benim kayınvalide kuaförlük öğretmeni, eğitim veriyor yani kuaförlere. onun söylediği boya ne olursa olsun insanın cildine işler(bunu uzun uzun anlattı çok detay hatırlamıyorum). ve her boyada kimyasal bulunmaktadır. o yuzden onun oyu yapılmaması yonunde. benim fikrim de en ufak bir olasalık olsa bile 3 ay saçımız çirkin görünecek diye bu riski almaya değmeyeceği. duşununki kokuları bile nekadar keskin. tabi herkesin kendi kararı. ben kestirmem de boyatmamda... yaşım 35 olduğu için yaşlılar kategorisinde sayılırım bu topikte.
http://m.gittigidiyor.com/urun/103782628
gunaydin hatunlar..
biz dün b unun duz kremini aldik nasil sizce?
cok a n i karar verdim o yuzden bide size sorayim dedim. .
Eki Görüntüle 986230 Eki Görüntüle 986227 Eki Görüntüle 986229
bunlar bebek şekeri malzemeleri kızlar. kavanozlara şeker koycam, üzerlerine de sticker yapıstırcam. bittiğinde http://www.sarkhaneminonu.com/?urun-kolonyali-sise-ve-sekerli-kavanoz-asetat-kutuda-1526.html burdakinin pembesi olmuş olcak
Eki Görüntüle 986232 Eki Görüntüle 986245 bunlar da anne-kız takımımız ve lohusa şerbeti ikram setimiz :) bi de şu lohusa taçlarından yapmaya hevesliyim. üzerinde ".....ın Annesi" yazanlardan var ya. eğer becerebilirsem onu da paylaşırımBi de battaniyem var ama onu yükleyemedim. hata veriyo, eğer yükleyebilirsem onu da burda paylaşırım
Emzirirken de boyatmak sakıncalı değil mi ?benim kayınvalide kuaförlük öğretmeni, eğitim veriyor yani kuaförlere. onun söylediği boya ne olursa olsun insanın cildine işler(bunu uzun uzun anlattı çok detay hatırlamıyorum). ve her boyada kimyasal bulunmaktadır. o yuzden onun oyu yapılmaması yonunde. benim fikrim de en ufak bir olasalık olsa bile 3 ay saçımız çirkin görünecek diye bu riski almaya değmeyeceği. duşununki kokuları bile nekadar keskin. tabi herkesin kendi kararı. ben kestirmem de boyatmamda... yaşım 35 olduğu için yaşlılar kategorisinde sayılırım bu topikte.
Çok güzel canım.
Güle güle kullanın.
Eşimin yeni doğum yapan yeğenin de aynısının pembesi var.
Gayet güzel ve şık duruyor.
Bayıldım
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık...
Çok şık ve çok güzel gözüküyor.
Malzemeleri ne kadar tutttu?
Emzirirken de boyatmak sakıncalı değil mi ?
Ben araştırmıştım bebek gelişimi şu an tamamlandığı için, gıda dışında bebek hiç bir şeyden etkilenmiyor denmişti.
Kına yapsak olmaz mı ? =)
Ben zaten siyaha boyuyacağım.
ödem biraz daha var ama lahana yiyorum sürekli bol su içiyorum çok hafif geçti...ayak bileklerim çok kötü yürüyemiyorum... ayakkabının içinde olmasalar ayaklarım dağılacakmış gibi geliyor yürürken...Ödemden şikayet ediyordun sanırım, aniden şiştim yazmıştın. Nasıl oldun daha iyi misin?
]
benimde ayak bileklerimde var...1 haftadır magnezyum içmiyorum onun etkisi olabilirmi...bugün sağlık ocağına gidicem ilaç yazabiliyorlarsa yazdırcam çünkü muayeneme çok var daha... geçmiş olsun...hamilelikta bilek ödemlerinden dolayı sinir sıkışması yaşayan varmı benim el bileğim cok fena doktora gidecem paztsi.ama o güne kadar nasıl idare edicem bakalım((
canım için rahat etmezse daha erken git bence doktora..o zamana kadar varmı bir şey yok mu diye kendi kendini yeme...bende senin gibi başka bir doktora gitmöiştim... kalbinde bir sorun olduğunu söyledi doktor... ama nasıl üzüldük bilsen...sonra kendi hastaneme gittim diğer doktorun söylediklerini,usg raporunu gösterdim...hemen beni riskli gebelik bölümüne yönlendirdiler orada tekrar ayrıntılı bakıldı ve hiç bir şey göremediler...içini ferah tut...bu kemik sonradan eğilmez yaaa..çıksa daha önce de çıkardı... eğer varsada erkenden neler yapabileceğini öğrenirsin... geçmiş olsun canımKontrolüm 10 martta canım ozaman gittiğimde sorucam Allah vermesin bi sorun olsa bile yapabileceğim hiçbişey yok,inşallah sağlıklıdır oğlum elden başka bişey gelmez
güle güle kullan canım...sağlıkla yatsın bebeğin...bende bunu pembesini aldım.pembe prensesten...sadece cibinliği 4 köşe bizimkinin...markasını sormuştun ...hiç hatırlamıyorum tanınmış bir marka da değil slow baby mi ne öyle bir şeybiz dün b unun duz kremini aldik nasil sizce?
cok a n i karar verdim o yuzden bide size sorayim dedim. .
çok güzel olmuş ...hayırlı olsun...ellerine sağlıkbunlar bebek şekeri malzemeleri kızlar. kavanozlara şeker koycam, üzerlerine de sticker yapıstırcam. bittiğinde
GÜNAYDIN KIZLAR....BİRAZ ÖNCE İŞ YERİNİN TUVALETİNE GİRDİM...GİRMEDEN VAJİNAMDA BİRAZ ŞİŞLİK VE AĞRI VARDI...AFEDERSİNİZ İDRARIMI YAPARKEN SANKİ RAHMİMDEN BİR ŞEY LÖP DİYE SUYA DÜŞTÜ...ALATURKA TUVALET OLDUĞU İÇİN ZOR KALKTIM SUYA BAKTIM BİŞEY YOK...ÇAMAŞIRIMDADA BİR ŞEY YOK AMA AĞRI GEÇTİ...
Çok güzel canım.
Güle güle kullanın.
Eşimin yeni doğum yapan yeğenin de aynısının pembesi var.
Gayet güzel ve şık duruyor.
Bayıldım
Emzirirken de boyatmak sakıncalı değil mi ?
Ben araştırmıştım bebek gelişimi şu an tamamlandığı için, gıda dışında bebek hiç bir şeyden etkilenmiyor denmişti.
Kına yapsak olmaz mı ? =)
Ben zaten siyaha boyuyacağım.
çok güzel olmuş annesi
şerbet takımı da çok şık!
çok güzel canım maşallah sana
çok güzel olmuş ...hayırlı olsun...ellerine sağlık
.......................................
kontrole gidecek arkadaşlar iyi haberlerle dönerler inşallah
eline sağlık maşallah. çok guzeller.
Bende pembeyi çok sevdim ama belki 2. çocuk düşünürüz oda erkek olur diye bunu aldık teyzesi..
Kızlar sipariş aynalarım geldi biraz önce.
Metal diye anlaştığım aynaları, pvc kaplama göndermişler.
O kadar da belirttim adama metal olacak bunlar diye.
Ne biçim iş yapıyorlar anlamıyorum.
Kargoyu tam aracına binerken yakaladık, geri gönderdim.
Satıcıyı aradım bakan olmadı tele.
Ulaşınca sinirimi ondan çıkaracağım
inşallah yağmur yağar yaaa, hem alerjin için, hem çiçek açan ağaçlar için, hem bahar geldi sanıp kovanlarından çıkan ve sonra da ölen arılar için hem de su için...kızlar havaların böyle iyi gitmesi yalancı bahar getirdi. bende de alerji belirtileri olmaya başladı. polen alerjim var. gözlerim kaşınıyor sulanıyorburnum da tıkanıyor ve baş ağrısı...
yağmur yağarsa ilerleyen günlerde geçer biraz. ilacımı da kullanamam zaten
Bayıldım
]
inşallah yağmur yağar yaaa, hem alerjin için, hem çiçek açan ağaçlar için, hem bahar geldi sanıp kovanlarından çıkan ve sonra da ölen arılar için hem de su için...
muayene ettiği zaman içini rahatlatacaktır eminim...kendi meslektaşınıda kötüleyemez yaaa... ben kendi doktoruma söylediğimde...olumu öyle şey ben görmedim şimdiye kadar demedi hemen incelediler... yani bence de incelesinler canını sıkma...Sağol canım detaylı usg ye gittiğim doktoru aradım içimi rahatlatmasını düşünürken bana saçma bi cvpla belki gözümden kaçmış olabilir haftaya gel ücretsiz olarak tekrar bakalım dedi kim doğru kim yanlış gel de çöz durumundayım:2:
nişanım falan mı geldi düştü falan diye saçma sapan şeyler düşündüm... nişan nasıl bir şey şeffaf mı acaba... su dada bir şey yok...neyse kötü bir şey olsa ağrım sızım olurdu... sorma tuvalet bir sıkıntıki nasıl sıkıntı hemde.... iş yerinden erken çıkıyorum çünkü idrarım neysede büyük abdest için mümkün değil duramıyorum çömelip... eve gidiyorum..ve benim kabızlık problemim de var...beklettiğim için böyle eve kadar da daha büyük sıkıntı oluyor...anneme diyorum siz ne yapıyordunuz eskiden alafranga tuvalette yoktu..alaturka wcye artık giremiyorum ben de. geçen bi yerde girmek zorunda kaldım kalkarken dizlerim nasıl sızladı.
iyi suda bişey yoksa sıkıntı yok heralde. belki akıntın olmuştur...
çok güzel bence...biraz büyüyünce içine sığamıyacak kadar,kendine oyuncak bile yapar bunu hatta oyuncak kutusu dahi olur...kızlar oğluma böyle beşik düşünüyorum sizce nasıl ?? http://www.babytech.com.tr/urunler.aspx?TABLE=urunler&ID=55&RELID=0
son aylarda yükümüz ağırlaştığı ve kan dolaşımımız hızlandığı için kilo bile verebilirmişiz...daha fazla efor sarfediyoruz...yine aynı kilodaysan bebeğinin aldığından çok kilo vermişsindir...günaydın kızlar bişey danışacağım ben son 2 aydır haftada 1 kilo alıyordum bu hafta hiç almamışım diyet falan da yapmadım aynı yiyorum e bebek de kilosunu alıyosa zayıflamış bile sayılırım nasıl oluyor anlamadım!
çok güzelmiş beşiğin! güle güle kullanınminik kuş gibi yatar artık içinde:)
inş sağlıklıdır cnm. doktorlar öyle bazen bişeyler söylemek için söylüyorlar. bana da 2 ay önce plasentam doğum kanalına yakın diye memlekete gittiğimden doktorum erken doğum riski olabilir gene kanaman olbilir dedi. hiç bişey olmadı çok şükür. sen içini ferah tut!
döner inş annesi... daha vaktiniz var:)
evet gerçekten çok heyecanlı olur:) hepimizin doğumları kolay olur umarımmm!
güzel haberlerle dönmen dileklerimleee...
çok güzel bence...biraz büyüyünce içine sığamıyacak kadar,kendine oyuncak bile yapar bunu hatta oyuncak kutusu dahi olur...
son aylarda yükümüz ağırlaştığı ve kan dolaşımımız hızlandığı için kilo bile verebilirmişiz...daha fazla efor sarfediyoruz...yine aynı kilodaysan bebeğinin aldığından çok kilo vermişsindir...
çok sinir bozucu. Allahtan kargoyu yakalamışsınız. neyse canım, sıkma canını yine de. Halledilebilir bişey, gerilme boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?