Cok guzelmis anlami!
Sana da tatlim
Bu arada park yatak prego mu almistin esmerim?
Cnm marka,model,fiyat soyler msn?
senin adına sevindim canım. ama fazla yorma kendini. zorlandığın zaman bırak çalışmayı. ben haftaya cuma ayrılacağım izne. benden 32. haftaya kadar. benim adete göre doğum 23 nisan olduğu için son seminer haftası iznim bitiyor. son haftada giderim 3 saat bebeğimle zaten bilirsin çocuk parkına dönüyor okul seminer dönemi :) idareye de söyledim ilçe meme haber verin ben cuma izne ayrılacağım diye. olmadı rapor alırım son hafta. artık çok zorlanıyorum. bizim tuvaletler 4. katta sürekli 4 kat çıkmaktan çok yoruldum birde sınıfım çok soğuk böbreğime ağrı girdi bugünde
Aminn cok sagolasin...Canım çok sevindim.bebişine rabbim şifa versin saglıkla evine götürmek nasip etsin en kısa zamanda
aaaa, o siseler cok guzell :) ben de gormustum onlrdan :) haklisin canim, insan karar veriyo, sonra bi aksilik cikinca digerleri icine sinmiyoKalp şeklinde şişeler vardı 50cc lik bende onlardan sipariş verdim.
Paraya denk gelecek ıvır zıvırlarla tamamladık siparişi.
Ayna içime dert oldu.
Daha uygun bulabilirsem başka yerlerden bakacağım artık
Allah kavustursun canim. Doguma gelcekler sonucta di mi? Annem gittiginde ben de depresyona girmistim. Sanki kucucuk cocugum da annesiz kaldim gibiuzun bir aradan sonra merhaba kızlar annem burdaydı 3 hfta boyunca bebeişin her şeyini hazırladık elhamdülillh sıra onda sağlıkla gelir inşaallah. aramızda doğum yapan yok değil mi? sayfalar çok ilerlemiş... ben dünden beri bunalımdayım annem ve kardeşlerim gitti eşim de yok yapayalnız kalıverdim ağlayıp duruyorum bu hamilelik bana yaramadı. bu arada evde olmak harika bir şey!
benim gibi şişen varsa tavsiyem soda magnezyum ve tuzu tamamen kessin düzeldiğini görecektir. ellerim fena şimdi de özellikle sağ elim neredeyse hissetmiyorum atel kullanmaya çalışıyorum doktor sabunla masaj yp dedi ve hareket verdi umarım geçer herkese hayırlı geceler
Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..
çilekte pahalı diye biliyorum . seninkinin cinsiyeti ne
Nisan annelerinden yalnız bir kişi doğum yaptı di mi kızlar. Allah yavrularımızı sağ sağlim kucağimiza almamızı nasip etsin
Canim simdi geliyorum hastaneden.tedavileri devam ediyor. Kilo almaya basladi yavas yavas sutumu aldikca.Allahima şükürler olsun. ..
Selam kızlar dün akşamdan beri sol göğüsümün altı kaburga kısmında bi ağrı var bugünde ağrı hiç geçmedi devam ediyo doktorumu aradım ordaki sinirlere bebek baskı ypıomuş soğuk uygula minoset iç dedi. Benim gibi olan var mı gaz ağrısı gibi ama değilmiş :/
eline sağlık maşallah. çok guzeller.
Ben bi aptallık yaptım ve bebeğimi daha net görebilmek için farklı bi doktora gittim.Ve doktor ayaklarının birinde sorun olabileceğini ters gibi gördüğünü söyledi ama net diyemem doğduğunda belli olur dedi.Okadar canım sıkkın ki eğer öyle bi durum olsaydı kendi doktorumda görmezmiydi.Diyorum net bişey söyleyin bu şekilde sadece kafa karıştırıyosun.Belli olmaz bana şuan öyle göründü diyo ne büyük bir rahatlıktır ya dünden beri gözüme uyku girmedi
çok şükür canım çok sevindim bu mübarek cuma gününde rabbim senin ve bizlerinde bebeklerini sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
heyooo :))) şu forumda beni senden ve bebeğinden gelen güsel haberler kadar sevindiren bişey daha yok inan.Dualarım seninle ve bebeğinle,sütünü de içmeye başlamış güzel kuzu maşallah ona :) Allah en kısa zamanda sizi bir daha ayrılmamak üzere kavuştursun inş :)
arkadaşlar yeni deneyimlediğim birseyi söyleyeyim
tahin helvası yedikten sonra wc ihtiyacımı rahatlıkla yapabiliyorum
kayısı falan hikaye oldu bende :)))
dilerseniz dr nuzla görüşün uygun görürse yerin derim
Selam kızlar dün akşamdan beri sol göğüsümün altı kaburga kısmında bi ağrı var bugünde ağrı hiç geçmedi devam ediyo doktorumu aradım ordaki sinirlere bebek baskı ypıomuş soğuk uygula minoset iç dedi. Benim gibi olan var mı gaz ağrısı gibi ama değilmiş :/
Kalp şeklinde şişeler vardı 50cc lik bende onlardan sipariş verdim.
Paraya denk gelecek ıvır zıvırlarla tamamladık siparişi.
Ayna içime dert oldu.
Daha uygun bulabilirsem başka yerlerden bakacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?