2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bello olurdu tabiki cnm
Hatta ondan sonraki kontrollerinde de usgde gorunurdu
Hayrola kafani mi karistirdilar durum ne?

Ben bi aptallık yaptım ve bebeğimi daha net görebilmek için farklı bi doktora gittim.Ve doktor ayaklarının birinde sorun olabileceğini ters gibi gördüğünü söyledi ama net diyemem doğduğunda belli olur dedi.Okadar canım sıkkın ki eğer öyle bi durum olsaydı kendi doktorumda görmezmiydi.Diyorum net bişey söyleyin bu şekilde sadece kafa karıştırıyosun.Belli olmaz bana şuan öyle göründü diyo ne büyük bir rahatlıktır ya dünden beri gözüme uyku girmedi

ya bakma sen ona illa bişe diyecek bazı doktorlar öyle doktorlar biliyorum ben neler dgördüm gitme bi daha

En son dun sabah girebilmistim kulube, sonrasinda bglanti problemi yasadik, giremedim hicc iyidir herkes umarim, bi problem yok keyifler yerinde insallah??
İyiyiz tatlim senden nbr?
Bitirdin mi seker imalatini?
İhraca hazir mi :)

Haklisin tabiki canin sıkılır
Bence 3.bir dra git usgsi iyi olan riskli gebe uzmanina (periantolog)
İnsallah hicbirseyi yoktur cnm

hamilelikta bilek ödemlerinden dolayı sinir sıkışması yaşayan varmı benim el bileğim cok fena doktora gidecem paztsi.ama o güne kadar nasıl idare edicem bakalım((

Arkadaşlar günaydın
Sizden öğrenmek istediğim bebeğimin ayaklarında herhangi bir problem olsaydı ters durması vs gibi sizce bu durum 24.haftada yapılan detaylı ultrasonda belli olurmuydu

canım her gittiğinde doktorun farkedebilirdi, sen canını sıkma istersen kendi doktorunada git yeniden ayrıntılı bir şekilde sor, sonradan gittiğin doktor pek faydalı olmuyor, benimde memlekette doktor değişti doktor açık açık iç organları kalbi felan nasıl bilmiyorum bir sorun var mı yok mu göremiyorum dedi, ona karışmam dedi açıkcası doğunca belli olur diyor :) ben pek canımı sıkmadım dediğine sonrada gerçi olsaydı diğer doktorunuz görürdü dediğime canını sıkmaa dedi :) yok dedim baktırdık herşey normal idi dedim, dokktor büyüdüğü için rahat inceliyemiyorum, herşey normal görünüyor dedi bu kadar o yüzden pe takılma kendi doktoruna git özellikle sor ayaklarını felan

çok güzel güle güle kullan mışıl mışıl uyusun bebişin içinde:)

Kontrolüm 10 martta canım ozaman gittiğimde sorucam Allah vermesin bi sorun olsa bile yapabileceğim hiçbişey yok,inşallah sağlıklıdır oğlum elden başka bişey gelmez

Canim hosgeldin :) ozledik valla seni, hayirli olsun evin. Bebisinize aldiginiz esyalar da hayirli olsun. Gule gule kullanim herseyi :) bu arada gecmis olsun, dikkatli yurumek lazim artik, gobusten onumuzu goremiyoruz. Neyse ki iyisin canim.
Iyice büyüdük biz kizimla
Eski kıyafetlerim artık omuzlarımdan aşağı inmiyor :))
Az kaldı zamanımız.
Çoğumuz sanırım martta başlar doğurmaya :)
Marta da az kaldı.
Gobek dedigin gunden gune farkeder mi yaaa. Her gun buyudugumu farkediyorum ben de :) aynen canim az kaldiiii, cok heyecanliyim.
Burda doguma bir ay kala 12. kilosunu almis bir vatandas var, sen misin 9 kilo alan, oh olsun. Anneni ariycam, yedirsin seni :)))
benim de kendimden umudum yok dun de "dinleneyim" diye oturup, "ay sunu yapayim da oyle dinleneyim" diye kalkmaktan yoruldum ama evde olmayi ve evle ilgilenmeyi cok seviyorum. Okul varken "su cekmece duzelcek ama okula yetismem lazim, ay bi dolap silincek ama okula yetismem lazim" derdim vardi. Hersey yuzeysel oluyodu. Hafta sonlari da esimle vakit gecirmel istiyoduk o isler her daim kaliyodu. Ama sen haklisin dinlenmek lazim. Cunku gece acisi fena cikiyo

İyiyiz tatlim senden nbr?
Bitirdin mi seker imalatini?
İhraca hazir mi :)
İyiyiz biz de sukur, gecmisi de okudum simdi, herkes iyiymis sevindim :) bitmedi canim yaaa, guya bu hafta gidip stickerleri cikartcaktim ama yarin da cikmazsam haftaya kaldi o is :) onun disinda sa seker alip koymam lazim kavanozlara ama bayatlar mi diye de endiseleniyorum. Dayanikli biseyley almak lazim. az kaldi az

Canim uzme kendini, eger bi problem olsaydi doktrun bu zamana kadar coktan gorurdu diye dusunuyorum. Sen ayrintili yaptirdin mi? Orda cikardi zaten bi sorun varsa. Bebisler buyudu artik, pozisyonlari cok net degil, doktor ysnilmistir muhtemelen.

Evet canım ayrıntılıda yaptırdım bütün kontrollerimede eksiksiz gittim ama kimse bu zamana kadar böyle birşeyden bahsetmedi

tatlım 38+3 te alacağım nasipse dedi tabi ozamana kadar daha erken gelmezse paşam (sağlıklı olsun ama inşallah daha gelmesin erken bence) bugün itibariyle sata göre 31+5 im naspse yarın kontrolüm var sezaryen tarihimi söylemedi ama ben sata göre hesabım doğruysa 8 nisana denk geliyor

çok güzelmiş canım güle güle kullanın

kızlaar günaydın,

yahu benim velet doğum pozisyonundaydı sonra ters döndü şimdide bildiğin paralel duruyo kafa sağda yerini beğendiremedik paşaya:) oğlum dön artık diyorum yok dinlemiyor ne yapsak ki:)):44:

kızlar günaydın güzel hamişler
yaa çok merak ediyorum nisandan itibaren buralar nasıl olacak ayy çok heyecanlı olurr

düşünsenize her gün 2 tane doğum haberi var inş

Arkadaşlar günaydın
Sizden öğrenmek istediğim bebeğimin ayaklarında herhangi bir problem olsaydı ters durması vs gibi sizce bu durum 24.haftada yapılan detaylı ultrasonda belli olurmuydu

olurdu bence bizim kalp damarının eksiğini gördu gittiğim dr. o derece dikkatli balkılıyor.

canım benım korkma doktor hamıleler için tonsıyon ılacı verıyor benımkının adı alfamet 250 mg sabah akşam içiyorum tu hıc kullanmıyorum ekmeğimi bıle tuzsuz alıyorum bende cok arastırdım hamılelıkte tanıyon yukselesı normalmış sende panık yapma ılacını kullan

oh oh gez canım oturup ne yapacaksın acısı cıkar doğurmadan hepimiz ağırlaştık kuzum boya ya gelınce bende boyatacağım banada annemler komsular boyatma dedi ama ben boyatacağım cok köütü duruyor boyayla actıracağım

Kontrolüm 10 martta canım ozaman gittiğimde sorucam Allah vermesin bi sorun olsa bile yapabileceğim hiçbişey yok,inşallah sağlıklıdır oğlum elden başka bişey gelmez

canım korkma allahın ıznıyle hıc bırsey olmaz sen rahat ol yanlış görmüştür doktor

canım google yaz bebeğin dönmesi için pozizyonlar var

günaydın kızlar bugün kontrolümüz var ...bebeğimizi göreceğim için çok mutluyum nst ye de girerim herhalde bugün

hayırlısıyla gel canım benımde cumartesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…