2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bi kaç sorum olacak ben de sürekli soruyorum ama :))
alttan muayeneye ne zmn baslıyorlar ben bıdaha doktora 32.haftada gidicem altan bakarmı sizce nst için erken herhalde nst yemi bağlar gerçi doktora göre de değişiyor sanırım
birde benım bebek hep solda ya sağada gecıyor tabi ama %70 zamanı solda bir sıkıntı olurmu
belimin yanları cok gerılıyor sanki tıkabasa yemişim gibi cok cok gergin son zamanlarda basladı bu da normalmi
oy valla sanırım zorlu zamanlarım başlıyor

evet, ben de umudumu o aylara bağladım. inşallah o zaman bari yağar. geçen yıl mayısta anneler günü için hediye bakarken şakır şakır yağmur yağdığını hatırlıyorum ben de. inşallah bu sene de yağsın ne diim

kızlar oğluma böyle beşik düşünüyorum sizce nasıl ?? http://www.babytech.com.tr/urunler.aspx?TABLE=urunler&ID=55&RELID=0
çooookk güzeeellll

e tamam, sen gönderdin o pvc olanları, yerine metaller gelsin istiyosun sipariş verdiğin ve anlaştığın şekilde. göndermiyolar mı?
şimdi anlamadım. hem para iadesi yapmıyolar, hem metalle pvc de stok karıştırmışız metalden elimizde yok gibi bişey mi söylüyolar??
hayır ben de sinirlencem de emin olmadan sinirlenmeyeyim diyorum. normalde pvc ile metal arasında bile fiyat farkı vardır, sonuçta sen siparişini söylemişsin, sana ona göre fiyat vermişler, alış verişi yapmışssın. böyle bi hata yapmamaları gerekiyodu, yaptılarsa da telafi etmeleri lazım

canım her parçayı 1 liradan hesapla. şişeler 1 lira, kutular 90 krş, kavanozların da 105 lisi 45 tl. kargo paraları da ayrı

cok güzel cnm herşey eline sağlık o şerbet takımı ev için değilmi yani hastaneye götürmücksin onları eve ziyarete gelenleremi ikram edilecek
evet canım ev için. hastaneye şerbet filan taşıyamam zaten kalacağım max bi gün. gelmez de kimse o zaman

burjuvai.. canım maşallah çok güzel yaptıkların
sağol canımmm, daha güzelleri sizin olsunnn

kızlar dünden beri kasılmalrım arttı yine.ve kasıklarımda da agrı başladı...ne oluyor sizce...
yine dr a gitsem hemen yatırcak...
canım normal bi hamiş olsa bişeyler derim de, senin durumun riskli biliyosun. bence için rahat etsin, doktorunla görüş

Hepsi çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık

çok güzeller tatlım eline sağlık . görünce heveslendim
sağolun kızlar, daha güzelleri sizin olsun

Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..
filizcim, çok sevindim bebeğinin süt almaya başladığını biliyodum, toparladığını duyunca daha da bi mutlu oldum. inşallah böyle yüzünüzü güldürmeye devam eder.

Metal kalmamış ellerinde, o yüzden stok karışıklığı olduğunu söyleyerek pvc olanlardan göndermişler.
Ben metalden 50 tane sipariş vermiştim, bunlar aynı fiyata denk gelsin diye 100 adet pvc göndermiş
Hayır yani neden haber vermiyorlar
Bende en çok buna sinirlendim.
Hazır biblo bebek şekerleri var ellerinde onlardan sunuyorlar elime.
Ben zaten onlardan kaçarak ayna siparişi vermiştim.
Kavanoz şeker yaparım daha iyi.
Mail atacaklar ellerinde olan malzemeleri, onu bekliyorum canım.
En kötü cam şişe falan alacağım.
Hevesimi kırdı olanlar.

çok saçma ve açıkçası iyi niyetli davrandıklarını düşünmüyorum. herneyse canım, üzme kendini boşver. Pvc leri de basit göründükleri için beğenmediğini söyledin madem. Ellerindeki örnekler gelsin, içine sinen bi hediye bulacağından eminim şişe yapabilirsin, mum filan da düşünebilirsin. güzel seçenekler var işte. inşallah gönlüne göre bişey çıkar aralarından

Allah razı olsun. İnşallah daha da iyi olur...

kızlar biraz alakasız olacak ama eşimden daha iyi kek yapamıyorum komplekse girdim. benim kekimde kabarıyor falan ama eşimin yaptığı kekin tadı çok güzel oluyor. :) internetten tarifler bulup yapıyor. kendimi çok beceriksiz hissediyorum

Kalp şeklinde şişeler vardı 50cc lik bende onlardan sipariş verdim.
Paraya denk gelecek ıvır zıvırlarla tamamladık siparişi.
Ayna içime dert oldu.
Daha uygun bulabilirsem başka yerlerden bakacağım artık

Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..

Filiz canım benim.
Senin iyi haberlerin hepimizi mutlu ediyor.
Rabbim sana ve bebeğine öyle bir güç vermiş ki, miniğin daha hayata gözlerini açar açmaz mücadele ediyor
İnşallah hep böyle iyi gider, kilo almaya başlaması çok ama çok güzel bir gelişme.
Hep duamdasınız

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar annem burdaydı 3 hfta boyunca bebeişin her şeyini hazırladık elhamdülillh sıra onda sağlıkla gelir inşaallah. aramızda doğum yapan yok değil mi? sayfalar çok ilerlemiş... ben dünden beri bunalımdayım annem ve kardeşlerim gitti eşim de yok yapayalnız kalıverdim ağlayıp duruyorum bu hamilelik bana yaramadı. bu arada evde olmak harika bir şey!
benim gibi şişen varsa tavsiyem soda magnezyum ve tuzu tamamen kessin düzeldiğini görecektir. ellerim fena şimdi de özellikle sağ elim neredeyse hissetmiyorum atel kullanmaya çalışıyorum doktor sabunla masaj yp dedi ve hareket verdi umarım geçer herkese hayırlı geceler

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar annem burdaydı 3 hfta boyunca bebeişin her şeyini hazırladık elhamdülillh sıra onda sağlıkla gelir inşaallah. aramızda doğum yapan yok değil mi? sayfalar çok ilerlemiş... ben dünden beri bunalımdayım annem ve kardeşlerim gitti eşim de yok yapayalnız kalıverdim ağlayıp duruyorum bu hamilelik bana yaramadı. bu arada evde olmak harika bir şey!
benim gibi şişen varsa tavsiyem soda magnezyum ve tuzu tamamen kessin düzeldiğini görecektir. ellerim fena şimdi de özellikle sağ elim neredeyse hissetmiyorum atel kullanmaya çalışıyorum doktor sabunla masaj yp dedi ve hareket verdi umarım geçer herkese hayırlı geceler

Allah hepinizden razi olsun.sizlerinde dualariyla ayaktayiz emin olun...bende hep sizler icin dua ediyorum...

merehaba arkadşlar yasın okurmusunuz benım ıçın 500 yasıne nıyet ettımde...başka bır şey istemıcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…