ben çilekten babycoton besıgını alıcam sımdılık bır ıkı aya tasınıcaz ıdare etsın oda kucuk dıye bunlardan alıcam
aslında gitsem iyi olacak...alttan muayene ederler şimdi...ama ağrım sızım yok şimdilik...
hayır değilim canım burdaki hamişlere soruyorum yaşayan varmı böyle bişeyi
günaydın cnm hadi güzel haberlerle gel inşallah
Selam kızlar dün akşamdan beri sol göğüsümün altı kaburga kısmında bi ağrı var bugünde ağrı hiç geçmedi devam ediyo doktorumu aradım ordaki sinirlere bebek baskı ypıomuş soğuk uygula minoset iç dedi. Benim gibi olan var mı gaz ağrısı gibi ama değilmiş :/
Biraz daha iyi misin canım benim?
Geçmiş olsun, yeni evinin bereketi bol, huzurun,mutluluğun daim olsun.
Havalarda güzel gidiyor, al iznini yeni evinde keyfine bak meleğinle
benim adetime bır hafta kala sol kasıkta ağrı olmuştu.bacağımı kaldıramıyordum.bır gün sürdü.adet günüm olsaydı hastalanıcam derdim .ama bir hafta önceden olması ,acaba hamile miyim dedim.ve hamileymişim .inşallah hamilesindir canım .bu ağrı gerçekten farklı oluyor.ben hissetmiştim o zaman
doğru cnm ben de çalışamaz raporu aldım. çalışsam çok zorlanacağım kesindi. bebeğine de annen bakacak ne güzel!
aynen ben de süpürge toz alma yemek yaptım ayaklarım koptu resmen ağırlıktan.
kontrolünüz de çok iyi geçer umarım...
evet ya böyle insanı heveslendiriyorlar sonrasında bi gelişme yok...ne zamandır konuşuluyor bu konu...
Bende çalışabilir raporu aldım iş yerinde durumlar limoni biraz canım sıkılıyor insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor
martta bir yasa çıkacak dedi çalıştığım şirketin avukatı ama belli olmaz neyle ilgilidir kimbilir
benim kuaförümde bitkisel boya falan hikaye demişti bitkiden direk boya olsa al ceviz yaprağını kafana sür siyah olsun demişti çok gülmüştüm hatta
Selam kızlar dün akşamdan beri sol göğüsümün altı kaburga kısmında bi ağrı var bugünde ağrı hiç geçmedi devam ediyo doktorumu aradım ordaki sinirlere bebek baskı ypıomuş soğuk uygula minoset iç dedi. Benim gibi olan var mı gaz ağrısı gibi ama değilmiş :/
kızlar meraba bugün adet günüm.sol kasıkta bacağa vuran ağrı var ya bide arada hafif bi bulantı 5*10 saniye sürüyor.acaba kuruntumu yapıyorum.akıntı falanda yok.
Ben 28 yasindayim ve saclarimin yarsindan fazlasi beyaz.irsi diyo annem.ve kesinlikle boyatmayi dusunmedim.onceden saclrim sariyken suan uclar sari dipler kestane ve beyaz karisimi bi renk.uzun zamandir beni gormeyenler sana ne oldu diyo.bise hep sari sacli gordukleri icin degisik geliyo insanlara ama olsun hic sorun etmedim bunu kendime bebegim iyi olsunda ben cirkin olayim hic obemli deil.34 haftadir ne boyattim ne kestirdim.hicde pisman deilim
online sın nasılsın ..meleğin nasıl inşallah...
bahsettiğin şey hem gebelik hem adet belirtisi. benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu. 2. gebeliğimde adetten 10 gün önce yerleşme kanamam oldu. başka belirtim olmadı. adete 55 gün kala bebetime testi pozitif çıktı. adet günü her iki gebelşiğimdede kan testi pozitifti. eğer belirtin hammileliktense kan testi pozitif çıkar şuan zaten. hamilelik için belirti bekleme oluruna bırak. oluruna bıraktığında süpriz yapıyorlar ancak yoksa her ay psikolojik belirtiler insanı strese sokuyor. bulantı kandaki betahcg hormonundan kaynaklı. beta hcg arttıkça bulantı artıyor. eğeer bulantın gebeliktense kan testinde çıkar şuan. inşallah hamilesindir hamile değilsende üzülme sadece kendini rahat bırak. stres gebeliği %99 engelliyor.hamilelik ummadığın anda geliyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?