2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar meraba bugün adet günüm.sol kasıkta bacağa vuran ağrı var ya bide arada hafif bi bulantı 5*10 saniye sürüyor.acaba kuruntumu yapıyorum.akıntı falanda yok.

sevgili kardeşim benim sana tecrübemden söyleyebileceğim şu ki her ay takip ediyordum belirti falan hamile olduğuma emin olduğum aylar hamile değildim ama artık 6 ay sonra yorulup vazgectim kendi haline bıraktım ve hamile olmayı hiç beklemediğim ay hamile kalmışım.tatildeydik çünkü anlarsınız ya:)yani anlayacağın sen belirti aramayı bırak çünkü boşuna kafanı rahat bırakırsan oluyo allahın izniyle zor biliyorum ama eminim buradaki arkadaşlarda katılacaklardır...hayırlısıyla olur inş.

kızlar dünden beri kasılmalrım arttı yine.ve kasıklarımda da agrı başladı...ne oluyor sizce...
Yine dr a gitsem hemen yatırcak...

valla bu kasık ağrısı bende bile var sende olması normal telaş etme bekle bence doktor hemen yatıracaksa.zaten varsa bişe anlarsın sen nişan falan gelir ama umarım zamanından önce gelmez hepimizinki zamanında doğan bebişler olsunlar inş.

evet insan her belirtiyi yaşıyor gerçekten ama bulantı pek olmazdı.bide 4*5 gün önce test yaptım bi güğn sonra hafif silik çizgi oluşmuştu.öbüründede varla yok arası hayaliçizgi yarım saat içinde çıktı.offf hayırlısı

Rubella,toxo ile baktiklari test degil mi seroloji mi neydi?
Gecmis olsn cnm
Sen kendinde birsey hissediyoe msn?

hayır o testler değil bu sadece vucuttaki iltihap oranını gösteriyo senin bahsettiklerin çiğ etten hayvan pisliğinden bulaşan mikroplar ben mikrop kapmadım benim hastalığımda yani fmf vucutta iltihap yapan bi hastalık

canım benim.. fmf hastasıysan cpr yükselmesi çok normal fibrojenede baktılarmı.. antibiyotik ne bileyim sanki gereksiz gibi

fibrinojene bakmadı canım bende gereksiz olduğunu düşünerek byarın için başka dr randevu aldım gidip birde ona danışacağım crp yi tekrar yaptıracağım eğer yükselmemiş düşmüşse boşa antibiyotik kullanmayım doktorlar en ufak bişeyde hemen antibiyotik dayamayı çok seviyolar güvenemediğim için bir başka dr daha görünmek istedim inş. düşmüştür

Son düzenleme:

bende de aynısı olmuştu.benim anladığım 1 dakikada çıkmazsa dahada cıkmıyo ikinci çizgi.saatler gectikçe karışıyo 2.çizgi beliriyo gibi oluyo cok yaptığımiçin otestlerden belki her adet dönemi 10 tane yapardım sonunda adet olmaküzüyoinsanı inşallah sen üzülmezsin adetinin gecmesini 5 gün bekle hele idrar testiyse bekle derim.insan bu dönemde şunu anlıyorki bu işler biz istediğimiz zamanda değil allah istediği zamanda oluyo senin için en hayırlı zamanda gelsin inş bebeğin...

beyaz kelebekleri bende beğendim bu arabalının fiyatı 1.150 miş ama beni cok aşıyo calısanlr kendine diye aldımı baya indirim yapılıyomuş öyle olursa ancak alabilirim

beyaz kelebekleri bende beğendim bu arabalının fiyatı 1.150 miş ama beni cok aşıyo calısanlr kendine diye aldımı baya indirim yapılıyomuş öyle olursa ancak alabilirim

evett canımm fıyatlar pahalı bende bır ıkı aylığına taşınana kadar lucuk sepet besık alacağım 100-150 lıra olanlardan

Hepsi çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık

kızlar meraba bugün adet günüm.sol kasıkta bacağa vuran ağrı var ya bide arada hafif bi bulantı 5*10 saniye sürüyor.acaba kuruntumu yapıyorum.akıntı falanda yok.

merhaba
adet günün düzenliyse idrarda test yap istersen çıkmazsa birkaç gün daha bekle adetin gelmezse yinelersin testi. İnşallah yüce rabbim gönlüne göre versin.

evett canımm fıyatlar pahalı bende bır ıkı aylığına taşınana kadar lucuk sepet besık alacağım 100-150 lıra olanlardan

evet o ufak sepet beşiklerde de cok sevimli . oyun parkıda alabilirsin biraz daha büyüdüğündede kullanır hem acıp kapanıyo ben arabalıyı almazsam oyun parkı alıcam . oda yapmak istemiyorum ev alırsak inşallah o zaman yapıcam :)

merhaba
adet günün düzenliyse idrarda test yap istersen çıkmazsa birkaç gün daha bekle adetin gelmezse yinelersin testi. İnşallah yüce rabbim gönlüne göre versin.

aminnn inşallah canım düzenli değil zaten onun yüzünden deli oluyorum.artık bi kaç güne kadar belliolur

amin canım sağolasınn

inş.. arkadaşım allah razı olsun...

ben çilekten babycoton besıgını alıcam sımdılık bır ıkı aya tasınıcaz ıdare etsın oda kucuk dıye bunlardan alıcam

çok güzeller tatlım eline sağlık . görünce heveslendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…