evet, ben de umudumu o aylara bağladım. inşallah o zaman bari yağar. geçen yıl mayısta anneler günü için hediye bakarken şakır şakır yağmur yağdığını hatırlıyorum ben de. inşallah bu sene de yağsın ne diimamin cnm!
gene havalar soğur ama ağaçlar aldanır yalancı bahara...bakalım nisan da doğumumuzda nasıl olacak hava?
genelde serin ve yağışlı geçiyor nisan ayı benim bulunduğum yerde hatta mayıs bile gerçekten çok serin oluyor...
çooookk güzeeellllkızlar oğluma böyle beşik düşünüyorum sizce nasıl ?? http://www.babytech.com.tr/urunler.aspx?TABLE=urunler&ID=55&RELID=0
e tamam, sen gönderdin o pvc olanları, yerine metaller gelsin istiyosun sipariş verdiğin ve anlaştığın şekilde. göndermiyolar mı?Hiç sorma canım.
Ulaştım satıcıya stokları karıştırmışız diyor.
Kontrol etmeden nasıl kargoya veriyorsunuz, hiç olmazsa beni bilgilendire bilirdiniz diyorum sadece haklısınız diyor
Bazen haklı olmaktan nefret ediyorum.
Gönderdikleri ürünün pvc si çok kalitesiz, ucuz duruyor.
Ne yapıcam bilmiyorum.
Para iadesi de yapamıyorlar.
Gelde iyice sinirlenme
canım her parçayı 1 liradan hesapla. şişeler 1 lira, kutular 90 krş, kavanozların da 105 lisi 45 tl. kargo paraları da ayrı
Maşallah canım hepsi de birbirinden şeker ve güzel olmuş )) sağlıkla güzellikle kullan inşallah
Kolonya şişelerini nerden aldın acaba ? İnternette benzer seyler gördüm ama fiyatı öerak ettmi yazarsan sevinirim))
evet canım ev için. hastaneye şerbet filan taşıyamam zaten kalacağım max bi gün. gelmez de kimse o zamancok güzel cnm herşey eline sağlık o şerbet takımı ev için değilmi yani hastaneye götürmücksin onları eve ziyarete gelenleremi ikram edilecek
sağol canımmm, daha güzelleri sizin olsunnnburjuvai.. canım maşallah çok güzel yaptıkların
canım normal bi hamiş olsa bişeyler derim de, senin durumun riskli biliyosun. bence için rahat etsin, doktorunla görüşkızlar dünden beri kasılmalrım arttı yine.ve kasıklarımda da agrı başladı...ne oluyor sizce...
yine dr a gitsem hemen yatırcak...
Hepsi çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık
sağolun kızlar, daha güzelleri sizin olsunçok güzeller tatlım eline sağlık . görünce heveslendim
filizcim, çok sevindim bebeğinin süt almaya başladığını biliyodum, toparladığını duyunca daha da bi mutlu oldum. inşallah böyle yüzünüzü güldürmeye devam eder.Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..
e tamam, sen gönderdin o pvc olanları, yerine metaller gelsin istiyosun sipariş verdiğin ve anlaştığın şekilde. göndermiyolar mı?
şimdi anlamadım. hem para iadesi yapmıyolar, hem metalle pvc de stok karıştırmışız metalden elimizde yok gibi bişey mi söylüyolar??
hayır ben de sinirlencem de emin olmadan sinirlenmeyeyim diyorum. normalde pvc ile metal arasında bile fiyat farkı vardır, sonuçta sen siparişini söylemişsin, sana ona göre fiyat vermişler, alış verişi yapmışssın. böyle bi hata yapmamaları gerekiyodu, yaptılarsa da telafi etmeleri lazım
Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..
Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..
Metal kalmamış ellerinde, o yüzden stok karışıklığı olduğunu söyleyerek pvc olanlardan göndermişler.
Ben metalden 50 tane sipariş vermiştim, bunlar aynı fiyata denk gelsin diye 100 adet pvc göndermiş
Hayır yani neden haber vermiyorlar
Bende en çok buna sinirlendim.
Hazır biblo bebek şekerleri var ellerinde onlardan sunuyorlar elime.
Ben zaten onlardan kaçarak ayna siparişi vermiştim.
Kavanoz şeker yaparım daha iyi.
Mail atacaklar ellerinde olan malzemeleri, onu bekliyorum canım.
En kötü cam şişe falan alacağım.
Hevesimi kırdı olanlar.
evet, ben de umudumu o aylara bağladım. inşallah o zaman bari yağar. geçen yıl mayısta anneler günü için hediye bakarken şakır şakır yağmur yağdığını hatırlıyorum ben de. inşallah bu sene de yağsın ne diim
çooookk güzeeellll
e tamam, sen gönderdin o pvc olanları, yerine metaller gelsin istiyosun sipariş verdiğin ve anlaştığın şekilde. göndermiyolar mı?
şimdi anlamadım. hem para iadesi yapmıyolar, hem metalle pvc de stok karıştırmışız metalden elimizde yok gibi bişey mi söylüyolar??
hayır ben de sinirlencem de emin olmadan sinirlenmeyeyim diyorum. normalde pvc ile metal arasında bile fiyat farkı vardır, sonuçta sen siparişini söylemişsin, sana ona göre fiyat vermişler, alış verişi yapmışssın. böyle bi hata yapmamaları gerekiyodu, yaptılarsa da telafi etmeleri lazım
canım her parçayı 1 liradan hesapla. şişeler 1 lira, kutular 90 krş, kavanozların da 105 lisi 45 tl. kargo paraları da ayrı
evet canım ev için. hastaneye şerbet filan taşıyamam zaten kalacağım max bi gün. gelmez de kimse o zaman
sağol canımmm, daha güzelleri sizin olsunnn
canım normal bi hamiş olsa bişeyler derim de, senin durumun riskli biliyosun. bence için rahat etsin, doktorunla görüş
sağolun kızlar, daha güzelleri sizin olsun
filizcim, çok sevindim bebeğinin süt almaya başladığını biliyodum, toparladığını duyunca daha da bi mutlu oldum. inşallah böyle yüzünüzü güldürmeye devam eder.
Canım çok sevindim iyi haberler verdiğine.allahım eve birlikte gittiğiniz günleri de getirsin inşallah.
çok sevindim cnm ya maşallah! ne güzel kilo almaya da başlamış!
Evettt.1100 gr oldu şimdi. Bakalim mmmmmm
çok saçma ve açıkçası iyi niyetli davrandıklarını düşünmüyorum. herneyse canım, üzme kendini boşver. Pvc leri de basit göründükleri için beğenmediğini söyledin madem. Ellerindeki örnekler gelsin, içine sinen bi hediye bulacağından eminimşişe yapabilirsin, mum filan da düşünebilirsin. güzel seçenekler var işte. inşallah gönlüne göre bişey çıkar aralarından
Insanin ayak tirnaklarini kesmesi ne kadar zor olabilirki.ben cok zorlaniyorum:)
Filiz canım benim.
Senin iyi haberlerin hepimizi mutlu ediyor.
Rabbim sana ve bebeğine öyle bir güç vermiş ki, miniğin daha hayata gözlerini açar açmaz mücadele ediyor
İnşallah hep böyle iyi gider, kilo almaya başlaması çok ama çok güzel bir gelişme.
Hep duamdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?