o zaman son gittiğin doktor hata yapmıştır canım. cok kafaya takılcak bişey değil. sonuçta en başından itibaren gebeliğini takip eden doktora güvenmelisin. şu aşamada hiç bişey net görünmez ki, bebişler artık büyüdü. ultrasondan karnının içinde iki büklüm duran bebeğin her yerinin net görülmesi pek de olası değilEvet canım ayrıntılıda yaptırdım bütün kontrollerimede eksiksiz gittim ama kimse bu zamana kadar böyle birşeyden bahsetmedi
çoooookkkkk güzeeeeeeelllllhttp://m.gittigidiyor.com/urun/103782628
gunaydin hatunlar..
biz dün b unun duz kremini aldik nasil sizce?
cok a n i karar verdim o yuzden bide size sorayim dedim. .
aynen canı hayırlı, sağlıklı olsun yeter...
bebek de k,lo alır bizde ben çok fazla şişmeye başladım, zor geçecek son anlar, bebeğin heyecanı ayrı oluyor her görmeye gittiğimde ayrı bir süsleniyorum oğlumu görecem die :) inşallah bnde birdahaki sefere daha güzel foto görürüm :)
Eki Görüntüle 986015
ben bu beşiği aldım netten kızlar bugun geldi çok hafif hem hastaneye götüreceğim hem evde 3 aya kadar hemde kalmalı gittiğimizde kolaylıkla götürebilirim heryere diye yatam odam küçük oldugu için büyük istemedim ben çok beğendim paylaşmak istedim sizlerle
Kontrolüm 10 martta canım ozaman gittiğimde sorucam Allah vermesin bi sorun olsa bile yapabileceğim hiçbişey yok,inşallah sağlıklıdır oğlum elden başka bişey gelmez
kızlaar günaydın,
yahu benim velet doğum pozisyonundaydı sonra ters döndü şimdide bildiğin paralel duruyo kafa sağda yerini beğendiremedik paşaya:) oğlum dön artık diyorum yok dinlemiyor ne yapsak ki:)):44:
kızlar günaydın güzel hamişler
yaa çok merak ediyorum nisandan itibaren buralar nasıl olacak ayy çok heyecanlı olurr
düşünsenize her gün 2 tane doğum haberi var inş
günaydın kızlar bugün kontrolümüz var ...bebeğimizi göreceğim için çok mutluyum nst ye de girerim herhalde bugün
Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah tosunlarınıza
Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın:107:
Maşallah yarasın ikinize de:107:
Bu genç yaşında ak mı düştü saçlarına gülüm, neden boyatıyorsun?
günaydınnnn mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerrrrr
kuaföre gittm normal boya ile boyarız zararı yok son aya gelmişsin dedi bende dip boyayı bitkisel yapalım dedim bitkisel boya açmaz senin saçı dedi, bu arada eski saç rengim platin olduğu için, içime sinmedi annemin komşularıda olumsuz konuşunca aklım bayağı karıştı, doktora soracam boyat bişe olmaz derse doğum öncesi boyatacam yok eğer boyatma derse artık doğumdan sonra yaptıracam artık
7 şubatta memlekete geldim geldiğimden beri 2 kilo almışım bugün tartıldımbiraz dikkat etmem gerek tam 9 kilo almışım sözde doğuma 9 kilo ile girecektim
bendeeeee marttaaaa elsin istiyorummm bebişimmmmmmmmmmmm :) esmercim bende şiştim yaaa çok komik oldum :)
çok güzel, cici görünüyor, güle güle kullanınn
buhafta doğuma 8 hafta var çalışabilir şeklinde raporumu alıp kuruma verdim
ancak işim rahat olmasına rağmen (şükürler olsun) koltuk tepesinde oturmak bilebelimi yoruyor
hoş evdeyatmak da yoruyor
ay hersey yoruyor bu aralar beni
dün evimi temizlettim kadın geldi dedim 20 gün sonra yine gel birde doğuma yakın geldimi tamamdır gibi
gurbette olup kimi kimsesi olmayanlar için artık büyük sıkıntı sanırım temizlik
Eki Görüntüle 986230 Eki Görüntüle 986227 Eki Görüntüle 986229
bunlar bebek şekeri malzemeleri kızlar. kavanozlara şeker koycam, üzerlerine de sticker yapıstırcam. bittiğinde http://www.sarkhaneminonu.com/?urun-kolonyali-sise-ve-sekerli-kavanoz-asetat-kutuda-1526.html burdakinin pembesi olmuş olcak
Eki Görüntüle 986232 Eki Görüntüle 986245 bunlar da anne-kız takımımız ve lohusa şerbeti ikram setimiz :) bi de şu lohusa taçlarından yapmaya hevesliyim. üzerinde ".....ın Annesi" yazanlardan var ya. eğer becerebilirsem onu da paylaşırımBi de battaniyem var ama onu yükleyemedim. hata veriyo, eğer yükleyebilirsem onu da burda paylaşırım
Arkadaşlar günaydın
Sizden öğrenmek istediğim bebeğimin ayaklarında herhangi bir problem olsaydı ters durması vs gibi sizce bu durum 24.haftada yapılan detaylı ultrasonda belli olurmuydu
bunlar bebek şekeri malzemeleri kızlar. kavanozlara şeker koycam, üzerlerine de sticker yapıstırcam. bittiğinde http://www.sarkhaneminonu.com/?urun-kolonyali-sise-ve-sekerli-kavanoz-asetat-kutuda-1526.html burdakinin pembesi olmuş olcak
Eki Görüntüle 986232 Eki Görüntüle 986245 bunlar da anne-kız takımımız ve lohusa şerbeti ikram setimiz :) bi de şu lohusa taçlarından yapmaya hevesliyim. üzerinde ".....ın Annesi" yazanlardan var ya. eğer becerebilirsem onu da paylaşırımBi de battaniyem var ama onu yükleyemedim. hata veriyo, eğer yükleyebilirsem onu da burda paylaşırım
o zaman son gittiğin doktor hata yapmıştır canım. cok kafaya takılcak bişey değil. sonuçta en başından itibaren gebeliğini takip eden doktora güvenmelisin. şu aşamada hiç bişey net görünmez ki, bebişler artık büyüdü. ultrasondan karnının içinde iki büklüm duran bebeğin her yerinin net görülmesi pek de olası değil
çoooookkkkk güzeeeeeeelllllpembiş de çok güzelmişşş hatta
Canım bunun için biliyorsun detaylı ultrasona bile gerek yok,rutin kontrollerde girdiğimiz ultrasonda bile gayet net gözükürdü böyle bir durum olsaydı,bunu gerçekten moral vermek için söylemiyorum,böyle bir durumun olup da şimdiye kadar ortaya çıkmama ihtimali milyonda birdir sanırım o yüzden hiiiiiiç canını sıkma.
Ben detaylı ultrasona bile girmedim,doktor dedi girersen kalp damar yapısında sıkıntı var mı yok mu onu görmüş olursun.peki dedim eğer varsa yapabileceğimiz bişey var mı şu aşamada?Yok dedi,o yüzden sana bırakıyorum ister gir ister girme nasıl istersen dedi,ben de girmedim,neticede %100 doğru olmayabilir ve olumsuz bişey söylese bile kendimizi bebeğimizi üzüp yıpratmaktan başka bi işe yaramaz.Sen girmişsin de bir sıkıntı çıkmamış,şimdiye kadar da öyle.O yüzden ciddiye alınacak bir yanı yok 1 kez gittiğin doktorun söylediğinin,içini ferah tut,hepimizin bebeği sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin inşallah
günaydın kızlar bugün kontrolümüz var ...bebeğimizi göreceğim için çok mutluyum nst ye de girerim herhalde bugün
http://m.gittigidiyor.com/urun/103782628
gunaydin hatunlar..
bence güzel canım güle güle kullanın
http://m.gittigidiyor.com/urun/103782628
gunaydin hatunlar..
benim kayınvalide kuaförlük öğretmeni, eğitim veriyor yani kuaförlere. onun söylediği boya ne olursa olsun insanın cildine işler(bunu uzun uzun anlattı çok detay hatırlamıyorum). ve her boyada kimyasal bulunmaktadır. o yuzden onun oyu yapılmaması yonunde. benim fikrim de en ufak bir olasalık olsa bile 3 ay saçımız çirkin görünecek diye bu riski almaya değmeyeceği. duşununki kokuları bile nekadar keskin. tabi herkesin kendi kararı. ben kestirmem de boyatmamda... yaşım 35 olduğu için yaşlılar kategorisinde sayılırım bu topikte.
bunlar bebek şekeri malzemeleri kızlar. Kavanozlara şeker koycam, üzerlerine de sticker yapıstırcam. Bittiğinde http://www.sarkhaneminonu.com/?urun-kolonyali-sise-ve-sekerli-kavanoz-asetat-kutuda-1526.html burdakinin pembesi olmuş olcak
Eki Görüntüle 986232 Eki Görüntüle 986245 bunlar da anne-kız takımımız ve lohusa şerbeti ikram setimiz :) bi de şu lohusa taçlarından yapmaya hevesliyim. üzerinde ".....ın annesi" yazanlardan var ya. Eğer becerebilirsem onu da paylaşırımBi de battaniyem var ama onu yükleyemedim. Hata veriyo, eğer yükleyebilirsem onu da burda paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?