2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar

dun geceden berı (nazar degmesın,massallah)bebegım oldugundan cok harekelı.dun gece saat 3 e kadar hıc uyumadık 3 den sonra uyudun 7 de uyandık 8 de uyuduk 10 da uyandık.suan uyuyayım dıyom ama yok cok yaramaz benım oglusum.cumartesı kontrolumuz var ınsallah bır sııntı cıkmaz.

bacak kasılmalarım magnezyuma basladıktan sonra azaldı ama bel adrısından kurtulamıyorum.ve sol kasıgıma oturup kalkerken bır sancı saplanıyo 3 adım attıktan sonra gecıyo.ama benı en zorlayan sey mutfakta bıseler yapmak.gobegım tam tezgaha denk gelııyo o yuzden kambur duruyorum ama agrıdan oluyorum.
bebek sekerıme karar veremedım.bı dıyom kendım yapayım.sonra ım ugrascak hazır al dıyom daha karar veremedım.haftasonu oglusumun osadı gelıyo onumuzdekı hafta onunla ugrasırım.evde bos bos oturmak sıkıcı oluyo.ınsan yogun templu calısınca evde olmak garıp gelıyo:)

rabbım tum anne adaylarına ve bebeklerıne saglık ve hayırlı dogumlar nasıp etsın

hayır değilim canım burdaki hamişlere soruyorum yaşayan varmı böyle bişeyi

benim adetime bır hafta kala sol kasıkta ağrı olmuştu.bacağımı kaldıramıyordum.bır gün sürdü.adet günüm olsaydı hastalanıcam derdim .ama bir hafta önceden olması ,acaba hamile miyim dedim.ve hamileymişim .inşallah hamilesindir canım .bu ağrı gerçekten farklı oluyor.ben hissetmiştim o zaman

slm nisan anneleri dün gece bizde miğde bulantısıyla uyandık oğlumda tepikleyince uyuyamadık işe biraz geç gittim uyuyabilmek için işe devam ediyoruz. Yarın kontrolümüz var oğlumu özledim nst deye de bağlar diye düşünüyorum bakalım nasılmış içerde doğum pozisyonu almış mı?

Selam kızlar dün akşamdan beri sol göğüsümün altı kaburga kısmında bi ağrı var bugünde ağrı hiç geçmedi devam ediyo doktorumu aradım ordaki sinirlere bebek baskı ypıomuş soğuk uygula minoset iç dedi. Benim gibi olan var mı gaz ağrısı gibi ama değilmiş :/

günaydın cnm hadi güzel haberlerle gel inşallah

evet canım bebek baskı yapıyor benimde sağ kaburgamın altı ağrıyor ...bebeğin ayağı mı var artık neresini dayamışsa oraya :) ancak ben ağrı kesici içme taraftarı değilim .içme boşver ağrı olacak

Biraz daha iyi misin canım benim?
Geçmiş olsun, yeni evinin bereketi bol, huzurun,mutluluğun daim olsun.
Havalarda güzel gidiyor, al iznini yeni evinde keyfine bak meleğinle

çok sağol canım benim,Amin,soğan suyu iyi gelmişti,bal da sür dediler gece,o hiç etki etmedi,bugün ağrıyo yine ama ilk günkü gibi değil şükür.
Yarın izne çıkıyorum mecbur,son haftayı bitiremiycem bu ayakla,sağlık olsun.bebişim de ben de iyiyiz ya gerisi boş

ayy gerçektenmi canım ya.benimde hiçolmaz böyle bi ağrı off inşallah 3 yılın hasreti yakıyo yüreğimii.bu ayda yoksa aşılama

benim kuaförümde bitkisel boya falan hikaye demişti bitkiden direk boya olsa al ceviz yaprağını kafana sür siyah olsun demişti çok gülmüştüm hatta

Ben 28 yasindayim ve saclarimin yarsindan fazlasi beyaz.irsi diyo annem.ve kesinlikle boyatmayi dusunmedim.onceden saclrim sariyken suan uclar sari dipler kestane ve beyaz karisimi bi renk.uzun zamandir beni gormeyenler sana ne oldu diyo.bise hep sari sacli gordukleri icin degisik geliyo insanlara ama olsun hic sorun etmedim bunu kendime bebegim iyi olsunda ben cirkin olayim hic obemli deil.34 haftadir ne boyattim ne kestirdim.hicde pisman deilim

Canim bazen bendede oluyo sanki tolu igne batiyomus gibi ams geciyo sonra.doktoruma sormadim cok onemli deildir diye.cumartesi kontrolumuz var sorarim doktoruma

merhaba güzel anneler bende 2013 nşsan annesiyim mercan adında şu anda 10 aylık bir kızım var arada buraya girip bakıyorum sizin yaşadıklarınaza yorumlarınıza bakıyorum geçen yıl bu zamanlar bende bunları yaşadım diye düşünüp gülümsüyorum rabbim size hayırlı doğumlar versin bir avazda doğurun sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alın doğuma kadar bol bol dinlenin gezin sonrasında daha kısıtlı zaman bulunuyor :) ama dünyanın en güzel duygusuymuş kucağınıza aldığınızda daha iyi anlayacaksınız.

ayrıca ben bebek şekerleri de yapıyorum ilgilenirseniz veya bakmak göz gezdirmek isterseniz burada girişimci kadınlar kulübü sayfasında ürünlerim mevcut lohusa taçları bebek şekeri kapı süsü bir bakın almak isterseniz uygun fiyatlara yapıyorum birkaç tane bebek şekerlerinden fotoğraf ekliyorum girişimci kadınlar kulübü mercan keçe bebek şekerlerine de bkabilirsiniz

Son düzenleme:

bendede var cnm kaburga agrısı çok canımı yakıyo artık ama normalmiş bebek iyce büyüdüğü için baskı yapıyor düz oturamıyorum uzun hemen sırtım kaburgam yaşam kalitemiz iyce düştü malesef:S

benim sol en alt kaburgam ve onun tam akası sırtımdaki kemik yaklaşık 10 gündür hergün ağrıyor özellikle akşamları şiddetleniyor kıvrandırıyor beni hergün de ağrı kesici içemeyiz bebeğe zaarı olur mecburen doğuma kadar dayanıcaz akşam eşim gelince ona masaj yaptırıyorum ama anlık rahatlatıyor bu ağrı hep sola dönük yatmaktan oluyo olabilir ben hep soluma yatıyorum bebiş için...

kızlar meraba bugün adet günüm.sol kasıkta bacağa vuran ağrı var ya bide arada hafif bi bulantı 5*10 saniye sürüyor.acaba kuruntumu yapıyorum.akıntı falanda yok.

bahsettiğin şey hem gebelik hem adet belirtisi. benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu. 2. gebeliğimde adetten 10 gün önce yerleşme kanamam oldu. başka belirtim olmadı. adete 55 gün kala bebetime testi pozitif çıktı. adet günü her iki gebelşiğimdede kan testi pozitifti. eğer belirtin hammileliktense kan testi pozitif çıkar şuan zaten. hamilelik için belirti bekleme oluruna bırak. oluruna bıraktığında süpriz yapıyorlar ancak yoksa her ay psikolojik belirtiler insanı strese sokuyor. bulantı kandaki betahcg hormonundan kaynaklı. beta hcg arttıkça bulantı artıyor. eğeer bulantın gebeliktense kan testinde çıkar şuan. inşallah hamilesindir hamile değilsende üzülme sadece kendini rahat bırak. stres gebeliği %99 engelliyor.hamilelik ummadığın anda geliyor genelde

benimde saçlarımda beyaz var. karnımmı gören zaten saçımamı bakacak. bende hamilelik düşündüğüm andan beri boyatmıyorum. 40 hafta falan olmuştur. takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter varsın saçlarım bakımsız olsun. saçlarımı toplmayı sevmezdim ama artık hep topluyorum. hamile kişinin saçına bakıp eleştirecek olan zatten defolsun gitsin. eşimde sorun yapmıyor çünkü önemli olan bebeğimiz

Selam güzel anneler

Birçoğunuzda ağrılar ağırlaştıkça çoğalmauya başlamış benimde yavaş yavaş sinyallerini vermeye başlıyorŞuan için tek şikayetim sola yatmaktan gece uyuyamamak diğer taraflarıma yatınca sanki vicdani olarak baskı altında oluyorum onun içinde derin uykuya dalamıyorumNeyse az kaldı Allah'ın izniyle 1,5-2 ay sonra bu sıkıntılar bitecek yenileri başlayacakBizimde cumartesi günü kontrolümüz var bu ay niyeyse bana o kadar uzun geldi ki sanki 2 aydır görmedim meleğimi çok özledim inşallah iyidir bir sorun olmadan döneriz o gün evimize

evet ya ah bi becerebilsek stres yapmamayı.umarım bu sefer tutmuştur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…