2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bebişin boyunu nasıl hesaplıyorduk.
fl yi kaçla çarpıyorduk
7 yle cnm

Maasalah cnm :)
Sancin,kasilman yok degil mi nst ye baglanmissin ya?

kızlar rahatsızlıklarım arttı nefes alamama sırt ağrıları karnımın hızla büyümesi korku heyecan herşey var....
buğün cilt bakımına gittim yüzüm temizlendi ne güzel oldu özlemişim, bulunuğum yerde yaptıramıyordum, annemin komşuları geldi sonra bütün bayanlar toplandık yaptık :) hoşgeldin yaptılar oğluşumla bize :) yarında akşam 5 çayına arkadaşımın ablasına gidecem 2 doğum yaptı onun deneyimlerini dinleyecem :) hem banada ii oluyor biliyorsunuz çok sıkılmıştım memlekette gezebildkçe gezmek ist,om :)

birde bişe soracam mart başında felan saçlarımı boyatmak istiom sonrada röfle yaptırmak siz ne dersiniz zararı olur mu ?

geçmiş olsun tatlım, maşallahh bebeğineee ço şükür biz iyi sayılırız son dönem rahatsızlıkları dışında....
maşallah bebeğine, bende sabırsızlanıyorum bebeğimin doğacağı zaman gelsin istiyorum bir an önce
sizlerinde nefesinin yetmediği zamanlar oluyormu
ben bu aralar böyleyim nefesim bana yetmiyor sanki
sabahtan öğleye kadar iyiyim işteancak öğleden sonraaa yemekten sonra nefes alamıyorum
aynen tatlım bndede var gece yatamıyorum kaburgamın altında bebek nefes almak zor sırt ağrım fazla kemiklerim sızlıyor inliyorum akşamları ağrıdan
ne güzel canım normal yapmışsın inşallah bu bebeğinide normal doğurursun hiç belli olmaz döner belki bekle biraz daha erken
canım senin zor geç,odu zaten işte zorlanıyorsun, dikkat et kendine dinlen ara ara kalk gez yürü, arkadaşına geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir
hayırlı olsun yeni evin, maşallah bebeğine, hazırlıklarda tamamlanıyorr, izin şahane öneriyorum ben kafama göre takılıyorum :) imkanın varsa ayrıl dinlen bol bol....
slm kızlar nasılsınız? ben bugün biraz keyifsizim. kasık ağrım var adet sancısının 10da biri düzeyde. arada bi olup geçiyor. ayakta duramıyorum hemen ayklarım şişiyor.
çok geçmiş olsun canım ayaklarını uzat biraz yüksette tut iyi gelir inşallahh
en son 28+6 da gitmiştim ozaman dedi bu cuma tekrar kontrol var tarih vermemişti belki şimdi verir ama benim sat hesabıma göre 38+3 olan gün 8 nisana geliyor. Tbi Allah izin verirse inşallah zamanında gelir kuzum.
tatlım sezaryen tarihi verdi mi doktorun senin şafak dahada azalmıştır şimdi ne güzel daha heyecanlı tabi tatlı heyecaan :)
hayırlısı ile gelir inşallahh

ben bu beşiği aldım netten kızlar bugun geldi çok hafif hem hastaneye götüreceğim hem evde 3 aya kadar hemde kalmalı gittiğimizde kolaylıkla götürebilirim heryere diye yatam odam küçük oldugu için büyük istemedim ben çok beğendim paylaşmak istedim sizlerle

7 yle cnm

Maasalah cnm :)
Sancin,kasilman yok degil mi nst ye baglanmissin ya?
Teşekkür ederim tatlım kuzumla benim kalp ritmlerimiz hızlı çıkmış tekrar nstye girmemi istedi 2. Girişimde fena değil dedi 4-5 gun sonra yine bakalim nst ye dedi endişelendim bende neden hızlı çıkar ki heyecan mı yaptım acep:26:
Ah ne güzel yaaa harika bende özledim memleketimi çok sıkıldım burada yalnızlıktan
Benim karnımda fena halde büyüdü bu 2 hafta icinde 2.200 gr almışim 900 gr bebek almış

Keyfin bol olsun canım. benim doktorum bitkisel boya olmak koşuluyla saçımı boyamama izin veriyor.eczanede satılan bir boya var.araştırmıştım.adı phyto color.diğer boyalara göre biraz pahalı ama ilk bitkisel boyayı yapan firmalardan biri.ben de doğumdan önce boyatmayı düşünüyorum.

Ay çok güzelmiş güle güle kullan inşallah Hafif olmuş iyi olmuş her yere taşınır ne güzel.Sağlıcakla uyusun bebeğin inşallah içinde..

Iyice büyüdük biz kizimla
Eski kıyafetlerim artık omuzlarımdan aşağı inmiyor :))
Az kaldı zamanımız.
Çoğumuz sanırım martta başlar doğurmaya :)
Marta da az kaldı.

Son düzenleme:

Keyfinin yerinde olmasına çok sevindim canım.
Saç boyatmak ilk 3 aydan sonra zararlı değilmiş.
Bende martta boyatmayi düşünüyorum.

Çok güzel canım benim.
Güzel günlerde kullanın meleğinle.

Günaydın hanımlar:107:

SNOWY eşine başarılar dilerim....gönlünüzce olsun herşey...annenin getirdikleri afiyet olsun ... yarasın bebeğine inşallah...

Teşekkür ederim gülüm:107: Bu arada geçen okudum yazmayı unuttum sana. Ödemden şikayet ediyordun sanırım, aniden şiştim yazmıştın. Nasıl oldun daha iyi misin? Lütfen ihmal etme canım.

kuzucummmmm sen benimle Sinem'in Aş Evi diye dalga geçiyordun demiiiiii

Evet evet, ben şahidim Ne demişler; "gülme göbüşdaşına (diğer topiklerden çalıntı bir tabirdir:107:), gelir başına

Ben okurum canım. Kaç tane okuyacağız?

Teşekkür ederim gülüm. Senin de yeni yuvan & bebek hazırlıkların hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah:107: Geçirdiğin kaza için de çok geçmiş olsun, inşallah tez vakitte iyileşirsin canım.

Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah tosunlarınıza

Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın:107:

Bir uykuya doyamadım bugün, bir de yemeğe
Çok acıkıyorum

Az kaldı zamanımız.
Marta da az kaldı.

Maşallah yarasın ikinize de:107:

Bu genç yaşında ak mı düştü saçlarına gülüm, neden boyatıyorsun?

günaydınnnn mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerrrrr

kuaföre gittm normal boya ile boyarız zararı yok son aya gelmişsin dedi bende dip boyayı bitkisel yapalım dedim bitkisel boya açmaz senin saçı dedi, bu arada eski saç rengim platin olduğu için, içime sinmedi annemin komşularıda olumsuz konuşunca aklım bayağı karıştı, doktora soracam boyat bişe olmaz derse doğum öncesi boyatacam yok eğer boyatma derse artık doğumdan sonra yaptıracam artık
7 şubatta memlekete geldim geldiğimden beri 2 kilo almışım bugün tartıldım biraz dikkat etmem gerek tam 9 kilo almışım sözde doğuma 9 kilo ile girecektim
Az kaldı zamanımız.
Marta da az kaldı.
bendeeeee marttaaaa elsin istiyorummm bebişimmmmmmmmmmmm :) esmercim bende şiştim yaaa çok komik oldum :)

çok güzel, cici görünüyor, güle güle kullanınn

vucuttaki iltihabı yani enfeksiyon olup olmadığını gösteriyor
Rubella,toxo ile baktiklari test degil mi seroloji mi neydi?
Gecmis olsn cnm
Sen kendinde birsey hissediyoe msn?

Guzel gunlerde kullanin cnm

Arkadaşlar günaydın
Sizden öğrenmek istediğim bebeğimin ayaklarında herhangi bir problem olsaydı ters durması vs gibi sizce bu durum 24.haftada yapılan detaylı ultrasonda belli olurmuydu

Arkadaşlar günaydın
Sizden öğrenmek istediğim bebeğimin ayaklarında herhangi bir problem olsaydı ters durması vs gibi sizce bu durum 24.haftada yapılan detaylı ultrasonda belli olurmuydu
Bello olurdu tabiki cnm
Hatta ondan sonraki kontrollerinde de usgde gorunurdu
Hayrola kafani mi karistirdilar durum ne?

En son dun sabah girebilmistim kulube, sonrasinda bglanti problemi yasadik, giremedim hicc iyidir herkes umarim, bi problem yok keyifler yerinde insallah??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…