2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Maşallah canım hepsi de birbirinden şeker ve güzel olmuş )) sağlıkla güzellikle kullan inşallah
Kolonya şişelerini nerden aldın acaba ? İnternette benzer seyler gördüm ama fiyatı öerak ettmi yazarsan sevinirim ))

merhaba arkadaşlar benım 13 yıldır bebgım olmuyor tüm tedavılere ragmen...500 yasıne nıyetlendım yardımcı olursanız sevınırım..allah razı olsun

herkese marhaba,
hayırlı doğumlar olsun hepinize.. Allah sağlıkla kucağınız da almaıyı nasip eder inşallah..

Ben de nisan 2013 annesiyim

Kızım şu an 10 aylık oldu bile.. Zaman ne kadar çabuk geçiyor anlayamıyorsunuz

Tabii bir giydiğini ikinci kez zor giyiyor, çünkü çok çabuk büyüyor. İşte bu yüzden aranızda temiz ikinci el kıyafet almak isteyen olursa güzel kıyafetler var elimde.. 3-6 ay yazlık ve 6-9-12 ay kışlık olarak.. İsteyen olursa bana özelden ulaşabilirler..
Buradaki paylaşımların arsına böyle daldığım için rahatsızlık verdiysem de kusura bakmayın :26:

cok güzel cnm herşey eline sağlık o şerbet takımı ev için değilmi yani hastaneye götürmücksin onları eve ziyarete gelenleremi ikram edilecek

canım cok güzel olmuş maşallah emegıne sağık

allahtan kargoyu yakalamışsın merak etme canım no stres ıstediğini gönderirler
banada almanyadan kargo gelecektı halamlar gönderdi gümrüğe takılmış eşimle yarın gıdıp alacağız bakalım halam ne yollamış

aaaaa ne düştü acaba merak ettim sen doktora bır gıt ıstersen dsıkıntı olmasın nişan felan olabılır allah korusun

Telden girdigim icin goremiyorum kacinci haftadasin? Senin tosun kac kilo ? Boyu?

canım ben 10 gün oldu dr gideli,30 hafta diye gittim,32 çıktı,1877 gr,43 cm civarı dedi kızıma.Yarın tekrar bakılıcak,bakalım kaç oldu..

Cnm cook gecmis olsun
Yeni evinde gule gule otur tatlim
Drunu da kesinlestirmissin,izne ayrilmissin oh super :)
hayırlı olsun yeni evin, maşallah bebeğine, hazırlıklarda tamamlanıyorr, izin şahane öneriyorum ben kafama göre takılıyorum :) imkanın varsa ayrıl dinlen bol bol....
Canim hosgeldin :) ozledik valla seni, hayirli olsun evin. Bebisinize aldiginiz esyalar da hayirli olsun. Gule gule kullanim herseyi :) bu arada gecmis olsun, dikkatli yurumek lazim artik, gobusten onumuzu goremiyoruz. Neyse ki iyisin canim.

çok sağolun kızlar valla,yarın doktora gidicem,hala yürüyemiyorum,son haftayı çalışamıycam sanırım,yarın 32+0,heralde yarın izin başlar.bakalım nolucak..

Biraz daha iyi misin canım benim?
Geçmiş olsun, yeni evinin bereketi bol, huzurun,mutluluğun daim olsun.
Havalarda güzel gidiyor, al iznini yeni evinde keyfine bak meleğinle

merhaba arkadaşlar benım 13 yıldır bebgım olmuyor tüm tedavılere ragmen...500 yasıne nıyetlendım yardımcı olursanız sevınırım..allah razı olsun
tabi okurum...Allah nasip eder inşallah...bizim ailede çok var senelerce çocuğu olmayıpta bebekleri olan lar.. dayımın gelini 20 sene sonunda bebeğine kavuştu...herşey Allah ın emriyle.. istesin yeterki herşey oluverir

canım benim.. fmf hastasıysan cpr yükselmesi çok normal fibrojenede baktılarmı.. antibiyotik ne bileyim sanki gereksiz gibi
Arkadaşınıza çok geçmiş olsun allah şifa versin canım bende okurum nasipse allahın izniyle.

Canım Allah şifa versin.Şuan işteyim ama akşam eve gidince okurum Allah'ın izniyle sana yazarım okuyunca

allah şifa versin bende okurum

canim bende okurum
kisi basina 1 yasin mi ?
çok saolun canlarım ya ALLAH ecrini fazlasıyla versin sizlere
canım senin zor geç,odu zaten işte zorlanıyorsun, dikkat et kendine dinlen ara ara kalk gez yürü, arkadaşına geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir
aynen canım çok sıkıntılı olmaya başladı herşey.. boya konusunda ben olsam yaptırmazdım kendi görüşüm tabi ama .. ne kadar olsa kimyasal var ya .. dikkat et kendine
Ben okurum canım. Kaç tane okuyacağız?

[/COLOR]

valla canım kaç tane okunursa yüreğine sağlık..
http://m.gittigidiyor.com/urun/103782628
gunaydin hatunlar..
biz dün b unun duz kremini aldik nasil sizce?
cok a n i karar verdim o yuzden bide size sorayim dedim. .

çok beğendim ben.. güle güle kullan

burjuvai.. canım maşallah çok güzel yaptıkların

yok cnm ya nişan falan değildir...
hamilelikten önce hiç kullanmazdım ben alafrangayı. hamileyken büyük kolaylık...
eskiden kadınlar daha sağlammış galiba ya şimdi herşey eskiye göre çok kolaylık!

oyun parkı düşünüyodum aslında akrabamız babytech de calısıyo gel burdan bak yardımcı olurum dedi indirim yaparsa alıcam :)

baby techın beyaz kelebeklermıydı neydı adı canım ınternetten hoşuma gıttı gıttım mağazaya dört tane ağaç 700 lıra dıyor cok pahalı geldı küçükler ıcın olan 6 aylığa kadar falanlar daha sevımlı ve guzeldı dıgerlerını begenmedım parasını haketmıyor gıbı geldı bana vazgeçtim sen uyguna allırsan ıyı tabıkı

bende okurum canım okuduğumda söylerim buraya yazarım allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

canım nişan dediğimiz şey kanlı mukus,yani böle kanla karışık bi akıntı öle pat diye düşecek edecek bişey değil,kafana takma önemli bişey değildir sanırım

kızlar dünden beri kasılmalrım arttı yine.ve kasıklarımda da agrı başladı...ne oluyor sizce...
yine dr a gitsem hemen yatırcak...

kızlar meraba bugün adet günüm.sol kasıkta bacağa vuran ağrı var ya bide arada hafif bi bulantı 5*10 saniye sürüyor.acaba kuruntumu yapıyorum.akıntı falanda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…