kızlar meraba bugün adet günüm.sol kasıkta bacağa vuran ağrı var ya bide arada hafif bi bulantı 5*10 saniye sürüyor.acaba kuruntumu yapıyorum.akıntı falanda yok.
anlamadım adet günüm derken? hamile değil misin?
kızlar meraba bugün adet günüm.sol kasıkta bacağa vuran ağrı var ya bide arada hafif bi bulantı 5*10 saniye sürüyor.acaba kuruntumu yapıyorum.akıntı falanda yok.
kızlar dünden beri kasılmalrım arttı yine.ve kasıklarımda da agrı başladı...ne oluyor sizce...
Yine dr a gitsem hemen yatırcak...
sevgili kardeşim benim sana tecrübemden söyleyebileceğim şu ki her ay takip ediyordum belirti falan hamile olduğuma emin olduğum aylar hamile değildim ama artık 6 ay sonra yorulup vazgectim kendi haline bıraktım ve hamile olmayı hiç beklemediğim ay hamile kalmışım.tatildeydik çünkü anlarsınız ya:)yani anlayacağın sen belirti aramayı bırak çünkü boşuna kafanı rahat bırakırsan oluyo allahın izniyle zor biliyorum ama eminim buradaki arkadaşlarda katılacaklardır...hayırlısıyla olur inş.
Rubella,toxo ile baktiklari test degil mi seroloji mi neydi?
Gecmis olsn cnm
Sen kendinde birsey hissediyoe msn?
canım benim.. fmf hastasıysan cpr yükselmesi çok normal fibrojenede baktılarmı.. antibiyotik ne bileyim sanki gereksiz gibi
evet insan her belirtiyi yaşıyor gerçekten ama bulantı pek olmazdı.bide 4*5 gün önce test yaptım bi güğn sonra hafif silik çizgi oluşmuştu.öbüründede varla yok arası hayaliçizgi yarım saat içinde çıktı.offf hayırlısı
baby techın beyaz kelebeklermıydı neydı adı canım ınternetten hoşuma gıttı gıttım mağazaya dört tane ağaç 700 lıra dıyor cok pahalı geldı küçükler ıcın olan 6 aylığa kadar falanlar daha sevımlı ve guzeldı dıgerlerını begenmedım parasını haketmıyor gıbı geldı bana vazgeçtim sen uyguna allırsan ıyı tabıkı
beyaz kelebekleri bende beğendim bu arabalının fiyatı 1.150 miş ama beni cok aşıyo calısanlr kendine diye aldımı baya indirim yapılıyomuş öyle olursa ancak alabilirim
Eki Görüntüle 986230 Eki Görüntüle 986227 Eki Görüntüle 986229
bunlar bebek şekeri malzemeleri kızlar. kavanozlara şeker koycam, üzerlerine de sticker yapıstırcam. bittiğinde http://www.sarkhaneminonu.com/?urun-kolonyali-sise-ve-sekerli-kavanoz-asetat-kutuda-1526.html burdakinin pembesi olmuş olcak
Eki Görüntüle 986232 Eki Görüntüle 986245 bunlar da anne-kız takımımız ve lohusa şerbeti ikram setimiz :) bi de şu lohusa taçlarından yapmaya hevesliyim. üzerinde ".....ın Annesi" yazanlardan var ya. eğer becerebilirsem onu da paylaşırımBi de battaniyem var ama onu yükleyemedim. hata veriyo, eğer yükleyebilirsem onu da burda paylaşırım
kızlar dünden beri kasılmalrım arttı yine.ve kasıklarımda da agrı başladı...ne oluyor sizce...
yine dr a gitsem hemen yatırcak...
evett canımm fıyatlar pahalı bende bır ıkı aylığına taşınana kadar lucuk sepet besık alacağım 100-150 lıra olanlardan
Eki Görüntüle 986523
bebek doğumlarında hastanede dağıtmak üzere ve mevlütlerde dağıtılmak üzere hazırlanan baby shower kurabiyeler simdi tek fiyat kampanyası ile bilgi için benimle irtibata geçmeniz yeterlidir.
merhaba
adet günün düzenliyse idrarda test yap istersen çıkmazsa birkaç gün daha bekle adetin gelmezse yinelersin testi. İnşallah yüce rabbim gönlüne göre versin.
bende de aynısı olmuştu.benim anladığım 1 dakikada çıkmazsa dahada cıkmıyo ikinci çizgi.saatler gectikçe karışıyo 2.çizgi beliriyo gibi oluyo cok yaptığımiçin otestlerden belki her adet dönemi 10 tane yapardım sonunda adet olmaküzüyoinsanı inşallah sen üzülmezsin adetinin gecmesini 5 gün bekle hele idrar testiyse bekle derim.insan bu dönemde şunu anlıyorki bu işler biz istediğimiz zamanda değil allah istediği zamanda oluyo senin için en hayırlı zamanda gelsin inş bebeğin...
tabi okurum...Allah nasip eder inşallah...bizim ailede çok var senelerce çocuğu olmayıpta bebekleri olan lar.. dayımın gelini 20 sene sonunda bebeğine kavuştu...herşey Allah ın emriyle.. istesin yeterki herşey oluverir
evet o ufak sepet beşiklerde de cok sevimli . oyun parkıda alabilirsin biraz daha büyüdüğündede kullanır hem acıp kapanıyo ben arabalıyı almazsam oyun parkı alıcam . oda yapmak istemiyorum ev alırsak inşallah o zaman yapıcam :)
Eki Görüntüle 986230 Eki Görüntüle 986227 Eki Görüntüle 986229
bunlar bebek şekeri malzemeleri kızlar. kavanozlara şeker koycam, üzerlerine de sticker yapıstırcam. bittiğinde http://www.sarkhaneminonu.com/?urun-kolonyali-sise-ve-sekerli-kavanoz-asetat-kutuda-1526.html burdakinin pembesi olmuş olcak
Eki Görüntüle 986232 Eki Görüntüle 986245 bunlar da anne-kız takımımız ve lohusa şerbeti ikram setimiz :) bi de şu lohusa taçlarından yapmaya hevesliyim. üzerinde ".....ın Annesi" yazanlardan var ya. eğer becerebilirsem onu da paylaşırımBi de battaniyem var ama onu yükleyemedim. hata veriyo, eğer yükleyebilirsem onu da burda paylaşırım
bende okurum canım okuduğumda söylerim buraya yazarım allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?