Bello olurdu tabiki cnm
Hatta ondan sonraki kontrollerinde de usgde gorunurdu
Hayrola kafani mi karistirdilar durum ne?
Ben bi aptallık yaptım ve bebeğimi daha net görebilmek için farklı bi doktora gittim.Ve doktor ayaklarının birinde sorun olabileceğini ters gibi gördüğünü söyledi ama net diyemem doğduğunda belli olur dedi.Okadar canım sıkkın ki eğer öyle bi durum olsaydı kendi doktorumda görmezmiydi.Diyorum net bişey söyleyin bu şekilde sadece kafa karıştırıyosun.Belli olmaz bana şuan öyle göründü diyo ne büyük bir rahatlıktır ya dünden beri gözüme uyku girmedi
İyiyiz tatlim senden nbr?En son dun sabah girebilmistim kulube, sonrasinda bglanti problemi yasadik, giremedim hicciyidir herkes umarim, bi problem yok keyifler yerinde insallah??
Haklisin tabiki canin sıkılırBen bi aptallık yaptım ve bebeğimi daha net görebilmek için farklı bi doktora gittim.Ve doktor ayaklarının birinde sorun olabileceğini ters gibi gördüğünü söyledi ama net diyemem doğduğunda belli olur dedi.Okadar canım sıkkın ki eğer öyle bi durum olsaydı kendi doktorumda görmezmiydi.Diyorum net bişey söyleyin bu şekilde sadece kafa karıştırıyosun.Belli olmaz bana şuan öyle göründü diyo ne büyük bir rahatlıktır ya dünden beri gözüme uyku girmedi
Arkadaşlar günaydın
Sizden öğrenmek istediğim bebeğimin ayaklarında herhangi bir problem olsaydı ters durması vs gibi sizce bu durum 24.haftada yapılan detaylı ultrasonda belli olurmuydu
Ben bi aptallık yaptım ve bebeğimi daha net görebilmek için farklı bi doktora gittim.Ve doktor ayaklarının birinde sorun olabileceğini ters gibi gördüğünü söyledi ama net diyemem doğduğunda belli olur dedi.Okadar canım sıkkın ki eğer öyle bi durum olsaydı kendi doktorumda görmezmiydi.Diyorum net bişey söyleyin bu şekilde sadece kafa karıştırıyosun.Belli olmaz bana şuan öyle göründü diyo ne büyük bir rahatlıktır ya dünden beri gözüme uyku girmedi
Eki Görüntüle 986015
ben bu beşiği aldım netten kızlar bugun geldi çok hafif hem hastaneye götüreceğim hem evde 3 aya kadar hemde kalmalı gittiğimizde kolaylıkla götürebilirim heryere diye yatam odam küçük oldugu için büyük istemedim ben çok beğendim paylaşmak istedim sizlerle
canım her gittiğinde doktorun farkedebilirdi, sen canını sıkma istersen kendi doktorunada git yeniden ayrıntılı bir şekilde sor, sonradan gittiğin doktor pek faydalı olmuyor, benimde memlekette doktor değişti doktor açık açık iç organları kalbi felan nasıl bilmiyorum bir sorun var mı yok mu göremiyorum dedi, ona karışmam dedi açıkcası doğunca belli olur diyor :) ben pek canımı sıkmadım dediğine sonrada gerçi olsaydı diğer doktorunuz görürdü dediğime canını sıkmaa dedi :) yok dedim baktırdık herşey normal idi dedim, dokktor büyüdüğü için rahat inceliyemiyorum, herşey normal görünüyor dedi bu kadar o yüzden pe takılma kendi doktoruna git özellikle sor ayaklarını felan
Gobek dedigin gunden gune farkeder mi yaaa. Her gun buyudugumu farkediyorum ben de :) aynen canim az kaldiiii, cok heyecanliyim.Iyice büyüdük biz kizimla
Eski kıyafetlerim artık omuzlarımdan aşağı inmiyor :))
Az kaldı zamanımız.
Çoğumuz sanırım martta başlar doğurmaya :)
Marta da az kaldı.
Burda doguma bir ay kala 12. kilosunu almis bir vatandas var, sen misin 9 kilo alan, oh olsun. Anneni ariycam, yedirsin seni :)))kuaföre gittm normal boya ile boyarız zararı yok son aya gelmişsin dedi bende dip boyayı bitkisel yapalım dedim bitkisel boya açmaz senin saçı dedi, bu arada eski saç rengim platin olduğu için, içime sinmedi annemin komşularıda olumsuz konuşunca aklım bayağı karıştı, doktora soracam boyat bişe olmaz derse doğum öncesi boyatacam yok eğer boyatma derse artık doğumdan sonra yaptıracam artık
7 şubatta memlekete geldim geldiğimden beri 2 kilo almışım bugün tartıldımbiraz dikkat etmem gerek tam 9 kilo almışım sözde doğuma 9 kilo
ben ödemicem belki ama pazar günleri bizim arabamızla fink fink gezmeleri canımı sıkıyo..
biz dükkan bekleyelim onlar karı koca ikinci baharlarını yaşasınlar..
İyiyiz biz de sukur, gecmisi de okudum simdi, herkes iyiymis sevindim :) bitmedi canim yaaa, guya bu hafta gidip stickerleri cikartcaktim ama yarin da cikmazsam haftaya kaldi o is :) onun disinda sa seker alip koymam lazim kavanozlara ama bayatlar mi diye de endiseleniyorum. Dayanikli biseyley almak lazim. az kaldi azİyiyiz tatlim senden nbr?
Bitirdin mi seker imalatini?
İhraca hazir mi :)
İyiyiz biz de sukur, gecmisi de okudum simdi, herkes iyiymis sevindim :) bitmedi canim yaaa, guya bu hafta gidip stickerleri cikartcaktim ama yarin da cikmazsam haftaya kaldi o is :) onun disinda sa seker alip koymam lazim kavanozlara ama bayatlar mi diye de endiseleniyorum. Dayanikli biseyley almak lazim. az kaldi az
Canim uzme kendini, eger bi problem olsaydi doktrun bu zamana kadar coktan gorurdu diye dusunuyorum. Sen ayrintili yaptirdin mi? Orda cikardi zaten bi sorun varsa. Bebisler buyudu artik, pozisyonlari cok net degil, doktor ysnilmistir muhtemelen.
Eki Görüntüle 986015
ben bu beşiği aldım netten kızlar bugun geldi çok hafif hem hastaneye götüreceğim hem evde 3 aya kadar hemde kalmalı gittiğimizde kolaylıkla götürebilirim heryere diye yatam odam küçük oldugu için büyük istemedim ben çok beğendim paylaşmak istedim sizlerle
Arkadaşlar günaydın
Sizden öğrenmek istediğim bebeğimin ayaklarında herhangi bir problem olsaydı ters durması vs gibi sizce bu durum 24.haftada yapılan detaylı ultrasonda belli olurmuydu
bende oyle dusunuyorum ama doktor hemen ilac verdi ne yapmaliyim bilemiyorum :26:
tuzu kes dedi bana hic tuzlu yemesen senin icin daha iyi dedi de ben nasil keserim tuzu onu bilemiyorum bide ilac verdi kullansam mi kullanmasam mi bilemedim benim doktorum bugun cok yogundu baska bir doktora yonlendirdi beni kontrol icin o yuzden de kararsiz kaldim kendi doktorum verseydi ilaci hadi neyse :26:
kafam karisti :44:
zayif kilolu farketmez saglik olsunlarda 4 kilo uzeri olursa sezeryan olmaktan korkuyorum o yuzden endiseliyim :26:
canim bende okurum
kisi basina 1 yasin mi ?
kızlar rahatsızlıklarım arttı nefes alamama sırt ağrıları karnımın hızla büyümesi korku heyecan herşey var....
buğün cilt bakımına gittim yüzüm temizlendi ne güzel oldu özlemişim, bulunuğum yerde yaptıramıyordum, annemin komşuları geldi sonra bütün bayanlar toplandık yaptık :) hoşgeldin yaptılar oğluşumla bize :) yarında akşam 5 çayına arkadaşımın ablasına gidecem 2 doğum yaptı onun deneyimlerini dinleyecem :) hem banada ii oluyor biliyorsunuz çok sıkılmıştım memlekette gezebildkçe gezmek ist,om :)
birde bişe soracam mart başında felan saçlarımı boyatmak istiom sonrada röfle yaptırmak siz ne dersiniz zararı olur mu ?
Kontrolüm 10 martta canım ozaman gittiğimde sorucam Allah vermesin bi sorun olsa bile yapabileceğim hiçbişey yok,inşallah sağlıklıdır oğlum elden başka bişey gelmez
kızlaar günaydın,
yahu benim velet doğum pozisyonundaydı sonra ters döndü şimdide bildiğin paralel duruyo kafa sağda yerini beğendiremedik paşaya:) oğlum dön artık diyorum yok dinlemiyor ne yapsak ki:)):44:
günaydın kızlar bugün kontrolümüz var ...bebeğimizi göreceğim için çok mutluyum nst ye de girerim herhalde bugün
hadi bakalımmm bebişi görcen maşallahhgünaydın kızlar bugün kontrolümüz var ...bebeğimizi göreceğim için çok mutluyum nst ye de girerim herhalde bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?