2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

en iyisini yapmışsın ben de bu hafta başı ayrıldım. 11 nisan doğumum adete göre. seminer döneminde de rapor alıcam gerekirse.. insan ömründe kaç ez yaşayacak ki bugünleri. tam gün öğretmenlik zor özelde..ben çok yorulmuştum..hiç anlayış da gösteren olmuyor..

Gunaydin kizlar :) bugun burda yagmur yagacak, inaniyorum buna :) babamizi ugurlamaya kalktik ama gozumu acamiyorum. Yeniden uyuycam galiba

aaaa, o siseler cok guzell :) ben de gormustum onlrdan :) haklisin canim, insan karar veriyo, sonra bi aksilik cikinca digerleri icine sinmiyo insallah bulursun. En azindan 5-10 tane de yakin arladas kuzen icin yaparsin, icinde kalmaz :)

Allah kavustursun canim. Doguma gelcekler sonucta di mi? Annem gittiginde ben de depresyona girmistim. Sanki kucucuk cocugum da annesiz kaldim gibi ama her firsatta bebisimin odasinda attim kendimi, kiyafetleriydi, coraplariydi, sapkasiydi derken onlarin mutlulugyla atlattim o ruh halini. Zaten geride kalana hep zor gelir, bosluk hissedersin de iste hamilelik de olunca daha bi cok etkileniyoruz. Hayirli olsun bu arada, bitmis hazirliklariniz. İnsallah minigin de sag salim gelir, boylece gelene gidene uzulmeye vaktin kalmaz

Nisan annelerinden yalnız bir kişi doğum yaptı di mi kızlar. Allah yavrularımızı sağ sağlim kucağimiza almamızı nasip etsin

Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..

aynı bölgede benım de agrı oluyor dokununca ama ağrıdan zıyade sureklı karıncalanma uyuşma oluyor kas larla ılgılı dedı dr

eline sağlık maşallah. çok guzeller.

doktorlar bıraz patavatsız zaten benımde moralımı bozmuştu gecen gıttıgımde sonrakı gıttıgımde hersey normal dedı eger oyle bırsey olsaydı ayrıntılı ultrasyonda gorurlerdı canım ama sen başka doktora daha gıt hemen

Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..

heyooo :))) şu forumda beni senden ve bebeğinden gelen güsel haberler kadar sevindiren bişey daha yok inan.Dualarım seninle ve bebeğinle,sütünü de içmeye başlamış güzel kuzu maşallah ona :) Allah en kısa zamanda sizi bir daha ayrılmamak üzere kavuştursun inş :)

arkadaşlar yeni deneyimlediğim birseyi söyleyeyim
tahin helvası yedikten sonra wc ihtiyacımı rahatlıkla yapabiliyorum
kayısı falan hikaye oldu bende :)))
dilerseniz dr nuzla görüşün uygun görürse yerin derim

günaydın güzel anneler!hayırlı cumalar...
keyifler nasıl?
ben de bi değişiklik yok. evdeyim günlük işler hep aynı...çok sıkıldım artık haftaya yanıma annemler gelecek belki kardeşim de gelebilir. sonra tekrar doğuma yakın gelirler temizlik hazırlık derken bebeğimizi kucağımıza almamıza az kalır:)

Nasil guzel nasil içten duygular bunlar...allah razi olsun.hepimizi insallah ayirmasin Allahim...

bende kabızlık problemi pek olmadı. ilk başlarda vardı magnezyum içiyordum o baya problemi çözüyordu...

bende yok yok sırtım ağrıyor aynen göğüs altı kaburga kemiklerim ağrıyor bacaklarım şiş çok oturunca uyuşuyorum kalkmakta zorlanıyorum gecede kramplar giriyor doktor magnezyum verdi ama geçmedi mübarek.kasık kısmndada ağrı var buna şükür diyorum beterin beteri var sıkıntıları çektikçe rabbim güzel karşılıklar verir. günahlarımıza kefaret olur inş

hangı sıteden sıparıs verdınız canım akgun zuccacıyemı ben de sipariş vermek ıstıyorum ama 105 tane kutuda bana cok fazla uyguna az mıktarda satan bıyerde yok sanırım

kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…