Eki Görüntüle 986230 Eki Görüntüle 986227 Eki Görüntüle 986229
bunlar bebek şekeri malzemeleri kızlar. kavanozlara şeker koycam, üzerlerine de sticker yapıstırcam. bittiğinde http://www.sarkhaneminonu.com/?urun-kolonyali-sise-ve-sekerli-kavanoz-asetat-kutuda-1526.html burdakinin pembesi olmuş olcak
Eki Görüntüle 986232 Eki Görüntüle 986245 bunlar da anne-kız takımımız ve lohusa şerbeti ikram setimiz :) bi de şu lohusa taçlarından yapmaya hevesliyim. üzerinde ".....ın Annesi" yazanlardan var ya. eğer becerebilirsem onu da paylaşırımBi de battaniyem var ama onu yükleyemedim. hata veriyo, eğer yükleyebilirsem onu da burda paylaşırım
bunlar bebek şekeri malzemeleri kızlar. kavanozlara şeker koycam, üzerlerine de sticker yapıstırcam. bittiğinde http://www.sarkhaneminonu.com/?urun-kolonyali-sise-ve-sekerli-kavanoz-asetat-kutuda-1526.html burdakinin pembesi olmuş olcak
Eki Görüntüle 986232 Eki Görüntüle 986245 bunlar da anne-kız takımımız ve lohusa şerbeti ikram setimiz :) bi de şu lohusa taçlarından yapmaya hevesliyim. üzerinde ".....ın Annesi" yazanlardan var ya. eğer becerebilirsem onu da paylaşırımBi de battaniyem var ama onu yükleyemedim. hata veriyo, eğer yükleyebilirsem onu da burda paylaşırım
Kızlar sipariş aynalarım geldi biraz önce.
Metal diye anlaştığım aynaları, pvc kaplama göndermişler.
O kadar da belirttim adama metal olacak bunlar diye.
Ne biçim iş yapıyorlar anlamıyorum.
Kargoyu tam aracına binerken yakaladık, geri gönderdim.
Satıcıyı aradım bakan olmadı tele.
Ulaşınca sinirimi ondan çıkaracağım
GÜNAYDIN KIZLAR....BİRAZ ÖNCE İŞ YERİNİN TUVALETİNE GİRDİM...GİRMEDEN VAJİNAMDA BİRAZ ŞİŞLİK VE AĞRI VARDI...AFEDERSİNİZ İDRARIMI YAPARKEN SANKİ RAHMİMDEN BİR ŞEY LÖP DİYE SUYA DÜŞTÜ...ALATURKA TUVALET OLDUĞU İÇİN ZOR KALKTIM SUYA BAKTIM BİŞEY YOK...ÇAMAŞIRIMDADA BİR ŞEY YOK AMA AĞRI GEÇTİ...
ödem biraz daha var ama lahana yiyorum sürekli bol su içiyorum çok hafif geçti...ayak bileklerim çok kötü yürüyemiyorum... ayakkabının içinde olmasalar ayaklarım dağılacakmış gibi geliyor yürürken...
benimde ayak bileklerimde var...1 haftadır magnezyum içmiyorum onun etkisi olabilirmi...bugün sağlık ocağına gidicem ilaç yazabiliyorlarsa yazdırcam çünkü muayeneme çok var daha... geçmiş olsun...
canım için rahat etmezse daha erken git bence doktora..o zamana kadar varmı bir şey yok mu diye kendi kendini yeme...bende senin gibi başka bir doktora gitmöiştim... kalbinde bir sorun olduğunu söyledi doktor... ama nasıl üzüldük bilsen...sonra kendi hastaneme gittim diğer doktorun söylediklerini,usg raporunu gösterdim...hemen beni riskli gebelik bölümüne yönlendirdiler orada tekrar ayrıntılı bakıldı ve hiç bir şey göremediler...içini ferah tut...bu kemik sonradan eğilmez yaaa..çıksa daha önce de çıkardı... eğer varsada erkenden neler yapabileceğini öğrenirsin... geçmiş olsun canım
güle güle kullan canım...sağlıkla yatsın bebeğin...bende bunu pembesini aldım.pembe prensesten...sadece cibinliği 4 köşe bizimkinin...markasını sormuştun ...hiç hatırlamıyorum tanınmış bir marka da değil slow baby mi ne öyle bir şey
çok güzel olmuş ...hayırlı olsun...ellerine sağlık
.......................................
kontrole gidecek arkadaşlar iyi haberlerle dönerler inşallah
Telden girdigim icin goremiyorum kacinci haftadasin? Senin tosun kac kilo ? Boyu?
Cnm cook gecmis olsun
Yeni evinde gule gule otur tatlim
Drunu da kesinlestirmissin,izne ayrilmissin oh super :)
hayırlı olsun yeni evin, maşallah bebeğine, hazırlıklarda tamamlanıyorr, izin şahane öneriyorum ben kafama göre takılıyorum :) imkanın varsa ayrıl dinlen bol bol....
Teşekkür ederim gülüm. Senin de yeni yuvan & bebek hazırlıkların hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah:107: Geçirdiğin kaza için de çok geçmiş olsun, inşallah tez vakitte iyileşirsin canım.
Canim hosgeldin :) ozledik valla seni, hayirli olsun evin. Bebisinize aldiginiz esyalar da hayirli olsun. Gule gule kullanim herseyi :) bu arada gecmis olsun, dikkatli yurumek lazim artik, gobusten onumuzu goremiyoruz. Neyse ki iyisin canim.
canım ben 10 gün oldu dr gideli,30 hafta diye gittim,32 çıktı,1877 gr,43 cm civarı dedi kızıma.Yarın tekrar bakılıcak,bakalım kaç oldu..
çok sağolun kızlar valla,yarın doktora gidicem,hala yürüyemiyorum,son haftayı çalışamıycam sanırım,yarın 32+0,heralde yarın izin başlar.bakalım nolucak..
tabi okurum...Allah nasip eder inşallah...bizim ailede çok var senelerce çocuğu olmayıpta bebekleri olan lar.. dayımın gelini 20 sene sonunda bebeğine kavuştu...herşey Allah ın emriyle.. istesin yeterki herşey oluverirmerhaba arkadaşlar benım 13 yıldır bebgım olmuyor tüm tedavılere ragmen...500 yasıne nıyetlendım yardımcı olursanız sevınırım..allah razı olsun
canım benim.. fmf hastasıysan cpr yükselmesi çok normal fibrojenede baktılarmı.. antibiyotik ne bileyim sanki gereksiz gibidün doktor kan ve idrar tahlili istemişti idrarım temizmiş ama kan tahlilimde
CRP yüksek çıkmış 7.11 referans aralığı 0-5 arasıymış çok yüksek değil ama
dr antibiyotik yazdı telefonda görüştüm ben FMF hastasıyım ondada CRP
yüksek çıkabiliyor doktorada söyledim o yüzden yükselmiş olabilirmi
antibiyotiği boşuna kullanmayım diye ama o yinede kullan dedi ben boş
yere ilaç kullanmayı pek sevmiyorum birde antibiyotiğin yararı olsada zararıda
çok olabiliyor kafam çok karıştı napsam bilemedim bu konuda bilgisi olanlar
varsa bana yardımcı olabilirlermi?
Arkadaşınıza çok geçmiş olsun allah şifa versin canım bende okurum nasipse allahın izniyle.
Canım Allah şifa versin.Şuan işteyim ama akşam eve gidince okurum Allah'ın izniyle sana yazarım okuyunca
allah şifa versin bende okurum
çok saolun canlarım ya ALLAH ecrini fazlasıyla versin sizlerecanim bende okurum
kisi basina 1 yasin mi ?
aynen canım çok sıkıntılı olmaya başladı herşey.. boya konusunda ben olsam yaptırmazdım kendi görüşüm tabi ama .. ne kadar olsa kimyasal var ya .. dikkat et kendinecanım senin zor geç,odu zaten işte zorlanıyorsun, dikkat et kendine dinlen ara ara kalk gez yürü, arkadaşına geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir
Ben okurum canım. Kaç tane okuyacağız?
[/COLOR]
http://m.gittigidiyor.com/urun/103782628
gunaydin hatunlar..
biz dün b unun duz kremini aldik nasil sizce?
cok a n i karar verdim o yuzden bide size sorayim dedim. .
muayene ettiği zaman içini rahatlatacaktır eminim...kendi meslektaşınıda kötüleyemez yaaa... ben kendi doktoruma söylediğimde...olumu öyle şey ben görmedim şimdiye kadar demedi hemen incelediler... yani bence de incelesinler canını sıkma...
nişanım falan mı geldi düştü falan diye saçma sapan şeyler düşündüm... nişan nasıl bir şey şeffaf mı acaba... su dada bir şey yok...neyse kötü bir şey olsa ağrım sızım olurdu... sorma tuvalet bir sıkıntıki nasıl sıkıntı hemde.... iş yerinden erken çıkıyorum çünkü idrarım neysede büyük abdest için mümkün değil duramıyorum çömelip... eve gidiyorum..ve benim kabızlık problemim de var...beklettiğim için böyle eve kadar da daha büyük sıkıntı oluyor...anneme diyorum siz ne yapıyordunuz eskiden alafranga tuvalette yoktu..
hadi bakalımmm bebişi görcen maşallahh
nst artık kaçınılmaz sola yat göbeği aç lastiği tak hoppp
oyun parkı düşünüyodum aslında akrabamız babytech de calısıyo gel burdan bak yardımcı olurum dedi indirim yaparsa alıcam :)
aslında gitsem iyi olacak...alttan muayene ederler şimdi...ama ağrım sızım yok şimdilik...sen doktora bır gıt ıstersen dsıkıntı olmasın nişan felan olabılır allah korusun
merhaba arkadaşlar benım 13 yıldır bebgım olmuyor tüm tedavılere ragmen...500 yasıne nıyetlendım yardımcı olursanız sevınırım..allah razı olsun
nişanım falan mı geldi düştü falan diye saçma sapan şeyler düşündüm... nişan nasıl bir şey şeffaf mı acaba... su dada bir şey yok...neyse kötü bir şey olsa ağrım sızım olurdu... sorma tuvalet bir sıkıntıki nasıl sıkıntı hemde.... iş yerinden erken çıkıyorum çünkü idrarım neysede büyük abdest için mümkün değil duramıyorum çömelip... eve gidiyorum..ve benim kabızlık problemim de var...beklettiğim için böyle eve kadar da daha büyük sıkıntı oluyor...anneme diyorum siz ne yapıyordunuz eskiden alafranga tuvalette yoktu..
aslında gitsem iyi olacak...alttan muayene ederler şimdi...ama ağrım sızım yok şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?