ağrım fazla kemiklerim sızlıyor inliyorum akşamları ağrıdansizlerinde nefesinin yetmediği zamanlar oluyormu
ben bu aralar böyleyim nefesim bana yetmiyor sanki
sabahtan öğleye kadar iyiyim işteancak öğleden sonraaa yemekten sonra nefes alamıyorum
ne güzel canım normal yapmışsın inşallah bu bebeğinide normal doğurursun hiç belli olmaz döner belki bekle biraz daha erkenkızlar benim ilk doğumum normaldi ve çok memnun kaldım
buda öyle olur diye düşünürken.
benim prenses çapraz duruyor.
baş yukarıda.doktorum
böyle giderse sezeryan dedi.
bende sezeryandan korkuyorum.
sağ sağlim kucağımıza alırız insallah.
ve şükürler olsun rabbime bebişimize 55 gün kaldı.
canım senin zor geç,odu zaten işte zorlanıyorsun, dikkat et kendine dinlen ara ara kalk gez yürü, arkadaşına geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirkızlar selam.. kasıklarımda nasıl ağrılar var ya anlatamam..
bebişim baskı yapıyor resmen..
birsürü alıntı yapmıştım densiz arkadaşın biri aniden gelip sayfamı kapattı.. sinir oldum..
sizden bir ricam var.. kolon kanser bir ablamız ameliyata girecek yasin topluyoruz.. okuyabilecek olan olursa bildirebilirmi bana.. duaya çok ihtiyacı var ALLLAH hepinizden razı olsun..
hayırlı olsun yeni evin, maşallah bebeğine, hazırlıklarda tamamlanıyorr, izin şahane öneriyorum ben kafama göre takılıyorum :) imkanın varsa ayrıl dinlen bol bol....Snowy canımsın,çok sağol,tek sen sormuşsun,iyiyim şükür,aşağıda yazıyorum olanları.eşine de başarılar,inşallah geçer sınavı
Kızlar selam
10 günü geçti,giremedim.
Ev taşıdık,şükür bitti,sadece kızımın odası kaldı.Kıyafetleri yıkanıyo,yerleşicek,karyola ile alt açma masası kurulucak.
store-zebra perde seçtik,onlar da gelince biticek inşallah.
11'inde gittim Şifa'ya Azize Hn.'a.Çok memnun kaldık eşimle.Azize hn çok genç ama çok bilgili hissi veriyo.Muayene 40 tl.
Buraya yeni taşındık,doktorumuzu arıyoruz dedim.Birsürü soru sordu.Son adet tarihim,kullandığım ilaçlar,ameliyat,hastalık geçmişim,
bugüne kadar neler yaptırdın dedi,testlerin yanında mı demesi de ayrı hoşuma gitti,yanımda dedim verdim,naptıgımızı anlattım.Hepsine baktı.
Ultrasona geçtik,bebeğin için ne yorum yaptılar dedi,gelişimi öndeydi hep dedim,aynen öyle dedi,2 hafta ilerde gelişimi,iri bir bebek diyebiliriz dedi,anasının kızı,benden küçük bişey beklenmez zaten dedimMajör bir problem değil şu anda bizim için,bişey demek için de erken,takip edicez dedi,doğum pozisyonunu almış,kolay değişmez artık dedi.Normal çok istiyorum,sezeryandan korkuyorum ben dedim.Kendini hiçbişeye şartlama sonradan hayal kırıklığı olmaması için dedi,şimdilik takip edicez dedi,30 haftalık gitmiştim,32den itibaren 15 günde bir kontrol dedi.30 hatfalıkta 2 hafta önde çıktığı için kg 1877 gr,boy 43 cm civarı dedi.
Hareketleri nası gün boyu dedi,hiç endişelendirmedi beni,düzenli dedim.Tansiyonum iyi çıktı,çok kg almışsın dedi,bundan sonrası daha zor olucak,hem ağırlığın artıcak,hem karnın daha da büyüycek dedi.
Doğuma kendi takip ettiği hastalarına izinde vs değilse mutlaka geliyomuş.9 güne kadar 2.kontrol ücretsizmiş.O da hoşuma gitti,kaç kere hesap yaptı bak şu tarihte gel rapor için ki para ödeme tekrar diye söyledi.
Yani genç ama bana şey hissi verdi,normal doğum vs korktugumda beni kendime getirir,halleder hissi verdi,İnşallah öyle gider.
Sezeryan fiyatı sormuştun nyln ama ben her zamanki gibi tuvaletimde gelince,ay hemen eve gidelim diye çıktım,unuttum.Hatta eşim doğuma girebilirmi,hastane odalarını geziyim diycektim,hepsini unuttum.
Ama cuma günü tekrar randevum var,hem muayene hem de rapor yazdırmak için.o zaman odaları da gezicem,herşeyi sorucam inşallah.Sen gittin mi peki,naptın?
Bu arada 10'u haftası taşınıyorum diye izin almıştım,17sinde işe gidicektim.Eşimle giderken kahvaltı için bir yerde durduk,arabadan indim,2 adım sonra yerdeydim,meğer çukur,ızgara varmış kaldırımda,sol ayağım döndü,sağ dizimi de sürterek ellerimle yere kapaklandım,karnıma gelmesin diye ellerimle geri ittirdim kendimi şükür.Baya ağladım yerdenefesim kesildi,ona korktum,acıdan nefes alamadım.Ersoy hst gittik yakın diye,Emsey pahalı diye şikayetleri görünce Ersoy dedim.tabi röntgen çekemediler,ortopedi uzmanı zedelenme dedi,Allah'tan kırık,çıkık yok,alçı bile yasakmış gebelere.1,5 ay alçı süresi,düşün acıyla doğurcaktım az daha.Allah korudu.Topal topal zar zor wc gidiyorum en fazla.
Bütün haftada işe gitmek istemiyorum,evim ne güzel dedim,sen misin diyen,hakketen ağızdan çıkana dikkat etmek lazım.5 gün raporluyum,bittiği gün yani bu cuma doğum iznim başlıyo,ben ayı bitiricektim,ama yürüyemezsem direk çıkıcam izne cuma günü bakalım.
Bileklik taktılar,ama acıdan ilk gün zor geçti,sonra soğanı tuzla ez,geceden bağla dedi tanıdık,o çok iyi geldi,cidden sabaha acı azaldı,ama ben dün annem,eşim market alışverişindeyken hadi biraz yemekleri yapiyim dedim,gecesine morardı,şişti,bugün yataktan kaldırmıyo annem beni
Biz de durumlar böyle,inaşallah herkes iyidir,filoloğum yine hastanedeymişsin,haberdar et,geçicek inş.
Filizfff sen nasılsın,süt içiyomuş çok sevindim,nasıl değerler
Suay82 bayıldım,odası çok güzel,sağlıkla büyüsün,evin kendi evinse mutlaka laminant rengini beyazlı,grili gibi yap derim,eşyalarına baktım,bütün havası değişir,koyu,kahve ton laminant senin siyah beyaz evini boğuyo.1 günde yapıyolar,bebekten önce aslında süper olur,sonra uğraşamazsın.Mümkünse tabi,öneri sadece.
çok geçmiş olsun canım ayaklarını uzat biraz yüksette tut iyi gelir inşallahhslm kızlar nasılsınız? ben bugün biraz keyifsizim. kasık ağrım var adet sancısının 10da biri düzeyde. arada bi olup geçiyor. ayakta duramıyorum hemen ayklarım şişiyor.
tatlım sezaryen tarihi verdi mi doktorun senin şafak dahada azalmıştır şimdi ne güzel daha heyecanlı tabi tatlı heyecaan :)en son 28+6 da gitmiştim ozaman dedi bu cuma tekrar kontrol var tarih vermemişti belki şimdi verir ama benim sat hesabıma göre 38+3 olan gün 8 nisana geliyor. Tbi Allah izin verirse inşallah zamanında gelir kuzum.
Cnm crp degeri neyi gosteriyormus?
Teşekkür ederim tatlım kuzumla benim kalp ritmlerimiz hızlı çıkmış tekrar nstye girmemi istedi 2. Girişimde fena değil dedi 4-5 gun sonra yine bakalim nst ye dedi endişelendim bende neden hızlı çıkar ki heyecan mı yaptım acep:26:7 yle cnm
Maasalah cnm :)
Sancin,kasilman yok degil mi nst ye baglanmissin ya?
Ah ne güzel yaaa harika bende özledim memleketimi çok sıkıldım burada yalnızlıktankızlar rahatsızlıklarım arttı nefes alamama sırt ağrıları karnımın hızla büyümesi korku heyecan herşey var....
buğün cilt bakımına gittim yüzüm temizlendi ne güzel oldu özlemişim, bulunuğum yerde yaptıramıyordum, annemin komşuları geldi sonra bütün bayanlar toplandık yaptık :) hoşgeldin yaptılar oğluşumla bize :) yarında akşam 5 çayına arkadaşımın ablasına gidecem 2 doğum yaptı onun deneyimlerini dinleyecem :) hem banada ii oluyor biliyorsunuz çok sıkılmıştım memlekette gezebildkçe gezmek ist,om :)
birde bişe soracam mart başında felan saçlarımı boyatmak istiom sonrada röfle yaptırmak siz ne dersiniz zararı olur mu ?
geçmiş olsun tatlım, maşallahh bebeğineee ço şükür biz iyi sayılırız son dönem rahatsızlıkları dışında....
maşallah bebeğine, bende sabırsızlanıyorum bebeğimin doğacağı zaman gelsin istiyorum bir an önce
aynen tatlım bndede var gece yatamıyorum kaburgamın altında bebek nefes almak zor sırt ağrım fazla kemiklerim sızlıyor inliyorum akşamları ağrıdan
ne güzel canım normal yapmışsın inşallah bu bebeğinide normal doğurursun hiç belli olmaz döner belki bekle biraz daha erken
canım senin zor geç,odu zaten işte zorlanıyorsun, dikkat et kendine dinlen ara ara kalk gez yürü, arkadaşına geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir
hayırlı olsun yeni evin, maşallah bebeğine, hazırlıklarda tamamlanıyorr, izin şahane öneriyorum ben kafama göre takılıyorum :) imkanın varsa ayrıl dinlen bol bol....
çok geçmiş olsun canım ayaklarını uzat biraz yüksette tut iyi gelir inşallahh
tatlım sezaryen tarihi verdi mi doktorun senin şafak dahada azalmıştır şimdi ne güzel daha heyecanlı tabi tatlı heyecaan :)
hayırlısı ile gelir inşallahh
kızlar rahatsızlıklarım arttı nefes alamama sırt ağrıları karnımın hızla büyümesi korku heyecan herşey var....
buğün cilt bakımına gittim yüzüm temizlendi ne güzel oldu özlemişim, bulunuğum yerde yaptıramıyordum, annemin komşuları geldi sonra bütün bayanlar toplandık yaptık :) hoşgeldin yaptılar oğluşumla bize :) yarında akşam 5 çayına arkadaşımın ablasına gidecem 2 doğum yaptı onun deneyimlerini dinleyecem :) hem banada ii oluyor biliyorsunuz çok sıkılmıştım memlekette gezebildkçe gezmek ist,om :)
birde bişe soracam mart başında felan saçlarımı boyatmak istiom sonrada röfle yaptırmak siz ne dersiniz zararı olur mu ?
geçmiş olsun tatlım, maşallahh bebeğineee ço şükür biz iyi sayılırız son dönem rahatsızlıkları dışında....
maşallah bebeğine, bende sabırsızlanıyorum bebeğimin doğacağı zaman gelsin istiyorum bir an önce
aynen tatlım bndede var gece yatamıyorum kaburgamın altında bebek nefes almak zor sırt ağrım fazla kemiklerim sızlıyor inliyorum akşamları ağrıdan
ne güzel canım normal yapmışsın inşallah bu bebeğinide normal doğurursun hiç belli olmaz döner belki bekle biraz daha erken
canım senin zor geç,odu zaten işte zorlanıyorsun, dikkat et kendine dinlen ara ara kalk gez yürü, arkadaşına geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir
hayırlı olsun yeni evin, maşallah bebeğine, hazırlıklarda tamamlanıyorr, izin şahane öneriyorum ben kafama göre takılıyorum :) imkanın varsa ayrıl dinlen bol bol....
tatlım sezaryen tarihi verdi mi doktorun senin şafak dahada azalmıştır şimdi ne güzel daha heyecanlı tabi tatlı heyecaan :)
Eki Görüntüle 986015
ben bu beşiği aldım netten kızlar bugun geldi çok hafif hem hastaneye götüreceğim hem evde 3 aya kadar hemde kalmalı gittiğimizde kolaylıkla götürebilirim heryere diye yatam odam küçük oldugu için büyük istemedim ben çok beğendim paylaşmak istedim sizlerle
kızlar rahatsızlıklarım arttı nefes alamama sırt ağrıları karnımın hızla büyümesi korku heyecan herşey var....
Eki Görüntüle 986015
ben bu beşiği aldım netten kızlar bugun geldi çok hafif hem hastaneye götüreceğim hem evde 3 aya kadar hemde kalmalı gittiğimizde kolaylıkla götürebilirim heryere diye yatam odam küçük oldugu için büyük istemedim ben çok beğendim paylaşmak istedim sizlerle
SNOWY eşine başarılar dilerim....gönlünüzce olsun herşey...annenin getirdikleri afiyet olsun ... yarasın bebeğine inşallah...
kuzucummmmm sen benimle Sinem'in Aş Evi diye dalga geçiyordun demiiiiii
kızlar selam.. kasıklarımda nasıl ağrılar var ya anlatamam..
bebişim baskı yapıyor resmen..
birsürü alıntı yapmıştım densiz arkadaşın biri aniden gelip sayfamı kapattı.. sinir oldum..
sizden bir ricam var.. kolon kanser bir ablamız ameliyata girecek yasin topluyoruz.. okuyabilecek olan olursa bildirebilirmi bana.. duaya çok ihtiyacı var ALLLAH hepinizden razı olsun..
Snowy canımsın,çok sağol,tek sen sormuşsun,iyiyim şükür,aşağıda yazıyorum olanları.eşine de başarılar,inşallah geçer sınavı
Kızlar selam
10 günü geçti,giremedim.
Ev taşıdık,şükür bitti,sadece kızımın odası kaldı.Kıyafetleri yıkanıyo,yerleşicek,karyola ile alt açma masası kurulucak.
store-zebra perde seçtik,onlar da gelince biticek inşallah.
Merhaba arkadaslar suan hastanedeyim nst ye girdim cok sıkıcı 😓
Kizlar uzun zamandir yazamiyordum ama sayfanin masallahi var bebeklerimize kavusmamiza da az kaldi Allahim Bütün Annelerin yüzünü güldürsün insallah:))Bizde oglusumla bugün doktorumuzdaydik nts yede girdik karninda sertlesme olan arkadaslar hic korkmasin cünkü benimde sertlesmelerim ve kasilmalarim vardi ama nts sonucunda ne sanci nede herhangi bir sorun cikmadi sükür...Bebegim boyu 44 cm kilosu 1.900..
Bir uykuya doyamadım bugün, bir de yemeğe
Çok acıkıyorum
Iyice büyüdük biz kizimla
Eski kıyafetlerim artık omuzlarımdan aşağı inmiyor :))
Az kaldı zamanımız.
Çoğumuz sanırım martta başlar doğurmaya :)
Marta da az kaldı.
Keyfinin yerinde olmasına çok sevindim canım.
Saç boyatmak ilk 3 aydan sonra zararlı değilmiş.
Bende martta boyatmayi düşünüyorum.
Keyfinin yerinde olmasına çok sevindim canım.
Saç boyatmak ilk 3 aydan sonra zararlı değilmiş.
Bende martta boyatmayi düşünüyorum.
kuaföre gittm normal boya ile boyarız zararı yok son aya gelmişsin dedi bende dip boyayı bitkisel yapalım dedim bitkisel boya açmaz senin saçı dedi, bu arada eski saç rengim platin olduğu için, içime sinmedi annemin komşularıda olumsuz konuşunca aklım bayağı karıştı, doktora soracam boyat bişe olmaz derse doğum öncesi boyatacam yok eğer boyatma derse artık doğumdan sonra yaptıracam artıkKeyfin bol olsun canım.benim doktorum bitkisel boya olmak koşuluyla saçımı boyamama izin veriyor.eczanede satılan bir boya var.araştırmıştım.adı phyto color.diğer boyalara göre biraz pahalı ama ilk bitkisel boyayı yapan firmalardan biri.ben de doğumdan önce boyatmayı düşünüyorum.
7 şubatta memlekete geldim geldiğimden beri 2 kilo almışım bugün tartıldımTeşekkür ederim tatlım kuzumla benim kalp ritmlerimiz hızlı çıkmış tekrar nstye girmemi istedi 2. Girişimde fena değil dedi 4-5 gun sonra yine bakalim nst ye dedi endişelendim bende neden hızlı çıkar ki heyecan mı yaptım acep:26:
Ah ne güzel yaaa harika bende özledim memleketimi çok sıkıldım burada yalnızlıktan
Benim karnımda fena halde büyüdü bu 2 hafta icinde 2.200 gr almışim 900 gr bebek almış
bendeeeee marttaaaa elsin istiyorummm bebişimmmmmmmmmmmm :) esmercim bende şiştim yaaa çok komik oldum :)Iyice büyüdük biz kizimla
Eski kıyafetlerim artık omuzlarımdan aşağı inmiyor :))
Az kaldı zamanımız.
Çoğumuz sanırım martta başlar doğurmaya :)
Marta da az kaldı.
Eki Görüntüle 986015
Rubella,toxo ile baktiklari test degil mi seroloji mi neydi?vucuttaki iltihabı yani enfeksiyon olup olmadığını gösteriyor
Guzel gunlerde kullanin cnmEki Görüntüle 986015
Bello olurdu tabiki cnmArkadaşlar günaydın
Sizden öğrenmek istediğim bebeğimin ayaklarında herhangi bir problem olsaydı ters durması vs gibi sizce bu durum 24.haftada yapılan detaylı ultrasonda belli olurmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?