2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Evet canım ayrıntılıda yaptırdım bütün kontrollerimede eksiksiz gittim ama kimse bu zamana kadar böyle birşeyden bahsetmedi
o zaman son gittiğin doktor hata yapmıştır canım. cok kafaya takılcak bişey değil. sonuçta en başından itibaren gebeliğini takip eden doktora güvenmelisin. şu aşamada hiç bişey net görünmez ki, bebişler artık büyüdü. ultrasondan karnının içinde iki büklüm duran bebeğin her yerinin net görülmesi pek de olası değil
http://m.gittigidiyor.com/urun/103782628
gunaydin hatunlar..
biz dün b unun duz kremini aldik nasil sizce?
cok a n i karar verdim o yuzden bide size sorayim dedim. .
çoooookkkkk güzeeeeeeelllll pembiş de çok güzelmişşş hatta

evet görürsün canım .benim elim yüzüm şişti bu aralar belimden dolayı rahat uyuyamıyorum zor gececek bu son zamanlar ama değer bu heyecana eşim diyo sen benim pabucumu şimdiden dama attın ama yapcak bşiy yok bütün ilgi odağım o

çok güzelmiş beşiğin! güle güle kullanınminik kuş gibi yatar artık içinde:)

Kontrolüm 10 martta canım ozaman gittiğimde sorucam Allah vermesin bi sorun olsa bile yapabileceğim hiçbişey yok,inşallah sağlıklıdır oğlum elden başka bişey gelmez

inş sağlıklıdır cnm. doktorlar öyle bazen bişeyler söylemek için söylüyorlar. bana da 2 ay önce plasentam doğum kanalına yakın diye memlekete gittiğimden doktorum erken doğum riski olabilir gene kanaman olbilir dedi. hiç bişey olmadı çok şükür. sen içini ferah tut!

döner inş annesi... daha vaktiniz var:)

kızlar günaydın güzel hamişler
yaa çok merak ediyorum nisandan itibaren buralar nasıl olacak ayy çok heyecanlı olurr

düşünsenize her gün 2 tane doğum haberi var inş

evet gerçekten çok heyecanlı olur:) hepimizin doğumları kolay olur umarımmm!

günaydın kızlar bugün kontrolümüz var ...bebeğimizi göreceğim için çok mutluyum nst ye de girerim herhalde bugün

güzel haberlerle dönmen dileklerimleee...

buhafta doğuma 8 hafta var çalışabilir şeklinde raporumu alıp kuruma verdim
ancak işim rahat olmasına rağmen (şükürler olsun) koltuk tepesinde oturmak bilebelimi yoruyor
hoş evdeyatmak da yoruyor
ay hersey yoruyor bu aralar beni

dün evimi temizlettim kadın geldi dedim 20 gün sonra yine gel birde doğuma yakın geldimi tamamdır gibi
gurbette olup kimi kimsesi olmayanlar için artık büyük sıkıntı sanırım temizlik

bunlar bebek şekeri malzemeleri kızlar. kavanozlara şeker koycam, üzerlerine de sticker yapıstırcam. bittiğinde http://www.sarkhaneminonu.com/?urun-kolonyali-sise-ve-sekerli-kavanoz-asetat-kutuda-1526.html burdakinin pembesi olmuş olcak

bunlar da anne-kız takımımız ve lohusa şerbeti ikram setimiz :) bi de şu lohusa taçlarından yapmaya hevesliyim. üzerinde ".....ın Annesi" yazanlardan var ya. eğer becerebilirsem onu da paylaşırım Bi de battaniyem var ama onu yükleyemedim. hata veriyo, eğer yükleyebilirsem onu da burda paylaşırım

Günaydın cancazım
Saçlarım da beyaz falan yok.
Saçımı boyatmak bakım yapmış gibi iyi geliyor saçlarıma.
Hem parlaklık kazanıyor, hem canlı duruyor =)
Bende o yüzden aynı rengine boyatıyorum 6 ayda bir

Ben çok araştırmıştım canım.
Canlı yayınlarda bir çok doktorda dile getiriyor sakıncası yok diye.
Ama şu büyükler insanın içine dert sokuyor.
Bende kestirecektim saçlarımı, yok bebeğin ömrü kısalırmış.
Yok saçı çıkmazmış deyip durdular

benim eşim yapıyo temizliği ben de toz alıyorum benden daha titiz ve düzenli olduğu için içim rahat

çok güzel olmuş annesi
şerbet takımı da çok şık!

Arkadaşlar günaydın
Sizden öğrenmek istediğim bebeğimin ayaklarında herhangi bir problem olsaydı ters durması vs gibi sizce bu durum 24.haftada yapılan detaylı ultrasonda belli olurmuydu

Canım bunun için biliyorsun detaylı ultrasona bile gerek yok,rutin kontrollerde girdiğimiz ultrasonda bile gayet net gözükürdü böyle bir durum olsaydı,bunu gerçekten moral vermek için söylemiyorum,böyle bir durumun olup da şimdiye kadar ortaya çıkmama ihtimali milyonda birdir sanırım o yüzden hiiiiiiç canını sıkma.
Ben detaylı ultrasona bile girmedim,doktor dedi girersen kalp damar yapısında sıkıntı var mı yok mu onu görmüş olursun.peki dedim eğer varsa yapabileceğimiz bişey var mı şu aşamada?Yok dedi,o yüzden sana bırakıyorum ister gir ister girme nasıl istersen dedi,ben de girmedim,neticede %100 doğru olmayabilir ve olumsuz bişey söylese bile kendimizi bebeğimizi üzüp yıpratmaktan başka bi işe yaramaz.Sen girmişsin de bir sıkıntı çıkmamış,şimdiye kadar da öyle.O yüzden ciddiye alınacak bir yanı yok 1 kez gittiğin doktorun söylediğinin,içini ferah tut,hepimizin bebeği sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin inşallah

eline sağlık maşallah. çok guzeller.

Bende pembeyi çok sevdim ama belki 2. çocuk düşünürüz oda erkek olur diye bunu aldık teyzesi..

Amin arkadaşım teşekkür ederim yazdıkların için bende dua etmekten başka birşey yapamıyacağım bu noktada.Allah ne veriyosa hayırlısını versin

benim kayınvalide kuaförlük öğretmeni, eğitim veriyor yani kuaförlere. onun söylediği boya ne olursa olsun insanın cildine işler(bunu uzun uzun anlattı çok detay hatırlamıyorum). ve her boyada kimyasal bulunmaktadır. o yuzden onun oyu yapılmaması yonunde. benim fikrim de en ufak bir olasalık olsa bile 3 ay saçımız çirkin görünecek diye bu riski almaya değmeyeceği. duşununki kokuları bile nekadar keskin. tabi herkesin kendi kararı. ben kestirmem de boyatmamda... yaşım 35 olduğu için yaşlılar kategorisinde sayılırım bu topikte.

benim kuaförümde bitkisel boya falan hikaye demişti bitkiden direk boya olsa al ceviz yaprağını kafana sür siyah olsun demişti çok gülmüştüm hatta

Kızlar sipariş aynalarım geldi biraz önce.
Metal diye anlaştığım aynaları, pvc kaplama göndermişler.
O kadar da belirttim adama metal olacak bunlar diye.
Ne biçim iş yapıyorlar anlamıyorum.
Kargoyu tam aracına binerken yakaladık, geri gönderdim.
Satıcıyı aradım bakan olmadı tele.
Ulaşınca sinirimi ondan çıkaracağım

çok güzel canım maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…